- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ggf8600gts
tag
Elvi kérdés:
Ha tönkremegy a boxom, és kiveszem a memóriakártyát és a HDD-t, akkor megmaradnak az új boxon is az achevmentjeim és a mentéseim? -
ggf8600gts
tag
Na egy picit a Darksiders-ről, és a jelenlegi hack n' slash felhozatalról:
A Darksiders a God of War 3 megjelenését megelőző Bayonetta, Dante's Inferno hack n' slash játékokat megelőzve a legjobb játék a műfaj jelenlegi felhozatalában...
A Darksiders egy God of War 3 klón, de abból a legjobb. Jó a játékmenet, szép a grafika.
A sztori nekem kicsit elvont, de meg lehet szokni.A Bayonetta a demó alapján ment nálam a levesbe, nem tetszett a harcrendszer.
A Dante Infernójában pedig az nem tetszett, hogy egy fegyverrel harcolunk végig (Kasza) plusz kereszteket szórunk az ellenfélre. Bár a grafika ott is szép.A személyes rangsor.
1. Darksiders
2. Dante's Inferno
3. BayonettaKicsit zavart a képfrissítési probléma, de megoldva(Át lett állítva a felbontás). Köszönet érte.
-
ggf8600gts
tag
válasz
ggf8600gts #43341 üzenetére
indítsam el lemezről a játékot?
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Most vettem meg a Darksiders-t. Van benne ez a képtörési probléma. A THQ állítóleg kiadott egy frissítést, amit automatikusan felajánl a játék. Én installáltam a hard drive-ra de nem ajánlott fel semmiféle frissítét. A játék eredeti semmilyen warezolt eljárást nem alkalmaztam a gépen soha. Hogy tudom frissíteni, hogy ne legyen képtörés?
Az átvezető filmekben nincs jelen a probléma. -
ggf8600gts
tag
Hát gyerekek... Most toltam végig a Bayonetta demót...Engem egyáltalán nem győzött meg. Mi a faszra adtak 10/10-et egyes kritikusok? Talán lefizették az újságírót?
Gyenge DMC utánérzés zagyva történettel, bugyuta harcrendszerrel...
Le is húzom a beszerzési listámról... -
ggf8600gts
tag
Nekem legjobban a Modtech Hall 2009 kiállítás és a Guitar Hero World Tour bemutató tetszett. Volt egy kisebb színpad, ahova felmentek a haverok, aztán hajrá!
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Ma voltam a BGS 2009-en a Papp László Sportarénában. A Microsoft volt az egyik fő rendező, tehát ez a rendezvény inkább a Windows 7-re és az XBOX 360-ra volt kiélezve.
Lehetett venni az 576 Kbyte standján akciósan és kedvezménnyel PC-s és XBOX 360-as játékokat. A sógorom rendkívül jó üzletet csinált, vett egy Need for Speed Shift-et 8000 Ft-ért, plusz kapott ajándékba egy Kung Fu Panda/Lego Indiana Jones Játékot, Need for Speed Undercover pólót, játékkártyát, Hűtőmágnest. Én egy Army of Two-t vettem 4k-ért, plusz kaptam Gears of War 2 pólót, hűtőmágnest....(A mai napon a egyes Microsoft-os játékokra 50% kedvezmény volt)
Lehetett játszani XBOX 360-on a Lips-el, a HALO ODST-vel, a Need for Speed Shift-el, a Sims 3-al a Dirt 2-vel....
Volt Modding verseny és bemutató, Windows 7 bemutató, valamint folyamatos bemutatók a közeljővő nagy játékaiból Assasins Creed 2, Modern Warfare 2.
Nem láttam semmi olyan extra különlegességet, ami megfogott volna, de egy jól szervezett, változatos rendezvény kerekedett a BGS 2009-ből.
-
ggf8600gts
tag
válasz
ggf8600gts #34469 üzenetére
ok megcsináltam...
-
ggf8600gts
tag
Szevasztok!
A Gears of War 2-t szeretném többjátékos módban játszani. Lámaságomban létrehoztam még egy profilt, később viszont rájöttem, hogy a horda illetve egyéb többjátékos módot a neten keresztül lehet játszani, és csak akkor ha van GOLD előfizetésed....
Jól gondolom én ezt?
Hogyan kell a második profilt letörölni?A segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
ggf8600gts
tag
Tényleg Eddie17, kivitted már a 2. részt?
Én valójában a Gears of War 2 miatt vettem 2008-ban XBOX 360-at....
-
ggf8600gts
tag
Most kaptam meg születésnapomra a WWE Legends of Wrestlemania és a Resident Evil 5 című játékokat. Az idei kínálatból ezek érdekeltek a legjobban. A legends of wrestlemania-t a retro feeling miatt vettem, mivel jó volt újraélni a küzdelmeket tinikorom nagy pankrátorkedvenceivel. A Resident Evil 5--ös az első Resident Evil játékom, de első blikkre a grafikája elég jónak tűnik. Az írányítására vizont kiváncsi leszek...
Idén még tervezem megszerezni: A GTA IV-et, a Tekken 6-ot, a Modern Warfare 2-t.
-
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz) #20850 üzenetére
A Stranglehold Review-jét megnéztem a Gametrailers-en...Nos John Woo és Chow Yun Fat kettőse így nem túl eredeti így játéknak...És a grafika sem jött be...
-
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz) #20847 üzenetére
Akkor tényleg a Fable 2-vel érdemes kezdeni, bár az első rész is kijött PC-re 1990-ért...
A Mass Effect is birizgálja a csőrőm...
A Final Fantasy XII-t megnézném PS2-n még a XIII előtt az jó játék? -
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz) #20825 üzenetére
A Stranglehold valamilyen külső nézetes lövödözös játék?
A hozzászólásaidat olvasva igazi game guru-nak tartalak... Tudsz abban segíteni, hogy ha az RPG-vel szeretnék megismerkedni, hogy találjak egy weboldlat ahol le van írva casual-ok számára is hogy hogyan kell az ilyen típusú játékokat játszani?
A Final Fantasy XIII megjelenése előtt el szeretnék mélyedni egy picit az RPG-k világában...
Mass Effect, Falllout 3, vagy a Fable 2 is érdekelne, de mivel eddig ilyen játékokhoz közöm nem volt, először kellen eghy kis alapozás....
-
ggf8600gts
tag
válasz
heihachi #20820 üzenetére
A DMC 4 nálam is komoly jelölt. Hónapokat vártam a magyar felirat maitt a PC-s verzióra, végül nagy nehezen meg is jelentette a CD Projekt, ám magyar felirat nélkül
A Conan nem ismerem... ln a Hyborian Adventures miatt rosszul valami RPG-re gondoltam...
Mi is a Játék teljes címe ? (HOGY TUDJAM KERESNI A BOLTOKBAN)
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Kivittem a GoW2-t.
Tudnátok ajánlani esetleg XBOX 360-ra valamilyen hack n' slash
őrületet karácsonyra?
A Ninja Gaiden 2 megvan, a VIKING nem tetszik, Golden Axe sem.
Ha pedig Gears of War-hoz hasonló TPS-t akarok akkor Army of Two?
(Nem merek RPG-t venni, mivel soha nem játszottam ilyen stílusú játékokkal)
-
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz) #20059 üzenetére
Spammer és Kolumbusz: köszönöm szépen nektek a segítséget. Szerintem marad a sima usb-s genius gamepad... a demo-t már lepróbáltam...
-
ggf8600gts
tag
-
ggf8600gts
tag
A wireless kontroller mellett lehet kapni vezetékes kontrollert is?
PC-n szeretnék játszani a DMC4-el, és ott van lehetőség XBOX360 kontroller használatra.
Hogyan kell a kontrollert felismertetni a PC (XP)-vel?
-
ggf8600gts
tag
Karácsonyra meg szeretném lepni magam még egy játékkal...Tudnátok ajánlani nekem valamit?
Eddig legjobban a GoW stílusú külsőnézetes akció vagy TPS, és a Ninja Gaiden féle Hack n' Slash játékok jöttek be legjobban...
A DMC4, Army of Two-ra gondoltam így első körben, de lehet hogy a hatalmas hype miatt
megvenném első rpg-met a Fallout3 személyében.A COD5 egyre kevésbé tetszik...a Gametrailersben mutatták a náci zombik "fedőnevű" kiegészíő küldetést...na az betette nálam a kiskaput. Így is fintorogtam a II. világháborús táma miatt ami lerágott csont...
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
4 hónap alatt talán összesen 20 órát játszottam a konzollal idő hiányában... Nincs flashelve, mivel én szeretem kivinni az eredeti játékokat, igaz igyekszem gondosan kiválogatni őket. 3 játékom van eddig: a Soulcalibur IV., A Ninja Gaiden II, és a Gears of war 2 limited collectors edition... Nos a GoW2 közben kiírta a gép, hogy ez a disc olvashatatlan, töröljem le egy száraz kendővel...Nos így tettem, és valóban tovább is tudtam játszani...Ma ismét játszottam a GoW2-vel, és ugyanaezt írta ki a gép... Ismét megtörölget,ismét hosszasan játszik...A GoW2 után berakatam a Soulcalibur IV.-et és végigkardoztam Siegfrieddel gond nélkül a STORY részt...
Az első esetben kicsit poros volt a konzol teteje, de más különösebb nem történt a konzollal. Ha viszi a SCIV-et, és lemez letörölgetése után a GoW2-t, akkor nem az olvasófej ugye? Fura lenne egy alig ment konzolnál. Falcon HDMI-s nyáron vettem a Konzolstúdiónál... -
ggf8600gts
tag
válasz
eddie17 #19529 üzenetére
Ha összeadódónak a pontok... akkor valakinek mondjuk van 15000 pontja akkor ő a "JEDI lovag" xbox-on, ha valakinek meg csak 3000 akkor ő csak ifjú padavan...Ennyi az egész, más előny nem is származik ebből?
Másik kérdés vannak MS pontok, ezt hogyan lehet szerezni, és ezekért a pontokért lehet a MS hálózatán vásárolni?
-
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree #19524 üzenetére
Akkor ezek szerint az achievmentek csak a vagizásra jók, túl sok értelmük akor nincsen...
Ezek az achievmentek minden játéknál "újragyűjtődnek", vagyis 0-ról indulnak?Nem lehet olyan pl. hogy a GoW2-ben összeszedek mondjuk 300-at, majd egy másik játéknál pedig mondjuk 250-et...
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Július óta van XBOX360-am. A vásárlása előtt és azóta is rendszeresen olvasom ezt a fórumot. Nem vagyok gyakorlott és tapasztalt konzolos, heti 3-4 óra jut játékra. Igazából a PC-s Gears of War annyira megtetszett, hogy ez volt az egyik ok amiért XBOX360-ra váltottam. A játékok miatti évenkénti fejlesztés ördögi köréből akartam kitörni. Ez pedig a másik ok volt. Egy játékkal elvagyok 3-4 hónapig. Szeretném megtudni valakitől, hogy tulajdonképpen mik is azok az achievmentek, és miért kapja a játékos, és mire tudja felhasználni. Nemsokára router segítségével rákötöm a box-ot a netre.
Valaki összefoglalná nekem, hogy mit kell tudni az achievment-ekről?A segítséget előre is köszönöm!!!
-
ggf8600gts
tag
válasz
Kasza08 #16485 üzenetére
Az Arcade játékok között volt olyan hibaüzenet hogy a PAL-50-es alapbeállítást nem supportálja a Freedy Frenzie című játék. Az 576-ban azt mondták, hogy ez a 60HZ-s játékokra érvényes. A Dahboard Display settingsben ha TV-re van kötve ki lehet választani, hogy PAL-50 vagy pal-60, de az LCD monitorok esetében nem találtam ilyen állítási lehetőséget. Tehát hogy is van akkor ez?
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Én is beüzemeltem a júniusban vett XBOX360 konzolomat. 20" Dell Widescreen monitorra van kötve VGA bemeneten keresztül. A PC DVI-n keresztül csatlakozik ugyanarra a monitorra. Namost a kérdésem az, hogy mit kell beállítani a monitoron vagy a Dashboard-ban ahhoz, hogy a 60 Hz-es (NTSC) játékok is fussanak?
Egyébként az első játékom a NINJA GAIDEN 2 (EREDETI)
a segítségeteket előre is köszönöm!
-
ggf8600gts
tag
válasz
30z.Samu #14886 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Nekem is az elmúlt 8 évben 4 PC konfigurációm volt, ez átlagban 2 évente jelent új PC-t.
Mivel árban van nálam egy határ, így a PC-m mindig is a felső közép kategóriát képviselte.
A jelenlegi PC-t 2007. márciusban építettem, akkor kb. 170k volt az alkatrész ár monitor
nélkül. Jelenleg ez a PC kb. 90-(JÓ ESETBEN)100K-t ér, sőt az 965p chipsettes alaplap már
több mint két éves technológia, nem is lehet nagyon kapni. Ahhoz, hogy a szintet tartani
tudjam, évente 80k (proci, videókártya,) körüli összeget kellene fejlesztésre költeni, ha két évente cserélek akkor az már egy újabb PC
ára. Most azonban úgy döntöttem vége. XBOX 360 50k-ért ráköt VGA kábellel a monitorra, DVI-n pedig jön a PC jele.
PC-net, fim, zene...XBOX360-játék. Nem akarok évente tízezreket költeni a PC-re úgy, hogy egyre kevesebb játék kerül ki PC-re exkluzívként. Sőt csoda, ha portok később megjelennek PC-re. Az EA pl. jövöre erősen megritkítja a PC-re kiadandó programok listáját.
18-ról kettőre. Szóval a fejlődés és a piaci verseny is mindenképp a konzol fele mutat.
-
ggf8600gts
tag
Az XBOXfamily e-mailje szerint: "With the introduction of the 60GB Pro console in July, we have research that suggests it is very important to have a 60GB stand alone Hard Drive to go along with it to allow the consumer a full range of choices and values. In late October/early November (exact date TBD but most likely last week in October or first week in November), we will ship the Xbox 360 60GB Hard Drive, tentatively called the 'Xbox 360 60GB LIVE Starter Pack.' This will be an excellent value price at and ERP of $99.99 with an 18% retail margin that contains:
"-60GB Hard Drive
3 Months of Xbox Live
Xbox 360 Wired Headset
Xbox 360 Ethernet Cable (same one that is included with Pro and Elite)
"Positioning: For Xbox 360 Arcade and Core console owners, the Xbox 360 60GB Live Starter Pack offers all of the components to get onto Xbox LIVE and jump in to on line multiplayer gaming and Marketplace content downloads at an incredible value."Ezek szerint a 60GB-os HDD kb 20k lesz itthon az áfát is beleszámolva...
A készlet erejéig meg 20GB-os HDD-t hugyér-szarér lehet majd venni... -
ggf8600gts
tag
XBOXfamily.com: "With the end of life of the 20GB Hard Drive and the price drop of the 120GB Hard Drive to $149.99 in September, this new 60GB hard drive will fit very well into our “Choice and Value” pillar and will fit nicely into our accessory line up. Exact SKU/UPC/Set up info will come soon and once we nail down the exact MSD, I will let you all know immediately.
Az írás szerint, ha jelenlegi dollár árfolyamon számolunk szeptemberben éri majd meg HDD-t venni, mivel lehetséges hogy a 120GB HDD ára 150$-ra fog esni.
Ha számoljuk az itthoni áfát, akkor ez kb. 27-28000 Ft itthon. A 60 GB pedig gondolom
ennél jóval olcsóbb lesz.... -
ggf8600gts
tag
Gamestar: "Az elmúlt hét folyamán több forrásból is úgy tűnt, hogy a 20 GB-os merevlemezzel felszerelt Xbox 360 modell árcsökkentés áldozata lesz, mivel kiszivárgott reklámokon már az alacsonyabb összeget lehetett látni. A Microsoft most hivatalosan is megerősítette a hírt: az eredetileg 349 dolláros ár 299 dollárra csökken. Ezen kívül érkezik egy 60 GB-os típus, mely a leárazott modell helyét "foglalja el" 349 dollárért. Mivel a többi X360 csomag változatlan összegért lesz kapható (Arcade: 280 dollár, Elite: 449 dollár), és a bejelentés szerint az új ár addig érvényes, "amíg a készlet tart", ezért talán nem is annyira árleszállításról van szó, mint végkiárusításról."
Tehát elvileg a 20GB-os Premium csomagot akarják kiszórni a készletből.
Most elvileg meg kell várnom, míg hugyér-szarér lehetne venni 20GB-os külső HDD-t,
vagy beruházni majd egy 60 GB-os külső HDD-be... Érdekes, hogy az Arcade árához képest 6-7K val drágábban most 20GBos merevlemezzel ellátott készüléket lehet kapni...Kiváncsi leszek, hogy a Jasper be e váltja majd a hozzá fűzőtt reményeket...
-
ggf8600gts
tag
Találni lehet valahol olyan leírást, hogy routerrel hogyan osztom meg a netet XBOX360 és asztali PC között?
Mire meglesz a 20GB meg szeretném csinálni. (IP címek, összekötés stb, stb...)A segítségeteket előre is köszönöm.
-
ggf8600gts
tag
Nos meglett az XBOX 360-as gépem.
48k-ért a Konzolstúdiótol. Ha lesz pénzem több majd fejlesztgetem. Most láttam a Far Cry2 gépigényét, aminek játszásához kb. 80-90k-t kellene költenem plusz a játék ára, hogy rendesen fusson.
Az XBOX360-nal ha veszek majd külön HDD-t, és a Play Asia Játszik akkor is majdnem 20k-val jobban járok. Azért sem vártam, mert be vagyunk táblázva anyagilag, és a szülinapom meg most van.... -
ggf8600gts
tag
Én 1997 óta rendelek VHS kazettákat és DVD-ket az USA-ból és az EU-ból.
És hidd el nem 2 db-ot. Voltak kedvező és kedvezőtlen tapasztalataim.
Sérült, karcos DVD az USA-ból, megbízható korrekt anyagok UK-ból.
Megtanultam kikísérletezni, hogy honnan mit rendelhetek meg.
Nekem az eBay-on való rendeléshez idő kell az utánajáráshoz.(fórumok stb.)
Viszont az XBOX-ot szülinapomra akarom, ami 1 hét múlva lesz.
-
ggf8600gts
tag
Le lehet venni? A Premium 20GB-os merevlemezét?
Akkor ha az Arcade-ra "rákattintom" A 20GB HDD-t, akkor hardveresen "Premium" lesz?Mert nekem headset-re mondjuk nincs szükségem, de most megveném az alapgépet, és utána apránként ha lesz több pénzem a többi kiegészítőt.
Főleg akkor lesz ez indololt, ha a jövő a nagyobb HDD felé mutat.
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
A terveim szerint a héten veszem meg az XBOX 360-at.
Mielőtt döntök, lenne egy-két kérdésem.
Ha jól tudom az Arcade és a Premium pack között csak az a különbség,
hogy az Arcade pack merevlemez nélkül, míg a Premium változat 20GB-os merevlemezzel kapható. Magában a készülékben (ALAPLAP/GPU/CPU) semmilyen különbség nincs.
Ugye jól tudom?Az Arcade most azért lenne szimpatikusabb, mert a közeljövőben szabadon választhatom majd a merevlemez méretét a készülékhez. 20,60,120GB mindegyik csatlakoztatható az alapgéphez?
Ha esetleg Premiumot veszek, akkor ahhoz is csatlakoztathatok külsö merevlemezt?
A 20GB-os merevlemez eredetileg be van építve a készülékbe vagy szintén külsőleg csatlakoztatott?Az ARCADE-on is megy HDD nélkül a Battlefield?Bad Company vagy a GTA IV?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
ggf8600gts
tag
Egyébként ez egy nagyon jó fórum, el is menettem a kedvencek közé
Sokkal több hozzászólás szerepel idáig, mint a PS3-nál.
Bár Kolumbusz ott is aktívan szerepel....
-
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree #13845 üzenetére
Mindenképpen XBOX-ot veszek július közepén.
A terveim szerint egyelőre VGA kábellel kötöm a Dell 20 "-os monitorra
A középkategóriájú asztali PC-m pedig DVI-n keresztül csatlakozik.
Gondolkoztam switch vételén, de egyelőre az sem kell.
Vettel külön Dell (Antec Lansing) hangfalakat hozzá. Plusz már megvettem a kábelkészletet (VGA stb stb.)
-
ggf8600gts
tag
válasz
Djuree #13838 üzenetére
Persze a Gears of War 2 -n kívül én is néztem pár alternatívát XBOX-ra. Az egyik pont a Battlefield Bad Company...Nagyon jó grafika a a gametrailers.com-on is egész jó gameplay videókat láttam.
A másik a Ninja Gaiden 2, amit most úton-útfélen nyomnak a MédiaMarkt-ban a gyerkőcök.
A SOULCALIBUR IV, A WWE SMACKDOWN vs RAW 2009 is jeöltek...
A COD5 is hatalamsat fog szólni. Alig van olyan (2. világháborús) FPS,ahol a Csendes óceáni hadműveletek állnak a középpontban.
-
ggf8600gts
tag
Elvben a konzolon a hack n' slash típusú és a verekedős játékokat lehet jobban játszani PC után. Az FPS az PC-n játszható jobban. Szerinteke?
Ezt azért kérdezem, mert lesz egy pár multiplatform játék az évben és ha bírja a PC akkor arra veszem még meg, mert a PC-s eredetik 8000Ft körül mozognak.
Az XBOX360 mellett pedig egyértelműen a Gears of War 2 miatt döntöttem, ha szoftver szemszögből nézzük a dolgokat.
Pl. PC-n a GoW rettentő bug-os. Az ellenőrző pontok egy új betöltésnél elvesznek stb.stb.
Persze ezt is lehet orvosolni, egyébként fantasztikus hangulatú játék, hasonlóan a COD4-hez. -
ggf8600gts
tag
Még egy kérdés:
Nézem az elmúlt hetek USA, Európa (Japánt nem nézem mert ő mindig Sony párti volt)
szoftver és hadrver eladásait és a PS3 felé billent egyértelműen a mérleg mi ennek az oka?
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Július közepén tervezek XBOX 360 -at venni. Megvárom az E3-at, hátha árcsökkentésről vagy egyébről is zsól majd a fáma.
A másik ok, akkor lesz a szülinapom.Igazából tudom hogy augusztus vége=Jasper, de én nem várok sokat ettől. Szerintem a Microsoft exkluzív címekel akarja a maga javára fordítani a 2008-as év számára kedvezőtlen hardver eladási statisztikáját.
Ilyenek pl.:Halo Wars, Gears of War 2...Nekem ami az XBOX javára döntötte el a mérleget.
Ezentúl nem akarok forint tízezreket PC fejlesztésre költeni évente, az XBOX 360-ra készülnek játékok, és az ára is kezd elfogadható szinten lenni.
Én hetente 6-8 órát játszom átlagban, tehát elvagyok 5-6 játékkal éves szinten.
Az elkövetkező félév XBOX 360-as játék kínálata hozzám jóval közelebb áll, mint a PS3.
A Blue-Ray egyelőre nem elterjedt így a játékon kívül másra nem is tudnám használni. A Blue Ray-hez szükséges hardverberuházás pedig nem térül meg rövid időn belül. (Full HD tv, hangrendszer stb.stb.)Nos rátérnék a kérdéseimre. Az 576 shopban voltam és ott megkérdeztem, hogy ők 69990 Ft-ért adnak Premiumot, míg a Konzolstudió 62990Ft-ért. A konzolstúdió hogyan tud olcsóbban hozni gépet szerintük?
A válasz:Ők Német és olasz forrásból szerzik be a gépeket, és így a regionális rendszerű szervízelési rendszer miatt ezeket a gépeket sokkal körülményesebb szervizelni...
Kérdés: Van e ennek valóságtartalma? A konzolstúdió honnan szerzi a gépeket?
A hivatalos forgalmazóknak az 576, Mediamrkt, Saturn, bookline van feltűntetve többek között. -
ggf8600gts
tag
válasz
(Kolombusz) #12851 üzenetére
Köszönöm.
És ha webshopban rendelem mire figyeljek?
Rendelés rovatban odaírjam hogy 2007 augusztus után gyártott HDMI-s Falcon kell?
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy XBOX 360 premium-ot. A hivatalos forgalmazói csatornák a xbox360.hu szerint: MEDIAMARKT, ELECTROWORLD, SATURN, BOOKLINE, 576, ezek a forgalmazók 74000 Ft-ban állapították meg. a készülék árát. Március 14.-től.
A Konzolstúdió és társai 10000 Ft-al ez alatt a forgalmazói ár alatt kínálják a készülékeket.
Mi a különbség? A 65000 Ft ás 59000 FT-os kategória a készleteken maradt első generációs (3 ledes) XBOX360-kat takarja? Vagy más egyszerűbb oka van?
Melyik forgalmazónál érdemes beszerezni a készüléket?
Segítsetek légyszíves a tanácsaitokkal!A döntésemben az döntött az XBOX 360 javára, hogy olcsóbb, a játékkínálat impozánsabb.
Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest