Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Don47
tag
válasz
Beerwolf #42033 üzenetére
Az alap kabelnek (Component AV illetve HDAV) is van optikai kimenete, csak a fotokon sokszor nem latszik. Az elobb linkelt adapterre akkor van szukseged, ha HDMI kabel hasznalata mellett szeretnel optikai hangot kihozni (a HDMI melle ugyanis nem fer be az alap kabel, kiveve ha lepattintod a burkolatat.)
-
Gebriel
veterán
-
_ak_
addikt
válasz
Beerwolf #31773 üzenetére
A lényeg, h eredeti m$ kábelt vegyél, mert abba minden benne van ami kellhet. Nézz körül akár itt a ph-n, de sok konztol boltban is megtalálhatod. Én anno a Joey station-be vettem 2,5k-ért.
Jobb monitoroktól kiszedhető a kábel, nincs beleépítve. Maguk a monitor kábelek alapjáraton fiuk, ezért nem lehet 2 kábelt összedugni, hacsak nem raksz közé egy ilyen gender changer-t, ami mindkét oldalán lány. Külön majdnem annyiba szokott kerülni, mint egy olcsóbb helyen egy komlett m$ csomag.
-
GyuZa
tag
válasz
Beerwolf #596 üzenetére
onnantól kezdve, hogy szétszedik a boxot megsérül a microsoftos matrica a faceplate alatt, ebből következik, hogy a gyári garanciát már mindenképpen elveszíti... sztem a hűtésmodot 10k körüli áron csinálják mindenhol, bár én azt abból kiindulva mondom, hogy az egyik helyi konzolboltban érdeklődtem és ott asszem 10k lett volna...
Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest