Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #47108 üzenetére
Gabrielnek
és pont. Mert már én is hülyeséget beszélek... Belekeveredtem, mint cigánygyerek a hózentrogliba...
-
baliii
senior tag
válasz
Sickboy25 #46919 üzenetére
Eelolvastam sok mindent még régen, csak a legtöbb ötlet túl bonyolult nekem
Igazából csak az lenne a célom, hogy megtartsam a jelenlegi, hűtésmod utáni hűtési teljesítményt, de csökkenjen a hang. Ehez vagy több, lassúbb venti kéne, vagy ugyanannyi de halkabb, vagy hatékonyabb. ilyeneket találtam ebay-en, de nem tudom, hatékonyabb-e (természetesen az eladók állítása szerint igen, de nem nagyon találtam cikket róla).
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46597 üzenetére
Annyira azért nem, mert csak mediumon pengetek.
A GH-s hangszerekkel játszható minden RB-s játék. Viszont fordítva már nem igaz!A Beatles kikapcsolódásnak jó, nem kell vért izzadnod gitárral. Van egy fajta hangulata, és a gombák úgy öregednek ahogy mész az időben (karrierben) előre. Jól megcsinálták.
A Metallica, teljesen más tészta. Nagyon ott van, pörgős zuzós számokkal. Na azzal már izzadtam párszor.
hdman!
Az AC/DC szerintem az egyik legjobban eltalált része az RB-nek! Hatalmas ötlet volt tőlük, hogy egy az egyben a koncertet megcsinálták a játéknak. Nagyon sokat pörög az a lemez a Boxban, és ezt tényleg nem lehet kis hangerő mellett pengetni.
Azt viszont nem értem, hogy a gitárnál miért fix szoló van, míg a dobnál nem. Most ezt általánosságban értem. Legtöbb számban van olyan rész, hogy a dobbal figurázhatsz bármit. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46593 üzenetére
Már látom, hogy döntöttél. Nem fogod megbánni!
Nekem tetszik, nem az a szokványos. Sok műfajt megtalálsz, de már olvastad.
Krokodilrákk, hej öcsém, van itt minden.
Régi számok. Új kombók.
A grafika mellékes, bár ebben már szebb. Olyan csillag születik filling, pfff.
Ja, és ha esetleg párost játszotok akkor nincs vége a számnak ha letiltja valamelyik hangszert (mert rosszul játszott) Megy tovább és vissza lehet lépni a számba.
Amúgy úgy vettem észre, hogy sokkal kevesebb hibánál pirosba megy a mutató.
5ezerért engem is érdekel.Amúgy ezek vannak meg:
GH: 3
GH: Greatest Hits
GH: Metallica
GH: World Tour
GH: Band Hero
Rock Band: Lego Rock Band
RB: AC/DC
RB: Beatles -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46286 üzenetére
Nekem vannak letöltve plusz dolgok. Csak arra nem emlékszem, hogy anno mikor letöltöttem akkor gold voltam vagy csak silver. De már nincs ingyen 1 hónap goldod a gépre?
Amúgy megpróbálhatom átküldeni mélben a kiegészítő cuccokat, aztán penről felrakod. (Milyen jó is hogy a mikrofos kezünkbe adta ezt a pen dolgot.)
Most én is egy másik profillal lájvozok az ingyen gold miatt, de így nem az igazi.
1.Oda is fel kellene vennem minden eddigi ismerőst hogy játszhassak velük.
2. Nincsenek ott a mentéseim.
3. A lájvon játszásért kapott dolgokat nem az állandó profilomhoz teszi.
4. Pl. a GH-ban nem tudok a profin tökéletesített másommal nyomulni, vagy a Forzában a garázsomban lévő autókkal.
stb.Lehet hogy hagyom a facomba és befizetek.
Ja, a Virtual Tennis-ről már nem is beszélve!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45989 üzenetére
Igen a 2. része.
Az elsőt nem játszottam, csak olvastam róla hogy rossz volt az irányítás.
a 2. részben nekem nem volt gondom vele. A párbaj fura volt elsőnek, aztán ment az is.
Nekem nagyon tetszett az egész játék.GH
Mediumnál megálltam. 98 - 100%
Az ötödik hangot sehogy nem tudom lefogni. De lehet az lesz a megoldás amit wood írt. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45978 üzenetére
Akkor a Call of Juarez: Bound in Blood érdekelni fog.
Gratula a gityóhoz!
A GH: WT pedig toljad, kiváncsi vagyok a véleményedre. Szerintem a legjobb része a sorozatnak. Aztán ha onlájn vagy akkor gyerünk párbajozni! persze ha már belejöttél. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45845 üzenetére
Igazán nincs mit!
A boxom hdmi-n csatlakozik az lcd tv-hez. Van egy dvd felvevőm ami komponensel csatlakozik az lcd tv-hez.
A dvd felvevőn meg tudom keresni a tv videó csatornáit is, tehát látom a box képét. De felvételkor semmit nem vesz fel, nagy sötét képernyő a visszajátszás alatt hang nélkül.
Az xbox-on játszás közben csinálnék felvételeket, de így nem tudok.Valakinek tippje?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45636 üzenetére
Azt tudni kell hogy a vezetékes (Xplorer) sokkal kisebb és vékonyabb a nyaka. Nekem nagyon kényelmetlen volt. Plusz no ugrálás, ugyebár!
Vezeték nélküliben több fajta is van, körül kell nézni.Mindenképpen Guitar Hero-s cuccban gondolkozz, mert az kompatibilis minden Rock Band résszel. Viszont fordítva már nem igaz, tehát Rock Band-es cucc nem kompatibilis minden...
Nekem is meg van több mint egy éve, semmi gond nincs vele.
CIKK
A képen látható (fekete-sárga) gitárom van. -
-
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #43021 üzenetére
Hali!
Törj szét minden vázát, dobozt azok rejtik a legtöbb töltényt pl.(#43020) Def26 válasza Xirtam (#43019) üzenetére Hát Április-Május környékén lenne esedékes. Remélem minél hamarabb sikerül!
-
Def26
félisten
válasz
Sickboy25 #42786 üzenetére
Költség 3 font (900 Ft körül van). Szvsz nem éri meg, hogy utána még az "itthoni" postával elküldjem neked. Nem is bizom bennük, meg amúgy sem akarok szenvedni ilyennel. Remélem nem sértődsz meg.
A másik meg, hogy elég bonyolult nekem postára mászkálni, mert reggel amikor megyünk még nincs nyitva este meg már zárva.
Max. akkor mehet a dolog, ha személyesen összefutunk.
Én Bicske Budaörs vonalon szaladgálok sokat, és Felcsúton lakom. Max még Tatabányára vagy Sz.fehérvárra el tudom neked vinni. -
Def26
félisten
válasz
Sickboy25 #42782 üzenetére
3 font volt a posta, de rendeltem mást is. Iszonyat jó akciók vannak, nézzetek szét itt és itt.
Jött mellé egy Devil May Cry 4 5 fontért és egy Condemned 2 szintén 5 fontért egy ismerősnek és így ő állta a postát is.
-
heihachi
addikt
-
syl5
őstag
válasz
Sickboy25 #39621 üzenetére
ez most komoly?
ezt be lehet játszani, hogy ez meg ez elromlott, és küldenek helyette egy újat, úgy hogy csak annnyit mondanak, hogy majd eljönnek érte?
gondolom ezt csak 1 éven belül ugye?
kinek kell írni?Más:
a régi elit csomagba mik voltak?
valamint mik vannak az újba? -
pspfan11
csendes tag
válasz
Sickboy25 #38877 üzenetére
Segítséget kértem, nem helyre igazítást!
Már nagyon sok online bolt kínálatát átnéztem, de 10 alatt nem találtam egyikből sem.
Gondoltam, hátha valaki tud egy olyan boltot, ahonnan jó áron el lehet hozni.Dj Polc: Köszi! Utána nézek! Remélem nem használtak, bár ilyen alacsony áron...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #38843 üzenetére
COD 3at válaszd a Live miatt, mert azon szoktak lenni bőven.. MOH Airborne amikor volt nekem senki nem is játszotta, egyedül voltam mindig fent. De amúgy az is hatalmas játék. Grafikában lenyomja a COD 3at. És nekem élményre is jobban bejött. Mindenképpen egy alap játék.
-
Djuree
félisten
válasz
Sickboy25 #38497 üzenetére
nem hangos és nem is hal meg
már a régi is elment évekig, napi 8 órás használat mellett is (saját példa), az újról meg ne is beszéljünk. winyóval elmegy 8 évig, anélkül meg 6 évig. nem mind1?
az újabb meghajtók, lite-on verziók, meg már elég halkak, még olvasás közben is (ez is saját példa), amit meg nem sűrűn csinálnak azért....winyó akkor kell ha kellenek demók, meg játékokhoz kiegészítések...
-
breetai
aktív tag
válasz
Sickboy25 #38008 üzenetére
Nu tovább bonyolítva az ügyet!
Felhívtam Xbox HOTLINE-t ott mondták, hogy ők max. ilyen Micro. féle játékcsere programon belűl 15 euroért cserébe tudnak nekem segíteni. (Én 4000-ért vettem a játékot, ez mai árfolyamon 41xy Ft lenne.)
Úgyhogy arra jutottam, hogy ma mégegyszer elmegyek Ósanba azt megpróbálok velük düllőre jutni. Talán nem az a "segítőkész" manager lesz szolgálatban aki szombaton.
Ill. ha megin szenvednek rajta és vagy nem engednek, akkor beírok egy kövéret a panaszkönyvbe.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest