- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SFONarayan
tag
Üdv Urak!
Lenne egy kérdésem... A Resident 5-nél másnak is vannak a demóknál, meg néha a játéknál "csíkozási" problémák? Ez nem is igazán csíkozás, inkább olyan, mintha vízszintesen csúszna kicsit a kép, ha gyorsan forgatom a kamerát, vagy fényes rész van... Nem tudom, h érthetően írtam-e, de talán igen...
Csak ennél a játéknál tapasztalom, másnál nem...
-
SFONarayan
tag
válasz
bebike78 #42113 üzenetére
BEBIKE!
Az csak az egyik oldal, h ezen a fórumon NO WAREZ policy van érvényben, a másik oldal, h ha veszel egy új boxot, és megbűvölteted, ugrik a 3 év garod... Bár a mostani Jasper-es gépek nem hajlamosak a 3LED-re, de ez is csak technika, és Murphy szerint ami elromolhat, az el is romlik... A LIVE teljes hiánya meg hidd el, h igen érzékeny dolog... A játékok többségét a multi viszi, és nagyon kevés az olyan, akinek minden barátjának van xbox gépe, mellé még LCD tv is, amit egy jó partihoz tudnak ide-oda cipelni...
Ellenben a LIVE elé csak leülsz, elvered a cimboráid, és jót nevetsz...
Maguk a játékok sem olyan borzasztó áron vannak, pár hónap kifutással, használtan féláron, harmadáron meg lehet venni...
1000Ft-tól kb 8e-ig terjednek a használt játékok, de a nagy többség megvehető 3-5e között, amit ha végig játszottál, és nem akarod megtartani a LIVE miatt, akkor egyrészről Te is el tudsz adni (hisz Te is megvetted, nagy valószínűséggel tőled is megfogja valaki venni), másrészről átlag 1000Ft ráfizetéssel be lehet cserélni konzolos boltokban más hasonló idős, kategóriás játékra...
Szóval szerintem hagyd a flashelést...A NO WAREZ azt jelenti, h semmi illegális dolgot nem támogat a fórum... Beszélni lehet róla, de ne kérd senkitől, h adjon tippeket, hogy mit-hogy-hogyan...
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41881 üzenetére
Úgy értem, h az eladó mond egy olyat (a vevőnek)...
-
SFONarayan
tag
StLui!
Jaj, dehogy gondoltam, h hazudnál, v ilyesmi... Inkább nekem az gyanús, h talán vki felhasználta már a boxot arra, h létrehozzon egy profilt... Kibontja, létrehoz, leformáz, visszacsomagol, elad (újnak)... A saját gépén meg recover gamertag... Mert én október közepén vettem a boxom, vmikor novemberben hoztam létre azt a live-os accountot a számítógépen, amit most (január eleje) felhasználtam, és sikeresen meg is kaptam a gépet... Bár én, mint írtam, a Saturn-ban vettem a gépem, ott tuti nincs az, h az eladó kibontja a gépet, beregel, majd formáz és visszacsomagol... Ha meg nem lett tökéletes a visszacsomagolás, max mond egy olyat az eladónak, h ellenőrizték, h megvan-e minden cucc benne, mert volt pár darab, amiből hiányzott ez-az... És a tulaj még boldog is, h milyen rendesek, megbizonyosodnak róla, h minden megvan-e, nem neki kell esetleg visszahozza, v telefonálgasson, h hiányzik ez-az...
-
-
SFONarayan
tag
Konzolvilag1!
Az általatok árult P&C kit eredeti MS termék?
-
SFONarayan
tag
válasz
Mr.Grincs #41648 üzenetére
Informatikus vagyok, van sűrített levegős spray-m, bár írtad, h nem az igazi, a semminél jobb... Azért mert garis a cucc, még nem életcélom, h kinyírjam...
Bár az igaz, h ha meg akar halni, legalább úgy tegye, h mindkettőnknek jó legyen...
Ő megy az örök bit mezőkre, nekem meg lesz új gépem...
-
SFONarayan
tag
válasz
Sanastus #41623 üzenetére
Semmi extra nem kell hozzá... Beteszed a dvd-t, és ha nem automata indulás van beállítva, akkor a dashboard-ban (ez az xbox "készenléti" menüje) a legelső kis "ablak" a play XY (a játék neve)... Ott az Y gombnak a game details-nek kell lennie... Azt nyomva egy menübe visz, ahol az install to hard drive-ot választod ki... Elkezdi feltelepíteni, és automatikusan csinál mindent, neked csak az A-t kell majd a végén megnyomd... Vissza visz az alap dashboard-ba, és most már indíthatod a játékot... Felpörgeti a lemezt, ellenőrzi, h eredeti-e, utána már vinyórol megy minden... Nem gyengén halkabb a boxon a játék így, és nem mellékes az sem, h nagymértékben megnő az optikai meghajtód élettartama...
kiszedtem a sületlenségeket
[ Módosította: bwoay ]
-
SFONarayan
tag
Kipróbáltam vmit... Betettem a Halo 3-at... Rögtön az indulásnál, a halo 3 felirat körül van egy kör... A teteje picit olyan, mintha "levágott" lenne... Áttettem a felbontást 1366x768-ra, ugyanúgy "levágott"... 144-ben szintén... 1680-ban szintén... Magyarán tökéletesen ugyanaz a kép van 1366-on, mint 1980-on... Legalábbis az elvégzett tesztnél pont ugyanazt láttam, akármilyen volt a felbontás...
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41607 üzenetére
Samsung 223 BW a monitorom típusa... van rajta egy auto adjust gomb is...
-
SFONarayan
tag
válasz
baliii #41602 üzenetére
közben utána néztem én is
Mármint a D-SUB-nak...
Nekem is 16:10 a monitorom, próbáld meg beállítani az 1980-at rajta... Nekem az teljes képet ad... A játékban nincs levágás sehol... Viszont mint írtam, a monitorom max 1650-et tud, de mégis megy 1980-on... érdekes, biztos van reális magyarázat rá..DON!
A tied is 16:10... -
SFONarayan
tag
válasz
DonMedve #41596 üzenetére
Én próbaképp kiválasztottam az 1980-as felbontást, és az teljes képernyős... csak azt nem értem, h miként mehet 1980x1080 a max 1680x1050-es monitoromon... Nekem is DVI-s a monitor, egy DVI-HDMI átalakító van dugva a gyári HDMI kábel végére, ezt fel is ismeri a box...
-
SFONarayan
tag
válasz
oddsmaker #41591 üzenetére
Sima tv-n meg van kép... monitoron is van valami, mert feljön standby módból... közben rákerestem kicsit mélyebben valami hard reset-re... amikor bootol a box, nyomva kell tartani a jobb triggert és az Y-t, erre újra indul a cucc, és megreseteli a video settings-et... immár lett kép is, de 1680-ban továbbra is alul-felül fekete csík... Próbaképp ráböktem az 1980-as felbontásra, és érdekes módon az meg fut teljes képernyőben, az 1680x1050 max felbontású monitoromon... Mondom, disable-re tettem az auto detect-et, fel is hívta/ja a figyelmem, h elképzelhető, h nem lesz kép, de nem foglalkoztam vele... de mostmár újra van, csak már akkor abban nem vagyok biztos, h 1680-on használtam a boxot... lehet, h 1980-on volt...
-
SFONarayan
tag
Különös problémám adódott.. eddig az 1680x1050-es felbontásban nem volt alul-felül fekete csík, teljes képernyőn ment a játék... feljelentkeztem Live-ra, nézegettem filmeket, viszont furcsán "kockás" volt a kép, mint a gagyi divx-es filmeknél... gondoltam nagy a felbontás, levettem 1360x768-ra, de ugyanaz volt a minőség... visszaállítottam 1680-ra, erre alul-felül fekete csík lett, sehogy sem tudtam újra teljes képernyőre tenni... végül kikapcsoltam az automata képernyő felderítést, erre újraindult a gép, viszont már egy nagy fekete kép fogad, nincs semmi rajta... hang van, kép nincs... mi történhetett?
-
SFONarayan
tag
akinek van kedve, vegyn fel Live-on a barátok listájára...
sfonarayan a gamertag.. -
SFONarayan
tag
Boldog, Bannolás mentes új évet mindenkinek!
Kezdeném is a kérdések sorát idén...
Olvastam, h a Halo : reach-hez az ODST kell, mert abban van a kulcs... Tud erről vki infót adni, h hol van, v miképp aktiválom? Mert nekem csak a füzet van benne, meg egy invite kártya, de azon nincs semmilyen kód... Használtan vettem, lehet, h pont itt valakitől... Egy webhelyen meg azt írják, h az ODST lemeze a kulcs a Reach-hez... pls help... -
SFONarayan
tag
Feltennék egy (talán láma) kérdést...
Van különbség magában a JÁTÉKBAN a Bundle és a normál játék között?
Egész pontosan a Halo 3 érdekelne... Karácsonyra érkezett egy Halo Wars Bundle változat, ami mellé volt egy Halo 3... Viszont nemrég vettem meg normál változatban a Halo 3-at... Elsőre nem láttam különbséget, de mivel nem játszok vele még, így nem tudom, h van-e különbség... -
SFONarayan
tag
Na akkor homályosítson már fel vki, de a TUTI infóval...
Látom itt a szegény kollega esetét...
Engem az érdekelne, h kell-e regisztráljam már most (kb 1 hónapja vettem a gépem) az MS-nél, v elég csak akkor, ha baj van?
Mert ki ezt mond, ki azt...
Illetve ha kell, akkor hol van ez pontosan?
Köszi aki megírja a tutit... -
SFONarayan
tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Kinek mit hozott a Jézuska?
Nekem egy Halo Wars-t (ami ide vág)...
Annyira örültem neki, h alig tudtam a nagy izgalmamban aludni
Begyakotlom a játékot, aztán majd irány a Live, és ha van kedve vkinek, majd megmérkőzhetünk... -
SFONarayan
tag
válasz
the_stig #41230 üzenetére
Szia!
Nekem is így van, bár nekem nem speckó kábellel meg a HDMI-DVI, hanem egy mezei HDMI-DVI átalakító van dugva a gyári HDMI kábelre, és az van a monitor DVI bemenetére dugva... A hang meg a hozzá kapott cuccból van átvezetve a hangfalba... Az a kábel, ami az optikai vagy RCA megoldást kíválja... Így átalakított HDMI-DVI megoldással megy a kép, és kivezetett sztereo RCA-n meg a hang... Én nincs semmi gond... Azaz annyi volt, h át kellett állítani a menüben, h sztereo hangfalam van, nem 5.1...
Hopp, most olvasom (értelmezem
), h nem ugyanarról a kábelről beszélünk, mert neked nem az van, ami nekem... De egy próbát megér szerintem, bajod nem lehet...
-
SFONarayan
tag
válasz
the_stig #41230 üzenetére
Szia!
Nekem is így van, bár nekem nem speckó kábellel meg a HDMI-DVI, hanem egy mezei HDMI-DVI átalakító van dugva a gyári HDMI kábelre, és az van a monitor DVI bemenetére dugva... A hang meg a hozzá kapott cuccból van átvezetve a hangfalba... Az a kábel, ami az optikai vagy RCA megoldást kíválja... Így átalakított HDMI-DVI megoldással megy a kép, és kivezetett sztereo RCA-n meg a hang... Én nincs semmi... Azaz annyi, h át kellett állítani a menüben, h sztereo hangfalam van, nem 5.1...
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41157 üzenetére
Felismerte...
-
SFONarayan
tag
Hm, ezt az oldalt ismeritek?
jatekcsereCsak az a baj, h nem ismeri fel a Halo 3 + ODST bundle-t, csak a Halo 3 + Halo Wars változatot, így nem tudom elcserélni...
-
SFONarayan
tag
válasz
breetai #41155 üzenetére
Újban én is ilyen, v kicsivel olcsóbb megoldásra gondoltam (nem érdekel az eredete, meg az ÁFA és egyéb sem), használtan meg értelemszerűen kedvezőbbre... De amikor kérdezgettem, meg nézegettem ajánlatokat, a használtakat akarnák 8-9k-ért rámsózni, h az mekkora alkalmi vétel...
DEF!
Ott sem találtam nekem korrekt árfekvést, de lehet, h elsiklottam felette, ha van konkrét linked onnan, akkor várom, a g365-öt is nézem, de ott is elnézhettem 1 jó ajánlat fölött, szóval onnan is jöhet link, ha látsz vmi jót... -
SFONarayan
tag
válasz
baliii #41152 üzenetére
OFF
Bár írtam a megfelelő helyre, de hátha itt is olvassa vki... HALO WARS-t keresnék korrekt, nem lehúzós, idiótának néző áron... Új, v jó állapotú használt...
Cserénél a géphez kapott HALO 3 + ODST játékokat tudnám adni...
ONBocs BALIII, nem válasznak akartam, csak félrenyomtam...
-
SFONarayan
tag
Én azt vettem le ebből, h bár nem a játékost rendelte, azt a változatot kapta, ami tartalmazza elvben a 2 játékot, gyakorlatban meg kivették belőle, de ugyanazon az áron számolták neki a gépet, mintha benne lett volna a 2 játék, egy Forinttal sem olcsóbban... És mikor ezt sérelmezte, h ha az ár egyezik, akkor hol a 2 játék, az eladónak állt feljebb...
Legalábbis nekem ez jött le...HOMMEROS!
Megoldani mindent meg lehet, itt az alap reakció az, amivel baj van, és amiről a tegnapi eszmecsere is szólt... Az alap... H kussolj vevő...Egyébként meg, ha kérhetem, csak simán Narayan-nak "szólítsatok", az SFO csak egy rövidítés, bár jelentése van, de a regelésnél a mezei Narayan már foglalt volt...
-
SFONarayan
tag
válasz
Tomics #40884 üzenetére
Szia!
Volt jópár post részemről és más részéről közvetve a Te esetedhez kapcsolódva, és örülök, h nagyobb balhé nélkül pont került a dolog végére... Arra azért kíváncsi vagyok, h mit mondott a termékre, miért olyan amilyen?
Meg ha nem lett volna ott más, akkor mi lett volna... De ez csak feltételezés, mondhatni előítélet... -
SFONarayan
tag
Én sem lezárásnak értékelem, hisz ez csak olaj volt a tűzre, de ezt pro-kontra lehetne folytatni a végtelenségig, úgyh ahogy ígértem, nem feszegetem ezt tovább... De azért egyre reagálnék... A nagy munkában nem tudták átírni a jogi oldalt... ELEVE A JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐEN KELLETT VOLNA KIÍRNI... Bár érdekes, h a nevesített cikk után egyből tudtak időt szakítani a korrigálásra, és gondolom a jogászt is kirúgták, aki a cég jogi ügyeit intézi... Mert feltételezem, h nem Kovács Pistike műszerész technikusra bízták, h foglaljon jogi álláspontot a cég és a vásárló viszonyáról...
-
SFONarayan
tag
És terv szerint tényleg az utolsó ilyen jellegű komment lesz ez, de ez talán érint pár embert, mert a konzol stúdió állásfoglalása...
Idézet az index kapcsolódó oldaláról:"Konzol Stúdió
"Fontos azonban, hogy ez a jog csak akkor érvényesíthető amennyiben a terméket nem bontotta fel. Szintén fontos szempont, hogy a visszaküldött terméknek bontatlannak kell lennie, mivel felbontott termékek esetén az elállás nem érvényesíthető."
A Konzol Stúdió fontosnak érezte duplán kiemelni."
Na, részemről terv szerint nem lesz több ilyen jellegű post, hacsak nem lesz felhívás keringőre...
-
SFONarayan
tag
Valóban kicsit OFF lett a dolog, de sajna tényszerű, és az itt olvasott sok negatív tapasztalat X Y kereskedővel, bolttal, valahol mégsem annyira OFF... Kíváncsi leszek pl az új Joy-nak árult, láthatóan használt esetnek a végére is... Biztos a fórumos kollega leejtette, ráöntötte a kólát, azért ragadnak a gombjai, a csavaron, meg az illesztésen azért van látható elváltozás, mert miután leöntötte kólával, megpróbálta szétszedni és csap alatt kimosni azt a csúnya ragadós kólát... Ez a tipikus MAGYAR kereskedői hozzáállás... De őszintén kívánom neki, h cseréljék ki, v kapja vissza a pénzét...
-
SFONarayan
tag
válasz
hommeros #40866 üzenetére
Sajnos lejárt az időlimit, így nem tudom módosítani az előzőt, újat kell írjak...
Idéznék egy részt...
"
"Szilícium webshop
Idézet a szövegből: "Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."E helyett most ez áll az oldalon:
A Vásárló jogosult elállási jogát gyakorolni abban az esetben is, ha a csomagolást felbontotta."
"
Te ezt minek nevezed?
Miután nevesítették őket, hirtelen tudták helyesen értelmezni a kormányrendeletet?
De ott a többi példa is, ez csak 1 a sokból... -
SFONarayan
tag
válasz
És valóban okkal volt goromba a csávó, mert mivel nem tudott máik készüléket adni, kértem vissza a pénzem, és ez bizony neki veszteség, nem keresett rajtam pénzt... A készülékkel 1 percet sem beszéltem, le lehetett ellenőrizni a szoftverében... kb 10 percet üzemelt... Ha szerinte nem hibás a termék, akkor simán eladhatja másnak újként, mert gyakorlatilag az is volt... Én nem a pénzen szarrágóskodtam, h meggondoltam magam, v hasonló, mert fogtam magam, elmentem a Media-ba, és még +5e-t hozzátettem, és megvettem a telefont 75e-ért a szarházi 70-es telefonja helyett...
az a baj, h a legtöbb kereskedő csak fejőstehénnek tekinti a vásárlót, aki egy tudat nélküli birka, akivel bármit meg lehet tenni, mert többsége úgysem fog pereskedni... Én nem mondom, h a vásárlók mind szentek, de számszerűen bizonyított tény, h hány kereskedőre jut hány vásárlós negatív VALÓS vélemény...
-
SFONarayan
tag
válasz
A készűléken egy karc nem volt, még a fólia is rajta volt, le sem vettem... Azt meg, h leejtettem-e, v nem, nagyon egyszerű kideríteni... Kérni kell egy vizsgálatot a fogyasztóvédelemtől... Feltételezem, ismétlem FELTÉTELEZEM, hogy Te is kereskedő vagy, akinek nem tetszik ez a törvény... A cikkben említett e-boltok többsége mégis hirtelen változtatott az elállási jog értelmezésén, ez azért jelent valamit, nem? Ilyen ba.omságot meg hogy találhattál ki, h kakaóval töltöm meg, és azt küldöm vissza, kérve a vételárat... Sok bolt nem volt hajlandó már akkor sem visszavenni, ha ki volt bontva a termék... Csak ugye neten keresztül nincs lehetőség KIPRÓBÁLNI, MEGNÉZNI a terméket, ezt csak akkor tudom megtenni, ha otthon kibontom, és kipróbálom... Akkor elválik, h azt kaptam-e, amit vártam, vagy nem... Egy valós boltba bemegyek, megnézem, kipróbálhatom, megfogom, és akkor látom, h ez kell-e, v nem... Ott pont ezért nincs ilyen törvény... És ismétlem, miután nevesítve lettek a cégek, h ki milyen módon kezeli ezt az elállási jogot, 1 kivételével mind megváltoztatta a szabályzatot, amire hivatkozva azelőtt JOGTALANUL nem vette vissza a termékeket, akármennyire finoman is volt kibontva... Ez mi, ha nem a vásárló tudatos megkárosítása, a jogszabályok tudatos áthágása, mondván perelje be őket az egyszerű vásárló... Ez a gusztustalan...
-
SFONarayan
tag
Megmondom őszintén, ezért szeretem a Media Markt-ot, Saturn-t, meg a hasonlókat, mert ott TÖBBNYIRE nem szivatják az embert... Nekem legalábbis rossz tapasztalatom még nem volt velük... Az említett 5800-át is utána a MM-ben vettem meg... 5e-rel drágábban, de 2 év garral, magyar gyártású, magyar kézikönyv (ja, a plázásban nem is volt magyar könyv)... Nem a legolcsóbb egyik üzletlánc sem, de legalább meg lehet bennük bízni...
-
SFONarayan
tag
Pont ezért nem szeretik hallani az APEH szót...
Egyébként ez is az a kopasz, IQ negatív fajta volt... De besz.rás, h azt megengedi magának, h nem adja oda a panaszkönyvet, sőt fenyegetően közli, h próbáljak bemenni érte... Szóval nem egyszerű ez... Én nem mondom, h minden kereskedő ilyen szemét, de sajna több az ilyen, mint a rendes... De ezek a szemetek is lázadoznak, ha olyan törvényt hoznak, ami a vevőnek kedvez vele szemben... Jó példa erre a nem régen végzett teszt a neten vásárolt áruk 8 napon belüli indok nélküli visszaküldése, az úgynevezett elállási jog... Sokan igen szabadosan értelmezik még most is, de asszem az Index-en volt egy alcikk róluk, nevesítve az érintetteket, akik közül sokan módosították is a szabályzatukat, de addig bizony gátlástalanul átb-szták az embereket, jogtalanul nem vették vissza az adott terméket... És sok tulaja egyébként a kommentekben lázadt, h ránézve ez milyen szemét törvény...
-
SFONarayan
tag
válasz
heihachi #40842 üzenetére
Ez is érdekes, én pl múltkor vettem egy Nokia 5800-at egy mobil árustól... Bár a termék nem ide vág, de a lényeg, h a gyári 2 év gar helyett 1 évet vállalt, illetve hazavittem, és kibontás után tapasztaltam, h "recseg" az érintő kijelző sarka, ha hozzáérek... Csendes környezetben ez egyenesen zavaró volt...
Visszamentem, h cserélje ki, persze ő a pláza nagy zajában nem hallott (v nem akart hallani semmit)... meg azt mondta, h nem tud adni másikat... Mondom, akkor a pénzt kérem vissza, mert 3 napon belül vagyok, és bizony hibás a termék, van pár ismerősnek ilyen telefon, egyik sem recseg...
A pénz visszaadásáról hallani sem akart...
És ami a lényeg... A kis kötsög nem adta ide a panaszkönyvet, hiába kértem... Azt mondta, h próbáljak meg bemenni érte... Végül elengedtem egy kamu hívást, mintha a keresztanyám hívtam volna a fogyasztóvédelemnél... Úgy beszéltem, h jól hallja, amit mondtam, plusz megemlítettem, h szóljon a férjének, aki APEH revizor, h látogassák már meg a boltot... Mikor letettem a telefont, a pénz az asztalon volt, egy takarodjak hozzáfűzéssel...
Szóval előferdülhet, h nem akarják odaadni a panaszkönyvet, ilyenkor keménynek kell lenni... a Fogyasztóvédelem az adóhivatallal karöltve igen komoly érv... -
SFONarayan
tag
érhetnék egy kis UP-ot ennek a hírdetésnek?
Köszi, aki segít...
[link] -
SFONarayan
tag
Kérhetném, h vki felmenjen megnézni nekem a LIVE-on, h a GTA 4-hez az Episodes from Liberty City egy letölthető cucc, ami tartalmazza a Lost&damned és Ballad of Gay Toy kiegészítőket, v ez a 2 cucc külön-külön tölthető le, és mennyi pont a letöltés... Ha egyben, ha külön-külön... Konzolstúdió most akciózza, 8990Ft a dobozos verzió, ami tartalmazza a 2 játékot... Az érdekel, h melyik érné meg jobban, tölteni, v rendelni... Dolgozok, sajna nem tudom megnézni, és igen fontos lenne... PLS vki...
-
SFONarayan
tag
Fel tudna nekem most menni vki a LIVE-ra?
-
SFONarayan
tag
válasz
kommunism #40056 üzenetére
Az enyém asszem 16:10-es... De keress vissza, ha konkrétan érdekel ez a VGA probléma... Arra határozottan emlékszem, h a VGA megoldással volt problémája vkinek... H ez most a port v a kábel hibája, v a Boxa volt hülye, már nem emlékszem... De a lényeg, h szerintem adj +5e-t a HDMI portért... Meg ha jól láttam, vannak ott más portok is, amik az olcsóbb monitoron nincsennek...
-
SFONarayan
tag
válasz
kommunism #40053 üzenetére
Ha nem is HDMI csatis monitort veszel, de DVI legyen legalább rajta... Nekem is egy HDMI-DVI átalakító módban van rákötve, és simán megy, a Box is érzékeli, és beállítja az 1680*1050-es felbontáshoz a képernyő arányát... Írták itt páran, h mezei VGA csatival voltak gondok, pont a képarányoknál, meg nem kezelte rendesen a HD felbontást... Legalábbis ha jól emlékszem ezekről panaszkodtak...
Ja, és ha szigorúan ezen 2 monitor közül megy a választás, add meg azt a +5e-t... -
SFONarayan
tag
Azt azért megvárhattuk volna, h mit mond neki a boltos, h miként intézi a 3 év gart neki, ha flashelte a gépét...
Mert azt kizártnak tartom, h saját készletről adna neki másikat, h "Tessék Pistikém (v ahogy hívják), látod itt a 3 év garancia"
-
SFONarayan
tag
válasz
Morgul #40015 üzenetére
3 LED garancia és Verbatim lemezek?
Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem értem, h a GPU gagyi forrasztásának mi köze van ahhoz, h milyen lemezt használ a júzer...
MORGUL
Te tudod, ha eldöntött tény, h flasheled, akkor tedd... Nem tudom, h olvastad-e a viszonylag hosszabb hozzászólásomat a feltett kérdésedre...
-
SFONarayan
tag
válasz
Morgul #39998 üzenetére
MORGUL!
Szia!
Pár gondolattal járulnék hozzá a kérdéseidhez...
Lehet utólag bővíteni vinyóval... És kell is, egyrészt, h kíméld az olvasódat, másrészt vannak játékok, amik kifejezetten igénylik, h vinyós legyen a gép...
A flash egy érdekes téma... Azt most hagyjuk, h NO WAREZ... Nézzük a tényeket...
Kezdem azzal, h én is flash-elni akartam, ahogy megvettem... Viszont olvasgattam itt kicsit, és elkezdtem gondolkodni... Kezdve azzal, h ugrik az 1+2 év gari... Azért ez nem kevés... Én anno PC-n toltam neten a HALO-t, baromi nagy élmény online játszani, csapatban küzdeni... Ha flash-elt a géped, levágnak (bannolnak) az XBOX Live-ról, ami egyrészt azt jelenti, h nem tudod használni a szolgáltatást, korruptá válik a profilod, másrészt a vinyóra telepítés lehetősége is ugrik a számodra...
Nálam ezek számítottak, ezért maradok tiszta...
Játékokat olcsón (bár ez relatív) be lehet szerezni... Csak pár példát említek: Resident Evil 5-öt 6e-ért vettem postával... Halo 3: 3e postával, GTA 4 5e postával... Halo 3 ODST + Halo 3 Multi lemez 5e postával... Ezek nem rossz árak, ha nagyon keresgéltem volna, lehet, h 1e-t is spórolhattam volna, de így sem panaszkodok... Szóval használtan 3-7e között már lehet találni játékokat, nem is a legrégebbieket... És ezeket Te is el tudod majd adni, v boltban egy összeg ráfizetésével másikra cserélni... Hogy egy viszonylag frisset is írjak... a pár hónapos FORZA 3 újonnan bontatlanul netshopból rendelve 6990Ft... nemrég még 16990Ft volt...
Az aranyozott HDMI kábel meg minőségibb...
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a kérdéseidhez...
Üdv! -
SFONarayan
tag
Azért az MM is beka.hatja... Én ott vettem a gépem, mivel nem volt KP-ban 60-70e-m... Hírdették a 0%-os megoldást... Valóban 0%-os, csak épp nekem 85e-be fájt az Elite a KungFu Pandás változat... Ahogy lejárt a nagy 0%-os akció, mindjárt 10-15e-rel olcsóbb a gép... A nagy 0% mi?
-
SFONarayan
tag
válasz
Prof01 #39981 üzenetére
Nagyon köszi!
Kicsit furcsállom, h egy mezei Duracell ennyi ideig bírja, a neten hírdetett akksik meg max 8 órát húzzák, legalábbis ezt írják... Csak a GTA 4-el volt többször is olyan, h 4-5 órát toltam egyhuzamban... Előtte Resident 5 is volt pár óra, a párom KungFu pandázik, és még mindig van szufla az elemekben... -
SFONarayan
tag
Lenne egy nagy kérdésem... Még a Joy-hoz kapott elemmel tolom, de már elég régen, szóval szerintem lassan csere lesz...
A kérdésem, h honnan tudom, h mikor merül le az elem (azt hagyjuk, h onnan, h nem reagál semmire)? Van vmi jelzés, h fogytán a nafta? Pl villog a kis zöld ív a joy-on, v akármi...
-
SFONarayan
tag
válasz
Mr.Grincs #39925 üzenetére
Én értem, h nem attól fog vki fejbelőni vkit, mert ezt látta a GTA-ban, v láncfűrésszel nekiesni vkinek, mert a Manhunt-ban ezt csinálta... Akinek van erre hajlama, azt nem ezek a játékok hozzák ki, akiben meg nincs, v pontosabban tudja, h mi a valóság, és mi a játék, attól nem kellene cenzúrázni a dolgokat... Ha meg abból indulunk ki, h úgyis játszik vele a 12 éves is, akkor eleve nem kéne erőszakos játékokat csinálni, hisz a cenzorok szerint torzul a személyisége... Erre meg csinálnak vmit, megnyírbálják, majd ráaggatják a 18+ jelzőt, de semmiben nem különbözik attól, amit pl az RTL-en láthat 12 v jobb esetben 16-os karikával... De az eladhatóság miatt ott a 18+, meg olyan összevágott jelenetekkel reklámozzák, amik kiverik a biztosítékot a cenzoroknál, és egyéb szervezeteknél, erre kialakult a műbalhé, ami méginkább reklám a játéknak... Nekem pl kicsit csalódás a GTA 4 erőszak és szex ábrázolása...
Bocs a kis OFF szösszenetért amúgy
-
SFONarayan
tag
válasz
BloodyEddie #39922 üzenetére
Nem én, a szomszéd kisgyerek jött át, és ő mondta...
Mr. Grincs: Azokat találtam a neten, de valahol olvastam, h volt ebből vmi "botrány" is a cenzorok körében... Bár lehet, h vmelyik kiegészítőjéről szólt a cikk...
Mert ebben az esetben nem értem, h minek rá a 18-as karika, ha a 18-as tartalmakat lecenzúrázzák... Most nem is konkrétan a sztriptíz bárra értem, hanem minek adnak vminek 18-as besorolást, ha a tartalmak meg 12+, esetleg 16-os szinten vannak... Emlékszetek pl a régi boxon a Manhunt-ra? ha, ott a 18 az 18 volt... -
SFONarayan
tag
Jóóó reggelt kííívánok!
Na, megvettem az alap GTA 4-et... Valahol hallottam, olvastam, v csak rémlik, h van vmi "unlock" kód arra, h a sztriptíz bárokban a nők valóban félmeztelenek legyenek, ne szigetelő szalaggal eltakart Nicci Belucci-k...
Tud erről vki vmit?
-
SFONarayan
tag
Akkor nem is kell az alap GTA 4 hozzá? Ezt csak letöltöm a HDD-re, és ott lesz? És ha vmi miatt törlődik, akkor újra fizetek érte?
-
SFONarayan
tag
Mennyi MS pontba kerül egy kiegészítő letöltése? Még nem aktiváltam a LIVE-om, így nem tudom... PL a Ballad of Gay Tony kiegészítő úgy tudom, h csak letölthető a GTA 4-hez...
-
SFONarayan
tag
-
SFONarayan
tag
Talán egyeseknek buta kérdésnek tűnhet, de mik azok az Achievementek, amiket lehet gyűjteni, vagy inkább mire jók? Homályosítson már fel vki...
-
-
-
SFONarayan
tag
Itt a PH-n találtam párat... A többin vagy én vagyok balfütty, v tényleg nincs, v csak PS3 verzió...
Bocsi, vmiért 2 lett belőle, az egyik törölhető... -
SFONarayan
tag
Itt a PH-n találtam párat... A többin vagy én vagyok balfütty, v tényleg nincs, v csak PS3 verzió...
-
SFONarayan
tag
A GTA 4 és a GTA 4 Ballad of GAy Tony ugyanaz?
Bocs a láma kérdésért
Illetve nincs nagyon karácsonyi áron vkinek eladó GTA 4? Ha nem ua a két játék, akkor bármelyik?
-
SFONarayan
tag
Állítólag telepíteni kell rá vmit, nem kell megbontani, itt olvastam valahol, meg lista is volt az aktuálisan futtatható játékokról...
Csak egy nemrégi cikkben meg (ami szintén itt volt pár üzenettel lejjebb) meg az volt, h az MS jogtalanul bannolja azokat, akik nem hackelik a boxot, hanem legális emulátorokat telepítve futtatnak más játékokat... Szóval nem tudom, h mi a helyes... -
SFONarayan
tag
Urak!
Ha szeretnék régi boxos játékokat tolni a 360-on, kell telepítsek emulátort, ezt olvastam... Lentebb volt egy aláírás gyűjtős cikk, h nem igazságos, ha vkit azért bannolnak, mert teljesen legális emulátorokkal más konzolok játékait futtatja 360-on... Namármost, akkor ha teszek emulátort, h pl egy jót nosztalgiázzak vmit, akkor kivág(hat)nak a LIVE-ról??? Van már vkinek saját, v hallott tapasztalata erről?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest