- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
de arról is emlékezzünk meg, hogy a vita során senki nem volt hajlandó megnézni a saját kurva gépének a garanciaidejét az xbox360-com/support alatt, pedig azzal simán rövidre lehetett volna zárni a dolgot, hiszen le van írva feketén fehéren, hogy mikor jár le az alap jótállás, arra meg csak emlékszik, hogy mikor vette... vagy ott az MFR date a hátulján.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #49527 üzenetére
változó időjárás sem nagyon van más játékban, pedig ugye nem mindegy, hogy száraz aszfalton nyomod neki, aztán egy hajtűkanyarban hirtelen elered az eső, és elkezd csúszni a pálya. mondjuk én azt nem állítom, hogy a PGR a legjobb, pedig a 3-at is nagyon szeretem, de kétségkívül a legjobbak egyike.
-
bwoay
nagyúr
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Forza 2, ha élvezetes szimulátorral akarsz játszani
GoW, ha beéred egy nem túl tartalmas, de szórakoztató lövöldével, ami 2-3 alkalommal is élvezet végigvinni
PGR4, ha nem vagy megrögzött szimulátor párti, ugyanakkor komolyabb árkád autóversenyre vágysz. Valahol a két kategória között egyensúlyoz, nagyon ügyesen. Egy cimborámmal annyit nyomtuk a demoját, hogy megadta magát a box
barátnővel szerintem GoW a nyerő, mármint ha bírja az ilyesmit. -
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #49407 üzenetére
ezt mégis hogyan kell elképzelni, Gyuri? Adott egy gép, amihez 203 W-os táp van, merthogy a gép időnként ennyi kraftot kér. Te meg 175-össel járattad, ami képtelen leadni azt a teljesítményt, amire a gépnek szüksége van, ráadásul fizikailag sem passzolnak, mert nem kompatibilis a csatlakozó, ahogy Davzone írja is...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #49124 üzenetére
az egy jó ratyi film
-
bwoay
nagyúr
válasz
Morden24 #49063 üzenetére
hát igen, az egyik egy időtálló, funkcionalitásra kihegyezett munkaeszköz, mindennapi aktív használatra akár terepen is, a másik pedig egy mérsékelt (belső) használatra szánt konzumer gép, ami nyilván sem tartósságban, sem használhatóságan nem veszi fel a versenyt előbbivel, de legalább árban ugyanott vannak
-
bwoay
nagyúr
komolyan mondom, könnybe lábad a szemem annak láttán, ahogy a topic időnként önmagát moderálja, mint pl most is. ne fogjátok vissza magatokat, én leszek a legboldogabb, ha elveszítem a munkám
ugyan az említett postokat töröltem, de természetesen csak a userek szeme elől tűnek el, én továbbra is látom őket, és azon túl, hogy némelyiken szétröhögtem magam, rendesen megmelengetik a szívemet. köszönöm, emberek
-
bwoay
nagyúr
válasz
moncsiangel #48714 üzenetére
na mondjuk aztán Gyuri accountját marha nagy truváj ellopni, mindenki tudja, hogy a jelszava "pud"-dal kezdődik, és úgy végződik, hogy "ing"
-
bwoay
nagyúr
én is biztos vagyok benne, hogy ennek nincsenek technikai akadályai, vagy legalábbis úgy vélem, csak jószándék kérdése, viszont az meg elég következetlen lépés lenne, ha a hivatalosan el nem ismert módon Live-ozni hagyott gamerek dolgait szépen átimportálnák. kellő humorral ilyenkor azt kellene csinálni, hogy ok, átviheted a pontjaid, de mivel eddig illegálisan használtad a szolgáltatást, az importálást követően azonnal el is veszünk büntiből mindent
-
bwoay
nagyúr
én azért jót röhögtem, mert ez tényleg úgy megy, hogy petíciót kell aláiratni a magyar Live-ért, aztán mikor magvalósul a dolog, akkor meg mindenki sajnálja a gamerscore-t. ha meg netán letiltanák a régióval nem egyező IP-címek alapján a fake location regeket, akkor meg rohadjon majd meg a MS ismét
-
bwoay
nagyúr
válasz
Odin_James #47708 üzenetére
mi az első rész címe? Left 1 Dead
-
bwoay
nagyúr
nah, emberek, akkor számoljunk most el.
első körben elnézését kérem mindenkinek, akit a paraszt jelző sért. nyilván a véleményem ettől nem változik, de majd keresek egy másik szót. próbáltam linkkel felhívni a figyelmet arra, hogy a szó több jelentése közül én az értelemszerűt használtam jelent esetben, tehát a hozzászólásom teljesen független a mezőgazdaságban tevékenykedő szorgos emberektől, mint ahogy a bunkó paraszt kifejezés sem rájuk vonatkozik. Halkan jegyzem meg, hogy én Torry kollega postjára reagálva maradtam az általa is használt kifejezésnél, amit akkor még senki nem nehezményezett, mint ahogy a megjegyzése is szinte elsikkadt, pedig nála van az igazság.MeszarosB.:
nem arra utal, hogy ne csináld, hanem arra, hogy nincs rá szükség. Természetesen bizonyos keretek között azt írsz, amit akarsz, és olyan módon, ahogy csak kedved tartja, ugyanakkor természetesen ez rám nézve is érvényes, tehát adott keretek között azt és úgy teszek szóvá, amit/ahogyan szeretnék. Egyébként mások hitére én személy szerint nem tennék semmilyen megjegyzést, de szerintem annyiban maradhatunk, hogy te megkérdezted, én meg válaszoltam. A post lényege pedig egészen más, ha nem volt érthető, akkor segítek: ugye Gyuri cimboránk nagy aktivistája volt ennek az ingyen kontroller mozgalomnak, de amikor a PS3 projektje bebukott, akkor volt alkalma kicsit más oldalról is szemlélni az ügyet. Nyilván kár szempontjából a két dolog nem mérhető össze, csupán arra próbáltam utalni, hogy aki így áll a dologhoz, sőt, még népszerűsíti is a metódust, azt nemigen tudom sajnálni, amikor ő lesz a kárvallott. Mondjuk őt azért sajnáltam, de akkor is...Dunc:
bár egyszer már kijelentetted, hogy végre túlteszed magad a témán, nem úgy tűnik, mintha ez meg is történt volna. Te a korábbi rasszista meg trágár postjaidnak köszönhető lajstromod miatt kaptál 24 órás bant egy újabb hasonló megnyilvánulásod kapcsán, és ezzel maximálisan tisztában is vagy. Az ilyesmit továbbra sem toleráljuk, ugyanakkor az alapelvek változatlanok maradtak ilyen tekintetben, tehát bizonyos hovatartozást sértő postok tiltottak, és nem azok, amiket te magadra nézve sértőnek találsz, mert kifog rajtad a szöveg értelmezése. Nincs abban semmi személyeskedés, ha azt mondom, hogy olyan országban, ahol minden második ember úgy gondolja, hogy "rohadjon meg a MS, ha olyan hülyék, hogy megbíznak bennem, akkor simán lenyúlok pár joyt - bár nem feltétlenül van rá szükségem" - ez a garanciális ügyintézési modell halva született ötlet. Egyébként a Logitechnél is hasonló a gyakorlat, egeret/keyboardot hasonló módon cserélnek, csak mondjuk kérnek egy bizonyító erejű fotót a meghibásodott termékről, amit neked kell teljesen használhatatlan állapotba hoznod. Persze mint minden, ez is egyszerűen kijátszható.mindenki:
ez nem matekóra, nem nyelvtanóra, hanem az emberek értékrendjének lenyomata, kellő tanulsággal, mert a hiba nem a "rendszerben" van, de ahogy elnézem, ez a többségnek nemigen jön át, pedig most is a kelet-európaiak és a svédasztal esete köszön vissza. -
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47677 üzenetére
én meg nem látom a saját hozzászólásomban a felszólítást, amire hivatkozol.
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47675 üzenetére
nem, de ha hinnék sem lenne okod forgatni a szemed
dunc:
gondolom a parasztság meg a földművelő emberekre jellemző tevékenység. egyébként a rendszer nem rossz, és nem a MS az egyetlen, aki ezt alkalmazza. egész egyszerűen csak arról van szó, hogy ezt a modellt olyan országokra tervezték, ahol kevesebb hozzád hasonló gondolkodású ember él. -
bwoay
nagyúr
rengetegen csinálták, mert rengeteg paraszt van. egyébként biztos, hogy hülyeség a másiknak segítő szándékból bizalmat szavazni? mert olyanról már hallottam, hogy valaki a jó üzlet reményében előre elutalta egy PS3 árának a felét egy ismeretlennek, aki aztán meg is lépett vele, de itt ugye az illető csak jól akart járni, nem az volt a célja, hogy megkönnyítse a csaló helyzetét. másrészt ez karma, gondolom a károsultnak volt már a rovásán egy ingyen kicsalt x360 kontroller.
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47523 üzenetére
ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy a kérdés a hiányzó 6 GB-ra vonatkozott, aminek csupán a negyedére ad magyarázatot a GB-GiB konverzió
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47523 üzenetére
egy része = kb 0.5 GB.
-
bwoay
nagyúr
valamiféle javítással kapcsolatos dolgokkal foglalkozik.... szóban
Torry:
itt maga az adat hitelessége kérdéses, mint azt nagyon jól felvetették a többiek: 3 év gari a boxra, plusz azokkal zömében a gyártó foglalkozik. szóval ilyen kijelentések még nem képeznek alapot egy statisztikához -
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #47358 üzenetére
arról nem is szólva, hogy milyen hatással lesz ez a warezra. aki eddig megvette a használt játékot, mert ennyit szánt rá, vagy ennyit tudott ráfordítani, annak érdemesebb lesz sutba vágnia az elveit, és belevetnie magát a másolt játékok világába. értem én, hogy a kiadók több bevételt akarnak, de fura, hogy richtig a legfaszabb megoldással állnak elő. lehet, hogy én valami speciális konzumer vagyok, de azért néha (és tényleg csak néha) szeretném érezni, hogy ők engem kiszolgálni akarnak, és nem kibaszni velem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #47313 üzenetére
ez igaz, nagyon drágák a játékok, máshol olcsóbbak, mint sokminden más. a fizetésem nem igazítják a játékárakhoz, mint ahogy a játékárakat sem igazítják a fizetésemhez, ez van. tény, hogy több játék fogyna, ha olcsóbbak lennének, mint ahogy több X6-os is fogyna, ha csak 3 milliót kérnének értük... ez van, aki konzolt vesz, az ezekkel az árakkal kénytelen számolni.
-
bwoay
nagyúr
én arra a 2 mondatára válaszoltam, amit idéztem is, miszerint neki azonnal kellenek a játékok, mert egy év múlva már szarok (ezt egyébként pont a te javaslatodra írta, miszerint nem kell mindent azonnal beszerezni). szerintem ez nonszensz, de gondolom te sem viccből írtad azt, amit, szóval úgy nehéz lesz vitázni, hogy egy véleményen vagyunk a kérdést illetően. a grafika meg nyilván lehet egy játék vonzereje, de ugye pusztán jó grafikával nem lehet jó játékot csinálni, csak látványosat, mert ez ugye csak egy összetevő, mintha a levesbe kiváló húst tennél, de rohadó zöldséget (már nagyon belejöttünk a példálózásba). a másik meg az, hogy egy év távlatáról van szó, ami olyan drámai különbséget nemigen hozhat. és ha valakinek meg azért nem jön be egy játék, mert már nem kiemelkedő a grafikája... akkor megint visszakanyarodtunk oda, amit a legelején mondtam: ilyen esetben nem a játékkal van gond.
-
bwoay
nagyúr
várjunk: milyen grafikai megoldásokról beszélünk? mi köze annak egy játék élményfaktorához? ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy ma már szar leülni sakkozni, mert az egy tök régi játék, és 2010-ben nem olyan szórakoztató. Vagy hogy a Tetris már idejétmúlt. Ráadásul én nem arról beszéltem, hogy egy játékot végigjátszol, aztán egy év múlva nem ugyanazt nyújtja, hanem arról, hogy ha valaki a megjelenéskor nem szerez be egy adott címet, csak mondjuk egy évvel később, és EMIATT nem élvezi, akkor ott nem a játékkal van gond. Valaki fogja magát, vesz egy boxot, beszerez egy GoW-ot, és megállapítja, hogy "ejj, ez 3 éve még tök tetszett volna, de ma már nem jó játék?" WTF?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #47302 üzenetére
na álljon meg a menet! ez kb egy olyan faszság, mintha azt fejtegetnéd, hogy nem azért vettél autót meg motort (amiket szintén neked csinálnak, hogy menj velük), hogy aztán csak annyit tudd hajtani őket, amennyi benzint hajlandó vagy megfizetni. ha motorozni/autózni szeretnél, akkor vagy ne sajnáld a pénzt üzemanyagra, vagy járj bringával. konzol ugyanez: vagy áldozz rá, vagy ne használd. annyi a különbség, hogy itt van egy harmadik út, a warez, válaszd akár ezt is nyugodt szívvel, de akkor ne állj neki háborogni, mert senki nem kényszerített arra, hogy te drága hobbit válassz magadnak. nem kell utólag megmagyarázni, hogy a magas árak tulajdonképpen feljogosítják az embert a warezolásra, mert ilyen nem létezik, mégis mindig ide kanyarodunk vissza. ha módodban állna ingyen benzint/gázolajat szerezni (mondjuk észrevétlenül megcsapolni egy kutat), akkor onnantól kezdve erre is feljogosítva éreznéd magad a magas üzemanyag árak miatt? az emberek annyi faszságot vesznek meg irreálisan drágán, elvégre melyik élvezeti cikk olcsó? a pia? a cigi? te azonnal játszani akarsz a legfrissebb címekkel? ok, de azok ennyibe kerülnek, úgyhogy vagy lemondasz az élvezetről, vagy rászánod a pénzt, megveszed, vagy letöltöd, és nem háborogsz azon, hogy ez mennyibe került volna, ha egyszer neked ingyen volt.
"nehogymár várjak 1 évet hogy megvegyek egy játékot. majd akkor meg már olyan ocsmány lesz mint a szar, a kutyát sem fogja érdekelni."
ha neked egy 1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Sipi16 #46701 üzenetére
tudod, egy kis gumi Pinata fétis csacsi, azt szereti.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #46378 üzenetére
a kápó topicban jelentheted, hogy jogtalanul rúgtak seggbe. persze csak azt követően, hogy ez megtörtént, és látlelettel kell bizonyítanod, ugye nem kell mondanom... egyébként az, hogy te nem vagy tudatában valaminek, még nem mentesít a szabályok alól. és itt bizony Xirtam a törvény, ne packázz vele!
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45322 üzenetére
bezzeg most sem írtad meg úgy, hogy legyen mit beilleszteni...
-
bwoay
nagyúr
válasz
FefeeX #45183 üzenetére
tényleg félreérthető volt, mert n-est kérdezett a jóember, te meg mintha azt kezdenéd csetelni, hogy mik a gyengéi a Linksysnek
TP-linket akkor vennék, ha mondjuk anyám élete múlna rajta, meg hát amúgy is, most már elvárok olyan dolgokat, mint az állítható teljesítmény, így ha n-esnek érezném szükségét, akkor is kivárnék, míg lenne tomato "kompatibilis". DDWRT-t egy Asuson próbáltam, a gyárihoz képest megváltás volt, de szerintem nem éri el a Tomato szintjét.
Ja! a WRT54gl egy ipari Cisco tűzfal + ipari Cisco AP kombót váltott le nálunk, mert előbbi bemeneti portja már nem volt elég a digi sebességéhez, de minden tekintetben megállja a helyét a linksys, volt is meglepetés, hogy ez ennyire jó... -
bwoay
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #45173 üzenetére
félő, hogy még annak sem, nagy bukás volt, szerintem inkább menekülnek előle az emberek, minthogy lázba hozza őket.
FefeeX:
nade a WRT54GL nem is n-es router, ellenben g-sek közül abszolút best-buy, pláne tomatoval, ahol ipari router szintű beállításokat lehet rajta eszközölni -
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #45147 üzenetére
Arcade-hez is kompozit/komponens kábelt adnak? el tudom képzelni, hogy nem. amúgy meg az RGB kábel az pont a komponens, mint azt a neve is mutatja. de ha azt írja, hogy nem dugja be a sárgát, és van kép, akkor kompozit nem lehet. max azt tudom elképzelni, hogy a TV az 1080-at csak HDMI-n tudja, komponensen keresztül nem.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45081 üzenetére
barmikor lehetne frissiteni, tényleg nem tart semmibol, de nyilvan magamtol nem fogom kitalalni, max beirok mindenféle kamukat
-
bwoay
nagyúr
en nem mondtam, hogy nem fer el, csak kerdeztem, hogy kertek-e neki kulon topicot? persze azt sem tolem kell kérni, megnyithatja bárki, csak gondoltam felvetem.
ha valami nem fer el a topicban, akkor azt olyankor mondom, amikor mar el is vannak tavolitva a hozzaszolasok
tajekozodni meg mindig erdemes, de az koztudott, hogy a Tescoban (meg a tobbi multiban is) teljesen megszokottak ezek az irreálisan magas árak, itt az akciokat leszamitva nemigen erdemes venni semmit.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Crazyman33 #45055 üzenetére
azoknak szólna, akik képesek minden hónapban újra meg újra felfedezni, hogy a Tescoban milyen irreálisan túlárazott játékok vannak, és szeretnék azokat tételesen felsorolni
-
bwoay
nagyúr
Nyissak nektek egy "Túlárazási rekordok" topicot?
-
bwoay
nagyúr
"eloszor is mas hirdeteseben hagy tegyek mar arajnalatot kedvemre"
egész nyugodtan, feltéve, hogy vállalod a következményeit.
"ha kereskedsz:
- minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét." -
bwoay
nagyúr
hát lényegében ennyi a haszna a DI-nek, mivel boxra ilyen jellegű (legyen mondjuk adventure h&s) játék nemigen van. mondjuk a Conan sokak szerint ilyen, de én azt vallom, hogy az gy debilség. Darksiderst meg nem ismerem.
klón téma:
egy adott stúdió, designer, rendező, akármi stílusa nyilván teljesen szembetűnő egy játékban. szóval ha HK csinál egy h&s-t, akkor az HK-s lesz, ha valaki más csinál kellő kreativitás híján olyat, mint ő, akkor meg másolat. Pl hivatkozva a GTA-ra akár a Bullyra is mondhatjuk, hogy klón, holott az is egy Rockstar (sandbox) játék, és eképpen jellegzetes is. Ellenben a Saints Row... hát így látom én. -
bwoay
nagyúr
nem klón, ez is egy Hideki Kamiya játék, akárcsak a DMC. Azt persze nem vitatom, hogy kell hozzá gyomor, mint a legtöbb elborult japán címhez, de hát az már a legelső trailerekből kiderült, hogy ez valam agymenés lesz, ami nem egy széles réteget fog kiszolgálni.
heihachi:
a DI-vel nem az a baj, hogy hasonló, mint a GoW, hanem az, hogy játék közben tételesen érhető tetten minden, amit szó szerint lenyúltak, ld harcrendszer, egy az egyben. -
bwoay
nagyúr
válasz
szabogabor10 #44759 üzenetére
én sem tudtam, hogy mi rögzíti, tegnap próbáltam le, mielőtt írtam.
egy újabb ok, hogy miért nem kell p&ch kitet venni -
bwoay
nagyúr
válasz
szabogabor10 #44740 üzenetére
alulról (az akksi felől) feszítsd ki
-
bwoay
nagyúr
válasz
xbox360gamer #44679 üzenetére
szerintem 576-ban már most is ennyi, de ha egy nullával kevesebb lenne, akkor még talán el is gondolkodnék rajta, hogy megpróbáljam lealkudni a negyedére, és megvegyem ajándékba valakinek, akit szívből gyűlölök.
-
bwoay
nagyúr
megkérném az Urakat, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a nyelvezetre. Morden a makulátlan adatlapja miatt most még megúszta, dunc nem volt ilyen szerencsés.
-
bwoay
nagyúr
válasz
FefeeX #44462 üzenetére
lehet, hogy igy van, de ez egy butasag. a ket stilus mindig is jol megvolt egymas mellett, raadasul teljesen nyilvanvaloan megvan az igeny mindkettore. aztan ami meg a PGR arkad mivoltat illeti: egy NFS-hez kepest egyenesen szimulator. en ugy szoktam mondani, hogy nekem ilyen a jo arkad, de igazsag szerint akik a klasszikus ertelemben vett arkad autoversenyhez szoktak, azok a PGR-en elvereznek. akarcsak a GRID-en, mert ezeknel nem eleg tovig nyomni a gazt, aztan elrakni a jarganyt a kanyarban 300-al.
-
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #44339 üzenetére
mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy szimulátorról van szó, itt egyedül a szimulációt lehet fejleszteni, nem csupán a kocsikét, hanem a környezetét is. a változó időjárás meg lehet opció, ha valaki nem kéri, kinyomja, a többiek meg versenyeznek úgy, mint a valóságban, idővel besötétedik, vagy elered az eső, stb. persze 100x inkább jelenjen meg így, minthogy GT5 módra egy emberöltőig kelljen várni rá. (mondjuk majd amikor az végül tényleg kijön, akkor persze mindenki igazoltnak fogja érezni a hosszú várakozási idő
-
bwoay
nagyúr
ha már ennyire elmentetek plazma vs LCD irányba, akkor jó lett volna megemlíteni, hogy sötétben a plazma, jól megvilágított helyiségben az LCD képe előnyösebb.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integrator #43904 üzenetére
1. aki megbontja a burkolatot úgy, hogy megsérti a matricát, az vegye tudomásul, hogy elbukta a jótállást. van, akinek megér ennyit egy festés, ez a saját döntése, ha meg nincs tisztában a dolgokkal, akkor magára vessen.
2. nem a legtisztább dolog a matrica kereskedelme... hát érdekes egy nézet, végülis csak azt a célt szolgálja az egész, hogy bontott gépeket tegyünk újból gyárilag garissá. ha ebben látod a megoldást, nyugodtan írd le mindig, én meg nyugodtan szedem majd ki, és egy idő után nyugodtan teszlek ki pihenni, hátha sikerül jobban átgondolni a dolgot.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest