- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #48280 üzenetére
Tovább megyek, kimondottan zavar, ha magyarítva van egy egy játék és már csak azért is UK locationnel vagy USA-val játszok. És azért zavar a magyarítás, mert nagyon gyatra minőségű általában. Azt sem tudom, h mi előnyöm vagy hátrányom lenne a mostani helyzethez (leszámítva a gow mp pályákat, amiket egyébként egyrészt meg sem akartam venni, másrészt létezik rá félhivatalos megoldás.)
Éljen a negatívizmus!
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #47776 üzenetére
Attól mert PAL vagy NTSC, még lehet régió független, nem? Csak általában meg van szabva, h PAL-osok ilyen régiójúak lehetnek, az NTSC meg olyan.
A másik, h régebben más képernyőfrissítéssel bírtak a katód TV-k, az egyik 50hz-en, a másik 60hz-en működött szabvány szerint és azt hiszem, h ehhez is köze volt a PAL vagy NTSC-nek.De amúgy igen, kó lenne, ha lenne vmi tuti faq ehhez.
-
_ak_
addikt
Pesten nem tudtok esetleg olyan konzol boltot, ami 2-nél tovább van nyitva szombaton? Gondolom az MM, meg a az 576-ok tovább vannak, de azokon kívül?
-
_ak_
addikt
Kövezzetek meg, de fingom nincs miről beszéltek, én most Djureeval értek egyet. (noha életemben először hallok ilyesmiről gibi)
Mármint utána olvasva bináris és decimális számolás miatt térnek el az értékek. A gyártók decimális mértékben adják meg a méretet, de a gépek valójában bináris értékkel számolnak, így nem hazudnak, csak előnyösebben tüntetik fel a kapacitást. Nyilván ez áll MeszarosB. gondolatmenete mögött is, csak nekem új a kifejezés az, h gibi. -
_ak_
addikt
válasz
concret_hp #47310 üzenetére
(#47284) sch_a
De amúgy PC vagy xbox és vezetékes vagy vezeték nélküli? meglehetősen félreérthetően fogalmaztad meg a kérdést a múltkor is.
-
_ak_
addikt
Te nem arról beszéltél, de Djuree igen (legalábbis többek közt). Mellesleg miért ne lehetne egy játék fő vonz ereje a grafikája? Most látványos, de évek múlva csak egy sok a közül és lehet, h nem fogja ugyan azt az élvezetet nyújtani. Kereket hajtani is nagy poén volt régen, most meg már a házi-mozi a divatos. Erős példa, de jól mutatja az eltérő interaktivitást. De rendben ez a példa hülye is. Viszont szerintem azon nincs semmi érthetetlen, ha valaki azért nem játszik vmivel mert nem szép. Vannak akik nem bírják a fekete-fehér filmeket, attól még nem szükségszerűen rosszak azok, ugyan úgy lehet fordítva is. Az Avatar azért olyan jó, mert újszerű és eddig egyedi megoldással készült, tele szép és látványos elemekkel, de ha a technika állandósul, akkor mi marad belőle? Az volt az első, akkor még jó volt...
H most valaki a sztoriba vagy a látványelemekbe éli bele magát, az maradjon az ő joga. Ha zeneileg a technót szeretem, de viccesnek találom a Scooter számait, akkor inkompetens vagyok? Pedig 10 évvel azelőtt ők nyomták A technót.
Mielőtt még félreértenél én jobban szeretem a tartalmasabb játékokat, mintsem a szépeket, de azért nálam is vannak határok ahonnantól komolytalan egy játék, mert grafikailag már vagy még nem üt meg egy szintet. És igen, lehet, h a GOW 4 után, úgy nézel az egyre, h igen, jó volt az is, de már primitívnek számít és ezáltal aki anno nem játszott vele, nem is fog. Tényleg ennyire elképzelhetetlen ez?
szerk.: ráadásul visszafelé már egyes hiányosságok is éppen eléggé el vehetik az ember kedvét. pl gow-ban a feltámasztósdi. míg az egyikben érthetetlenül game-over a másikban teljesen logikusan és elvárhatóan felélesztenek.
-
_ak_
addikt
1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.
Szerintem pedig a játékkal van a baj, hisz Ő maga is heroes 3-at vagy a diablo-t, hozza fel, mint érték álló játékokat, holott a diablo 2 szerintem megjelenésekor sem volt szép, mára meg már aztán végkép képtelen akármiféle versenyre is a mostani grafikai megoldásokkal szemben. Csak nem tudom miért mond önmagának ellent.
Djuree: Az vitathatatlan, h a legtöbb játéknak meg van a fénykora, és az is szar érzés, h ha mindenki a resi 5-el játszik, te meg csak most szerezted be a 4-et, így simán kirekesztődsz a társaságból. Mire megveszed az 5-öt mindenki csak annyit fog mondani, h jahh, jó játék volt. De egy jó játék évek múlva is tud olyan élvezetet nyújtani amivel kellemesen ki lehet kapcsolódni és ha valóban jó volt, akkor biztos találni lehet játszó partnert is.
Régebben magam is nekiültem egyből minden megjelenő játéknak, de egyszerűen beleuntam, h a többségük jobb esetben csak szép, de tartalmukban nem, h legalább újszerűek lettek volna, de még csak szórakoztatóak sem voltak. Aztán meg egyre több kifagyás/összeomlás a rossz minőségű törések miatt, mert ott is versengésre keltek és a háttérbe szorult a minőség. Aztán jött az Ez kell nekem? Rágódni, h mennyire szar lett az egész és ez sem jó így, meg az sem úgy megy. Inkább csak azokkal foglalkozok már amik érdekelnek és szórakoztatnak. Meg van áruk, nekem pedig a döntés szabadsága, h megveszem-e annyiért vagy sem.
De egye fene, ha valaki olyan, h mindennel játszani akar, akkor sem lenne helyénvaló emiatt kritizálni, viszont ebben a formában megnyilvánulni szerintem közösség romboló és valamilyen szinten tapintatlan is, hisz az állandó topik lakók tudják, h a modiknak is mennyi munkájukba kerül tisztán tartani a topikot. Nem vagyok én kiadó vagy fejlesztő párti, csak arra akarok utalni, h nem tetszésed kimutatására ez teljesen alkalmatlan hely. Maximum egy jó adag off-ot fog szülni, de sem sajnálatot, sem ingyen játékot nem nyújthat.
Remélem nem léptem át semmilyen személyes vonalat, hantán így lenne, akkor sry és kimoderáltatom magam, csak képtelen vagyok most leplezni a meglepődésemet, h Te is úgy állsz a dolgokhoz ahogy.
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #47291 üzenetére
Nem nem nem nem, rossz oldalról közelíted meg, dolgot,. Úgy beszélsz, mintha valaki ott állna a fejed fölött és fenyegetne, h márpedig megveszed 14k ért azt a szar játékot vagy 2 hétig nincs motor!
Miért kell minden szarral játszani? Persze, h egy rakás szemetet dobnak ránk a fejlesztők, mert úgy is ugyan úgy megveszik, ha 4órás a játék idő vagy 104 órás. Ebből a kényszeres késztetésből kéne kinőni, h ha kijön egy játék, akkor azzal azonnal játszani kell. Miért nem lehet mérlegelni, h megéri-e neked azt az összeget vagy sem. Nekem a Halok garantáltan megérik a 10k-s árukat, úgy érzem, h kapok is vmit a pénzemért. Ugyan így vagyok az RPGkkel, főleg egy jó jrpgvel (tales of vesperia 86 óra nekem, úgy h ott állok a fő boss előtt és utána kezdődik csak a new game plusz). Egy Bayonetta lehet, h nagyon jó, de nem érzem magamat egy fikarcnyival kevesebbnek attól, h ha egy év múlva fogok játszani vele és töredék áron veszem meg. Saját magad is montad, h pl az AC 2-vel nem is játszottál. Ne haragudj, de akkor mégis mi a fenének adtál ki pénzt érte? H most elmondhasd, h mennyire szar az egész? A benzin is pofátlanul drága, és azt is szinte csak emelik, attól függetlenül, h hogyan mozog a piaci ára. És mégis úgy érzed, h van értelme pénzt fektetned egy efféle szórakozásba, holott megtérülni sehol sem fog neked, csak pusztán élvezetet nyújt. A játékoknál miért nem működik ez? Ha vmit stílust szeretsz, azért nem bánod a pénzt kiadni, de ha nem vagy oda érte, akkor miért akarsz vele játszani? Xirtam példája is elég rossz. Ha valamivel fél napot akar játszani, akkor minek egy zsír új gyűjtői kiadás, de főként azért rossz, mert ő egy szót sem szólt, h mennyire drága volt és mekkorát bukott rajta, neki ez így volt jó és kész.Mindegy, nem ellened irányulva akartam én ezt, de téged sem értelek. Valamilyen szinten üzlet embernek mondod magad és mégis folyton belefutsz a saját pénzügyi csapdáidba, pedig te már bőven megtapasztalhattad a boxxal kapcsolatban, h mi mennyit ér.
-
-
_ak_
addikt
válasz
Fla$hly #47120 üzenetére
Frissítés csak liveról, bár talán van vmi megoldás warezos gép esetén, de nem annyira egyszerű a dolog, h felmásolod penre azt csoki. már alapból megtalálni sem egy egyszerű feladat az adott updatet, tehát vagy nem is lehet vagy körülményes.
HDD-re lehet installálni pontosabban felmásolni, de ahhoz, h játszani tudj, benne kell, h legyen a lemez. Rippelni asszem csak audio cd-t lehet rá, egyéb tartalmat pl hálózatról vagy dvd-ről nem lehet rámásolni. PC-s ISO-ás semmilyen formában.
Nem azt mondom, h egyáltalán nem lehetségesek ezek a dolgok amiket akarsz, de érintetlen boxal nem lehet megcsinálni őket. A nagyon régi dashboarddal rendelkező hackelt boxoknál van ilyesmi lehetőség, de egyrészt olyat nem nagyon találni, vagy ha találsz is, akkor is nevetségesen sokat kérnek értük és Rendesen multizni azokkal sem lehet.
-
_ak_
addikt
Itt bejelentkezve, valahol a profil infók között van, h meddig érvényes a gold előfizetés. (feltéve ha erre gondoltál). Azt, h bannolt-e vagy sem, azt talán úgy a legkönnyebb, h tudsz-e csatlakozni LIVE-hoz vagy sem. Hirtelen nekem ezek jutottak az eszembe, de lehet, h van más módszer is.
5oultrain: ha még szeretném is a PoP-ot akkor sem lennék benne biztos, h ez jó buli lesz.az is lehet, h csak korlátolt a fantáziám, de nem tudom hirtelen elképzelni, h miért is lenne jó részt venni ezen. jó mondjuk, h a Valve rendezne ilyesmi Half-Life partyt, akkor valszeg elnéznék
tehát akkor inkább egyszerűen azt mondom, h engem nem érdekel annyira a PoP.
-
_ak_
addikt
válasz
Sipi16 #47085 üzenetére
Jól hangzik, akkor lehet, h ráfogok menni egy utángyártottra, ha nem találok más megoldást. thx!
(#47092) Def26: Szerintem az épületek robbantása, rombolhatósága miatt, plusz az a pár helikopteres bevágás, tisztára a BC2 feelingjét adja.
Forza 3 király cucc, de hát ezt eddig is tudtuk.
Viszont a multihoz még sokat kell nyomnom offline, bár már volt olyan verseny, miután nem kellett javítani a kocsimat...
A másik jó cucc a Shadow Complex. Bár majd nemsokára kiderül, h mennyire újrajátszható és mennyi tartalom van még benne, de elsőre eljátszottam vele 6-7 órát, ami azért már önmagában sem olyan rossz (mondjuk alapból hardcore-ba kezdtem). Van még benne acsi is, meg egy afféle ügyességi pályákat tartalmazó rész is, szóval még egy pár órát tuti el fogok tölteni vele. 3300huf, nekem úgy tűnik, annyit épp megér, többet azért nem adnék érte, de ez annyiból szubjektív vélemény, h sosem voltam oda ezekért a cuccokért, szóval mégha nem is tűnik úgy, de ez dicséret volt.
5oultrain: Ez mi ez? nem törtem magam bele a keresésbe, de nem találtam hirtelen infót erről.
-
_ak_
addikt
válasz
Morden24 #47078 üzenetére
Itt vetted valahol nálunk vagy vmi külföldi utángyártott? Csak mert külön nem nagyon szokták nálunk árulni (anno még itt az aprók között is volt, akinek nem kellett az elithez, de mostanság egyáltalán nem látni), viszont nem tudom, h milyen minőségű, az utángyártott.
madflow: igen, nálam is ez kavart akkor be.
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #47070 üzenetére
Kipróbáltam, h kihúzom az AV kábelt és úgy tűnik, h valóban az a ludas. Anélkül hibába kapcsolgatom a monitorom, nem indul újra a box, AV kábellel meg igen.
Megpróbálom havertól majd kölcsön kérni az audio adaptert, de min 2 hét mire találkozok vele, ha nem 3, de ezt ki kéne próbálni. Vagy vennem kéne egy VGA HD kábelt. -
_ak_
addikt
válasz
modflow #47060 üzenetére
Igazad lehet, nálam is be van dugva az AV kábel, viszont nekem az optikai kimenethez kell. Vajon ha csak az audio adapter lenne bedugva akkor más lenne a helyzet? Minden esetre köszi a tippet!
HDMI-n így is, úgy is küldi a hangot, de ha le van némítva a tv, akkor nem kéne, h bezavarjon a dolog, igaz simán rca csatikkal nem próbáltam ezt még ki, ugye az optikait használom, de nem hiszem, h baja kéne, h legyen.
szerk.: Már másodjára fordul elő, h nem tudom a joyyal bekapcsolni a boxot, mert egyszerűen elveszik a párosítás. Na ez, mi lehet?
-
_ak_
addikt
válasz
modflow #47055 üzenetére
Megrendeltem én is a Forza 3-at, a sima verziót Legendary car packkal. Elvileg pár napon belül itt kell, h legyen.
Addig is megvettem a Shadow Complex-et, már vagy ezer éve nem nyomtam semmi ilyesmi platform/arcade játékkal. Meg kell hagyni egész jópofa, úgy tűnik el lehet ütni vele egy pár órát.
modflow: a HDMI kikapcsolós/átváltós jelenség nálam is fennáll. Nem találtam erre semmi megoldást, de nem is nagyon kerestem, gondolom ez vmi technikai malőr lehet.
Ez a hangsáv keverés nem teljesen egyértelmű. Ugye a TV le van némítva és már nincs összekötve a HiFi-vel? Csak a box fehér-piros rca dugói vannak rákötve a HiFi-re?
-
_ak_
addikt
válasz
Xirtam #46932 üzenetére
Igazad van, nem kell annyit szarakodni, jó nekem a standard verzió most és később mellé pedig egy fallout 3 goty, ahogy eredetileg is terveztem.
(#46933) heihachi:
ez esetben akkor megleszek azok nélkül is.
Más. Most hétvégén sikerült egy pár órát játszanom a PS3 exkluzív Demons Souls-al...hát az tényleg vmi rohadt jól sikerült cucc megint. Ilyen TPS-RPG keverékkel még nem találkoztam, ill. amikkel igen, azok szinte árkád feelingüek ehhez képest. Még mindig nem vennék PS3-at, de az exkluzívok nagyon tetszenek eddig.
-
_ak_
addikt
válasz
Xirtam #46930 üzenetére
Neki feküdtem ennek a dolognak és szerintem megvan a megoldás. Egyszerű fordítási hiba, ugyanis nem zenét kapunk, hanem pályát. A megoldás pedig:
A redeemable code was packaged with new copies of the game for a free DLC known as the "Motorsports Legends Car Pack", which includes 10 classic cars (such as the 1960 Chevrolet Corvette, 1964 Aston Martin DB5, and the Shelby Daytona) and two extra tracks.
Tehát akkor ez már az újabb csomagolás, amiben ott a kód ehhez, az amúgy 400ms pontos, DLC-hez.
Az LCE verzió szimpatikus, csak úgy állok hozzá, h 5k a alapverzió (ill 5,5k legends dlcvel), ehhez képest, még 5k a szép kulcstartóért nem biztos, h megéri.
Na de komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs, h megéri az extra költséget. VIP Membership for use on the online Auction House and Community Storefront; an exclusive car pack of five cars[18] and a Forza Motorsport 3 theme for the Xbox 360 dashboard. Nem vagyok otthon egyáltalán a forzában, nem tudom, h mit ér pontosan ez a VIP tagság, a cash meglenne rá.
-
-
_ak_
addikt
Aprók között keresgélve találtam egy olyat, h:
Forza 3 (+ letölthető car pack kód, zene kód) - új - 5500Mi ez a car pack? Csak nem a 2ik lemezre gondol, van abból egyáltalán DLC? És mi is ez a zenés cucc, egyszer, mintha már lett volna erről szó?
-
_ak_
addikt
Ez az a kébel ami elfér a HDMI kábel mellett, de külön nem találtam ennek nevet (mármint ms xbox oldalon). Általában HDMI AV kábel néven fut, de ahhoz van hdmi kábel is. Na meg nálunk elég drágán adják ezeket (original-t). A kompozit vagy komponens kábelről valóban le lehet pattintani a külső burkot, de ha netán szükséges gyakran ki-be húznod a kábelt, akkor nem ajánlom azt a megoldást, mert elég hamar szét csúszik, a burkolat nem csak egyszerűen burkolat, lényegében az tartja össze. Viszont annak ellenére, h az enyém már szinte kifordul magából, némi ügyeskedéssel összefogva és bedugva a boxba , még mindig tökéletesen működik.
Más. Ti tudtátok, h van már N-es wifi adapter is a boxhoz? Nem mintha kéne, csak meglepődtem, h már ilyen is van. Talán még a WPA2-öt is támogatja már.
-
_ak_
addikt
válasz
lumpen_stex #46899 üzenetére
Annyiban vitatkoznék veled, h pont két rossz játékot említettél. Ugyan is a Dragon Age O. PC-n is siralmas, a ME2 meg éppen, h szebb tud lenni PC-n, de elhanyagolható a különbség. Ha már mindenképp meg kéne említeni egyet, akkor az legyen pl. a GTA 4. Igaz, maga a grafika hasonló mindkét platformon, csak pc-n, a megfelelő hardverrel, min. 3szor tovább látni ami meglehetősen szembetűnő tud lenni.
Ill. nem láttam mondjuk a Bad Company 2-öt boxon, de kétlem, h utol tudná érni a pc-s max grafikát, de persze ezért megint a zsebedbe kell nyúlnod...Túlzás lenne most per pill azt állítani, h lefutott a hardver, de az is vitathatatlan, h egyre közelebb érnek a végéhez. Nem szabad elfelejteni, h attól mert esetleg nem olyan szép egy-egy játék a boxra, még nem azt jelenti, h nem tud többet, csak egyszerűen a készítők ennyit foglalkoztak motor optimalizálással. Noha dx 10-11-12(?) effektet, akkor sem fognak tudni kicsikarni belőle, ha vért izzadnak.
baliii: többen kísérleteztek ezzel a topikban is, univerzális eredmény nem született. Ha van pénzed, rakass bele vizet, ha több pénzed van, akkor válts origi boxra, minden más esetben moddigolnod kell, amihez pl lehet, h még a külső borítást is meg kell vágnod, mert bent egyszerűen nincs helyed arra, h csak úgy berakj egy másik nagyobb hűtőt. De ez már többször felmerült téma, ajánlom a keresőt. Ami meg a cpu hűtését illett, az is szívja le a meleget a bordákról, még ha ez így hülyén is hangzik, jobb hatásfokot lehet elérni ezzel.
-
_ak_
addikt
válasz
lumpen_stex #46826 üzenetére
Erre magam is nagyon kíváncsi vagyok.
-
_ak_
addikt
Na meg én úgy hallottam, h Dj Herohoz, pl a Daft Punk egy csomó exkluzív mixet nyomott. Amire én speciel azt mondom, h ez szinte önmagába megérné a szettet, de ennek ellenére, még csak meg sem fordult a fejemben, h megvegyem.
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #46599 üzenetére
Armed with a decade of experience crafting Halo games, Bungie is raising the campaign and multiplayer bar to unparalleled heights, plunging players into the cataclysmic finale of their definitive Halo title. Warfare on Reach is waged on an epic scale, the Covenant war machine is at the height of its power, and humanity’s ultimate survival hangs in the balance.
Ez a bungie.net-en olvasható, de amúgy én is úgy tudom, h lesz single.
-
_ak_
addikt
The Halo: Reach server is not available at this time. Please try again later.
De azért pár kör CTF lement és eddig pozitív a dolog.
Bazz, még le se írtam és most úgy tűnik, h megint jó. Ettől függetlenül szerintem mélyebben már csak holnap fogok belenézni, annyira álmos vagyok, h nem bírok figyelni, ha eszembe jut, h ma van a beta, akkor nem kajálok/sörözök be így estére.
-
_ak_
addikt
válasz
FefeeX #46336 üzenetére
Azért ennyire nem lennék nyugodt a helyedben, mármint ha jól emlékszem itt a ph! keretein belül is olvastam, h vmi 3 lépcsős védelmi megoldás keretein belül is beüthet a gikszer, ha a villám a házhoz közeli villanypóznába csap bele. Az efféle túlfesz védők sokkal inkább a hálózaton belül előforduló többletet csillapítják. Ettől függetlenül itthon is minden APC elosztókra kötök, vagyis majdnem mindent.
szerk.: aztán lehet, h az alsó kategóriás cuccokra vonatkozott ez, nem emlékszem már pontosan
-
-
_ak_
addikt
válasz
Peat;) #46217 üzenetére
Csak nem játszanának be egy ilyet...persze nem ez lenne az első, hasonló lépése, az MS-nek.
Sajnos tényleg olykor nehéz különbséget tenni, h segít vagy árt-e az a nightvision féleség, vagyis, rosszul fogalmaztam, egyértelműen szar sokszor. Amikor tök sötét van, akkor jól használható, de csata közben, ha már futkározni kell, akkor hol vakít, hol meg tök vak vagyok nélküle.
Ettől függetlenül ennyire még sosem tetszett az ODST, mint most. Úgy néz ki, h jót tett ez a "kisebb" szünet, h nem HALO-ztam. -
_ak_
addikt
És nyomod is mostanság az ODST-t? Én most csináltam meg a 2-ik pályát heroicba, egyszer elkezdtem egy haverral legendarybe, de azt nem fejeztük be sose, ezért gondoltam soloba elég lesz a heroic,de ha jön valaki neki lehetne futni megint a legendarynek is.
Amúgy LIVE-on is kijött egy video ahol némi betekintést nyerhetünk a betába és ott azt szajkózzák, h kell, hozzá az ODST is. Gondolom vmi letölthető tartalom lesz vagy az ODST-ből lehet, majd indítani.
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #46142 üzenetére
Tudsz negatív értékelést is adni egy-egy játékosnak. Játék közben, vagy utána is, ha minden igaz. A gamertagnél van olyasmi, h prefer és avoid.
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #45571 üzenetére
Igazad is lehetne, de akkor nem éppen a nehézségi szint beállításával kéne ezeken a dolgokon változtatni?
Mivel én épp azt szerettem, h van benne kihívás, h kilőnek 2 mp alatt, ha rossz helyen nézek ki vagy simán meghallják, ha egy kicsit gyorsabban mozogsz a közelben. Egy hangtompítós EMP akármi lövős 9mm-es bőven elég volt a játékhoz, ha gyilkolászni akartam. Na meg én egyáltalán nem találtam unalmasnak azt sem, ha 5 vagy akár még több percet egy helyben kellett ülni és figyelni a mozgást, h épp eltudjál futni több őr között.Most meg mit látok? Kerülj közel hozzá, zúzd le,nyomj be egy kivégzést, a maradékot meg addig lődd amíg mozognak, mind ezt a legnehezebb fokozatban különösebb kihívás nélkül. Ezzel nem azt akarom mondani, h ez teljesen életképtelen, csak egyáltalán nem erre számítottam. Pl. én fenn akadtam azon is, h nem lehet mozgatni a hullákat, nincs már túsz szedés sem. Már a bevezetőben is úgy reklámozzák be Samet, h megállíthatatlan gyilkológép, akinek nincs is jobb dolga, csak azonnal megölni.
Arról nem beszélve, h így a Metal Gear Solidnak semmi ellenfele nem maradt, bár mire lesz vmi a Riseból, addigra lehet, h kijön még egy Splinter. Lehet, h azért is vagyok ennyire csalódott, mert alkalmam volt PS3-on nyomulni Snakkel és abban reménykedtem, h méltó ellenfele lesz a hasonló cipőben járó Sam, de ez így ebben a formában vmi egészen más.
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #45568 üzenetére
És Te próbáltad? Mert én pont tegnap és realisztikus fokozatban meg merem kockáztatni, h max. 5prc volt az egész és a lopakodás annyi volt, h beálltam egy beton tömb mögé és nyíltan tunkoltam az mp5-el. Lehet, h nem lesz egy rakás shit a játék, de semmi köze nincs az előző Splinterekhez.
-
-
_ak_
addikt
Pest megye ez is, de itt nem volt gond, vagyis most pont másodjára nem tud betölteni a Blur, de ezen kívül nem volt semmi.
Viszont ez a játék most teljesen elkapott, nem nyomja senki?
Elsőre pár kör után félre raktam, mert nem is csípem annyira az ilyet, meg nem is ment, de 2 órányi játék után fej-fej mellett nyomulok az elsőkkel és azon kapom magam, h jobbra-balra dülöngélek a fotelomban. Pedig ez egyáltalán nem jellemző rám.
-
_ak_
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #45526 üzenetére
Mintha többször megerősítették volna, h új GoW, már csak új konzolra lesz, nem? Vagy úgy gondolták, h ez vmi tök jó vicc?
Mindegy, nem is rájuk vagyok mérges, csak most kipróbáltam azt a hulladékot amit Splinter Cell Convictionnak neveztek el. Én megértem, h újat és mást akartak csinálni, de ez totális bemocskolása Sam Fishernek, elképzelésem sincs, h mi késztette az Ubisoftot erre a gyalázatra.
Magába az ötletbe még talán látok vmit, de az, h realisztikus módban mp5-tel rohangálva sorba kinyírok mindenkit az már nem játék, meg amúgy sem tetszik ez a fajta lövöldözés.dunc: tuti azzal van a gond? Most délelött töltögettem, meg Blurrel játszottam és nem vettem észre semmi rendhagyót. Igaz ebből messze menő következtetéseket nem lehet levonni.
szerk.: kipróbáltam a Supreme Commander 2-öt is, és már sokkal jobbnak találtam, mint a Halo Warst, de még mindig zavar, h gépen fele annyi idő alatt, 2szer annyi dolgot lehetne csinálni. Bele lehet ebbe is jönni, mint az FPS-ekbe?
-
_ak_
addikt
válasz
kutyman #45507 üzenetére
Én egy samu 2494HS monitorra kötöm HDMI kábellel és nincs remegés. Az 50hz más tészta tudtommal, talán még az pal-ntsc közötti megjelenítés kölünbség miatt volt lényeges, de manapság már ritkán találkozni olyan monitorral ami nem tudja legalább a 60hz-et, 50-et meg szerintem default tudták. Nálad vmi más galiba lehetett.
-
_ak_
addikt
Mad Catz Cyborg F.L.Y. 9 Nem is tudtam, h ilyet is lehet venni a boxhoz. Már csak vmi űrharc szimulátor hiányzik.
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #44537 üzenetére
KasperskyAV is jelzett:
2010.03.21. 20:31:44 Detected: Trojan-Clicker.JS.Agent.ma http://kezins.com/wp-content/uploads/2008/11/mirrors-edge-1.jpg Firefox
-
-
_ak_
addikt
válasz
Djuree #44074 üzenetére
Jó magam is sokat töprengtem, és én is az LCD-t választottam. Igaz ritkán használom, inkább a szüleim lógnak rajta.
LCD-ből sem mindegy, h melyiket veszi az ember 1 éves modelleknél már elég sok különbség tud lenni a megjelenítést illetően, érdemes mindig az aktuális típusokat nézni, mert folyamatosan fejlődnek azok is.
-
_ak_
addikt
válasz
Crazyman33 #43914 üzenetére
jó, van MS v1, MS v2 meg Logitech. vagy netán lenne tényleg egy harmadik?
Xirtam: nekem mintha úgy jött volna le, h tudja, h nem szimulátor a Dirt
A kérdés lényege, h van-e különbség, pl Dirt2 esetében, h pc-n vagy boxon játszunk-e kormánnyal.
-
_ak_
addikt
Egyik haver nyomta a ME2-öt mikor pittyent egyet a box és lefagyot, ezek után amikor be akarta kapcsolni 4 piros ledet kapott. Kicsit várt, majd megint bekapcsolta és eli is indult, de azt mondja, h nagyon hamar lefagy megint.
A fagyást általában melegedés okozza, de ha a gpu le akarna jönni, akkor elvileg a képnek is szemetelni-e kéne, nem? Lehet, h csak egy jó kis portalanítás kéne a boxnak?
Osiris: ha elsősorban ez a fontos, akkor is megfontolandó, h kell-e a box, hisz boxra jelenleg 2 kormányt lehet kötni és ezzel kifújt a választék. nem azt mondom, h rosszak, még csak nem is fogtam egyiket sem a kezemben, de azt tudom, h pc-re jelentősen több közül lehet válogatni.
-
_ak_
addikt
válasz
capafog23 #43234 üzenetére
Én úgy értelmeztem, h amikor az egeret eltoljuk valamelyik irányba az ugyan úgy viselkedik, mintha az egyik kart toltuk volna abba az irányba. Ha gyorsabban húztuk az egeret, akkor jobban lenyomódott a kar, ha megálltunk az egérrel, akkor az ugye visszaugrott a kiinduló pontba. és mivel pont úgy viselkedik mint a kar, ezért olyasmi érzés lehet, mintha ragadna egy kicsit a célzás. Ilyesmi valójában?
-
_ak_
addikt
Igaz, csak pc-n próbáltam ki, de csalódtam benne. Ugyanúgy néz ki és ugyanúgy történnek a dolgok, de képtelen vagyok felvenni az 1 hangulatát. Az 1-be inkább tartottam az ellenfelektől, itt inkább csak idegesítenek. Nem tudom, h mi, de vmi ellenszenves ebben a folytatásban.
-
_ak_
addikt
válasz
HollyBoni #42163 üzenetére
'1. hsz. spammer féle faq:
Mi az a Reference level a kijelző beállításoknál?
Az úgynevezett black level mértékét szabályozza, ha expanded-re állítod, akkor nagyobb kontrasztot kapsz.
És ez nagyjából fedi is a valóságot, tehát a színekkel játszik, h nálad épp melyik beállítás jobb, azt ki kell próbálni. Nekem TN panel esetében szebb az expanded.
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #42144 üzenetére
Mert a játékok nincsenek erre felkészítve vagy nem tudom, de nem működik. Bár a bill még talán, de az egér tuti nem. Erre van az XFPS 360, de az sem nyújtja azt a pc-s feelinget.
A fehér-piros rca csatlakozókat tudod valószínű rákötni, nem? Azon sztereó hang megy, nézd meg a Z4 hátulját, h van-e akármilyen bemenet rajta.
Boltban általában drága, nézz itt szét az aprón 3-4k felett én tuti nem fizetnék érte. Vannak utángyártott olcsóbb megoldások, de ha biztosra akarsz menni akkor ezt veszed. Ez a csomag tartalmaz egy gender changert is a monitorkábelhez, meg rca-jack átalakítót is. Ha ezeket külön külön kell megvenned az utángyártott csomaghoz, akkor majdnem ott vagy, mintha boltba meg vetted volna az eredeti ms csomagot.
-
_ak_
addikt
válasz
adriankoooo #42050 üzenetére
Mintha az MM-be láttam volna így, csak hát az ára...
(#42029) heihachi: csak az eredetivel próbáltam mindenféle hosszabbítás nélkül. az 5m viszont valóban neccesnek tűnik. fasza vastag árnyékolt kábellel próbáltad?
(#42030) karakpecze21: épp ez az. olyan mintha élsimítás lenne a komponens vagy HDMI kábellel, ami nem biztos, h szebbnek hata végén, mint a kicsit recés, de éles kép. Ha jól rémlik egy x-media-s linket is nyomott valaki ide, ahol épp azt tárgyalták, h a digitális jelet, a tv elektronikája dolgozza fe,l ami által óvhatatlanul mindenféle képjavító technológiák áldozatául esik a képünk ami lehet jó, de lehet rossz is. a vga kábel esetében viszont a tv nem nyúl bele a forrásba.
-
_ak_
addikt
válasz
janeko #41918 üzenetére
Megosztani vagy streamleni tudod csak, de média center ként elég nehézkes és körülményes a boxot hazsnálni (már ha szoktál nézni feliratos filmeket vagy .mkv-kat)
Felmásolni ha jól tudom max zenét tudsz,de azt is csak rendes lemezről lehet.
Boxot és PC-t amúgy egy hálózatra lehet kötni vagy vannak eszközök arra is, h a vinyóját rá kösd a gépre, de nem tudom, h menyire lenne ez hasznos a számodra.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest