Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát igen. meg a másik hogy 7-8 órás játékokat is 12-14k-ért adnak újonnan. lást Xirtam is megvette a dante-t 10k+ -ért, kivitte fél nap alatt és most adja is el
eléggé a lol kategória...
mert pl. anno pc-n nyomtam a might and magic-eket (nem a heroes ága), 300-400 órás játékok voltak...na azért vígan adok 10-12k-t...meg ugye a diablo-k (sztem több 1000 órám van a 2 részben együtt)....meg a baldurs gate-k, de még sorolhatnám a végtelenségig, de boxra nincsenek ilyen tartalmas játékok (talán az oblivion, a morro nem tudom kijött-e boxra, ja meg a forzák), és mégis sokkal drágábbak mint a pc-s társaik
ez van, van kocsim, lesz motorom, inkább azokra költöm el a pénzem, annak látom értelmét is -
Djuree
félisten
én rájöttem hogy mostmár csak okos boxom lesz ezentúl
most passzoltam el pár játékom, bejött vagy 35-40k, és alig volt játékom. ez egy vicc hogy mennyibe kerülnek, észre sem vettem hogy ennyit kidobtam játékokra
amíg lesz pofájuk ennyiért adni, addig rám ne számítsanak hogy játékokat veszek. nemsoká jön a starcraft2 pc-re, abból megveszem a collectorst 20k-ért, de az lesz az utolsó. napersze ha jön a diablo3 abból is veszek collectorsost
de boxra az fixx hogy semmit nem fogok megvenni....majd ha 5k lesz egy új játék....mert ennyi a reális ára, nem 12-14k -
bLaCkDoGoNe
veterán
Moderál téged a hóhér...
B L A C K (#46562): Szerintem nyugodtan vegyél, elektronikai kütyü vásárlására nincs optimálisnak mondható időpont: az életciklus elején túl drága meg viszonylag kevés játék van rá, a végén meg az az ember érzése, hogy kidobja a pénzt, mert hamarosan elavul a kütyü. Az ilyen cuccoknál talán még az életciklus közepén a leginkább érdemes beleugrani a dolgokba, de igazából vagy az van, hogy mindig vársz az ideális pillanatra (és soha nem lesz cuccod), vagy letojod, beleugrasz és játszol egy jót. A te döntésed.
-
heihachi
addikt
A HDMI maga nem mos el semmit, átviszi a digitális jelet méghozzá mindenféle hókuszpókusz nélkül (ebből kifolyólag a HDMI kábel "minősége" mint olyan, itt nem játszik szerepet, pl. nem szed össze zajt). A kábel másik végén pont ugyanolyan minőségű jel jelenik meg, mint amit a box kiküld a kimenetére. Ha elmosottabb HDMI-n a kép, akkor az a TV elektronikájának a számlájára írható. Nyilvánvaló, hogy TV válogatja, hogy hogyan bánik a HDMI-vel, és hogy milyen minőségű lesz a kép, milyen csoda technológiákat vet be a gyártó, hogy szerinte jobb legyen a kép. Sajnos mivel többféle szabvány van, nagyon nem mindegy, hogy az átmenő digitális jelből a TV mit minek értelmez. Ezért lehet állítani a boxban a reference leveles, HDMI color space, meg még mittudom én mit (lehet hogy mást nem), mert még az sem egységes, hogy mi a fekete digitális jele.
A VGA viszont analóg jel, amiből kifolyólag valahol lennie kell digitális-analóg átalakításnak (és ez az analóg jel nyilván nem lesz jobb minőségű az eredeti digitális jelnél, bár nem feltétlenül lesz rosszabb sem). Ennek az analóg jelnek az átvitele nagyon nem mindegy milyen kábelen történik, szóval itt a kábel minősége igencsak fontos tényező. Ha ezt a jelet másként kezeli a TV, kevesebbet alakítgat rajta, akkor lehet jobb, de ez megint a TV számlájára írható, nem a VGA, vagy a HDMI csatlakozás okozza. Amit nekem a VGA-n enged a TV is meg a monitor is, az az, hogy tologathatom, meg torzíthatom, meg mittudomén a képet, de ennek a pixelhelyes megjelenítés szempontjából sok előnye nincs
Nem azt mondom, hogy minden esetben mindenkinél kivétel nélkül a HDMI a nyerő, csak azt, hogy nem egyértelműen a VGA a nyerő, hanem tv és VGA esetében kábel függő is. Nem lehet azt mondani, hogy használj HDMI-t vagy VGA-t, mert az tuti jobb lesz, hanem kb. azt lehet mondani, hogy kinél, milyen TV és kábel szettel melyik a jobb.
-
-
woodbear
addikt
Ami a főoldalon van, nekem még ott volt 2napja. Piros színű a képe fehér, és fekete betűkkel/képekkel.
Szerintem lapozgass ide oda, mert lehet, hogy mást rak ki egy idő után, mert mintha nekem sem lett volna ott először, vagy csak elkerülte a figyelmem.
Ott van az valahol.
-
lvnt
őstag
Hát, nem tudom. Lejátszottam kb. 100 meccset live-on, de még egyszer sem léptem ki, pedig volt pár húzós meccsem, amikor semmi nem jött össze. Persze el tudom képzelni, hogy van olyan helyzet, amikor valaki önhibáján kívül lép ki.
Azt viszont nem lehet megmagyarázni, hogy a sok hülyegyereknek miét kell kilépni, ezzel elrontva a szórakozásom, amikor jól megy a játék. Ugyan elszámolja győzelemnek, de pont nem érdekel, ha közben meg minden meccs pár perc után megszakad. -
FefeeX
veterán
Azért ez olyan, hogy akinek komoly gépe van, az megvette már a jó házat meg a tápot. Boxtól függetlenül. Tehát ha megvan az alapod, ezeket cserélned nem kell. (pl a házam és a tápom szerintem már örökre velem marad
)
A proci meg a VGA valóban fontosMemória részletkérdés (nekem 8 gigám van, nincs is swap fájlom
)
-
Sipi16
őstag
Szegényt már korán reggel lecseszitek? Én személy szerint 6éve gondolkoztam egy konzol beszerzésén, de sose jutottam el oda, hogy vegyek. Összel a laptopvásárlás elött is sokat gondolkoztam, hogy mi lenne a jobb egy erös laptop vagy egy gyengébb noti + xbox. Az erös noti lett a választás aztán rá fél évvel jött az xbox, mert konzolon az igazi játszani. Én autós fan vagyok és sokkal nagyobb élmény mint gépen. A GTA-hoz még gyakorolnom kell, de nem tünik lehetetlennek, hogy megszokjam. Amúgy meg eredei játékokkal játszva sem drágább mulatság mint egy erösebb asztali gép. Meg persze a számítógéphez is meg kéne venni a játékokat...
-
_ak_
addikt
És nyomod is mostanság az ODST-t? Én most csináltam meg a 2-ik pályát heroicba, egyszer elkezdtem egy haverral legendarybe, de azt nem fejeztük be sose, ezért gondoltam soloba elég lesz a heroic,de ha jön valaki neki lehetne futni megint a legendarynek is.
Amúgy LIVE-on is kijött egy video ahol némi betekintést nyerhetünk a betába és ott azt szajkózzák, h kell, hozzá az ODST is. Gondolom vmi letölthető tartalom lesz vagy az ODST-ből lehet, majd indítani.
-
adalbert1
veterán
Azt ugye vágjátok, hogy a töltési idő a töltőtöl függ?
Nekem is hagyományos tölthető akkumulátoraim vannak, viszont már terveztem hogy beruházok alacsony önkisülésűre egy jó töltővel, de valahogy mindig kimarad a költségvetésből a dolog(egy olyan laza 20-25k-t biztos elköltenék ahogy számoltam a töltőre és az akksikra, de annyit meg jelenleg nem ér meg a dolog).
Végeztem a Gears of War 2-vel, hát köröket ver az első részre!
Van olyan aki megcsinálta a 100.000 killes és az 1999 multiplayer roundos achivementet?
Utána elkezdtem a Fallout 3-at. Ugyan még viszonylag az elején vagyok (most írtottam ki a Fire Ant-eket), de úgy gondolom sikerült hozniuk az első 2 rész hangulatát (eleinte féltem a 3D-től - régi izometrikus nézet rulez - , de semmi gond nincs vele). Normal fokozaton játszva kicsit nehezek a harcok (legalábbis a Fire Ant Soldier-ek ellen kb. a frag grenade és a mine-ok voltak a leghatásosabbak), de legalább nem degradálták fps-sé a dolgot. Az új harcrendszer is furcsa volt első blikkre, de könnyen meg lehet szokni, és utána már megy a dolog. A story még nem igazán állt össze így az elején (csak amennyire kellett, ill. pár utalgatás miatt homályos és kérdéseket vet fel, de gondolom ez is volt a készítők szándéka), remélem lesz benne pár érdekes csavar. -
FefeeX
veterán
Ja hát ami van azt lecserélni persze nem érdemes, de ha valaki újat vesz, akkor érdemes a jobbat venni, főleg ha ugyanannyiból kijön.
Amúgy fényképezőben dettó. Először akkor vettem észre, mikor egyre kevesebbet bírták az akksik a fényképezőben (1 hetes nyaralást nem húzta ki); aznap 100 kép után lemerült (mondjuk töltés után 3 nappal, mert akkor kellett először az elem). Nem viszel pótelemet, aztán szevasz, buksz 1-2ezret, veszel elemet, vagy nem fényképezel. Alacsony kisülésűvel meg 1 hetet lazán végigfényképezek, ha két héttel indulás előtt töltöttem, akkoris (nem kell mindenre gondolni állandóan, kevesebb macera) Nyilván ha 500 képet tudsz vele össz, akkor az nem lesz több itt sem, viszont az önkisülés nem játszik legalább.
A mérés egyébként Energizer 2500mAh akksival történt. Feltöltéskor valamivel 2400 felett volt, 12 óra múlva meg 1900 alatt..
-
RockHaRD
addikt
azért ennyire nem szeretném sufnimódon csinálni
lehet kapni boxhoz ventit, cska kérdés, h hol
szerk: Platinum Shopban találtam, de nem vmi olcsó
-
FefeeX
veterán
Varta R2U 8 óra a töltési ideje, és 1 hónapot minimum játszom vele... (2100mAh)
A lényeg, hogy ha egy hónapra elmész otthonról, és visszaérsz, játszanál, de lemerültek az akksik, töltheted, a játék helyett. Én elmegyek otthonról, hazamegyek, elemek fullon, játszom. 10 óra a különbség. Plusz, nekem a billentyűzeteim, egereim mind akksisak. Azért ha csak 3 havonta kell töltenem a dinovo-m elemeit, akkor is gáz olyankor, hogy szerezzek bele pótelemet (illetve már annyival több akksim van, hogy a rotációt 1-1 cucc esetében meg tudom oldani
), mert pont akkor lenne rá szükség.
-
Sanya
nagyúr
úgy, hogy ugyanolyan tagja vagyok ennek az oldalnak, mint te, vagy az az 1 napos újonc, aki 20 másodperce regisztrált be. az, hogy nem láttál ebben a topikban amiatt lehet, mert nem írok be minden apróságot, hanem lehet csak olvasni járok be.
btw, ha már itt tartunk, tudja valaki milyen formátumot enged az XBOX megnézni offline? a dvd-t azt kezeli offline módban is. WMV-t kezel, de mp4-et nem. többivel mi a helyzet?
-
Sipi16
őstag
Szerintem csak az fáj neki, hogy a "szakmai" részbe sok olyan hozzászólás csúszott be ami nem éppen szakmai tartalmú. Ennek ellenére semmi értékcsökkenését nem látom a topiknak. Azt azért érdemes szemelött tartani, hogy olyan szakmai topik nincs amiben 100%-ban szakmai hozzászólások vannak. Vagy ha van is ilyen ott nem mosolyog senki.
-
FefeeX
veterán
Mivel középiskolás koromban voltam nyáron szervizes, és akkortájt még itthon nem is nagyon voltak elérhetőek az MS cuccok (SideWinder mintha már létezett volna), így olyat nem is láthattam volna, ennek ellenére gagyiműanyag, pontatlan, összecsapott ratyi a Dpad minősége... A PS3-é sem egy álom, de azért jóval jobb. A Razer remélem tuti lesz
Apropó SG-n ma olvastam a cikket, milyen körülmények közt gyártják az MS kontrollereket -
FefeeX
veterán
Én a Razer Onza itthoni megjelenését várom, mert a box eredeti kontrollere szvsz alkalmatlan a normális fighting játékokra... A Dpad néha nem is arra érzékel, amerre nyomom, ráadásul néha olyan érzésem van, mintha alig választaná el valami a kitöréstől... (Hány Genius padot láttam már, letört Dpaddal...)
Tessék, ez egy ON
Amúgy zavvi-nál megint leárazások vannak... -
FefeeX
veterán
Nézd meg a 4850, 4870 meg 5850 fogyasztási adatait is... Bár a 2900XT és a 3870 közt fogyasztásban nagy csökkenés volt (teljesítményben meg nem volt növekedés, csak a DX10.1), azóta megint a 200W-ot súrolják a kártyák LOAD-ban... Megpróbálok keresni neked egy cikket
A Fermi mai darab, most jelenik meg, és múlt héten olvastam a 300W-ról...Szerk:
meg is van...
Az 5ezres szériában nagyon jó lett az atik üresjárati fogyasztása, előszörSzóval, gyakorlatilag IDLE esznek 70 wattot a kártyák, LOAD meg a különbözet 70-80%-át számolhatod a VGA fogyasztásához... Van az most is 200
-
FefeeX
veterán
Kb annyi. A 8800 GT sem egy alacsony fogyasztású modell, bár nem mérték külön a kártya fogyasztását, de a 2900XT egy százassal zabált többet. Lehet hogy nincs 200W a pró esetében (bár a többi rendszerelem nem olyan vad fogyasztású), úgy emlékszem, volt egy teszt anno, amiben a 2900XT át is lépte egymaga a 200at...
Adalbert1: sokkal kevesebb munka és pénz a boxon optimalizálni, mint PC-re. Amíg valami jön PC-n, addig boxon is lesz. Az indokot már leírtam
-
_ak_
addikt
Pest megye ez is, de itt nem volt gond, vagyis most pont másodjára nem tud betölteni a Blur, de ezen kívül nem volt semmi.
Viszont ez a játék most teljesen elkapott, nem nyomja senki?
Elsőre pár kör után félre raktam, mert nem is csípem annyira az ilyet, meg nem is ment, de 2 órányi játék után fej-fej mellett nyomulok az elsőkkel és azon kapom magam, h jobbra-balra dülöngélek a fotelomban. Pedig ez egyáltalán nem jellemző rám.
-
adalbert1
veterán
OK, fogok szólni... Majd úgy augusztus tájékán...
Ja, a Golden Axe legalább akkora flash, mint 15 éve volt PC-n (sajnos akkor nem volt konzolom)...MatyeeAM2 : ami az adataidnál van gép azon simán fut a Gears of War. Legalábbis én 2 Giga Rammal, E6300-as procival, és egy 7600 GST-vel játszottam végig.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest