- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
Tomazoe #47481 üzenetére
Szerintem meg bunkó vagy Baxi!
Azért is van a fórum, hogy segítsünk másoknak. Ez pedig nem segítség.fercsi77:
Nem kell semmi különösre figyelni, vásárlás előtt próbáld ki, hogy minden megfelelően működik-e, ha fontos a netes játék, akkor, hogy nincs-e bannolva, és minnél fiatalabbat veszel annál jobb.
Az Arcade lehet falcon alaplapos is. Hátul a csatlakozók feletti matricán, ha 12,1A van feltüntetve, akkor Jasper.Általában elég a memória (ha nem töltesz le kiegészítőket, videókat és hasonlókat a live-ról), főleg, hogy most már pendrive-ra is menthetsz.
Egyértelműen jobb a HDMI, mivel az AV csak vga felbontást tud, amit a képcsöves tv-k tudnak, az LCD már nagyobb, szebb felbontású képet is meg tud jeleníteni, amihez HDMI kábel kell. -
Xirtam
veterán
-
Sipi16
őstag
válasz
Tomazoe #46641 üzenetére
Én sem akartam tv-t venni, de mivel az eredeti microsoft-os scart kábellel sem müködött a tvmmel akkor kicsit mérges lettem visszavitem a kábelt a bótba ´azt elhoztam egy tévét.
Def26: Magyarországon csak megkímélt állapotú, kevesett futott autót lehet kapni és a kereskedök nem is tudják, hogy mi is az a km óra pörgetés.
-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe #46641 üzenetére
Akkor lehet, hogy használt boxot sóztak rád, és alapból nagyobb felbontásra van állítva. Ez olyan esetben fordulhat elő, ha elötte HDMI kábellal használták. Reset -elni kéne a konzol display settings -ét, hogy rendben legyen a kép.
How to reset Xbox 360 console display settings to the defaults Jobban belegondolva, szvsz ez lesz a megoldás, ha ezzel sem jön ösze, akkor részemről kifogytam az ötletekből. "Ha a probléma továbbra is fent áll akkor nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében"
-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe #46633 üzenetére
Nekem rossz euroscart csatit adtak a boxhoz. Ha simán a sárga, piros, fehér kábellel kötöttem a tv- hez akkor működött rendesen, ha meg az euroscart -al akkor szart sem küldött át. Próbáld ki nélküle, vagy egy másik euroscart csatival.
Sipi16: Az autós aláírásod mit takar?
-
StLui
veterán
válasz
Tomazoe #45527 üzenetére
Lényegtelen szerintem, ahol olcsóbb, garanciát nem ők adják, MS magyar supportot kell hívni úgyis. Számla fontos, mert lehet régebbi gyártású és a 3évhez igazolni kellhet a vétel napját, ha a gyártás szerint kicsúsztál már belőle. Természetesen jó leg kell nézni hogy bontatlan-e, és jasperse-e (erre már sok leírás van)
Én 576-ban vettem mert szerencsére kifogtam egy akciót, mert a többitől a szőr feláll a hátamon olyan stílusuk van. De az ár a döntő azt mondom. -
Ton1
tag
válasz
Tomazoe #36203 üzenetére
hehe, ezt kegyetlenül elírták, ott van, hogy megjelenés szept 15. most okt 7 van és előrendelhető
mellesleg a modern warefare 2 nov 10-én jelenik meg, előtte ezt a modelt nem árulja senki.
Válasz: #36214 szaszlaci
De ha már sikerült ezekre a típusú winyókra hackelni, akkor 250-esre nincs? :S -
Xirtam
veterán
válasz
Tomazoe #29929 üzenetére
Na,szóval az úgy van, hogy ha Xbox tulaj szeretnél lenni tessék szépen nem warez-olgatni! És, hogy mért ezzel kezdjük? Felmész golemkonzol drága oldalára mi az első? Akkora betűkkel van kiírva mint a Googléra a Google hogy Warez gyúrkák vagyunk és hurka nyakúak!
,Én,megértem ha valaki Warez-ol!De az magáért beszél...ezek az emberek abból élnek hogy játékot csinálnak a közönségnek ergo nekünk, jó lehet nem halnak,éhen ha te nem veszed meg a játékukat! De neked hogy esne?(most általánosságban beszélek) Hogy esne az ha kemény több hónapos munkáddal más úgy ékeskedne hogy azért nem tett le semmit az asztalra csak vett egy DL DVD-t azt berakta a boxába!
Aszem szólni fogok egy modi-nak a kimeleés végett a totyik nevében "NO WAREZ!!!!" feliratot! Igaz most szó nem volt róla, de egyre több manapság...
Aki meg warez-ol és teszi szépfiút annak meg finoman megüzenem, programozónak készülök és igen harcolni fogok a warez ellen, hogy mér?!Azé!
Ha meg warezgyurka vagy harapdáld a dl dvd-d azt ülj a sarokba 1-es!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28316 üzenetére
Persze, hogy nem romlik el. Meg ha most 3ledes lesz megint mert ugye még garis, akkor lehet új gépet adnak teljesen, aminek nagyon örülnék.
120as vincsivételre hajlok én is. Ismerősnek lenne eladva amúgy. De vele meg az a baj hogy heréltet akar venni inkább.bexinho23: Nah igen arra van a VGA kábel.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28314 üzenetére
Az a baj, hogy itt piac diktál sajna. A piaci értéke lehet, hogy már nem ér 40et, de el lehetne adni 40ért, ha olyan vevőt találok és most úgy néz ki akad egy házon kívül. De már nem kínlódok vele. Megvárom míg letérdel aztán jöhet az új vas.
Nem mindenki vágja föl az ereit a HDMI port miatt. No mindegy. PÍÍÍSSZZZZZ -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Tomazoe #28311 üzenetére
Nagy arc lehetsz az 1db szakmai hozzászólásodal, hogy így osztod a szöveget.
43K ért lehet, hogy kapsz egy arcade packot de az vinyó és HD av kábel nélkül van, amúgy meg ha megveszed és azt kiheréled akkor ugyanmindegy hogy van rá gari vagy nincs. Igaz nincs HMDI port de arra ott HD kábel ami bármely HD tvhez jó és képzeld még az enyémhez is jó és ha lenne hdmi boxom akkor is a HD kábelt használnám, független attól hogy van a tvmen 2db HDMI portAz enyém tiszta és gari is van rá. Látom te is ugyanolyan birka vagy és te sem jutsz túl azon hogy javítva volt. Igen garanciába minden kicseréltek benne, ami letérdelt azon a használt szaron. 3led miatt a lap és egy zsír új Lite On meghajtót kapott. De ez már mellékes.
hdman: Megtartom és akkor inkább megveszem egybe a másikat ha eljött az idő ezt meg legfeljebb elajándékozom vagy még nemtudom mi lesz a sorsa. elképzelésem van rengeteg, ám az is lehet hogy most veszek egy 120as hdd-t lejár a gari veszek egy arcade packot és lefestetem Imivel az airbrushos cimborámmal feketére vagy gyöngyházfehérre vagy bétasárgára vagy valami szép színűre.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest