- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, én toltam a GOW első részét PC-n is és Xbox 360-on is és ott azt tapasztaltam, hogy magasabb nehézségi szinten nem elég köré lőni, el is kell találni. Ráadásul nem az van, hogy előbb-utóbb úgyis eltalálom, addig igazgatom a célkeresztet fel le jobbra balra, mert az nehezebb szinteken halál. Nekem ott is (pedig a GOW valóban nem igényel halál pontos célzást) egérrel százszor jobban ment. Ugyanez volt a Kane&Lynchben, pedig az sem a pontos célzásról híres. Szóval szvsz ahol célozni kell / lehet egérrel, ott az egér a nyerő, függetlenül attól, hogy TPS vagy FPS. Persze nem mindenki egyforma, lehet, hogy van akinek a kontrolleres célzás jobban kézre áll.
A legnagyobb gond egyébként az egymástól távol lévő ellenfelekkel van, és azok közti gyors váltással, gyors körbefordulással, nem pedig a pixelpontos szemkilövésselA Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.
-
heihachi
addikt
válasz
#57833216 #50053 üzenetére
Nem értem, a TPS miért mehetne, ha az FPS nem, ugyanaz a lényege, csak a szemszög más, és itt is az egérrel célzás százszor gyorsabb és pontosabb. Tök ugyanaz lenne a végeredménye, mint az FPS-eknek. FIFA-ban is a billentyűzetről max 8 irányba mozgó játékos elég esélyes a kontrolleres 360 fokkal szemben
Bár szvsz ez nem feltétlenül jelentene gondot. Teremtsék meg a lehetőségét, aztán akinek nem tetszik, az nem használja.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Ha tudja a TV-d az NTSC szabványt, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, menni fog mindenféle játék (PAL és NTSC is). Az NTSC játék indítása előtt szól, hogy csak akkor hajlandó elindulni, ha átállítod a box beállításaiban, hogy NTSC TV-d van. Átállítod 60Hz-re, és simán menni fog az NTSC, NTSCJ meg a PAL is. Ha LCD TV-re kötöd HDMI-vel, vagy monitorra DVI-vel, akkor még ennyit sem fog mondani, csak menni fog és kész.
-
heihachi
addikt
Nekem összejött mindkettőben, de már meg nem mondom hogy. Asszem feltöltöttem 3 képet a weben keresztül, aztán a játék meg letöltötte azt a három képet, és ott lehetett még machinálni. A lényeg, hogy sikerült FNR4-ben meg FIFA10-ben is, bár egyáltalán nem hasonlít rám a végeredmény
-
heihachi
addikt
válasz
matthew95(2) #49698 üzenetére
Talán mert a jövőre vonatkozó információt szeretnél kérni? Egy jóst keress meg, de tényleg
És ha már ott vagy, akkor kérdezz rá a lottó számokra is.
-
heihachi
addikt
Nah, végig toltam a Splinter Cell Convictiont. Kövezzetek meg érte, de nekem tetszik. A régieket nem igazán szerettem, mert azokban nekem sok volt a lopakodás, sunnyogás, ahhoz nekem nem volt türelmem soha, hogy 5 percig figyeljem, hogy mozog valaki, hogy utána elosonhasssak mögötte. Legtöbbször nekiálltam ott is rambózni, de annak mindig csúnya vége let. Nah, itt lehet rambózni végre. De emellett lehet lopakodni is, sikerült is úgy megoldani feladatokat, hogy egy lövés sem dördült, pedig elsőre azt hittem, mindenkit le fogok lőni ott
Szóval szerintem igen jó az egyensúly a lopakodás vs rambó üzemmód között. Mondjuk a vége felé kétlem, hogy lehetne lopakodni, de ki tudja.
Sokan panaszkodtak, hogy nem lehet elcipelni a hullákat, de szerintem jó ez így, így kétszer is meg kell gondolni, hogy kit, hol lövök le, mert általában igen hamar megtalálják a kis barátai, és akkor kész a baj. Szóval nem lehet bárkit bárhol lepuffantani ha csendben akarjuk megoldani a küldetést, de ha "mindenkit megölök" üzemmódban nyomom, akkor úgyis mindegy, hol lövöm le. Szóval nekem nem hiányzott.
Néha beszívtam, hogy sok mindent az A gombbal csinál a karakterünk, és amikor szerettem volna átugrani egy ládán, akkor felvette az előtte fekvő hulla fegyverét, vagy nem kinyitotta az ablakot, hanem átugrott rajta üvegestűl
A grafikája jó, de nem hibátlan. Pl ott a tükröződő, gyönyörűen megrajzolt tócsa a földön, de ha belelépek, még csak nem is látszik meg rajta, mintha nem is víz, hanem tükör lenne.
Tetszett, hogy filmszerűen próbálták vezetni a történetet, amit a zenék is kurvára jól segítenek.
Megértem, ha a rajongók egy hardcore splinter cellt vártak, és most csalódottak, de számomra ez így ebben a formában közel tökéletes lett -
heihachi
addikt
Nem az ablakon dobom ki. Azt veszem rajta, hogy nem kell ki be kapcsolgatnom kb. 10 eszközt - kényelmet veszek rajta, hogy még Te is megértsd, akinek csak gazdasági szempontok léteznek ezek szerint.
De ennél sokkal nagyobb hülyeségekre dobnak ki emberek sokkal több pénzt.
-
heihachi
addikt
Hát pl. a TV-m az 0.19W-ot vesz fel stand by-ban, szóval az meg még 100 Ft-sincs éves szinten.
A telefon töltő (Nokia) nagyjából 0,5W ha nincs rajta mobil, legyen kb 200 Ft.
Szóval a lényeg, hogy nem ezer forintok, hanem 100 meg 200 Ft-ok adódnak össze, éves szinten 5000 Ft sincs az egész (ha jól számolok, de reméljük jön egy villamosmérnök errefelé). -
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21 #49600 üzenetére
Értem. Mondjuk nem voltam erős fizikából meg villamosságtanból sem, de akárhogy számolom, nekem az a 2.5 W-os fogyasztás amit az egész gép stand by-ban nyom, az éves szinten 1000 Ft. Ezért nem éri meg kikapcsolgatni nekem.
De azért leírom, hogy jött ki nekem, mert lehet, hogy rosszul számolok, és nem 1000 Ft, hanem pl 10000 a megoldás, és akkor már nekem is megérné kikapcsolgatni2.5W*24óra*365nap=21900Wh=21,9kWh*50Ft/kWh=~1100Ft
A két és fél W-ra link: [link] Van,a hol még ennél is kevesebbről írnak.
Most ezt nem kötekedésnek írom, csak legutóbb kurva nagy éves különbözetet kellett fizetni áramszámlára, és akkor utána számolgattam, és erre jutottam, hogy nem ez okozza. De lehet, hogy benéztem valahol, és akkor jó lenne (nekem
) , ha ezt tisztáznánk.
-
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21 #49595 üzenetére
De miért jó, ha mindig áramtalanítod a gépet?
-
heihachi
addikt
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Mindhárom kiváló játék
A PGR4 az árkád autós játékok legjobbika, akárki akármit mond. Hosszabb távon tud lekötni bármelyik konkurensnél, sokféle játékmódja miatt, van eső, hó, éjszaka, nappal, autó, motor, minden finomság. És nem mellesleg az autók az úton mozognak, gurulnak, ellentétben néhány konkurens jégen csúszó autójával
-
heihachi
addikt
[link]
Baromság, bár lehet, hogy tényleg volt ilyen gond, de szemmel láthatóan megoldották, csodás húzás volt a Microsoft konfon fekete sráccal bemutattatni a NataltNa, de legalább egy ideig lehetett min csámcsogni, meg szidni, hogy ezért, és még miért szar.
Szerintem ilyen ez a "csak állva lehet játszani" is, most még fel lehet hozni hátránynak, meg lehet rajta röhögni, meg stb., de nem hiszem, hogy ekkora irdatlan bakit követnének el, pláne, hogy nagyon sok reklám anyagban ülve használják a Natalt, a legújabb, amit láttam a székben ülős lassítva ütközős is ilyen. Oké, hogy reklám anyag, de ennyire az MS nem hülye, szvsz meg fogják oldani. Bár nem irigylem őket, nem lesz egyszerű. Ha meg mégse, akkor epic fail szvsz. -
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #48463 üzenetére
A gép tetején látható rácson keresztül szívja be a levegőt a venti, pont ott van alatta, és egy az egyben tolja rá az alatta lévő CPU és GPU párosra. Hogy a tökömbe tud ez így túlmelegedni? Esetleg nem tud távozni a befújt és a hűtőbordán felmelegedett levegő?
Nehezen tudom elképzelni, mert pont azon az oldalon a gép oldala is bordázott, és ott simán kimehet a meleg levegő, ráadásul az közvetlenül ott van a hűtött felölet mellett, de a másik oldal is bordázott. Ez most vagy valami kamu, vagy ezt a gépet is kurvára eltervezték.
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #48312 üzenetére
Nincs itt szó ócsárlásról, csak jeleztem, amit bárki elolvashat a topikban, mert vagy 100 hsz született róla, hogy ilyet már láttunk a Konzolvilágtól, hogy árat emeltek. Akkor éppen a külföldi partner volt a hibás, most az euró árfolyam lehet a hibás, legközelebb az olaj világpiaci árának az emelkedése, a lényeg, hogy nem a Konzolvilág.
Ettől függetlenül a szívességeidet mindig nagyra értékeljük -
heihachi
addikt
válasz
Xirtam #48310 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de júniusban egészen szépen erősödött a Ft, kb. 10 Ft-ot, és már pár napja a 280-as szint környékén, de inkább alatta kolbászol. És hát előtte is, a májusi érdekes történésekig egészen szépen erősödött folyamatosan több hónapja.
Én nem csodálkoznék, ha a forint erősödése vagy stagnálása mellet is drágulna nálatok a gép -
heihachi
addikt
válasz
franyóbácsi #48252 üzenetére
Mégis, hogy rontaná el a kábel a jelet? Másfelet csinál az egyesből, meg 0,5-öt a nullából?
-
heihachi
addikt
válasz
D1Rect #48117 üzenetére
A box játékok többsége 1280*720-as felbontásban renderel. A boxban sokféle felbontást be tudsz állítani ettől tökéletesen függetlenül, amire szeretnéd felskáláztatni a kimenő jelet. Persze ezt is korlátozza némelyik játék, nem engedi pl. 1080p-re felskálázni, de ez igen ritka. Ennek ellenére én azt mondom, hogy nem érdemes csak a box miatt fullHD TV-t venni. Hiába a több pixel, a kép nem lesz részletgazdagabb, mert úgy is csak az lesz a képernyőn, amit a box lerenderelt 1280*720-ban. Hogy ha főként játékra kell, akkor inkább HD ready LCD-t vegyél szvsz. Ennek a felbontása 1366*768 (vagy 1360*768) lesz, és eddig olyan játékot nem láttam, ami ezt a felbontást ne engedélyezte volna, és a felskálázás gondot okozott volna a boxnak.
-
heihachi
addikt
Ez a Call of Duty 2 demo ez valami hihetetlenül király.
Én nem tudom, hogy ez új demó, vagy csak én most jutottam el eddig, de nagyon tetszik. Pedig PC-n végigtoltam régebben, de akkor ennyire nem tetszett
-
heihachi
addikt
válasz
Integrator #47993 üzenetére
Végülis igen. De ennyi erővel VÉLETLENÜL leboríthatom a TV-met a TV állványról. Senki nem mondaná azt, hogy azért ezt túl kellett volna élnie, mert hát a TV-m fekve is tudott működni előtte
-
heihachi
addikt
Ha jól értem, akkor nem csak 45nm, hanem egy lapkára is: "the CPU and GPU are combined into one single package". Következés képpen az alaplap is változott.
Ezen kívül megváltoztatták a hűtést is, már csak egy venti van, ami halkabb: "the twin fan arrangement from the original Xbox 360 is gone in favour of a single, larger fan that should be significantly quieter".
Ezen kívül már 5 USB port lesz.
Változott a tápellátás is, nem kompatibilis a korábbiakkal.
Ráadásul ugye a WiFi N-es, majd lehet gizdázni a PS3 vs Xbox 360 topikokban, hogy némá, g WiFi? De szar. -
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #47798 üzenetére
Szerintem jó irányba gondolkodsz, én is csak erre tudok gondolni. Annak idején a CRT-n az egyik játék kiírta ugyan, hogy csak akkor hajlandó elindulni, ha 60 Hz-re állítom a settingsben a TV-t, de átállítás után már ment mindenféle játék. Mondjuk az PAL játék volt. De ezen kívül soha nem volt gondom PAL/NTSC/NTSCJ játékokkal, régió kódot meg egy dobozon se láttam még.
Na nem mintha bánnám, csak hát nem értem. Hogy akkor hogyan lehet, hogy lentebb írták, hogy nekik kiírta, hogy ez így nem ok. -
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #47791 üzenetére
Egy alap LCD TV-n, de korábban egy 100 Hz-es CRT TV-n is simán ment, sőt a monitoromon is ment. Szóval soha nem volt gondom vele.
-
heihachi
addikt
Na akkor most valaki magyarázza már el nekem ezt a PAL vs NTSC dolgot.
Itt van az asztalomon két játék. Egyikre az van írva előlre a borítón, hogy PAL, hátra meg, hogy "Kizárólag a PAL jelölésű Xbox 360 szórakoztatórendszerrel és 60 Hz jelet megjeleníteni képes PAL TV készülékkel együtt használható."
Aztán van itt egy másik gamma, arra meg az van írva a borító frontoldalára, hogy NTSCJ, hátra meg, hogy "For use only with Xbox 360 entertainment systems with NTSC designation."Na most ez egymásnak épp az ellenkezője, de mindkettőt simán le tudom játszani. Régiókód meg kurvára nincs a borítón se elöl, se hátul. Akkor most hogy is van ez?
-
heihachi
addikt
Ecsém... a múltkor matek órát tartottunk, most meg nyelvtan óra van.
-
heihachi
addikt
Srácok, Battlefield 1943-al nyomja valaki? Úgyértem a világon... Érdemes rá beruházni?
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #47538 üzenetére
Bakker, matekórát tartunk?
Te megabájtban számolsz a srác meg bájtban.
Házi feladat: számold ki ugyanezt bájtra pontosan a saját módszereddel.
Megoldás:
gyártó: 20 giga = 20 000 mega = 20 000 000 kiló = 20 000 000 000 byte
felhasználó: 20 000 000 000 / 1024 / 1024 / 1024, azaz 18,6264514923095703125 gigaHa még mindig nem megy, akkor menthetetlen vagy
-
heihachi
addikt
Csakhogy a második tulaj nem potenciális vásárló az eredeti áron. Az alacsonyabb, használtpiaci áron potenciális vásárló.
De sebaj, végülis ez még jó is lehet: ezeknek a játékoknak a használtpiacon gyakorlatilag nulla lesz az értékük, de legalábbis a mostaninál alacsonyabb. Aki csak a single miatt tolja, annak simán jó lesz ez. Mint pl. én -
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #47355 üzenetére
Hihetetlen, hogy mit ki nem találnak. Meg az is hihetetlen, hogy ebben a bizniszben mi mindent meg nem lehet tenni a felhasználók szopatása érdekében.
Ez kb. olyan, mintha vennék egy palack ásványvizet, és nem adhatnék belőle a barátnőmnek. Mert hát ugye, ha az enyémből iszik, akkor nem vesz egy újabb flakonnal, és akkor veszteséget okoz.
Vagy ezek után nem lehet majd eladni használt autót, csak ha a gyárnak megint fizetek valamennyit?
Ennyi erővel az összes használt cuccra ki lehetne találni ezt a faszságot.
Szánalmas. -
heihachi
addikt
válasz
concret_hp #47328 üzenetére
Eszközkezelőben az energiagazdálkodás fülön lődd be, hogy a Winfos kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg. Talán műxik, csak tipp.
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #47291 üzenetére
Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy 14k-ért megveszi az ember a játékot, játszik vele 8 órát és eladja 10k-ért. Oké, 4k bukó, de 4k-ért 8 órát szórakozott az ember, egy óra szórakozása 500 Ft. Most mondj egy másik ilyen olcsó és tartalmas szórakozást. És akkor ugye ez egy 8 órás játék, és nem minden játék 8 óra (hozzáteszem a DI-sem, ha nem egyszer játszod végig, és megpróbálod maxra játszani, márpedig egy gyűjtői kiadásnál ezt illik).
Én 1k-t buktam a DI-n, és játszottam vele 13 órát. Óránként 80 Ft-ért egészen jó és olcsó szórakozás volt.
-
heihachi
addikt
válasz
modflow #47055 üzenetére
Tutira nem normális jelenség a HDMI-s átváltós. Nálam ilyen probléma nincs, sokszor átkapcsolok megnézni, hogy mi van a TV-ben, van, hogy ki se kapcsolom a gépet, csak nyomok egy pause-t, és megnézünk valamit a TV-ben, majd vissza a gémhez. Semmi gond nincs vele. Igaz, én át tudok kapcsolni HDMI-re bármikor, ha nincs jel akkor is, csak kiírja a TV, hogy nincs jel, azt kész. Nem tudom, nincs valami HDMI jeles vezérlés be / kikapcsolva a TV-n. Nemtudom, valami gyártóspecifikus akármi. Mint pl Sonynál a Bravia Sync.
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #46623 üzenetére
-
heihachi
addikt
A HDMI maga nem mos el semmit, átviszi a digitális jelet méghozzá mindenféle hókuszpókusz nélkül (ebből kifolyólag a HDMI kábel "minősége" mint olyan, itt nem játszik szerepet, pl. nem szed össze zajt). A kábel másik végén pont ugyanolyan minőségű jel jelenik meg, mint amit a box kiküld a kimenetére. Ha elmosottabb HDMI-n a kép, akkor az a TV elektronikájának a számlájára írható. Nyilvánvaló, hogy TV válogatja, hogy hogyan bánik a HDMI-vel, és hogy milyen minőségű lesz a kép, milyen csoda technológiákat vet be a gyártó, hogy szerinte jobb legyen a kép. Sajnos mivel többféle szabvány van, nagyon nem mindegy, hogy az átmenő digitális jelből a TV mit minek értelmez. Ezért lehet állítani a boxban a reference leveles, HDMI color space, meg még mittudom én mit (lehet hogy mást nem), mert még az sem egységes, hogy mi a fekete digitális jele.
A VGA viszont analóg jel, amiből kifolyólag valahol lennie kell digitális-analóg átalakításnak (és ez az analóg jel nyilván nem lesz jobb minőségű az eredeti digitális jelnél, bár nem feltétlenül lesz rosszabb sem). Ennek az analóg jelnek az átvitele nagyon nem mindegy milyen kábelen történik, szóval itt a kábel minősége igencsak fontos tényező. Ha ezt a jelet másként kezeli a TV, kevesebbet alakítgat rajta, akkor lehet jobb, de ez megint a TV számlájára írható, nem a VGA, vagy a HDMI csatlakozás okozza. Amit nekem a VGA-n enged a TV is meg a monitor is, az az, hogy tologathatom, meg torzíthatom, meg mittudomén a képet, de ennek a pixelhelyes megjelenítés szempontjából sok előnye nincs
Nem azt mondom, hogy minden esetben mindenkinél kivétel nélkül a HDMI a nyerő, csak azt, hogy nem egyértelműen a VGA a nyerő, hanem tv és VGA esetében kábel függő is. Nem lehet azt mondani, hogy használj HDMI-t vagy VGA-t, mert az tuti jobb lesz, hanem kb. azt lehet mondani, hogy kinél, milyen TV és kábel szettel melyik a jobb.
-
heihachi
addikt
válasz
szn0rbi #46449 üzenetére
1 szavazat az 1080p-s TV-re. Ugyan a boxhoz felesleges, de pl. filmet nézni, számítógépet rákötni, vagy HD TV csatornákhoz meg az a jobb. Gondolj arra is, hogy mi lesz 5 év múlva.
Illetve 1 szavazat a HDMI-re. Nálam a VGA kábel már a box és a monitor közötti 1 méteren is összeszed némi zajt, a box meg a TV közötti 5 méteren meg gyakorlatilag nézhetetlen minőséget produkál, illetve sokkal elmosottabb a kép (TV-n és monitoron is), hát köszönöm, de nem így akarom elsimíttatni a recéket. A HDMI meg tökéletes ahogy annak lennie kell.
-
heihachi
addikt
Tuti velem van a gond, de én továbbra sem értem. Megteheted azt ebben a részben is, hogy 5 percet vársz, kifigyeled a mozgást, elcsalod őket, eltereled a figyelmüket, besötétítesz, és elsunnyogsz két őr között. Csak rajtad múlik. A különbség a korábbi részekhez képest csupán annyi, hogy ezt ezentúl nem várja el a játék, de megteheted. Ha ez számodra a szórakoztató megoldás, akkor miért nem így csinálod? Nem kényszerít rá a játék, hogy bárkit is lelőjj (legalábbis a demó nem), akkor miért lősz le bárkit is?
Szerintem a nehézségi szint állítás nem azt kell, hogy jelentse, hogy könnyűn bárkit lelövök, nehezem meg csak lopakodni lehet. Legalábbis őszintén remélem, hogy nem ezt fogja jelenteni.
-
heihachi
addikt
Jóhogy próbáltam, és szerintem telitalálat. Lehet, hogy köze nincs az elődökhöz (ami azért igen erős túlzás), de itt végre eltalálták az arányokat, nem lehetetlenül nehéz (és unalmas) a lopakodás, végre tényleg meg van adva a lehetőség, hogy többféle jelentősen eltérő képen és többféle igencsak eltérő útvonalon vigyem végig, nem vagyok rákényszerítve semmire.
Lehet, hogy nincs rákényszerítve így a játékos, hogy lopakodjon, de hát ettől jó éppen egy játék, ezt nem volna szabad hibaként felhozni. Aki a lopakodást szereti, az egy lövés nélkül is meg tudja oldani, aki meg lövöldözni szeret, annak is megvan a lehetősége. Arra sincs senki rákényszerítve, hogy easy fokozatnál bármelyik játékot nehezebbre állítsa, akkor miért állítaná? Gondolom, hogy jobban szórakozzon. Ez dettó ugyanaz. Nincs senki rákényszerítve a lopakodásra, de akit az szórakoztat, az meg tudja oldani. Jó hogy már az is hiba egy játékban, ha van benne a játékosnak választási lehetősége.Ez Djuree-nak is szólt.
-
heihachi
addikt
válasz
FefeeX #44942 üzenetére
Pl. a Splinter Cell legújabb része is kisebb felbontásban renderel, mint az elődje, még 720p sem lesz. Szvsz nem gáz, ha így tudnak kihozni folyamatos legalább 30 fps-es grafikát, és a recéket mindenféle módszerekkel eltüntetik (van rá módszer az AA-n kívül is), akkor még szebb is lehet, mint a nagyobb felbontás. Tekken új része is ilyen subhd.
-
heihachi
addikt
Hát én épp ellenkezőleg mondanám.
A Bayonetta számomra minden tekintetben gagyinak tűnt, egy jó dolgot nem tudnék róla mondani, de a legfontosabb, a harc egy nagy kalap átláthatatlan szar. Akár legenda készítette, akár nem, szerintem egy totális mellényúlás, semmit nem tudnék mondani benne, ami számomra igényesnek hatott. Ráadásul ez is, mint oly sok játék, túl japán.
Ezzel szemben a DI szórakoztató volt és igényes volt minden tekintetben. Gyönyörű és remekül kitalált, megkomponált átvezető animációk, tökéletesen átlátható harcok, még akkor is, ha sok az ellenfél, és minden varázslat, minden kis apró lehetőségnek van értelme a játékban és használható is, nem csak bele van gányolva. Szóval minden porcikájában érződik, hogy foglalkoztak vele eleget (kivéve a térkép). Azért nem egy GoW, de kiváló játék, csak rövid nagyon. -
heihachi
addikt
Figy, aki sosem látott 360-at, csak hallotta a fórumokon, hogy van ilyen is, attól mit vársz? Valaki rosszat mondott a kedvenc kis játékáról, ezért éjjel véresre sírta a párnáját, és azon törte a kis buksiját, hogy hogyan tudna visszavágni, meg még jól odamondani valamelyik konzolos tábornak, mert az most olyan trendi. Hát ennyire futotta, szerintem elég sovány
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #44537 üzenetére
Legújabb AVG-nek nincs gondja vele. Most már akkor az is kérdés, hogy szar-e vírusírtóm
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest