- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
EZT nézzétek meg mit lehet nyerni
-
Sickboy25
addikt
válasz
sosperecek18 #47504 üzenetére
router reset volt már??
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #47276 üzenetére
Melyik játék is ez? Kezdek kedvet kapni hozzá...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #47108 üzenetére
Gabrielnek
és pont. Mert már én is hülyeséget beszélek... Belekeveredtem, mint cigánygyerek a hózentrogliba...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #47101 üzenetére
De jelen esetben én vok az állam!! Tetszik érteni???!!! Bocs,de ma ilyen bonyolult szójátékokat alkotok, mert fáradt vok... Azt hittem érthető lesz és mindezt gugli nélkül találtam ki
, tehát nem a szavak jelentésére értettem amit írtam, próbáld meg így értelmezni...Úgye egyből más!.Sok lengyel, meg német lefárasztott...
-
Sickboy25
addikt
Ezekről valami vélemény:
The battle for the pacific,The bourne conspiracy...
-
Sickboy25
addikt
válasz
karakpecze21 #46981 üzenetére
nekem is egyszer jelentkezett valaki Kanadából az itt hirdetett telóra... Nem foglalkoztam vele...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46976 üzenetére
Óriási volt, ez tény! 3 órát zenéltek, és kb. 40 ezren lehettünk...( Mexikóvárosban 110 ezren voltak
) Gondolkozom még az osztrák vagy német fellépésükről is, hogy ott kéne lennem.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Panda macika #46962 üzenetére
Én voltam az előző is csak véletlenül a barátnőm felhasználójával léptem be... Törölhető is, ha jár erre modi... Amúgy Crazy-nek címeztem, hogy tegnap voltam Metallicán, most láttam élőben is,m iért is olyan nehezek a GH-ban a Metallica számok... Reszeltek rendesen...
-
Sickboy25
addikt
valakinek eladó elitje van? akkor keressen pü-ben
-
Sickboy25
addikt
Xirtam: ígértél nekem valamit, de nem látom az 1. hsz-be...
ejnye...
-
Sickboy25
addikt
az új dashboard lehetőséget kínál arra, hogy penre mentse egy játék mentéseit ugye? Akkor megoldható lenne más játékos mentéseit felhasználni? Vagy még mindig nem?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46623 üzenetére
tehát akkor mi másra használható még?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46618 üzenetére
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46616 üzenetére
van dobod is??
Mert én szeretnék egyet beszerezni, azt vártam nagyon és most, hogy kiadták sajnálom rá a zsét...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46595 üzenetére
Uh te aztán komolyan vered ezt a gamét...
Rock Band is megy GH-s gitárral? a Beatles és a Metallica az ami még nagyon érdekelne...
-
Sickboy25
addikt
Guitar Hero 5 tapasztalata valakinek? Crazyman te gondolom találkoztál már vele. Jó ? 5K-t megérne bontatlanul?
-
Sickboy25
addikt
Annyit beszéltek már a Forza 3-ról a végén begurulok és megveszem én is....
-
Sickboy25
addikt
Ismeritek ezeket a játékokat Fracture és a Blazing Angels? Tapasztalatok?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46443 üzenetére
Köszi! el is olvastam...
És csak rárakom pen-re és onnan a box automatikusan felismeri vagy kézzel kell bemásolnom valahova? -
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46436 üzenetére
már megy ám a médium is a GH-n!(89% feletti) Hamarosan párbaj a live-on...
-
Sickboy25
addikt
többször is szó volt az emulátorok használatáról... (lusta vok keresgetni, meg időm sincs most)
Azokat nem mókolt gépre is fel lehet tenni?? Jó lenne a mame és valami nintendo emu...
Ha igen, akkor, mi a menete? Ingyenesek stb.? -
Sickboy25
addikt
válasz
Xirtam #46423 üzenetére
Xirtam holnap magyar érettségi és sokx észrevettem, hogy a -val -vel hasonulást előszeretettel nem alkalmazod. Ez súlyos helyesírási hibának számít, ami az én időben 3 pontnak felelt meg... (nem tudom most, hogy vagy). Ez egy jó tanács, ha nem szeretnél ismételni, akkor erre nagyon figyelj...
-
Sickboy25
addikt
Kérem Xirtam kollegát, hogy a heti frissítésnél dobjon be az első hsz.-be.
-
Sickboy25
addikt
válasz
karakpecze21 #46330 üzenetére
az még igen, de a pitch black -et még filmnek nevezni is erős túlzás... Az összes klasszikus és művész horrorral rendelkezem az 1930-as évektől...(beleértve a nálunk betiltott thai, vietnami és hong kongi fröcsögősöket is
)
Nah de nem ezért jöttem... Rádugtam a routerre a boxot és onnantól kezdve szakadások illetve eszméletlen belassulás a normál netnél... Régebben nem tapasztaltam ilyet vagy ehhez hasonlót. Esetleg valaki tudja miért van?? A frissítés után is lassú maradt...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46295 üzenetére
ment PÜ...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46289 üzenetére
Oh az 1 hónap goldomat, levi-vel elfifáztuk
, még mikor megvettem a masinát...
Átküldenéd? Mert goldra csak ezért nem fizetnék elő, mert időm az nincs live-ozni, pedig szeretnék már egy-két játékkal játszani, de majd 1x...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #46283 üzenetére
Crazyman: a GH World Tour- hoz, ha van live előfizum, akkor tölthetek le további dallamokat?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45998 üzenetére
akkor, ha jobb az irányítás biztos, hogy beszerzem...
Ezekhez a Gh-khoz lehet letölteni további dallamokat? Vagy valahogy esetleg lehet kedvencesíteni? (de szép magyar szót alkottam)Mert vannak benne elég langyi számok...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45986 üzenetére
Hogy a kígyóba ne érdekelne... Ez a 2. része ugye, mert ha igen az eggyel játszottam, bár nem sokat még az irányítást sem sikerült megszoknom...
Még elég lassan megy a GH, médium még csak 85 % az easy 95% felett... Még sokx féreütök...Meg igazából még az ujjaim elosztása sem tökéletes, mert az 5. gombot el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogom használni
-
Sickboy25
addikt
válasz
woodbear #45966 üzenetére
én igen, imádon a vadnyugatos winnetús, oldsetterhendes feelinget...
Tiszta GUN, a desperadosszal csak pc-n játszottam ki is vittem, mert nagyon bejött, de az ott inkább stratégiai volt...
Vagy xbox-on más? Nem tudom. De mindjárt guglizok...Ps.: megjött ma a gitárom+ GH WT jeje lehet még ma ki is próbálom...
-
Sickboy25
addikt
Crazyman33 segítségének köszönhetően jön a Gibson gitár, egy GH world tour játék társaságában, 15 K-ért...Újonnan. Köszi még1x
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45781 üzenetére
nah azért ezzel vitatkoznék, mármint az utolsó mondat nem teljesen bizonyított és tapasztalataim szerint és eddigi kutatásaimra támaszkodva bátran kijelenthetem és/vagy optimális a megfelelő kifejezés...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45654 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek és akkor várom a linket...
Jah még valami, én balkezes vok, lenne balkezes gitár is? Mintha valahol láttam volna olyat is. Mert a jobbkezessel a magasabb fokozatok elég nehézkesen mennek...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #45646 üzenetére
Itt a ph aprón nemigen találtam jó gitárt, esetleg neked lenne valami bejáratott oldal?? Használtban gondolkodom...
-
Sickboy25
addikt
vennék egy gitárt a box-hoz. Milyet ajánlanátok? Xplorer-t nézegettem...
Sógoré régebbi gitár és sokszor beszarnak a gombok. Ez mind1ikre jellemző vagy csak, pont egy rossz darabot fogott ki? -
Sickboy25
addikt
válasz
Jon Mathias #45513 üzenetére
ez jó
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33 #44537 üzenetére
avira sem jelzett
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Res. Evil 5 nél, hogy tudom beállítani az offline coop játékot? Sehogy nem jön össze.
-
Sickboy25
addikt
Resident Evil 5 fanokat keresek, akik tudnának segíteni, hogy mit és hogyan csináljak, mert az elején a pisztolytöltényem kifogy és rohadt sok a zombi. Amúgy csak össze vissza nyomogatok mindent.
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
eladtam a régi boxomat amin rajta voltak a gta 4 mentései, de persze a srác megígérte, hogy visszaküldi, de ez nem jött össze. Valahogy nem lehet rátenni mentéseket, mert megint elölről nem szeretném kezdeni, mert pc is félig jutottam és most is így már az elejét nagyon unom
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
a maffia első része csak sima boxon jelent meg?
jah meg be lett linkelve régebben, hogy melyek azok az xbox játéok amiket elvisz az xbox360. Ezt nem találom, esetleg nem tudja valaki?
-
Sickboy25
addikt
sikerült a másik is....
-
-
Sickboy25
addikt
Van két kontrollerem az egyiket az elithez kaptam a másikat pedig az előző prémium eladásából tartottam meg. Most az lehetséges, hogy az elithez nem tudom használni? Mert igen úgy néz ki a helyzet, hiába nyomom meg a kereső gombot, elindul a keresés viszont nem történik semmi, nem használható.
Mit csinálok rosszul? -
Sickboy25
addikt
és a Kane & Lynch-ről milyen tapasztalat?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Resident Evil 5- ről valaki mesélne nekem tapasztalatokat? Live-os játéka?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valaki nem unta még meg a cod 5-jét? mert átvenném jó pízért
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest