- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Dj Polc #41557 üzenetére
Elmondom, remélem nem késő.
Elkezdtél játszani 20 perc után kiakadt se dashboard se semmi, kikapcsoltad akkor villant egyet kéken, majd bekapcsoltad, se 3led, semmi gáz azóta sem volt baj.Én a helyedben nem kapcsolnám be amíg meg nem mondjam valaki innen a fórumról. És ne legyél türelmetlen, vannak itten olyan legények. Én is megmondanám csak nem írtad le hogy hány mp-re villant fel.
-
Hopsz
tag
válasz
Dj Polc #40125 üzenetére
az cink mert ha jól értem a consol settings-nél van egy tv vagy mifene beállítási opció és ott a HDTV-t nem tudom állítani mivel sima Scarton megy a jel és csak a PAL-t tudom állítani de igy a kép nem a legszebb mert a maradék helyre szét huzza a gép a képet.(néhol majdnem PS2 szint ami azért kicsit gáz,igaz a játék[Halo3] se mai darab de akkor is) ezért reménykedem hogyha HD kábellel csatlakozna akkor lehetne állítani és szebb lenne a képe.
-
syl5
őstag
válasz
Dj Polc #40091 üzenetére
Mi az a ts?
Ha arra gondolsz, hogy multiba egymással beszélni, akkor tudom, hogy arra való, csak én is reménykedtem, mint baliii, és kipróbáltam.
A játék hangja biztos nem szól így, live-on lehet hogy hallani benne amit a másik mond, de mikrofon nélkül értelmetlen(utóbbit nem próbáltam) -
Davzone
senior tag
válasz
Dj Polc #39987 üzenetére
Igen felmegy rendesen tudok csinálni mindent nézni a vidiket demokat leszedni stb.
Csak épp silvernek irja az accot pedig 2 napos.
Igaz neten regeltem de akk se telt le a 1 hónap.
Nem kell valahol a boxot beregelni a neten hozzá?
576-ból van,lecseréltem a pcmet erre,mivel azis gamer gép volt most eladtam és a zsé egy részéből élett ez a csomag.
Eddig tetszik bár a gta-ba az első küldit se tudom megcsinálni,ez a lövöldözés még nem igen megy -
csaba1203
addikt
válasz
Dj Polc #39977 üzenetére
Lehet,hogy én is belefutottam ebbe a Konzolvilág-ba.Múlt hét pénteken megrendeltem egy elit-et és meg is kaptam a visszaigazolást róla.Aztán csak nagy csend.Hétfőn felhívtam őket mi újság van.Azt mondták vagy hazudták,hogy teljesen kifogytak és majd értesítenek.Ma írtam nekik egy mail-t,hogy képbe legyek de válaszra sem méltattak.Nem értem miért kell az embereket hülyének nézni.Ha holnapig nem válaszolnak felhívom őket és visszamondom a rendelést.Ha belegondolok abba,hogyha máshonnét rendeltem volna meg pár ezer forinttal drágábban és már játszhatnék vele.Szóval ennyit a cégről ocsó húsnak híg a leve.
-
alien_
őstag
válasz
Dj Polc #39766 üzenetére
Négy év után annyira már nem next-gen
MÁS: Ha valakit érdekel, van egy fóliás, bontatlan
Batman: Arkham Asylum - 7 590Ft
Itt az asztalomon, azonnal vihető. Ha estig nem viszi senki, akkor sanszos, hogy megtartom saját használatra.. Ebben az esetben kb. egy hét múlva lesz egy eladó karcmentes példány
-
alien_
őstag
válasz
Dj Polc #39763 üzenetére
Xbox360-ra is kellett várnom 3 évet, mire kiforrt rendesen, és lett rá sok jó játék.. Legoptimistább becslések szerint 2012-ben esetleg jön a next-gen, ezt a tendenciát tartva 2014-15 körül már érdemes is lesz beinvesztálni egybe.. Nem is baj, a jelenlegi generáció minden igényt kielégít, és folyamatosan fejlődik.
-
SFONarayan
tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Dj Polc #39749 üzenetére
Ha tört géppel játszol meglesznek a zacsik, de ha bannolt géppel játszol akkor korrupt lesz a profilod így amit elértél az elvész amint felmész egy tiszta gépről a livera. De ugyenezek az infók fent vannak az xmedia honlapján is. A banhammer lecsap című cikkhez tekerj le az első oldalon. ITT
-
-
-
Don47
tag
válasz
Dj Polc #39534 üzenetére
Elvileg ehhez nem kell a Live.
update: tenyleg nem kell.
-
-
k.
őstag
válasz
Dj Polc #39101 üzenetére
Ne szidjátok én is olvasom a topicot néha pedig szerintem nagyobb sony fan vagyok mint ő.De hát attol még szabad.
Egyébként pedig van legál windowsom és vistát használok és szeretem=semmibajom a microsofttal=olvashatok xbox topicot
Mod:Lehet szidni de nem térek megNincs az az isten.
-
nokia párti
őstag
válasz
Dj Polc #39107 üzenetére
Unokaesómnak ilyen van, és hidd el attól még, hogy sony fan vagyok szeretem az x360-at is. Azért kérdeztem meg nekik nincs net, és mondta, hogy derítsem ki.
De ti olyan rendesek vagytok, hogy ha már valami bele tudtok kötni, akkor azt nem szabad hagyni.
Na mind1, ide se teszem be többél a lábamat. -
válasz
Dj Polc #39084 üzenetére
Egyértelmű, ha pontért veszed nincs lemez.
A lemez pedig azért kell bele, hogy pl megveszi vki egy gamet, azt ha odaadná egy havernak, hogy rakja fel, akkor annál is legális lenne. Összegfogna pár barát, megveszik közösen aztán mindnek megvan.
Amit meg pontért veszel az profilhoz van kötve. -
redXIII
senior tag
válasz
Dj Polc #38795 üzenetére
azért kérdem,mert most tervezem/tervzetem venni 1 boxot.elötte tendeltem 1 vga kábelt,és a haverom képével kipróbáltuk a monitoromon.De valahogy nem volt az igazi.vagy nem jól állitottam be valamit.pl ha 720p-be állitottam a felbontást a boxban(1280x720)élesebb volt a kép mint ha maxra állitottam volna a felbontást(már amennyit tud a monitorom)de nagyon széthúzta a képet felfelé.és még igy se volt olyan éles a képe,mint a pc-nek.na meg pl ebben a felbontásban nem is lehettett választani a normal és a widescreen között.
-
Thome
veterán
válasz
Dj Polc #38793 üzenetére
Az egyik analóg lötyögött (fel le libegett, és mielőtt eltörne, megcsinálom). Már szétkaptam, a kis rúdra egy kis celluxot tettem (nem cellux, hanem az a széles dobozcsomagoló, rohadt jól ragadó ragasztó), visszatoltam a kart rá, most kipucolom a mélyedéseket, és összeteszem, majd kiprószálom!
Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest