- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
srácok mit hallok? a crysis nem jelent meg boxra?
-
aram01
nagyúr
válasz
Markoka1993 #31674 üzenetére
akkor kicsit pihentetjük és mondjuk este kipróbáljuk hogy megy vagy nem ha nem akkor kampec,szokott amúgy olyan lenni hogy egyszer bejön a 3 led aztán már nem?
-
aram01
nagyúr
sziasztok ma lett egy olyan problémám hogy a gyerek játszott a boxon régóta ment vagy 5órát erre kikapcsolt és 3 piros led kezdett villogni kikapcsoltam kihúztam majd egy kis idő múlva vissza be és akkor már nem volt ez a hiba mondjuk játékot nem indítottam el rajta és kb egy percet ment és ki is kapcsoltam. ez a híres 3 led halál? vagy "csak" túlmelegedett?
-
aram01
nagyúr
válasz
Djuree #31048 üzenetére
értem és mit írjak be a keresöbe? hogy fehér az xbox meg 2006-os? az meg kidobja nekem hogy ez ilyen meg ilyen és lehet belerakni vincsit? na mindegy hagyjuk
más topicban én is válaszoltam már meg ezredjére feltett kérdést vagy ha nem volt kedvem válaszolni rá nem írogattam "okosságokat" mindegy ennyi majd megkérdem más oldalon -
aram01
nagyúr
kösz hogy ilyen segitökészek vagytok
-
aram01
nagyúr
sziasztok beesett egy konzol jó régi 2006-os honnan tudom meg hogy ez milyen?
vinyot lehet bele tenni? sajnos flshelt ha felmegyek a live-ra bannolnak vele? eredeti játékkal is? lenne még egy pár kérdésem ha nem baj
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest