- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
€uro
őstag
-
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi #49602 üzenetére
Jónak tűnik a számításod, az értékeket már nem tudom mennyire helytállóak.
A lényeg az, hogy nekem több eszköz van egy billenőkapcsolós elosztón.
Így már több pénzről van szó mint a te esetedbe.Kényelmi szempontból szerintem nem fáradság egy kapcsolót megnyomni.
Ez erővel a gép bekapcsolása is fáradságnak minősülne szvsz.Ha csak pár ezer ft-ot is megspórolok és egy kicsivel növelem az eszközeim élettartamát egy gombnyomás által, akkor már nekem nagyon is megéri.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #49612 üzenetére
Szerintem nagyon meglepődnél ha vennél vagy csak kölcsön kérnél egy fogyasztás mérőt és végig zongoráznád a lakásban található fogyasztókat. És utána összeírni mennyit takarítanál meg. Én sem mondjuk egy sportszelet árát spórolom meg, vagy mondjuk a környezettudatos szarság miatt huzogatom- kapcsolom ki a dolgokat.
(Bár azokból az adatokból amiket írtál úgy tűnik mintha mérted volna, vagy csak valahol olvastad?)Szóval én nagyon meglepődtem néhány dolgon. Nem szeretnélek untatni, csak néhány érdekes dolog amire nem is gondol az ember.
(Minden mérés úgy történt, hogy 2 percet hagytam rajta a mérőt és a maxot írtam fel.)1;A rossz tv-m, amikor még jó volt, Samu 32-es HD Ready, nincs energiatakarékos mód, nincs off gomb a készüléken:
Készenlétiben: 11W
Menetközben: max. 80W2; Haver Philips 32-es HD Ready, nincs energiatakarékos mód, van off gomb.
Off módban: 8W
Készenlétben: 10W
menetközben: már nem emlékszem pontosan, kb.78W3;A mostani tv-m. LG 37-es, Full HD, van energiatakarékos mód, nincs off gomb.
(Van üzleti és otthon mód, de az üzletit nem mértem.)
Készenlétiben: 0.6W
Menetközben:
-energiatakarékos mód: képernyőkikapcs: 17W
-en.mód minimális: 80W
-en.mód közepes: 59W
-en.mód maximum: 40WA konyhában egy kis sztereó rádiós magnó. Minden kikapcsolva, csak be van dugva a 220-ba: 9W
A Pana hifi készenlétiben (csak az órát mutatja) eszik 16W, bekapcsolva 23W.
A gyerekek sd tv-je készenlétiben 29W, bekapcsolva 57W.
A mikro mondjuk 700W-ra állítva? Felejtsd el, 991W-ot eszik.Szerk.
Ja és valaki említette a telefontöltőt. Mondjuk csak SE töltőt próbáltam, de az nulla W-ot fogyasztott bedugva!!! Így azt már régóta nem húzgálom. -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #49604 üzenetére
megjött a villamosmérnök
jól számolsz így ránézésre, de nekem ott a tv ami elég sokat eszik alap helyzetben is, ott a bika pc-m, ott a beltéri egység a winyóval, ami megint elég sokat eszik (a winyó mindig zúg, mindig készenlétben van, nem tudom minek mondjuk, sosem használtam), ott a monitor, a 2 router, a box (ez már nincs), ez mind1 egy túlfeszvédős elosztórol megy, 1 gombnyomás csak, és este nincsenek fények, nincs zúgás és még spórolok is
meg ott a tudat hogy ha véletlen túlfeszt kapna valami akkor nem megy tönkre addig sem amíg ki van lőve az elosztó
meg nem csökken a cuccok élettartama. az alaplapban meg a tépokban a kondik pl igen hamar (4-5 év) ereszteni kezdenek ha állandóan töltve vannak..
nem sok pénz, évente kb. 6000ft-7000ft nálam, de ez is pénz...ha már 6 pizzát ingyen eszek az is jó
persze én sem kapcsolgatom mindig, csak ha legalább 1 napig nem használom a cuccokat...de nálam gyakran van ilyen...mivel 3 helyen is lakok, hol itt vagyok hol ott -
-
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi #49597 üzenetére
Én is egyrészt a takarékosság szempontjából áramtalanítok.
Nehéz elhinni, de hosszú távon elég szép összeg spórolható meg ez által.
(én kapcsolós hosszabítókat használok)
Pl.nekem hagyományos 82cm-es tv-m van, az is fogyasztgat szépen készenlétben is.Amúgy az x360 alaplapja is feszültég alatt van szerintem, mert kikapcsolt állapotban is ad le feszültséget pl. az usb részen.
Másrészt a hangfalszettem tarfójának van egy minimális alapzaja.Nappal nem is hallani, de éjszaka én hallom és zavar.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #49597 üzenetére
én is kihúzom mindig. elég sokat fogyaszt a táp üresjáratban is hosszútávon, mindig meleg kicsit a táp ha be van dugva, nem tesz neki jót, hamarabb tönkremegy meg este zavar a kis világító pötty
habár én ritkán használom a boxot, aki sűrűn használja nem muszáj kihúzni....
a telefontöltőt is van aki bedugva hagyja, az sem jó... -
törölt tag
válasz
heihachi #48907 üzenetére
Vievsonix VX912 eshez jó az Xbox 360?
Panel méret 19''
Panel típus MVA
Kijelző mérete (vízszintes x függőleges) 376 x 301 mm
Pixel méret (mm) 0.294 mm
Felbontás 1280 x 1024
Fényerő (jellemző) 250 cd/m 2
Válaszidő (jellemző) 12 ms
Kontraszt arány 500:1
Látószög (vízszintes/függőleges) 170 o /170 o
Színek 16.7 millió szín
Interfész RGB analóg, DVI-D (TMDS, 100 ohm)
Kijelző frekvencia 30-82 kHz/50-85 Hz
Szinkronizáció F/V függetlenül (TTL), zöld szinkron
Jelkábel 15 tűs mini D-Sub, DVI-D
OSD vezérlés teljeskörű + OSD zár funkció
Multimédia -
Be/felszerelhetőség VESA szabvány szerint, 100 mm
Méretek (sz x mé x ma) 422 x 475 x 181 mm
Nettó súly 7.5 kg
Energiafelhasználás (jellemző) 46 Watt
Áramellátás 3 tűs csatlakozó, RGB100-240 V (50/60Hz automata átkapcsoló), belső tápegység
Design színek ezüst/fekete
Speciális ultra vékony keret, DDC1 & DDC2, P&Pezeket tudja!
-
Morden24
nagyúr
válasz
heihachi #48811 üzenetére
Ha a reklámban ücsörgést reklámoznak, a végleges termék meg ezt konkrétan nem tudja, annak rút perelés lenne a vége. Ergo ha ez probléma a Natalnak, akkor nem fogják kiadni.
Szóval szokásos bruttó baromság az egész. Majd biztos lesz egy-két cikk a kiadás felé közeledve, ami állítja, hogy kipróbálás után tényszerűen nem látja az eszköz az ülő néger gyerekeket, meg bezavar a meglibbenő függöny és egyébként is szarfosMikrofosgagyifos az egész fos.
Persze akik megvették, azok ebből nem fognak tapasztalni semmit, de azok, akik nem veszik meg és nem is látják, remekül elcsámcsoghatnak majd az efféle gumicsont-híreken. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #48468 üzenetére
Igen ezt mondtam én is feljebb hogy ennek olyan fainul ki van találva a hűtése hogy csak akkor döglene le ha alufóliába és utánna törölközőbe csomagolnák be, de előtte 70 celsius fokos előmelegített sütőbe teszik 30 percre. Hát igen vagy vagy.
De szerintem a pánikkeltésről szól.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy valamelyik lelkes sony dolgozó vagy mérnök vagy ilyen nagyobb fejes jól vette egy példányt rájött, hogy mennyire jó az egész és most fikázza ahogy csak tudja, hogy más is fikázhassa, hogy elmenejen a kedve tőle az embereknek és ps3at vegyenek a box helyett.
Szerintem az ms sokat tanult az előző széria hibáiból kétszer ugyanazt nemhiszem, hogy megmerné játszani. Ha meg igen kapásból nem egy év garit adnának hozzá hanem 2 év garit, mert tudják, hogy selejtesre sikerült a cucc. Majd elválik mi az igazság. Bár én kétlem hogy ezek is beadnák a kulcsot a meleg miatt.rocket: És igen.....ez már a pánikkeltés. Ismét elültetik a jól ismert bogarakat a fülekbe.
Djuree: Ez kamukéró szerintem. Nincs ennek semmi baja.
kabalthenbk: Gondolom, a bekapcsoló gomb közepén világítana a piros led.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #48366 üzenetére
reméljük
előbb utóbb biztos, ha marad a sok boxos és még szaporodnak is
egyébként a warezzal együtt is nálunk fogy európai szinten az egyik legtöbb játék, és nálunk van a legtöbb játékos a lakosság arányában európában. ezért is lett nálunk (is) live
lesz itt tartalom, de kell neki sztem 1 év mire beindul... -
Thome
veterán
válasz
heihachi #47922 üzenetére
Így van!
Bár igazából én a Wifit majdhogynem lekallantom, UTP-s megoldásban még mindig jobban bízok. Persze ha lenne lehetőségem, egyértelműen az új kekszet venném, de mivel nincs, így várok egy kicsit, mert lenyomja a régi típusú kekszek árát, ebben biztos vagyok.No meg itt halkabb is a gép már, és szerintem RROD sem várható, a fogyasztás, ezáltal a melegedés miatt. Na meg közvetlen a CPU és GPU-t hűti.
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #47776 üzenetére
Attól mert PAL vagy NTSC, még lehet régió független, nem? Csak általában meg van szabva, h PAL-osok ilyen régiójúak lehetnek, az NTSC meg olyan.
A másik, h régebben más képernyőfrissítéssel bírtak a katód TV-k, az egyik 50hz-en, a másik 60hz-en működött szabvány szerint és azt hiszem, h ehhez is köze volt a PAL vagy NTSC-nek.De amúgy igen, kó lenne, ha lenne vmi tuti faq ehhez.
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #47551 üzenetére
Hagyd a fenébe, ebben a kategóriában szvsz qrva sokan a Bad Company 2 -vel nyomják.
én is azzal tolom. Amikor felidegesít PC -n a társaság akkor ülök box elé, mert ott a PC -s társadalomhoz képest jóval gyengébbek a többiek.
bwoay: Az hagyján, hogy nem kapott választ, de xirtam még lehet, hogy jól le is ugatta volna.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #47360 üzenetére
Na igen.
Viszont én is fizetek a Goldért, pont azért hogy tudjak multizni. És akkor most marad a cset a befizetett pénzért?
Egy bolond százat csinál és gondolom csatlakozni fog a többi kiadó is, bár ne legyen igazam.
A Goldon kívül megint csengessek, ha használt játékkal akarok multizni? Faca.
Pont csak azokat veszem meg eredetiben amivel multiban szeretném tolni.Gebriel!
A konzol boltról annyit, hogy egy fehérvári is hirdet játékokat. A múltkor bent voltam és kérdeztem egy játékot ami fent van ott az oldalon.
Válasz: - ja, az már nincs meg. Már régen frissítettük a hirdetéseinket. -
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #47358 üzenetére
arról nem is szólva, hogy milyen hatással lesz ez a warezra. aki eddig megvette a használt játékot, mert ennyit szánt rá, vagy ennyit tudott ráfordítani, annak érdemesebb lesz sutba vágnia az elveit, és belevetnie magát a másolt játékok világába. értem én, hogy a kiadók több bevételt akarnak, de fura, hogy richtig a legfaszabb megoldással állnak elő. lehet, hogy én valami speciális konzumer vagyok, de azért néha (és tényleg csak néha) szeretném érezni, hogy ők engem kiszolgálni akarnak, és nem kibaszni velem.
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #47360 üzenetére
De ha belegondolsz és van egy jó akció aminek az árazása közelebb esik a Te elképzeléseidhez akkor miért ne vennél egy új játékot? Tehát hagyják kipörgetni mittudomén 2 hónapig a játékot teljes áron, utána pedig lecsapják pl. 40% -al, hogy a "következő" réteg is elérje. Ezzel már elérik, hogy aki ilyen áron keresi a játékot az a boltban vegye meg újként és nem egy bordástarkójú konzolneppertől Újpesten.
-
Don47
tag
válasz
heihachi #47298 üzenetére
"Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy 14k-ért megveszi az ember a játékot, játszik vele 8 órát és eladja 10k-ért. Oké, 4k bukó, de 4k-ért 8 órát szórakozott az ember, egy óra szórakozása 500 Ft."
Vegre valaki, aki igy gondolkodik. Ezt igy KELL felfogni, es akkor nem nagyon marad ok a sirankozasra, hogy a jo cuccok milyen rohadt dragak. En most adtam el egy csucskategorias telefont, megvasarlasakor a vilag legnagyobb tudasu PDA-ja volt. Utolag leosztva havi (!) 800 forintomba fajt. Nekem nagyon megerte.
ui. Nemsokara 360.
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #47040 üzenetére
Láttad már az animációs filmet?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #46674 üzenetére
Ez hatalmas, és tényleg így van. Ezt csak így lehet tolni, és valóban arra a párórára sztárnak érzi magát az ember. Persze csak olyan "mintha" tudnál gitározni és a kedvenc előadóid számát pengetheted a gityón. Hasonló koncertek nálunk is vannak. Mondjuk ez a lámpa le-fel kapcsolás nem jutott még eszembe, de állat. Höhö
A tetoválós rész tetszett a legjobban! heheSipi16!
És elpusztíthatatlan! (Schuszter Lóránt) -
-
dunc
nagyúr
válasz
heihachi #46466 üzenetére
Pedig az általános gyarorlkat az,hogy vga kábel tűéles kép,és a hdmi elmossa picit a képet,de nyílván ez megjelenitő függő,20 méteres vga kábellel vittem át a box képet a másik szobába ,és tükörsima a kép,mondjuk ez egy hd ready tv 1366x768 as max felbontással,hdmi-n is ugyanolyan a kép,de több funkciót enged a tv.
-
Devil111
csendes tag
válasz
heihachi #45575 üzenetére
Üdv!
Én is toltam a demot. Ezt a játékot vártam most a leginkább, erre olvasom a híreket, hogy 5-6óra játékidő? Így már elgondolkodtam és nagy dilemmában vagyok
A demo nem volt rosz, de valami hiányzik belőle nekem. Túl egyszerű az egész, még lopakodva is. Imádom a SC-ket, eddig az összeset megvettem, többször kijátszottam mindet sőt az eredeti könyv is megvan és ezért meg is akarom venni ezt is a gyűjteménybe, de így hogy ennyi a játékidő, lehet várok vele.
A legjobban ez bosszant a játékkal kapcsolatban, mert már régóta várom, erre megjelenés előtt 1 héttel jönnek az elszomorító hírek...A nehézségi szinthez csak annyit szólnék, hogy ennél a játéknál sajnos egyáltalán nem számít milyen nehézségen viszed. Különbséget nem véltem felfedezni, pedig jelentősen meg hosszabbíthatná a játékidőt.
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #45571 üzenetére
Igazad is lehetne, de akkor nem éppen a nehézségi szint beállításával kéne ezeken a dolgokon változtatni?
Mivel én épp azt szerettem, h van benne kihívás, h kilőnek 2 mp alatt, ha rossz helyen nézek ki vagy simán meghallják, ha egy kicsit gyorsabban mozogsz a közelben. Egy hangtompítós EMP akármi lövős 9mm-es bőven elég volt a játékhoz, ha gyilkolászni akartam. Na meg én egyáltalán nem találtam unalmasnak azt sem, ha 5 vagy akár még több percet egy helyben kellett ülni és figyelni a mozgást, h épp eltudjál futni több őr között.Most meg mit látok? Kerülj közel hozzá, zúzd le,nyomj be egy kivégzést, a maradékot meg addig lődd amíg mozognak, mind ezt a legnehezebb fokozatban különösebb kihívás nélkül. Ezzel nem azt akarom mondani, h ez teljesen életképtelen, csak egyáltalán nem erre számítottam. Pl. én fenn akadtam azon is, h nem lehet mozgatni a hullákat, nincs már túsz szedés sem. Már a bevezetőben is úgy reklámozzák be Samet, h megállíthatatlan gyilkológép, akinek nincs is jobb dolga, csak azonnal megölni.
Arról nem beszélve, h így a Metal Gear Solidnak semmi ellenfele nem maradt, bár mire lesz vmi a Riseból, addigra lehet, h kijön még egy Splinter. Lehet, h azért is vagyok ennyire csalódott, mert alkalmam volt PS3-on nyomulni Snakkel és abban reménykedtem, h méltó ellenfele lesz a hasonló cipőben járó Sam, de ez így ebben a formában vmi egészen más.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #45568 üzenetére
nem próbáltam, de aki próbálta mindenki ezen a véleményen volt. persze lehet lopakodni, de miért tenném ha nem vagyok rákényszerítve
anno az 1-et vagy 6x kivittem, ott bizony szinte nem is lőhettél...na az még jó volt, az utána következő részek már annyira nem jöttek be...
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #45568 üzenetére
És Te próbáltad? Mert én pont tegnap és realisztikus fokozatban meg merem kockáztatni, h max. 5prc volt az egész és a lopakodás annyi volt, h beálltam egy beton tömb mögé és nyíltan tunkoltam az mp5-el. Lehet, h nem lesz egy rakás shit a játék, de semmi köze nincs az előző Splinterekhez.
-
FefeeX
veterán
válasz
heihachi #44608 üzenetére
Mondjuk tény, hogy 75ezerbe már belefért volna a BR olvasó is... (annyiért vettem a Forza3 super elitet), valamint az is elég szemétség, hogy eddig benne volt a HDMI kábel meg a HD AV kábel a csomagban, most meg kaptam sima szutyok AV kábelt azt szevasz... (a hűtésről ugye ne is beszéljünk...)
Arra fogni egy játék gyengeségeit, hogy x konzol miatt nem akarták, hogy 6 lemezes legyen, az tényleg hülyeség... De sokan vannak a fórumon, akik nem gondolkoznak, inkább továbadják mások hülyeségeit, sőt, ha még tesznek is hozzá, akkor aztán tényleg jó mesék születnek
Hogy valami ON is legyen, nekem egyelőre az NBA Live 10 ami legjobban bejött a konzolon. Valahogy a többi játék olyan hosszú időre még nem tudott lekötni, egyszerűen ráunok... Forzát mondjuk nem kezdtem még el, mert a Mortal Kombat és hasonlók elsődlegesebbek voltak
-
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #44339 üzenetére
mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy szimulátorról van szó, itt egyedül a szimulációt lehet fejleszteni, nem csupán a kocsikét, hanem a környezetét is. a változó időjárás meg lehet opció, ha valaki nem kéri, kinyomja, a többiek meg versenyeznek úgy, mint a valóságban, idővel besötétedik, vagy elered az eső, stb. persze 100x inkább jelenjen meg így, minthogy GT5 módra egy emberöltőig kelljen várni rá. (mondjuk majd amikor az végül tényleg kijön, akkor persze mindenki igazoltnak fogja érezni a hosszú várakozási idő
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #44310 üzenetére
"Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. "
Egy 24 órás LeMans verseny furán nézne ki csak nappal. Már pedig a Gridben nagyon ott van, Sokszor végig csináltam, csak azért mert már elvonási tüneteim voltak. Ha ezt tetézik esővel, az nagyot dobna. Miért ne tudnák megcsinálni, hagyjuk már. Egyszerűen hamarabb akarták kidobni mint a Sanyi, szerintem nem kell sokat várni és jön a 4.
sch_a!
"Na meg amitől a hajam feláll, az ez a visszatekerés...Teljesen elveszik a hangulata a játéknak."
Ezt nem nagyon értem. Te bekapcsolt ABS-el mentél az utolsó futamodon, szerintem az ugyanúgy elveszi a játék hangulatát, ezért kapcsolom ki.Amúgy pedig igenis kellett bele. Hogy miért? Nekem két kis fiam van (6 évesek). Ebben a korszakban nagyon apát akarja utánozni minden gyerek. El tudod te képzelni mekkora öröm számukra, hogy ugyanazt az autós játékot tolják mint apa? Látni kellene az arcukat, és visszatekerés nélkül nem élveznék. Na, ezért örülök hogy benne van. Ettől még nekem nem kötelező használni. Felőlem lehetne benne változtatható színű szelepsapka is, attól a szememben nem romlana a játék.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #44310 üzenetére
Nekem nem hiányzik igazán, meg a fizikát nem hinném hogy ki lehetne dolgozni, inkább csak a látványt. De elég sokaknak fontos, illetve ha valami kéne nekem akkor az csak az este, én azt használnám azért. Meg karrier módot fel lehetne dobni vele.
Nekem inkább egy jobb törésmodell kéne, még több pálya és egy két új, ilyen környezetben kivitelezhető versenyág(1-2 bajnokság reális adatokkal, pilótákkal történő integrálása normális karrier móddal..tudom ez kissé sok) illetve a hibák javítása.Nekem a forza3-ban egy igazán nagy bajom van, a karrier része valahogy lapos. Túl steril, élettelen, mű, gyakorlatilag nem érzem hogy karrier módban megyek, azt érzem mintha szimpla gyorsfutamokat teljesítenék, így nincs igazán motiváció.
Sakab: ha warez egy pc-vel sokkal jobban jársz szerintem, a konzol nem való warezra és kész. Ezt el kell fogadni.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #44209 üzenetére
igen, hosszú távon nincs benne változatosság. a most wanted anno pont jó hosszúságú volt ahhoz hogy ne legyen unalmas, meg a körítés is jó volt, végig is toltam vagy 3x
itt azért többet kell menni hogy jobb autód lehessen, kevés della jár 1 versenyért. de még így 4-5 óra játék után egyáltalán nem unomolyan mint a burnout paradise, ideig-óráig jó, aztán dögunalom...
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #43032 üzenetére
Azt hittem ma hajnalig tolom a sok új demóval, erre az egyetlen használható cucc a BF : BC 2 demója. Az mondjuk kb semmivel nem másabb, mint az első rész,....
Nos lehet én nálam van a hiba, de grafikája egy hányinger az elődjéhez képest, na meg ami a trailers-ben látható.
Pl ha egy fa takarásába megyek az elém táruló látvány siralmas.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest