- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Csabee. #43504 üzenetére
Én nem használok. NFS Underground szvsz nincs xbox 360 -ra. Én épp tegnap kaptam meg a Halo 1 -et xbox -ra és tökéletesen viszi a 360 -as gép is. Tehát ha kell a játék, akkor meg tudod venni szarér hugyér és ha kis szerencséd van akkor vbiszi is a boxod. Nézz utánna, hogy támogatja e.
Tomb Raider szvsz jó játék... -
Tharagul
csendes tag
válasz
Csabee. #42992 üzenetére
Ha tényleg az, akkor sztem nem rossz cucc. Néztem pár árat, 4 és 6 ezer között mozog az ára újonnan (Legalábbis, ahol néztem). Ha alig vagy nem használtad, elkérheted az árát. Bár a két érték között, h mennyit, az már a te dolgod. Én hasznosnak látom, mert nem tetszik a vezetékes controller. Bár sajnos erre a hónapra elfogyott a keretem...
-
do3om
addikt
válasz
Csabee. #42843 üzenetére
Ez a dolog engem is érdekel.
Mert a faszom kivan már vele. Legalább lenne manuális mentés
Játszottam vagy 2 órát is nem mentett semmit, aztán kipróbáltam többször és akkor sem. Amíg meg a játék és meghalsz ugye betölti amit kel de ha kilépsz nekem mindég annál a mentésnél van amikor ketten kiszaladunk az ajtón és aki velem van leszedik. Az után jön az a küldetés ahol a nagy égbenyúló fényoszlopot lövő kütyüt kel elintézni.
Na innen tovább nem ment semmit. (mármint ahol a ketten szaladunk ki)Neked hogy van ez?
-
Djuree
félisten
válasz
Csabee. #42281 üzenetére
ne ajánlgass neki ilyen hulladékokat. főleg az army of tú 2-őt ne. az 1 után nagyon vártuk, 3x toltuk végig haverral koopban, legnehezebb fokozaton is. tegnap végignyomtuk a 2-őt, kb. 6 óra volt. az 1-hez képest harmad annyi fegyver, az egyetlen jó fegyvert meg sem lehetett venni, lockolva van végig, újrakezdés után sem lehet megvenni megnéztük. a végére 400k lóvém maradt, végig ak-val mentem. nem tudtam mire költeni a pénzt.
ja és uncsi egyhangú pályák vannak...végig ugyanaz a város...viszont az első része az nagyon fasza volt...
a los angeles meg randa is, bugos is...és nagyon uncsi pár óra után...nincs benne tartalom...
-
karakpecze21
senior tag
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Csabee. #42206 üzenetére
Probaltad? Kepre kattint view full resolution? (persze ha valakinek 2500x1900 a felbontas a monitoron akkor a 1280x720 az eleg kolbasz lesz
Nos nem is annyira a texturak felbontasat/minoseget nezve,,,de szerintem a szin arnyalatokat tekintve van kulonbseg. Es ezt irja is a cikk. Nekem a kep VGA val azert volt sokkal szarabb mert volt egy extra toldas... viszont a szin az mas lett HDMI vel. (es mint mondtam ez relativ/tv fuggo) Valaki lehet hogy semmi kulonbseget nem fog latni!
CSodat senki ne varjon. A kulonbseg kb annyi mint a VGA/DVI a PCn.
Ennyi. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Csabee. #42203 üzenetére
No akkor ezt a valaszt mindenkinek kuldom aki a
HDMI vs VGA vs Component kerdesei megvalaszolatlansaga miatt forgolodik ejjszaka az agybanTADA:
ITT A VALASZAjanlom figyelmetekbe a 2.ik blokkot... ugye ez a dolog eleg relativ mert hiaba ' lossless ' a HDMI ha egy 70000Ft os haniouqmabi LCDn nezitek... (erre ne googlizzatok...
)
csok -
karakpecze21
senior tag
-
HollyBoni
veterán
válasz
Csabee. #42144 üzenetére
Van egy speckó átalakító(aminek nem tudom mi a neve)és azzal rá tudsz kötni egeret.
Itt a kábel,kell egy átalakító.
Én ilyennel használom.Gondolom annál a hangcuccnál is a mélnyomóból jön egy zöld és egy narancssárga kábel.Na most a zöld helyére dugod ezt,aztán rá az xbox vga kábelből a piros fehéret,és kész is.
Nekem konkrétan nem ilyen átalakítóm van a hanghoz,de kb ugyanezt csinálja,csak nekem a vége nem kimenet hanem bemenet,nekem a logitech 5.1 hangszórómhoz adták alapból.
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #42144 üzenetére
Mert a játékok nincsenek erre felkészítve vagy nem tudom, de nem működik. Bár a bill még talán, de az egér tuti nem. Erre van az XFPS 360, de az sem nyújtja azt a pc-s feelinget.
A fehér-piros rca csatlakozókat tudod valószínű rákötni, nem? Azon sztereó hang megy, nézd meg a Z4 hátulját, h van-e akármilyen bemenet rajta.
Boltban általában drága, nézz itt szét az aprón 3-4k felett én tuti nem fizetnék érte. Vannak utángyártott olcsóbb megoldások, de ha biztosra akarsz menni akkor ezt veszed. Ez a csomag tartalmaz egy gender changert is a monitorkábelhez, meg rca-jack átalakítót is. Ha ezeket külön külön kell megvenned az utángyártott csomaghoz, akkor majdnem ott vagy, mintha boltba meg vetted volna az eredeti ms csomagot.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Csabee. #42062 üzenetére
Szia.
Nem vagyok egy nagy box szakértő, de úgy tudom ez csak nem eredeti játékok esetében fordulhat elő.
Az új játékokba beletettek valami új fájl típust (waw3, ha jól tudom), amit a régebbi flashek csak videónak ismernek be.
De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Csabee. #41966 üzenetére
Értem.
Hát sajnos ez így ebben a formában nem, mert a PURE-t még Londonban, megjelenés hetében kaparintottam meg boltból, fóliásan átszámolva 6 ezer forintért, ami másfél éve, 18 ezer Ft-s premier játék árakhoz szokott magyarnak valami hihetetlen csoda volt.
Alig játszok vele, de valahogy sajnálom eladni, mert egy élmény nyomulós játék még mindig.A Batmanre viszont nagyon beszélnének ismerősök, mert állítólag a LEGO játékok manapság a legszórakoztatóbbak, pláne párban. Sajnos most leszedtem az Indiana Jones 2-t is, de valahogy nem tud lekötni, annak ellenére, hogy 25 évesen is állandóan leragadok a multik LEGO kínálatát bámulni.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Csabee. #41886 üzenetére
En 120 as at vennek. (attol is fugg hany jatekot akarsz rainstallalni. egy CoD x pl ~8 GB helyet foglal) Es nem tudom mennyire vagy szivbajos, de en tuti nem ujat vennek.. azok nagyon dragak. Vannak hasznaltan ~13 kornyeken 120gb sek a neten. (vagy ugy teszel mint en es csinald magad
... nekem 6000ft ban lett vege a 120 as vinyonak... de ezt itt nem boncolom tovabb
csak googlizni kell!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #41821 üzenetére
Gondolom a hűtésmod 12 V re van állítva. AZért hangos az. Ezt is kitárgyaltuk hogy értelmetlen pénzlehúzás ez az egész ventillátor sebességnövelés. Ugyanezt az eredményt el lehet érni ha a dashboardban járatod a gépet a gyári ventikkel amik nincsenek módosítva. Van olyan gép nem is egy nem is ketttő ami a hűtés mod ellenére is 3 ledes lett szóval, ugyanmindegy. Én megsüketülni nem akarok
-
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #41816 üzenetére
Nem lehet, h csapágyas lett? Kattog/kopog?
Ha jól rémlik Mr.Grincs cserélt ventit a boxában. Pár ezer a gyári bontottan, ha azt tudsz szerezni, akkor megérheti kicserélni, feltéve, ha tényleg sérült a cucc. Viszont házilagosan, legalábbis forrasztópáka nélkül szerintem nem tudod kicserélni. Viszont tényleges moddigban nincs tapasztalatom, biztos akad valaki aki jobban fel tud világosítani.
HagaNRG: én azt olvastam, h az úja dash grafikus felülete is "megdolgoztatja" annyira gépet, h felesleges legyen üresbe járatni.
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #41811 üzenetére
Problémás lenne. A gyári ms ventik egyedi méretűek és szerintem fontos az is, h ott helyezkednek el ahol, hisz légcsatornába mozgatják a levegőt és ezáltal effektívek. Ha a légcsatornától arrébb helyezel el ventiket azok még ha nagyobbak és erősebbek, sem fognak úgy dolgozni, mint a gyáriak.
Röviden: házon belülre nem tudsz másmilyent tenni, csak eredeti vagy boxhoz utángyártottat, kívülre meg szvsz abszolúte felesleges és ineffektív.
Persze ez mind szigorúan szvsz.
DonMedve: Nem hiszem, h ártana neki. Elég erős belső vázzal rendelkezik, a nyílásokat meg nem hiszem, h annyira letakarná.
Dj Ploc: Sok mindentől függ, de dashben járatni kikapcs előtt felesleges.
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #41809 üzenetére
Sokan beszéltek már a Whisper Max-ról itt, de nem rémlik, h valaki valóban próbálta volna.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Csabee. #41436 üzenetére
Az gyönyörű! Lehet, hogy nem véletlenül tűnt el a forma...
Barangoltam az interneten és ezt sasoljátok mit találtam: Forza 3 borító
Érdekes. Bár lehet hogy egy kis Photo Shop is besegített. -
MeszarosB.
tag
válasz
Csabee. #41374 üzenetére
Kösz.
Még annyi,hogy egy (újabbfajta,de ) CRT tévére van rákötve a gép.
3 játékból,amit a doboz mellé kaptam,2 csak a PAL 60-at támogatja.Viszont PAL 60-on a tévé lekapcsol 50 Hz-re (100-ról),amitől kifolyik a szemem.
Ezen lehet valahogy segíteni,vagy a trévé képes csak így megjeleníteni?
//Mondjuk nemsokára tervezek egy monitort venni,úgyhogy csak addig kell kibírnom//
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest