Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
-
pletykás01
csendes tag
szia én itt vettem teljesen korrektek voltak vagyis már több alaklomal is vettem konzolt az egyikel volt probléma ,de szonélkül kicserélték..csak ajánlani tudom..
itt vettem nézd meg háta találsz te is a számitásaidnak megfelelö gépet
-
Tomics
addikt
Cod 4-ben egyszerűen nem tudtam megszokni meg nem is játszottam annyit, csak az első prestige mód végéig, addig meg inkább mással lőttem, mert ha sniperrel mentem mindig előbb leszedtek mint ahogy én lőttem. Most Cod6-ban kezdtem újra, 1-2 mapon szoktam csak, de ott jól megy (még presitge módnál se tartok). Most BC2-vel tolom, hetente váltogatom ezt a 2 játékot, más nem is volt a gépben már régóta
Még a single részeket el se kezdtem
Kéne egy VIP kód bc2-höz. Ja meg igazán jöhetne a MOH beta, már hetek óta csúszik (PS3 meg PC már elérhető)
Ripper: állítólag nagyon bugos ez a játék, gameplay videókat keress róla és ott nézd meg milyen, mert ez elég trailer szagú
-
gyulus08
aktív tag
Köszi!
Tudom hogy más rendszert használ.Amúgy ahogy rádugtam a gépre a hozzávaló progi se ismerte fel a HDD boxos tartalmát,úgyhogy inkább felraktam egy pendrive segítségével(azt felismerte)
Az itt levő lépen az emberek mögött ottvan az a "party" meg a "nuka kólás" háttér.
Nos ezt a témát szedtem le,és ez a funkció csak a live-nál van?
Mert nálam a sima menüt nem is módosítja,csak a hátteret.Bár olvastam valami olyat régebben,hogy csak azt lehet cserélni. -
-
Morden24
nagyúr
Nem vagyok én alma fan, csak megnéztem az iMac-eket és MacBookokat is, de ez az árazás megfeküdte a gyomrom.
Valszeg Dell lesz belőle, ha esetleg képesek válaszolni az árajánlat kérésemre. A Studio XPS 16 nagyon szimpi... -
gyulus08
aktív tag
Köszi.
Hát az az igazság 2,5"-es vinyókban nemvagyok otthon annyira.
közben kipróbáltam boxon a saját Hitachi HDD-t (3,5"-es,12 Voltos)
Azzal e68-at kaptam(gondolom mivel nemis úgy volt formázva)
Bővíteni később szeretnék,120 giga körülire,de akkor számítógéppel ígyis megy ugye?(témát akarok rá másolni) -
Morden24
nagyúr
Tartok tőle, hogy az enyémre is szánalmas összeget fognak mondani, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyi pénz lett belehányva.
Arról nem is beszélve, hogy megnéztem vagy 3 notit, és leginkább a 300-at verdesik (Sony, Dell), kivéve ami meg is haladja (Apple), szóval valszeg amint tudom, eladom, aztán barátnőm Asus-án fogok ülni, ha éppen kell
-
Roland18x
tag
Metro2033 SP-je pont, hogy megéri az árát. Legalábbis én nem bántam meg, hogy elcseréltem az Alan Waket rá. Mondjuk az is igaz, hogy az ilyen világvége hangulatú játékok/filmek nekem nagyon beszoktak jönni.
Na meg horror elemek is akadnak szép számmal a játékban. Persze nem egy Dead Space...De azért nyam-nyam.
Szóval szerintem használtan 5000-6000 Ft-t simán megér a játék. Én most adtam el 6.000Ft-ért, de már láttam 5k-ért is, igaz arra valószínűleg egyből lecsaptak. -
csdm
senior tag
Ha tényleg veszek, akkor is valami használt jasperest flashelve, és úgyis csak offline gémeket tolnám, live-ba nemigazán csinálnék akármit is. Egyik ismerősöm is így tolja, ő mondta hogy xboxon nem multizik, MW2 is gépre van meg neki Nem vagyok nagy multizós. Majd ha a COD csak konzolra lesz elérhető (mert elképzelhető) akkor fogok max konzolon multizni
Amikérdekelnek, azok eredetibe pc-n olcsóbbak, és PC-n ott a steam a mostani leárazások se semmik. Lehet 8k-ból megveszem az egész cod-sorozatot
-
csdm
senior tag
Nem igazán értem. ITT azt írják :
"A flashelés után lehetőséged van írott lemezeket (u.n. backupokat) futtatni az Xbox360 konzolodon. E művelet során csupán a dvd olvasóhoz "nyúlunk hozzá", ezáltal a konzol minden egyéb tulajdonsága megmarad. Ugyan úgy futtathatók rajta eredeti lemezekkel a játékok és ugyan úgy feltelepíthető a winchesterre a játék. Az Xbox Live használata eredeti lemezzel ugyan úgy működik továbbra is." -
Djuree
félisten
ennek sem sok hangja volt, a meghajtón kívül. nekem volt egy olyan box példányom ami teljesen néma volt. lehet nem ment a hűtés?
viccet félretéve csak úgy lehetett hallani, ha teljesen közel hajoltam hozzá
azelőtt és azóta sem volt ilyen halk boxom...és az MS javította gariba...valamit csinálhatott vele
-
heihachi
addikt
Ha jól értem, akkor nem csak 45nm, hanem egy lapkára is: "the CPU and GPU are combined into one single package". Következés képpen az alaplap is változott.
Ezen kívül megváltoztatták a hűtést is, már csak egy venti van, ami halkabb: "the twin fan arrangement from the original Xbox 360 is gone in favour of a single, larger fan that should be significantly quieter".
Ezen kívül már 5 USB port lesz.
Változott a tápellátás is, nem kompatibilis a korábbiakkal.
Ráadásul ugye a WiFi N-es, majd lehet gizdázni a PS3 vs Xbox 360 topikokban, hogy némá, g WiFi? De szar. -
Crazyman33
senior tag
-
kircso13
senior tag
-
Topa00
tag
találtam egyet!
Csak elég borsos az ára! -
kelzsoca
félisten
Akkor egy xbox forumon biztos viccelnek a hozzászólásokban, pár idézet:
"Sajnos engem is bannoltak! Sad
Nem birok Livéra menni és másolni se tudok vinyóra játékot!""A már felmásolt játékot is le fogja tiltani, "unreadable disc" címen!"
"Engem is elért a bann
Vinyó másolás nem megy, sőt amik fent vannak gamek azok sem mennek hdd-ről""Bannoltak engem is...szuper! Játékfelmásolás nekem sem megy, sőt hdd-ről sem tudok futtatni semmit."
Na ezt magyarázd el, akkor hogy is van?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát a legjobban egy zsír új Arcade packkal járnál a legjobban. De ha ki tudsz fogni egy nem herélt garis elit gépez az mégjobb.
HA használtat veszel és garisat akkor azt kell tudni hogy maga a konzol be volt e vagy van e regisztrálva valakinek a nevére. Ha bevan regsiztrálva akkor kell felhívni az MS-t és a nevedre íratni és onnantl kezdve a neveden van a konzol és a gari is.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest