- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Don47
tag
válasz
Topa00 #39498 üzenetére
Az osszes X360 kooperativ jatek listaja. A "co-op", "split screen" reszeket kell figyelni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Topa00 #38153 üzenetére
Igen 65nm-essel vannak szerelve. De csak a Jasperes gépek. Ma már csak Jasperes gépet gyártanak.
A 250 Gigás verzió nagyon jó vétel lehet ha kihasználod majd. Nekem most 120as Elite gépem van és egyelőre elég a hely. De ha megteheted és nem sajnálod rá a pénzt akkor én a 250est ajánlom. Mindig jól jön a helyVan az Arcade pack amit még gyártanak amihez nincs vinyó csak beépített memória de az felejtős.
PRO pack amihez van volt a 60GB os vinyó ezt már nem gyártják, nagyon nehéz már szerezni, max használtan.
ELITE pack amihez van a 120GB os HDD. Ennek az árát vitték le a megszűnő PRO miatt.
Abszolút jó vétel. 58,9K ért lehet venni a Konzolvilágnál. -
gyuri00
aktív tag
válasz
Topa00 #36520 üzenetére
első hozzászólást olvasd át sokat segít
hát befejeztem a fable2őt első gém amit végig vittem boxon
és ez igzán jó játék volt de a végén valami nagy harcra számítottam vagy valami de semmi a vége csalódás volt
most befejezem a gow2őt uttána minek érdemes neki fogni?
ha jön valaki akkor fifázunk mortal ufc beszerzés altt az nba akkor ilyenekt játszunk
-
30z.Samu
félisten
válasz
Topa00 #36518 üzenetére
Szia!
A vinyó a játékok telepítésére és a letölteni valókra kell.
Skacok akadt egy kis bibi! A Drágaszágomnak időnként elkezd kerregni a ventije, amikor bekapcsolom, egy Xbox restart megoldja a problémát. Mi lehet a gond? Kezd behalni a venti? Vagy csak egy kis takarítás kéne neki? Még garis a gép.
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest