- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Gebriel #47696 üzenetére
Azért, mert akkor sem etikus ilyen módon "extra" joyhoz jutni, ha pl. ketten akarják tolni a GOW-t, de mondjuk, hogy azt még megértem. De csak azért beújítani egyet, mert "ingyé'vanheeee'", az szerintem a legsötétebb teszkós mentalitás.
Mindegy, a hozzászólások alapján úgyis én tartozom a kisebbséghez, de attól a véleményem még megvan. -
bLaCkDoGoNe
veterán
"Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre."
Ehhez csak gratulálni tudok, igazi "tesco-nation" mentalitás. Remélem egyszer, ha valami hasonlóra szükséged lesz, azért nem fog neked jutni, mert a sok "élelmes" már leszívta a készletet, pedig szükségük sem volt rá.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33 #47410 üzenetére
A hivatalos oldal szerint így.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
576 Árkád.
A röhej a dologban, hogy elvileg van (volt?) kártyatermináljuk, a srác valami olyasmit mondott, hogy "sajnos kártyával már nem tudsz fizetni", ami lehetett az is, hogy zárás előtt negyed órával értem oda (bár ez nem tudom, miért befolyásolná a dolgot, a POS terminál nem megy haza és nem alszik), vagy az, hogy megszűnik a bankkártyás fizetés. Igazából nem is érdekelt, ha nem akarnak pénzt keresni, akkor én nem erőltetem, ATM-et keresgélni meg pénzt kivenni nem indultam neki, ilyenekre valahogy nincs ingerenciám ilyenkor. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Akartam tegnap Bioshock2-t venni az 576-ban, de nem tudtam bankkártyával fizetni. Egy picit meglepődtem és ezek után végképp nem lesz lelkiismeretfurdalásom, ha külföldről rendelek játékokat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Xbox-ban mennyi FPS-t csinál?
Amúgy meg nemakarunkittenofftopikotolvasni! Jelen bejegyzés 5 másodperc múlva megsemmisíti önmagát, hogy ne növelje az offok számát.
Tanácsom egyébként, hogy az ilyen jellegű aprókat mindenki pakolja bele az aláírásába, így szem előtt lesz, de nem a topikot offolja szét.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Djuree #47313 üzenetére
Az ugye megvan, hogy sem az MS-nél, sem a Sony-nál, sem a Nintendonál nem érdekel senkit, hogy mennyi a magyar fizetés? Ezek a cuccok a nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban bőven megfizethetőek.
Azt sem tudom elhinni, hogy nem vagy azzal tisztában, hogy a hardvert jellemzően veszteséggel vagy nullszaldósan értékesítik, és a nagy pénzt a játékokból befolyó licenszdíjak hozzák.
dunc (#47317): "Amiért pénzt szabad adni : (csak 1-2 cím platformtól függetlenül)" - Azt is megérjük, hogy aki más játékért pénzt ad, azt nyilvánosan hülyének titulálod?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Átvettem az előrendelt Alan Wake CE-met (kép), néhány nap múlva referálok, addig valószínűleg csak játék/evés/ivás/alvás/wc négyszögben zajlik az életem.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Moderál téged a hóhér...
B L A C K (#46562): Szerintem nyugodtan vegyél, elektronikai kütyü vásárlására nincs optimálisnak mondható időpont: az életciklus elején túl drága meg viszonylag kevés játék van rá, a végén meg az az ember érzése, hogy kidobja a pénzt, mert hamarosan elavul a kütyü. Az ilyen cuccoknál talán még az életciklus közepén a leginkább érdemes beleugrani a dolgokba, de igazából vagy az van, hogy mindig vársz az ideális pillanatra (és soha nem lesz cuccod), vagy letojod, beleugrasz és játszol egy jót. A te döntésed.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
karakpecze21 #46325 üzenetére
Alien, Pitch Black mint horror? Hátizé...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adalbert1 #46248 üzenetére
Nálam is, nagyon régóta várok egy ilyen játékra, ami ilyen élményeket, ilyen hangulatot ad (pedig majd' húsz éves játékosmúlttal a hátam mögött játszottam már egy-két fantasztikus játékkal). Egyedül a metrós részeket érzem kicsit laposnak, főleg (remélem nem spoiler már) amikor el kell jutni a Museum of Technology-ba az antennáért, az kimondottan frusztráló.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MeszarosB. #46093 üzenetére
Az TES sorozattal soha nem játszottam, a fantasy RPG-k nem igazán az én világom. Ez a Fallout 3 féle poszt-apokaliptikus RPG/FPS keveredés viszont nagyon-nagyon közel van az általam ideálisnak gondolt játékstílushoz. (Fallout 1 és 2 is nagyon jó volt, de anno egyiket sem vittem végig, most pedig egyszerűen nem tudok leülni elé, annyira nehézkesnek találom az irányítását.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adalbert1 #46059 üzenetére
Fallout 3 egy iszonyatosan jó játék! Ördögi csavarokra ne számíts, de a fő történetszál elég jól fel van építve, meg a nagy rakás mellékküldetéssel is el lehet lenni. Én valahol 100 óra környékén hagytam abba és kezdtem el újra pont tegnap, egyszerűen nem lehet megunni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor már én se' maradjak ki:
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #45530 üzenetére
Állítólag a szőke csaj Anya.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ashes To Ashes - Gears Of War 3 trailer
2011. április.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez világos, de a jelzett eltérést (120GB helyett 112 teljesen üres HDD-nél) az okozza, hogy máshogy számolnak a HDD gyártók (így lehet többnek hazudni a HDD-t), és máshogy a számítógépes rendszerek (Xbox OS, Win, stb.). Az eltérés pedig emiatt van elsősorban, nem eszik meg az Xbox 8 giga helyet a rendszernek természetesen. Ez lett levezetve korrekten, szerintem félreértetted kicsit.
(Vagy ha te nem, akkor én
)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
No, előrendeltem az Alan Wake Collector's Editiont. Ha valaki ilyenben gondolkodik, sajnos a Game.co.uk nem szállítja UK-n kívül sehova a csomag súlya miatt, ellenben itthon az 576-ban Too Human játék jár az előrendelés mellé (erről nem tudom, hogy eszik-e vagy isszák, de ha másnak nem, cserealapnak jó lesz).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Prof01 #44590 üzenetére
Persze, adjunk még ilyen jó tanácsot nyilvános fórumon egyértelműen nem garanciális probléma megoldására. Hadd szívjon később esetleg az, akinek *tényleg* elromlott a kontrollere, és szeretné kicserélni, de az MS-nél még a tulaj segge lyukába is belekukucskálnak mikroszkóppal majd a sok ügyeskedő miatt. Gratulálok.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, a Panasonicnál sem garanciális (idézet a saját TV-m kézikönyvéből):
"Ne merevítsen ki állóképeket hosszabb ideig
A kép ilynekor a plazmaképernyőn marad ("képkimerevítés").
Ez nem utal rendellenes működésre, ezért nem vonatkozik rá a jótállás.Tipikus állóképek
- Csatornaszám és egyéb emblémák
- 4:3 üzemmódban megjelenített képek
- VideojátékokA képkimerevítés elkerülése érdekében a fényerő automatikusan csökken néhány perc elteltével, ha nem érkezik jel, vagy nem indul el semmilyen művelet."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én egy FullHD Panasonic plazmán használom a Wii-t is meg az Xbox-ot is. A tapasztalatok, hátha segítek:
A plazmák képe (színek, kontraszt, ilyesmik) általában szebb, mint a legtöbb LCD tévéé, ezért tévénézésre és főleg filmnézésre - szerintem - sokkal jobb. Egy HD film döbbenetesen tud kinézni rajtuk, persze a játékok is nagyon szépek.
Játék esetén is jó választás lehet a plazma, de csak játékra inkább az LCD való, mivel tényleg előfordulhat beégés. Nekem eddig összesen egy komolyabb ghosting problémám akadt, amikor sokat toltam egy időben a Guitar Hero-t, ahol a highway két szélét (fehér, ugyebár, fekete alapon, gratulálok annak, aki kitalálta) teljesen fekete képernyőn egy darabig látni lehetett. Ez később szerencsére eltűnt, de ebből kiindulva nem ajánlom, hogy statikus tartalom rendszeresen, hosszú ideig legyen a képernyőn. (Ez nálam napi 4-6 órányi GH-t jelentett heteken keresztül, csak hogy lehessen viszonyítani.)
Tehát én továbbra is merném ajánlani a plazmát, de csak ésszel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem nincs még meg a játék, nem játszottam még vele, és a topikját is csak felületesen olvasgattam a sok spoiler miatt, de mintha valaki hasonlóra panaszkodott volna, a megoldás ott az volt, hogy van valami ilyen plazmid vagy gene tonic, amit felvéve nem tudsz fegyvereket használni. Esetleg nem ez lehet a probléma?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Xirtam #43446 üzenetére
Nem értem, miért kell leugatni valakit, aki feltett egy teljesen értelmes kérdést. Ha csupán annyit tudsz rá válaszolni, hogy "Minek az neked?" akkor talán nem kellene semmit mondanod.
Szögecs: Állítólag működik, monitortól függően vagy fekete csík van a kép két oldalán, vagy széthúzza a képet, ami ettől kicsit homályos lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #42428 üzenetére
Teljesen igazad van, csak ezt a hozzászólást nem a legegyszerűbb megtalálni. Ha példának okáért én a "garanciális javítás" vagy "garanciális szervíz" stringre keresek (amik eléggé kézenfekvőek, én elsőre biztosan így keresnék), nem dobja ki a hozzászólást a RI/OS. 42 ezer bejegyzést pedig nem sokan bogarásznak végig.
Tiv: Nem is várjuk el, hogy a sör+hotdog kombó elé bármit helyezz
, bár nekem ezt reggel 6-kor biztos nem venné be a gyomrom.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Dency01 #41977 üzenetére
Ha mindent tudni akarsz, akkor talán olvass egy kicsit, mielőtt kérdezel. Ha az elmúlt 100 hozzászólásban legalább 3x nem kérdezte meg valaki, hogy fel lehet-e másolni a játékokat a HDD-re, akkor egyszer sem.
Úgy tudom pl. a Fallout 3 GOTY kiadásnak mindenféleképpen szükséges HDD.
zolaas: Street Fighter például?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért a pontos megvalósítás még kérdéses: "A rendszer magja a Project Natal Sensor – ez egy RGB-kamerából, mélységérzékelőből, mikrofonból és egy speciális processzorból áll, amely gondoskodik a szoftverek és illesztőprogramok egy készüléken történő futtatásáról."(IT café)
Tehát lesz benne valami proci, ami valamit csinálni fog. Nagyjából ennyi most az infó. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
norbitális #41786 üzenetére
Nekem 2007 óta van Wii-m, és tavaly decemberben vettem egy Xboxot is. A Wii elé (kis túlzással) soha nem ülnék le egyedül játszani, a legtöbb single játék csúnya, unalmas és erőltetetten használja a kontrollert. Szerencsére azért akad néhány kivétel is, amikkel nagyn jól szórakoztam: Resident Evil 4, MadWorld, Manhunt 2 és az elmaradhatatlan Guitar Hero, de sajnos nagy többséget képeznek a gyerekeknek való és/vagy egyszerűen csak igénytelen játékok. Komolyan mondom, hogy eszméletlen mennyiségű szemét jelenik meg erre a gépre. Én nem vagyok egy grafikaorientált játékos, ha szórakoztató a játék, akkor az lehet akár csúnya is, de Wii-re borzalom, hogy mik jönnek ki. A kuglibábu testű Mii-k egyedül a Wii Sportban meg a Fit-ben szórakoztatóak, ahol maga a játékélmény feledteti a borzasztó egyszerű grafikát, de pl. a Wii Music egy borzalmasan vontatott valami, mellé pedig még grafikailag is Wii Sport szinten van. Sajnos még annál is jobban elmentek a játékkiadók a casual/gyerek irányba, mint amit az elején feltételeztem.
Az igazi ereje a Wii-nek többjátékos módban van, mi rendszeresen játszunk a baráti társaságunkkal, az rettenetesen szórakoztató, egész éjjeleket el tudunk tölteni a Rayman Raving Rabbids különféle részeivel és a Wii Sporttal meg a Fit-tel ökörködve. Én szeretem modern társasjátéknak aposztrofálni emiatt a készüléket - bár lehet, hogy ezzel nem ért mindenki egyet.
PS2-es játékokat nem játszik le, és abban is biztos vagyok, hogy nincs olyan multiplatform cím, ami Wii-n néz ki a legjobban (ez a feltételezés egy vicc), de nem is ezért vesz az ember Wii-t. Le lehet viszont játszani vele viszont egy csomó régi NES/SNES/MegaDrive címet, retrózni vicces rajta. A hardver maga elég megbízható, pici, nem hangos.Boxod meg van, annak ismered az előnyeit/hátrányait.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
viktorhmv #41748 üzenetére
Nem, a Falcon is HDMI-s. Itt megtalálod, hogy miről ismered meg a Jasper-es gépeket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33 #41550 üzenetére
Na, ebben minden benne volt.
Javasolnám hozzáadását az első hsz-hez.(Egyébként boldog ünnepeket mindenkibe!
)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
matrix23 #41201 üzenetére
Igen, át kellene mennie a hangnak is. Nézd meg az audió beállításokat, nincs-e kiválasztva egy analóg hangkimenet ill. a digitális kimenet nincs-e 5.1-re állítva (ha a tévéd nem tudja a Dolby Digital dekódolást, akkor azt hiszem nem lesz hang ilyenkor).
(Néhány napja van még csak boxom, így lehet, hogy marhaságokat írtam, én mindenesetre ezekkel kezdeném a hibakeresést. És természetesen kábel ellenőrzéssel.)
Esetleg nézegesd meg ezt a topikot, sokaknak van ilyen problémája.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
No, tegnaptól én is beléptem a klubba, a benyomásaim eddig nagyon pozitívak. Nekem hatalmas minőségi lépés volt grafikában a noti után amivel eddig játszogattam. A Live egy nagyon jól összerakott rendszer, a kontroller kényelmes fogású, Halo3-mal és a Bioshock demóval játszottam eddig, egyáltalán nem érzem borzalmasnak az áttérést PC-ről, kis gyakorlással simán leszek annyira jó mint PC-n, és ez nekem elég.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #40850 üzenetére
Elolvastad a Panashop-os írás elején forrásként belinkelt dokumentumot?
Több filmet is teszteltek, és az X-men-nel pont a Pana hozta a legjobb eredményt, a Panasonic bolt ezt rakta ki - nyilván. De a dokumentumban ott a többi eredmény is, ami feketén-fehéren megcáfolja azt a hülye pletykát, hogy a plazma sokat eszik. Az összesítésben nem lett a legtakarékosabb, de nem is a legtöbbet fogyasztó.Előkaptam most gyorsan egy LCD TV fogyasztást, a Sony KDL-40W4500 a saját weblapja szerint eszik 234W-ot, így a Samsung eredménye távolról sem tűnik elrugaszkodottnak.
És igen, a konklúzióban egyetértünk, nagyjából ugyanannyit esznek, preferencia kérdése, hogy ki melyik technológiát választja.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azt ugye tudod, hogy a plazma tévék fogyasztása függ a megjelenített képtartalomtól: sok sötét rész = kevesebb fogyasztás, sok világos rész = magasabb fogyasztás. Nem eszik többet, mint egy LCD. (Ez pl. egy forrás, de bőven lehet még találni.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
heihachi #40794 üzenetére
Nem. A Panasonic és a Pioneer készülékek nem "hajlamosak" a beégésre, de természetesen ezeknél is előfordulhat ilyen. (A "hajlamosnak lenni valamire" az én szótáramban azt jelenti, hogy az a bizonyos dolog viszonylag nagy gyakorisággal fordul elő.)
De ez már nagyon off. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Plazma és plazma között is van különbség (LG pl. hajlamos a beégésre (a Nagy Plazmatévés topik alapján), a Pioneer, Panasonic nem.), és természetesen ésszel kell kezelni egy ilyen kütyüt, az elején nem széthajtani, szépen bejáratni, satöbbi.
(A balfasz indexesek is beválasztották a leghulladékabb plazmát gyártó céget, mint egyedüli plazmatévé...)
[Nekem Pana plazma van, még egy évvel a vásárlás után is rá tudok csodálkozni, hogy milyen fasza képe van. Nagybátyáméknál egy Sony LCD-je, annak szintén elég szép a képe, de sötétben még ott is inkább kékes a fekete, mint fekete.] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Gebriel #40514 üzenetére
Az a baj, hogy nekem játék nélküli box kellene, mert ami játékokat bundle-ben adnak hozzá, azok jelenleg totálisan érdektelenek számomra (pure meg lego batman, vicc; autós játékokkal meg egyáltalán nem játszom, a MW2 pedig nem rentábilis), így lehet akármilyen jó az áruk (mármint a bundle packoknak) nem akarom kifizetni azt a néhány ezer forintos pluszt olyan játékért, amivel soha nem fogok játszani, eladni meg problémás (mert nyilván tele van velük a piac). Az 576 pl. szimpatikus lenne, de nincs sima, nem játékkal egybecsomagolt Elite-ük, a Media Marktan meg azért már nem minimális a különbség egy konzolbolthoz képest.
Itt van az én dilemmám.
Mindenesetre köszi a tippeket, egy kérdésem lenne még a szakértőkhöz: korábbi hozzászólásokban többen írtátok az OrigoGSM-et, ahol találtam is nekem megfelelő gépet, viszont a termékleírásnál ez áll:
- Jasper alaplap
- Új alaplapi memória, 65nm-es CPU és 90nm-es GPU technológia.Én úgy tudtam, hogy a Jasperes gépeknél mind a CPU, mind a GPU 65nm-es már, nem?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33 #40496 üzenetére
Ezzel most mit is szerettél volna mondani nekem?
Én a Konzolok Szervízét kérdeztem, arra rá is kerestem, de nem volt sok hozzászólás róluk, azok pedig többségében pozitívak voltak.
Vagy ezt Gebriel-nek szántad?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik boltban érdemes konzolt venni? Én a Konzolok Szervíze nevű helyet nézegettem, az áraik teljesen korrektnek tűnnek, vannak esetleg tapasztalatok ezzel a bolttal kapcsolatban? Esetleg van más javaslat?
Köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Djuree #33046 üzenetére
No, ezt nem tudtam, köszi. (De megértem ám akkor is, ha nem ordítasz.
)
szaszlaci (#33056): Ekkora különbség lenne? Ez eszembe sem jutott, köszi a tippet. Tényleg, FPS-t mennyire nehéz játszani kontrollerről?
h_mate (#33058): Itt láttam, nem tudom, mennyire megbízható hely.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez most nekem nem világos: miért kell több tíz hozzászóláson keresztül arról vitatkozni, hogy melyik gép a jobb? Nekem egyik sincs, de elkezdtem nézegetni őket, egyelőre nem tudok még dönteni, de az biztos, hogy a PS3-nak is van bőven megbízhatósági baja, bár ez a fórumok szerint csak a 60GB-os szériát érinti, azt viszont keményen. A szervízről írtak (pl. itt) sem hozzák meg a kedvemet a PS3-hoz.
Amiket én magamban eddig leszűrtem:
- Box mellett szól: viszonylag olcsó, széles és jó játékkínálat, emiatt erős használtpiac, így nem feltétlenül kell warezolni, de lehet, ha valaki arra vágyik, kompatibilitás a régebbi sima xbox-os játékokkal, jónak mondott online rész
- Box ellen szól: sorozatos megpurcanások (bár ez az újabb alaplapokkal sokkal jobb és ott az 1+2 év gari is), bizonyos dolgokat plusz pénzért meg kell venni (pl. wifi)
- PS3 mellett szól: bikaerős(nek mondott) hardver, bluray lemezeket olvas, így HD filmnézésre is használható, lehet rá linuxot gyötörni, ha valaki barkácsolna (PS3Slim-nél ez eltűnik), szebb forma
- PS3 ellen szól: (bár nem jelentősen, de) kisebb játékfelhozatal, rossznak mondott hivatalos szervíz, drága lemezekSzubjektíven nézve az én igényeimnek talán a box felene meg jobban, de a PS3 is nagyon tetszik, és biztos, hogy a bluray filmekkel is jól ellennék. Egyelőre tehát nem tudom, hogy melyik lenne a jó választás, tipródok még. Most láttam egyik konzolboltban egy box (premium 60G)+gta4 kombót 62e HUF-ért, ezen picit elgondolkodtam, de... Még alszom rá jópárat.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest