- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
StLui
veterán
Húú, ez a kinect kütyü brutál drága lesz, hát ennyiért nem kell, veszek inkább egy WII-t a box mellé ha annyira akarok ugrálni a családdal, meg fénykardozni
-
StLui
veterán
Használd akkor, de a profil-hoz tartozó dolgaid el fognak veszni ha újat csinálsz, mentések talán nem, de azon a néven ne vegyél pontokért semmit és az acsik, vagy mik is vesznek új profilnál.
PAL és NTSC a tv-n képmegjelenítési szabvány vagy micsoda, ha minden igaz Europai box csak a PAL-os játékokat szereti -
StLui
veterán
törölni tudod menüből, ha ő vesz megint gépet akkor lehet hogy használni fogja a régi profilt, te pedig nem tudod a jelszót stb.. egyszerűbb egy újat csinálni és kapsz egy új havi goldot is, de persze elhasználhatod a régi profil maradékát is, viszont akkor addig ne töröld, hanem játsz azon
-
StLui
veterán
Ne legyen karcos, repedt (középső lyuktól szokott indulni, én "akartam" egyszer egy ilyet eladni, én sem vettem észre, csak a vevő) amúgy nem szokott gond lenni. Csak az játszhat vele akinél a lemez van, hiába telepítette a HDD-re. Viszont némelyik játékhoz vannak extrákat érő kódok, amiket lehet, hogy felhasznált.
-
StLui
veterán
válasz
Davzone #49805 üzenetére
Igen a TV-vel lesz a gond, de nem állítható, leírás szerint is így van
Mondjuk képzeljeték el, hogy most jöttem rá, hogy a Popcorn A110-es médialejátszómon is eddig csak sztereoban hallgattam a filmeketmax az erősítő csinált vele valami kamut, mert az összes jelnél analog volt beállítva, pl DTS: analog DTS (na ezt sem értem milyen) de ilyen botfülű vagyok, csak az lett gyanús hogy 2 év után észrevettem, hogy nem írja ki az erősítő, hogy DTS a jel
-
StLui
veterán
dvd-t játszanék le az xbox360-on, tv-re hdmi kábel, tv-ből erősítőbe(tudja a dts-t) optikai kábel megy. dd5.1 átmegy, dts nem, létezik, hogy nem tudja a dts jelet átküldeni?
-
StLui
veterán
X11-es fejhallgató használható PC-hez, skype, zenehallgatás célból, és jó minőségű-e?
ha jól emlékszem usb-s?bocs, hoyg mégegyszer, de hátha pl Xirtam erre jár és tud valamit, lassan indulok Pestre
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #49656 üzenetére
én valami olyasmire gondoltam, hogy vannak bizonyos fogyasztók amiket nem tud mérni ha 100W-ot eszik akkor sem, de nem nagyon emlékszem pontosan, szóval lehet h.lyeséget beszélek
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #49648 üzenetére
van olyan eszköz, lehet a töltő is olyan, amit nem lehet mérni ezekkel az olcsó fogyasztásmérőkkel
-
StLui
veterán
X11-es fejhallgató használható PC-hez, skype, zenehallgatás célból, és jó minőségű-e?
ha jól emlékszem usb-s? -
StLui
veterán
Én is szinte tegnapig szerettem volna, ha mindent egyben tudó valami lenne a tévé alatt, (játék, médiacenter, internet, digitTV, akármi) de rá kellett jönnöm, hogy így is azért nem játszom az Xbox-on, mert amikor időm lenne akkor a család épp TV-t nézne, tehát kéne a második(harmadik, mert a konyhában van egy kicsi) TV.
Google Tv-nél kezdtem el ezen gondolkodni, hogy mi értelme is van a netnek a tv-n(kivéve ha a film onnan jön), mikor film közben úgysem kapcsolom el, ha pedig egy notit a dohányzóasztalra rakok akkor ott akár film közben is nézhetem amit akarok. -
StLui
veterán
válasz
Bencus88 #48846 üzenetére
Majd kiváncsi leszek a véleményedre amikor fizetni kell és kiderül hol mennyi lesz a tényleges ár. Ha én meghirdetem 55-ért, árváltoztatás jogát fenntartva, akkor tőlem rendeled? super elitnél volt nagy pislogás a végleges árra! ráadásul német nyelvű játékot adtak, és végül eredeti áron vettem meg az 576-nál angol MW2-vel. Természetesen kívánom kapd meg minél olcsóbban, a lényeg ez, hogy hol sikerül az tökmindegy
-
StLui
veterán
The term “Warranty Period” means: (i) as applied to
the Console, a period of one year (three years
for conditions that cause three lights on the
ring of light on the front of the Console to flash
red) starting as of the date of your sales receipt
for the purchase of the Console, -
StLui
veterán
válasz
Rabbitf_24 #47884 üzenetére
gamer365-ön a múlt héten valaki többször is írta, hogy kormányt keres, a forza3 topicban
-
StLui
veterán
Én nagyon jól emlékszem olyan régebbi fórumokra ahol számtech boltokat (pl Mistral-os idők) szidtak agyba főbe, mert azok nem hitték el bemondásra, hogy rossz a videokártya vagy a memória vagy más, hanem igen intenzíven bizonygatni kellett nekik az igazunkat.
Erre most azt olvasom, hogy van egy cég aki MEGBÍZIK AZ EMBEREKBEN és van olyan aki erre azt mondja "rohadjon meg az ilyen" hát ne haragudj Dunc nem tudom hány éves vagy, szerintem nagyon fiatal lehetsz, hosszú még az élet majd oktat az egy kicsit Téged.
Nem hittem a szememnek egyzserűen amikor ezt a kijelentésed olvastam
Anno is szóvá tettem amikor itt kezdett ez túl nyilvános téma lenni, hogy jó lenne nem reklámozni, mert azokat szivatjátok majd meg akiknek tényleg elromlott a joy. -
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #47698 üzenetére
a hsz-ek alapján gondolhatod, hogy Te tartozol a kisebbséghez, de azért létezik a csendes többség is
én pl fiatalabb koromban sem voltam hajlandó lopott cuccot venni, mert arra gondoltam legközelebb lehet a tőlem lopott dolgot árulják valaki másnak -
StLui
veterán
Nagyon OFF
Azért annyira ne lepődjetek meg ha nem akar a boltos kártyát elfogadni, botrányos a díjja. Van olyan terület ahol konkrétan a teljes árrést elvinnék. Számtech pl ilyen, és szerintem nincsenek brutális árrések a játékokon sem. ha nincs valami extra szerződésed akkor 5% is elmehet, ugyanez a kajajegyeknél. Mi is csak azért fogadtuk el a közértbe a kajajegyeket mert tovább is vittük a multik boltjaiba. Dohányárú 5% árrés szintén, ott is bukta a kártya és kajajegy elfogadás (persze cigire nem is lehetne jegyet elvenni)Sok helyen elfogadják a bankkártyát csak éppen "kedvezményt" kapsz ha kp-val fizetsz, magyarán Te mint vásárló fizetsz a kártyahasználatért. pl GRIFF ruházati bolt 3%kedvezmény, pedig ott gondolom nem 5% az árrés.
-
StLui
veterán
Ha az árak stimmelnek, csak arcade változatban éri meg megvenni.
-
StLui
veterán
válasz
Djuree #46781 üzenetére
"kötelessége lett volna odaadni "
Milyen jó, hogy a fogyasztóvédelmi jogszabályok haladnak a korral:
§134/B§ a bolt köteles a feltört gép eredeti szoftvereit a vevő rendelkezésére bocsájtani, és a visszaállításhoz az eszközöket a gép mellé csomagolnibocs magas labda volt
-
StLui
veterán
Ugyanez a gondom karrier módban, csak kuplung van automatán, rajt után, ugye hátulról indulok, olyan korán fékeznek, hogy egy csomószor beléjük szállok, amikor meg előttük vagyok akkor meg ők akarnak sokkal későbbb fékezni és koccolnak rajtam, viszont nehézre nem tudom állítani, mert gyorsan kell a Zsé Crazy sorozatához, szóval gyűjteni kell az aranyakat rohamtempóban
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #46062 üzenetére
Na, most lakattal látom Def-nél a Gamercard-omat, de amikor kérdezgettem akkor nem láttam a lakatot, hanem láttam a játékokat, a Tiedet pedig nem jeleníti meg most nekem (piros x, a fehér négyzetben)
-
StLui
veterán
<Embed src = "http://card.mygamercard.net/stlui.swf" classid = "clsid: D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" type = "application / x-shockwave-flash" width = "198" height = "135">
</ Embed> -
StLui
veterán
válasz
Tomazoe #45527 üzenetére
Lényegtelen szerintem, ahol olcsóbb, garanciát nem ők adják, MS magyar supportot kell hívni úgyis. Számla fontos, mert lehet régebbi gyártású és a 3évhez igazolni kellhet a vétel napját, ha a gyártás szerint kicsúsztál már belőle. Természetesen jó leg kell nézni hogy bontatlan-e, és jasperse-e (erre már sok leírás van)
Én 576-ban vettem mert szerencsére kifogtam egy akciót, mert a többitől a szőr feláll a hátamon olyan stílusuk van. De az ár a döntő azt mondom. -
StLui
veterán
Ma nekem is volt több szakadás, ráadásul közben forza indításakor kiírta, hogy érvénytelen a profil, töröljem. Még jó hogy nem hittem neki
szerk: most nézem ez már tegnap, nem is ma volt
-
StLui
veterán
XBOX-hoz adnak hálókábelt, lehet valami spéci, én azt dugtam a rourterbe, másik gép felé nem tudom.
-
StLui
veterán
válasz
Djuree #45235 üzenetére
Sajnos én eladtam egy 2006-ost amit talán 2007-ben MS javított, nem sokat játszottam vele utánna max 30-50órát 2009 öszén eladtam és decemberre az új tulajnál megint 3ledes lett. Pedig ezért írtam anno bele a hirdetésbe, hogy MS álltal javítva, mert azt gondoltam ez megoldotta a problémát
-
StLui
veterán
válasz
Morden24 #45169 üzenetére
1043ND
én most cseréltem töb éves DLink routeremet erre, itteni PH ajánlások alpján, bevállt, torrent mellett sincsenek megszakadások, ami nagyon zavaró volt forza-nál, mert nem mentette az omline listára a gyorsköröm eredményét ha épp ledobott, magától pedig nem csatlakozott újra. Azóta semmi gondom. -
StLui
veterán
Állandóan ledobált a Live-ról a box. Azt hittem először, hogy torrent miatt, de nem. Ha nem megy akkor is ledobált. Majd utánna olvastam és kiderült az 5-6 éves D-Link Di-624-em nem bírja a strapát, kicseréltem, azóta minden ok. Csak azért írtam hátha másnak is van ilyen gondja. Állítólag a régi rouetreknek gondot okozhat a 8Mb-es sávszálesség is már, de ezt nem biztos, hogy jól értettem, lehet csak az extrém nagy, pl 50+Mb okoz gondot. Persze mindez itt a PH-n derült ki
-
StLui
veterán
válasz
Jon Mathias #44894 üzenetére
"Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon"
Szerinted tényleg így kéne meghirdetned, és most nem is arra gondolok, hogy miért itt
-
StLui
veterán
MW2 picit off érdekesség
-
StLui
veterán
Plazma vagy Lcd
persze elfogult mert panasonic doksi -
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #44066 üzenetére
Talán a Pana hirdeti úgy , hogy nem ég be, akkor pedig lehet garis esetleg, de ez csak tipp
-
StLui
veterán
válasz
Xirtam #43959 üzenetére
Union belül nincs vám, áfa is csak akkor lenne ha a vételi helyen nem fizetted meg. Szóval hozhatod nyugodtan. Számlád legyen ha megállítanak tudd igazolni az eredetét, amúgy meg "gondolom" több barát rokon megkért, hogy hozzál neki is, nem üzletszerűen csinálod. Mondjuk az sem olyan bonyolult, és nagyon nem is drágítaná talán, mert csak amennyivel nagyobb az áfa nálunk annyival lenne többe a gép, és a nyereség után kéne adózni.
-
StLui
veterán
Azt hiszem előbb utóbb tényleg nagyon rá fog baszni majd olyan valaki akinek tényleg elromlott a joy gariidőn belül, ha lopok legalább csöndbe maradok
-
StLui
veterán
válasz
Osiris #43951 üzenetére
ugyanarra a gamertag-re letöltheted többször szerintem, de azt hiszem egyszerre csak egy gépen tud futni a gamertag-ed, viszont ha a másik gépen van egy offline gamertag is akkor lehet hogy azzal lehet játszani ugyanabban az időben. Ezért kellett megvenni mindent 3x rambustibi-nek is forza3 háromképernyős mód-hoz (kiegészítő pályákat)
-
StLui
veterán
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest