- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
RexpecT #49925 üzenetére
Eléggé el van számolva az ára. 65 ért 250 gigásat lehet kapni. . Szerintem ezért sem fognak tolongani a Media Markt előtt. Nah meg a kinect is odatette magát az árával, még anno ábrándoztunk itt a topikban amikor rmég natal néven ment a dolog, hogy durva 20-25 ezer lesz az ára. De mondtam akkor is hogy kizárt. De megköveztek hogy nem lehet annyi mint a box....Hát de.. Most bejött mert majdnem egy mostani arcade gép ára a cucc durván...
Szóval szerintem ez nem lesz valami hosszúéletű ennyi zsetonért. -
-
Mr.Grincs
veterán
Mit gondoltok erről? Azt mondta a sréác hogy vigyázott rá meg stb. 1 éves lesz azt mondta 6-7 játékot játszott rajta meg demókat.
Ha le tudnám sírni 40 re érdemes lenne megvenni. [link] -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Nova96 #49685 üzenetére
Elvileg ősszel jön. Dehát ez is lutri.
A slim mivel hangosabb? MINT? A régi box vagy a PS3? A slim halkabb sokkal mint a régi classic box. + kevesebb áramot kér. A ps3 vs slim box hang tulajdonságait nem tudom de szerintem a box nyerne.
Én a helyedbe boxot vennék konzolozásra mindenképpen..
Egyszerűbb megtanulni kezelni a box kontrollert mint a ps3 ét. -
Mr.Grincs
veterán
A silver az ingyenes és az a gold és a silver között a különbség hogy silverrel nem tudsz játszani az uborkákkal. A golddal lehet beszélni is a másikkal csak úgy stb stb, nah meg persze az online játék a haverokkal.
A három gold az három külön regisztrációt jelent. PL: UK, USA, vagy Japán reg. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #49577 üzenetére
Hát az MS játékokat cserélné az MS, a gép hibája miatt tuttira. Ezt onnan tudom, hogy anno a 2. flacon v2 lapos boxomba bent hagytam a lemezt, kikapcsoltam, majd másnap megint be, és amint bekapcsoltam már véste is bele a "wwwaaaaaaaaaaacssssss ddiiiisssszzzz" feliratatot az eredeti COD World At war lemezbe, ami sajna Activision volt.
Tökéletesen használhatatlanra meg is gravírozta, bár az olvasónak nem lett baja mert más játékot hibátlanul olvasott.
Az MS azt mondta az ügyfélszolin, hogy ezt nem velük kéne lerendezni hanem az Activisionnal mert ő a kiadó, ő nekik is van lemezcsere programja ahogy az MS nek és többi fejlesztő cégnek. Szóval ezt mondta az ügyfélszolgálatos csaj Krisztina, amikor beleszólt a telefonba és válaszolt a kérdéseimre olyan érzésem volt mintha letaróztanának -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
bognar110 #49573 üzenetére
Trükkös
De ebbe a nagy melegbe még elolvadna a "tolás"
Érdekesség az xmedia honlapjáról... Nem tegnapi a hír, de azért csak óvatosan az xbox mozgatással, ha van bent lemez.
"Az új Xbox is karcolja a lemezeket "
"Még csak egy napja jelent meg, de már most fény derült az egyik gyengeségére az új boxnak. Régen elég nagy port kavart és sok cikket is írtak arról, hogy a 360 karcolja a lemezeket. Akkor ezt a Microsoft egyszerűen javította, az olvasófejre pici szilikon ütközőket szereltek ami meg is oldotta a problémát. Az új gépből ezeket ismét kihagyták és így ha a konzolt működés közben mozgatjuk vagy meglöki valaki véletlenül, már el is kezdni vésni a lemezt. Egyébként ez akkor is előfordul ha az olvasófej már a végét járja, nem tud fókuszálni és beletolja a lemezbe az optikát. "
-
Mr.Grincs
veterán
A fényes felületre van egy orvosság. Ami aránylag jó is van ez a pronto por stop spray cucc külön műszaki cikkekre. Én a tv vel használtam, meg az előző boxaimmal és tényleg kevesebb por ment rá. Nem 100% os a védelem sajna. De ha tud valaki jobbat azon kívül, hogy ne vegyük ki a dobozból és ne játszunk mert akkor nem lesz karcos. Annak adok egy kinder tojást.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #49547 üzenetére
Nekem elég volt a gyári. Igaz hogy nem a szekrényben tároltam, hanem a tv-m előtt, mellett, alatt, és tökéletesen szellőzött, A két falcon v2 es és az új jasperes is hibátlanul ment. Jó igaz az első boxom, hamar 3 ledes is lett, de az benne van a pakliban. Ha azt nézzük akkor 3 ból kettő hibátlanul bírta a kiképzést, úgy hogy sokszor napikig nem kapcsoltam ki, a gyári ventivel alap feszkón, moddolás és gány nélkül.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK #49515 üzenetére
Forza 2 nem jött be. De állítólag nagyon jó engem nem fogott meg.
Gears of War az nagyon duda....csak ajánlani tudom, hamár itt vagyunk akkor csapd mellé a 2. részét is van hozzá madzsar felírta is
PGR4 az amit jobb kézzel bal váll felett dobnék el jó meszzire, mert annyira hurka.Thome: Konzolvilágnál, lehet a legolcsóbban kapni. Bár szerintem használt garisat nézz ami nincs vagy alig múlt fél éves. Írasd át a nevedre a garit az MS ügyfélszolgálaton és akkor vicsáááááájjdd van.....
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Norb€€€ #49199 üzenetére
Értelmetlen dolog kombinálni, hogy mikor lehet bannhammer. Van aki hetekig hónapokig húzza és van aki rögtön lerugnak. Nem kell kipróbálni és akkor nincs gond és plusz költség. Jò a live hidd el. Nekem sajna augusztus 6. an jàr le az egy éves live goldom, de meghosszabbitom még egy évvel majd.
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis xbox 360 kedvcsináló..
80 G = Red Ring of Death Ez a legjobbNah de a csajok is jók...
[link]A bugyis archievment locked is nagyon király
Amikor leveszed akkor unlocked lesz
-
Mr.Grincs
veterán
Hát a konzolvilágnál 63,9K előrendelésben. Ha tartják magukat az eredeti árakhoz és nem kapnak vérszemet hogy sokat akasszanak akkor annyiért fogják adni. De nemhiszem hogy változtatnának mert a konkurens boltok is kb ezen az áranon adják a platinum shop 65K ért adja házhoz szállítással. Szóval olyan sokat nem tudnak majd emelni ha oda kerülne a sor.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bencus88 #48769 üzenetére
Nincsmit.
Jó választásnak ígérkezik az új box. Nézem a videókat léelkesen de hibáról még nem találtam semmit. Szóval valszeg stabil a cucc nagyon. Persze van egy pár idióta aki direkt szétbarmolja a boxokat és felteszi YT-ra hogy mesterséges pánikot keltsen, de ezt kitárgyaltuk már.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bencus88 #48767 üzenetére
Természetesen vezeték nélkülit adnak. Úgy tudom már nem is gyártják a spárgásat. Meg nem is igen lehet kapni.
Én is később veszek hozzá majd joyt. Egyszerre úgysem játszok kettővelSzerk: Persze kompatibilis lesz a régiekkel. Annyi a különbség hogy az újhoz króm hatású az xbox logo bekapcsológomb.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Az új boxra 1+2 év gari van???? Mert a konzolvilág honlapján az vagyon írva.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24 #48648 üzenetére
Én sokat használtam Apple gépet és nagyon megetetszett az egyszerűsége, de főleg a gyorsasága. Aztán 2009 decemberében megvettem az Iphone 3GS-t és imádom, egyszerű mégis nagyszerű. Igaz ez a 2. példány mert az előző letérdelt de a Tré mobile gariba adott egy zsír újat.
Djuree: Hát játékokra hurka az kétségtelen de nekem nem játékra kell. Nyílván aki játékra akar ilyet az bolond. És igen 310K ért sokkal jobb notit lehet kapni jáékra.
-
Mr.Grincs
veterán
Pedig szerintem ha spórloni akarsz akkaor add el a gépet cseréld le egy kissebbre. És vegyél mellé boxot. Mellesleg nagyon élvezetes kontrollerrel fps-t játszni, de nem csak azt..Kérdezz meg másokat is. Jobb mint a székben ülni a gép előtt. Én az ágyra ledőlök vagy a kanapéra fejenállva, hason vagy akárhogy lehet játszani. Csupán csak fantázia kérdése.
-
Mr.Grincs
veterán
Aztat nem tudhatni így előre, de én reménykedem benne hogy nem fogják majd tudni kiherélni.
Olcsóbb kissebb slim nem lesz. Csak ez az egyfajta 250GB-s vinyóval és beépített wifivel.
Ennél jobb spórolás nincs hogyha valaki konzolt vesz.Én már két éve nem költök gépre egy fillért sem. Marad így ahogy van. Meg közben áttérek MAC re. Gyorsabb, hosszabb távon jobban megéri, nincsen kínlódás, nyavajgás, szenvedés, stb. A kiszemeltem egy Macbook, vagy egy Macbook PRO.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24 #48635 üzenetére
Jó a platinum shop csak drága. 4500 ért adtak el egy 64 es memkarit. S.O.S ban kellett egy, de sehol msáhol nem volt egy darab sem pesten. Mástól venni meg nem volt időm.
4500 ért 256osat kaptam volna pedig.Menteni max csak a mentéseket tudod szerintem, azt is gyári MS memkarira vagy Pendrivera, max 16GB-s re. Meg kell próbálni a többi cuccot is rámásolni. Bár hátha a többiek többet tudnak erről.
-
Mr.Grincs
veterán
Én is antikonzolos voltam addig a napig, amíg meg nem vettem az első xbox 360am. Aztán jött a többi. És most majd jön az új.
Fölösleges venni hozzá billentyűzetet meg egeret. Én inkább megtanultam játszani a kontrollerrel, minthogy pénzt adjak a billért és az egérért. Nem nehéz megtanulni az fps játékokat kontrollerrel, csak idő kell hozzá. Pl ha a COD 3 at kiviszed alap szinten joyyal, akkor jó vagy. Én is így kezdetm aztán már veteránon toltam ki a COD 4 et meg a COD 5-t.
Akkor ott van még a Gears of War is ami más kategória, de azzal is lehet könnyen tanulni az irányítást. Akkor az autós jűátékok is sokat löknek a dolgon. Meg ott van a GTA 4 is.teljesítményben nincs köztük különbség japeres is ugyanazt tudja mint a falconos csak az alap típusa változott. A jasperes a legújabb az nem is lesz 3 ledes és nem is melegszik, éás kevesebb áramot kajál.
Az új box júli 16.án fog megjelenni az eu-ba 63-64-65 ezer Ft közötti árakon. Persze ez boltfüggű.Minden boxal működik majd a Natal illetve az új nevén Kinect. Az új slim xboxy 360 az Kinect ready lesz. Az idézőjeles régiek is csak ott külön tápról kell majd kapja az áramot, míg az új USB ről fogja adni a Kinectnek.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
matthew95(2) #48574 üzenetére
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tomgabor #48560 üzenetére
Hát ha megnyomod a nagy gombot akkor kipacsol az egész gép. Ha feltepíted mind a 3at akkor csak egyet kell használnod mert a többi már a hdd-n van. Egyik gépnek sem kell overcoll meg a többi ökörség, az mind pénzlehúzás. A jasperesnek meg pláne nem kell mivel az nem lesz 3 ledes. Se 8 vagy 12 volt nem kell neki. Jól szellőző helyre kell rakni, játék után max 15 percig járatni magában, hogy lehűljön a gpu és a cpu. De nem is szükséges max rohadt melegbe és masszív játék után, mondjuk 3-4-5 vagy ennél több ideje nyomod vagy bekapcsolva van a gép stb. Ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tomgabor #48558 üzenetére
Hát én azt mondom, hogy mindenképpen olyat vegyél amin van hdd, mert kíméled az olvasófejet, mert fel tudod másolni a játékokat egy az egyben a vinyóra és csak a vinyóról pörgeti, indításnál meg csak ellenőrzi a lemezt hogy bent van e. Jóval hosszabb lesz az olvasó élettartama. Szerintem még gyártják a régi típusú boxokat, ahhoz 2+1 év gari van. Az újhoz meg csak 1 év gari van. Döntsd el melyik lenne a jobb.
Ha nemérdekel az olvasófej akkor jó az Arcade is, ahhoz van beépített 512 mb memória. -
Mr.Grincs
veterán
Hát egy darabig meg is tartom még ezt a profilt. Meg is veszem az újabb 1 éves előfizut.
W.: Ezeket az embereket hívják hülyéknek. Vagy másnéven pénze van de esze nincs. Amúgy sajnálom azokat a boxokat amiket így szétkúrnak, pedig semmi bajuk sincsen. Csak jópoán hogy 200an megnézik a youtubeon a videót.
-
Mr.Grincs
veterán
Augusztusba lejár az 1 év LIVE GOLD előfizum, szerintetek lesz addigra magyar live címmódosítással? Szeretném megtartani az usa accountomat. Sok G-m van és nem akarom őket elveszíteni.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát én csak irtam, de biztos vagyok benne hogy próbálták már, csak videót nem csináltak róla. Azert örülök hogy másnak ennyi pénze van hogy csak ugy unalomból vagy hobbiból boxokat süt meg vagy lő szét egy AK-47 tel a határba.
Levi: nem kövezlek meg nyugi de a többiek majd elítélnek szerintem
nekem amùgy kifejezetten tetszik ez az ùj külső és belső.
Ízlések es pofonok természetesen. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem minden fainul megy csak már beindult a tesztelgetés. Mit bír 200 fokon előmelegített sütőben, betakarva stb..stb. És mivel nem bírja a kiképzést mert nem űrhajó anyagból készült ezért persze hogy már előre leírják, hogy szar pedig még az euban meg sem jelent.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #48468 üzenetére
Igen ezt mondtam én is feljebb hogy ennek olyan fainul ki van találva a hűtése hogy csak akkor döglene le ha alufóliába és utánna törölközőbe csomagolnák be, de előtte 70 celsius fokos előmelegített sütőbe teszik 30 percre. Hát igen vagy vagy.
De szerintem a pánikkeltésről szól.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy valamelyik lelkes sony dolgozó vagy mérnök vagy ilyen nagyobb fejes jól vette egy példányt rájött, hogy mennyire jó az egész és most fikázza ahogy csak tudja, hogy más is fikázhassa, hogy elmenejen a kedve tőle az embereknek és ps3at vegyenek a box helyett.
Szerintem az ms sokat tanult az előző széria hibáiból kétszer ugyanazt nemhiszem, hogy megmerné játszani. Ha meg igen kapásból nem egy év garit adnának hozzá hanem 2 év garit, mert tudják, hogy selejtesre sikerült a cucc. Majd elválik mi az igazság. Bár én kétlem hogy ezek is beadnák a kulcsot a meleg miatt.rocket: És igen.....ez már a pánikkeltés. Ismét elültetik a jól ismert bogarakat a fülekbe.
Djuree: Ez kamukéró szerintem. Nincs ennek semmi baja.
kabalthenbk: Gondolom, a bekapcsoló gomb közepén világítana a piros led.
-
Mr.Grincs
veterán
Csak hogy rákacsincsatok a lényegre. Még a ledekkel is spóroltak
3 piros led helyett 1 piros pont
Mint arról már korábban is szó volt, elbúcsúzhatunk a 3 ledtől ugyanis a Microsoft az új konzolnál már áttervezte a hibajelző rendszert. Kikerült két fotó egy fórumon ahol éppen a leállítási folyamatot kezdeményezi a box a túlmelegedés miatt és azt írja, hogy a visszakapcsolás a pirosan villogó fény megszünése után lehetséges. A tulaj állítása szerint a box a képen látható elhelyezési körülmények között produkálta ezt a hibajelenséget. Valószínüleg ugyanez a piros villogó fény, új nevén RDOD (Red dot of death) fogad a komolyabb hardverhibák esetében is.
Forrás: x-media
L:/dl/upc/2010-06/24/82249_uof83jub5dzogsrn_img_2569.jpg]
-
Mr.Grincs
veterán
Az új slim videó alapján amivel a gyerek nyomja és szemcsés a kép elképzelhető hogy itt is két év gari lesz nem csak 1 év
-
Mr.Grincs
veterán
Hogyan tudom magam letörölni a a mygamecard.netről?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rocket #48341 üzenetére
Szerintem az lesz a hisztéria ha nem romlik el
Tönkretehetetlen
Különben ez beteges, valaki ilyenre élvez, hogy pl a box mikor adja be a kulcsot bebugyolálva a törölközőbe stb.
Biztos láttátok már szétszedve az új slimet, nagyon fain hűtést terveztek bele. Nagy alu borda réz maggal és hatalmas ventivel, ha elindul a hőtermelés játék közben nagy melegben akkor is le tudja kiválóan közvetlenül hűteni az agyát a cuccnak a jó borda meg a venti. Jah és ehhez az kell hogy ne legyen letakarva felül a rács ahol szívja be a levegőt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rocket #48336 üzenetére
Aki ezt a gépet megsüti azt megtapsolom. Nem állítom, hogy lehetetlen, de mi a francnak kinyírni egy zsír jó gépet, ha alapjában véve hibátlanul megy, kiválóan ellátja a hozzárendelt funkcióját. És nem hősugárzóként üzemel. És igazad van biztos hogy lesznek ilyen barmok akik ki fogják nyírni, hogy mégis mit tud a kicsike. Értelmét nem látom. Az megint más ha normál használat mellett előjön valami, de azt is kétlem.
-
Mr.Grincs
veterán
Mit gondoltok a GOW 3 és a Fable 3 magyar felirattal jön ki majd?
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem akkor lesz elérhető a live hunföldön ha bejön 16.án az új box.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szigmat #48256 üzenetére
Én még a tv-met is kihúzom mikor nem nézem. Nem tudok elaudni ha világít a kis piros fény
Hangfal szintúgy mert van egy alap búgása ami rohadtul idegesítő. Nah megezért nincs kattogós óra a szobámban
Meg a gépet és minden elektromosat ami előreláthatólag nem fogok használni pl ha órákra elmegyek otthonról vagy alszom. Sokat lehet vele spórolni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #48227 üzenetére
Én ehhez az egész kinect vs move okossághoz nem sok jövőt fűzök. Maradok a kontrollernél, lehet én vagyok ennyire maradi, de majd kipróbálom mindkettőt akkor eldöntöm melyik jobb, de azért nem állok majd sorba a megjelenés napján hogy vegyek egyet találomra. Iagzából vennék Ps3at is mellékállásba a box mellé. De így hogy vagy ez vagy az akkor a box a nyerő. Pl kilzone 2-t, mgs4 et kipróbálnám.
kabalthenbk: Hát igen a Fable és a Gears Of War alap.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest