Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
50 000 hsz, szép volt fiúk-lányok-urak-asszonyok!
Na, nem lett meg az 50 000. hsz-ig az ikszboksz...
Kapom a fenyítéstet?
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Azta-paszta, nem lesz meg az 50 000-es határig a gép, mert nem jön meg addig...
Fail. Viszont úgy tűnik nem flashelt, teljesen gyári gépezet lesz, szóval csuhúú!
Az MS garanciában nem javítják a gép alaplapját, hanem teljesen újra cserélik, igaz? Illetve a matricát is újra cserélik, hogy tudjuk, milyen idős van benne, vagy hogy működik ez?
-
Thome
veterán
No, úgy tűnik, az 50000-es határ előtt meglesz az új keksz, egy falcon v2 személyében...
Ezekkel a fajtákkal már ugye nincs annyi gond, mint az előzőekkel? Tehát a 3 Led nem fog előjönni azonnal? Az a lényeg, hogy bírja ki fél évig.
Sajnos flashelt, de ez van, már nem bírom tovább... Ha valahogy visszalehet állítani gyárira, akkor megpróbálom megcsináltatni, ha nem, akkor marad így. Live-t még sohasem látott! -
Thome
veterán
537
-
Thome
veterán
válasz
z0d1AK #49354 üzenetére
Módosítottam a hsz-t!
Ők jönnek ki érte, viszik-hozzák.
Egyedül ha flasheltetnéd (amennyiben majd lehet, bár ez butaság lenne), és akkor halna meg, rohangálhatnál vele oda, ahol vetted, oda is csak 1 évig garanciálisan. Bár nem hiszem hogy ez a konzol 3 ledes hibától fog majd szenvedni. -
Thome
veterán
válasz
z0d1AK #49352 üzenetére
1+2 és pick-up and return.
Idézet a hivatalos oldalról:
"A Microsoft biztosítja a termék támogatását, és térítésmentesen végzi a konzol javítását, a szállítási költséget is beleértve, a rendszer vásárlásától számított három éven keresztül."
Alapból 1 év volt a garancia, de:
"A mai naptól minden Xbox 360 konzol kiterjesztett jótállási programba kerül, amelynek tulajdonosa a három villogó vörös fénnyel jelzett általános hardver hibát tapasztalt. Minden egyéb Xbox 360 jótállási feltétel változatlan marad."
-
Thome
veterán
40-ért vadonáns új, bontatlan X360 elite jó árban van?
-
Thome
veterán
válasz
szigmat #49307 üzenetére
Nem rád céloztam félre ne érts!
Csak annyit akarok mondani, ha dzsuvás lesz valami úton-módon a kontroller, akkor én először nedves szappanos, aztán szappanos, majd száraz ruhával törlöm át.
Nekem rendszeresen a LB és RB gombok szélén marad ott egy koszcsíkocska, pedig tiszták a kezeim, és mégis. azt csak simán lehúzom ujjal, aztán kész...
Szerencse, hogy nem vagyok izzadós tenyerű... (Izé... Egyáltalán nem vagyok izzadós, még nyár 40 fokban sem.)
-
Thome
veterán
Muszáj így fosni a hsz-eket, orrba-szájba?
Tomics: Neszód le a képcsöves tv-ket, azon kívül hogy jó szarok, még egyáltalán nem rosszak!
Csak hogy beszóljak, én is sima tv-n nyomtam, messze szebb a kép az előző generációkhoz képest, és az élsimítással sem kell törődni, mert itt azt a 400 pixelbe megvan...
Csak néha zavart, ha az időt lekellett olvasnom a Forzában, vagy épp elküldeni fotóban Crazy-nak, mert mire sikerült olyat lőni, ahol leolvasható... De ezt ő is tudja tanúsítani. Ettől független ideiglenes megoldásnak tökéletes, amíg nincs HD-Ready TV-re.
Morden24: Csakazértse' válaszolok új hsz-ben!
Remélem nem súlyt le.. De vázze, nem akarnak jönni az ócsó ikszbokszos ajánlatok, meg a telefonom sem akar elkelni...
-
Thome
veterán
Na, már 4-en is válaszoltunk...
Djuree, estére izzítsd az SC2-t, nagyon úgy fest, hogy már ma fellövik a szervereket (usankáéknál már megy).
-
Thome
veterán
válasz
gyulus08 #49040 üzenetére
2,5"-os 5400-as SATA HDD-ből csak 5V-os van tudomásom szerint.
A HDD cserét nem értem, a Box-ban levőt szeretnéd nagyobbra cserélni (saját HDD-vel)?
Morden24: Vegyé epölt, azt úgyis mindenki utálja, mert az a trendi (utálni az epöllt).
Egyébként itt Komárom-Esztergom megyében van egy Epöl nevű helyiség... Költözz ide, ha nagy alma fan vagy!
Nekem sajnos nincs ezekre a cuccokra pénzem, pedig lazán bealmásodnék. -
Thome
veterán
Hé, ne pazaroljátok a hsz-eket, addigra pénzt is kell összeszednem, most is csak 15000-t dobtam ki az ablakon emiatt a szar gép miatt...
-
Thome
veterán
Huha, már csak 998...
-
Thome
veterán
Beszart a laptop vinyóm... Nem hiszem el. Ennek ellenére pusztuljak meg, ha nem veszek Xbox360-at júliusban...
-
Thome
veterán
Rendben, végülis te tudod!
Én már csak a Forza3 miatt sem fogok, sőt, tulajdonképp csak azért veszek egy ilyen konzolt. Na meg ráérősen utána lehet ócsóé én is beújítok egy flashelt gépet, olyan játékokért, amiket nem éri meg megvenni (multi lehetőségének hiánya, pl: Metro2033), de ezt még nem tudom...
-
Thome
veterán
Ne flasheld, inkább bírd ki, és gyűjts az áhított játékra pénzt, mert óriási hátrányba kerülnél ha flasheled. Vagy szerezz be mégegy X360-at, ami butított (flashelt), és azt csak offline használd. Többre mész vele, mint hogy egy jó Xboxot tönkre vágj a flasheltetéssel. Nem éri meg hidd el, tapasztalatból beszélek!
-
Thome
veterán
Wazze, ne termeljétek már ennyire a hsz-t!
-
Thome
veterán
Na most megígérem, hogy az 50000. hsz-ig beszerzek egy ilyen szart...
Köztudott hogy nekem soha nem is volt boxom, aki velem tolta, az csak képzelgett... -
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #48118 üzenetére
Az egyik videóban láttam, hogy a csávóka az előlapon felhajtott egy kis reteszt, és volt alatta 2db csatlakozó, de nem tudom hogy most az usb volt, vagy pedig Memóriakártyának a csatlakozója...
Majd utánanézek, reménykedni azért lehet.
D1Rect: Szerintem egy minőségi Full HD tv-t érdemes lehet megvenni, gondolva a következő generációs konzolokra, ha pedig nem érdekel a tv funkció egyáltalán, akkor olcsóbban is kijöhetsz egy monitor vételével, ami hasonló méretekben van, és talán esély is van arra, hogy kekszboksz natív felbontásút találj.
-
Thome
veterán
A kekszboksz 1280x720-as felbontást használ. innentől kezdve lehet keresgetni tv-ket ebben a felbontásban, ha létezik egyáltalán még újonnan ilyen. (Sajnos leginkább csak 1366x768-as felbontású tv-ket találtam.)
-
Thome
veterán
válasz
Integrator #48007 üzenetére
Júl. 16-tól csak az új keksz megjelenése lesz EU-ban, attól még a hivatalos Live szeptembertől lesz elérhető Mo-n.
-
Thome
veterán
válasz
Djuree #47963 üzenetére
Ez még halkabb lett, mert 1db nagy venti van ami még lassabban pörög, mint az előző verzsön. Meg kisebb a csíkszélesség, tehát kevesebbet fogyaszt, és kevesebb hőt termel, illetve egy lapkán van a cpu+gpu, így bőven elég az egy venti. Szvsz baromi jó lett ez az új box.
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Esetleg ha játszana egyet, egy pendrive-ra pedig tenne mentést, majd egy másik boxba (ha van lehetősége) betenni a pendrive-t, és megnézni, hogy corrupt-e a cucc?
-
Thome
veterán
válasz
heihachi #47922 üzenetére
Így van!
Bár igazából én a Wifit majdhogynem lekallantom, UTP-s megoldásban még mindig jobban bízok. Persze ha lenne lehetőségem, egyértelműen az új kekszet venném, de mivel nincs, így várok egy kicsit, mert lenyomja a régi típusú kekszek árát, ebben biztos vagyok.No meg itt halkabb is a gép már, és szerintem RROD sem várható, a fogyasztás, ezáltal a melegedés miatt. Na meg közvetlen a CPU és GPU-t hűti.
-
Thome
veterán
válasz
Integrator #47915 üzenetére
1: Lehet állítva, lehet fektetve, ugyanaz a módszer, csak most a hűtés a bal oldalra került, nem hátra. Tulajdonképp a helyezési poziciója maradt ugyanaz.
4: Mivel engedélyezték a pendrive használatát, szerintem egy egyszerű pendriven átköltöztethető.
(#47917) moncsiangel: Elvileg a cpu és a gpu is 45nm-re költözött.
-
Thome
veterán
Na, ha már megjelent, akkó' nyomja le az árakat wazzeg, ócsón akarok ekszbákszhoz jutni...
-
Thome
veterán
válasz
Djuree #45994 üzenetére
Én egy lemerült (!!) távirányítóból kiszedett Varta Longlife aksit tettem anno fél éve bele, játszottam vele kb 20-25 órát, szinte nem merült belőle, legalábbis azt jelezte a konzol hogy kokszon van, illetve ezután jött a 3 led, tovább nem tudtam nyúzni. De 2-3 héten belül biztosan megtudom mondani, hogy meddig bírta az aksi.
-
Thome
veterán
Eeez de beteg: LINK
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #43938 üzenetére
Én azt az ön helyében nem tenném... Mondjuk ez nem sokat számít, nem gátol meg a megvételben, de leírtam...
Inkább megbízható helyről drágábban néhány ezer pénzzel, de az garantáltan működik, mintsem ilyen rizikósról... -
-
Thome
veterán
No mi a helyzet legények, mióta eltűntem mint szürke szamár a ködben?
-
Thome
veterán
Megszánt a jó lélek, bár még trísziksztís vagyok, már nincs gépem, majd lesz, de erre nem lesz szükségem.
Fehér utángyártott Play & charge töltőkábel + szar akksi, amivel használhatóvá válik a cucc.
Ingyér vihető, ha a delikvens eljön Tátra. Vagy legalább Esztergomba. Posta nincs.Érd: Pü, vagy itt a topicban!
-
Thome
veterán
Anyám meg nem gépezik. Nos, ezt überelje valaki.
-
Thome
veterán
válasz
norbitális #42500 üzenetére
Ott van egy laktanya, ahol rendszeresen airsoft játékok vannak.
Djuree: Nagyon nehéz eljutni a bázisra hallod-e! Szinte már-már lehetetlenség odatalálni!
Pláne, hogy minimum 10-20 alkalommal voltál már ott!
Orosz pisztoly van. Tokarev TT-33, Scorpion. Bár a második már inkább pdw jellegű, de még talán pisztoly.
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #41715 üzenetére
Azért bízom benne hogy elkel!
-
Thome
veterán
Bakker gyerekek, mocskosul hiányzik a Forza III !
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #41259 üzenetére
Én is felkerültem!
Köszönöm, hogy nem feledtetek!Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok!
Aktív témák
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest