Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, én toltam a GOW első részét PC-n is és Xbox 360-on is és ott azt tapasztaltam, hogy magasabb nehézségi szinten nem elég köré lőni, el is kell találni. Ráadásul nem az van, hogy előbb-utóbb úgyis eltalálom, addig igazgatom a célkeresztet fel le jobbra balra, mert az nehezebb szinteken halál. Nekem ott is (pedig a GOW valóban nem igényel halál pontos célzást) egérrel százszor jobban ment. Ugyanez volt a Kane&Lynchben, pedig az sem a pontos célzásról híres. Szóval szvsz ahol célozni kell / lehet egérrel, ott az egér a nyerő, függetlenül attól, hogy TPS vagy FPS. Persze nem mindenki egyforma, lehet, hogy van akinek a kontrolleres célzás jobban kézre áll.
A legnagyobb gond egyébként az egymástól távol lévő ellenfelekkel van, és azok közti gyors váltással, gyors körbefordulással, nem pedig a pixelpontos szemkilövésselA Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.
-
csdm
senior tag
Ha használt gépet veszek rajta profillal és Gold tagsággal, akkor csak bekapocsolom a gépet, és használom a volt tulaj acc-ját? Nem kell megadni vmi alternatív e-mail címet? Van jelszó a profilnál? Elfelejtett jelszó funkció? Amivel pl a tulaj a saját e-mailra le tudja kérni a jelszót?
Fog más valamilyen módon még az előző tulajhoz kapcsolódni? Pl az ő barátai lesznek fenn nekem? Létezik "hard Reset" szerűség? -
kutyman
aktív tag
Ha a konzol hdmi kábellel van összekötve a tv-vel, és a tv-ből optikai kábellel csatlakozol az erősítőbe, akkor a tv-n keresztül csak sztereó jel megy ki az erősitőbe. Hiába megy be a hdmi kábelen az 5.1, a tv nem tudja átjátszani az optikai kimenetre. Ez tapasztalat. Ha 5.1, ill. dts hangot szeretnél, akkor a konzolból közvetlenül kell egy optikai kábel az erősítőbe. (próbáld ki egy játékkal, hogy a tv-n keresztül csak sztereó hang lesz, közvetlenül a box-ból pedig 5.1)
-
-
Crazyman33
senior tag
A legkisebb mérhető fogyasztás az enyémmel 0,1W. Ha nem mutatja akkor ennél kevesebbet eszik, a te elméleted szerint. Igazad van.
Viszont ha 0,1-nél kevesebbet eszik akkor az a hifi készenléti 16W-hoz képest jelentéktelen, tehát nulla.
Kb. olyan mint mikor azt mondod megálltam az ajtó előtt. Egy frászt, akkor is mozogsz csak nem olyan mértékben hogy azt mondjuk megmozdultál. -
rocket
nagyúr
#48396:Most fogalmazza es kesziti el a papirt?
A M$-nak semmilyen garancia papirja nincsen, ha kerik akkor a szamlaval kell igazolni a vasarlas napjat.Mindenesetre az biztos nem verik nagy dobra, mert nem irjak a weboldalukon, csak a kiterjesztett RROD/E74 garancia idotartamat.
-
adalbert1
veterán
Igen, mint az a vicces helyzet, mikor valakinek lelopják a lámpáját/tükrét, és utána ő is lopottat vesz a bontóban, ami meg generálja a további igényt a lopott cuccra...
Amúgy meg az egésszel az a legnagyobb gáz hogy a rengeteg ingyen joy-t és egyéb költségeket úgyis a fogyasztókon verik le, vagy így vagy úgy... Itt is csak azt lehet elmondani, hogy 'nincs ingyen ebéd'...
-
dunc
nagyúr
Üdv 33 vagyok tehát van némi tapasztalatom,én rühelem az MS-t,(nem a kontroller téma miatt)
ha tudnád mennyi pénzt lop ki az országból akkor te se szeretnéd.
"MEGBÍZIK AZ EMBEREKBEN " O mennyire jóságos,lehet azért van ez mert így jóval olcsóbb nekik a szervíz,mint a szállitás oda-vissza,és ez is csak azért van mert nem képes egy normális szervízhálózatot kiépiteni MO-n (jóval kisebb a felvevőpiac,és nem lenne gazgaságos)
"Én nagyon jól emlékszem olyan régebbi fórumokra ahol számtech boltokat (pl Mistral-os idők) " szerintem alap bevízsgálni egy terméket nincs azzal semmi baj ha valamit kiprobálnak. -
dunc
nagyúr
Alapba így van,csak közbe jön az inkorrekt eladó,a tolvaj lassú ,drága posta stb....
Djuree : Én neked adok igazat,én magam nem erkölcsi akadály miatt,hanem a gép féltése miatt nem baxatam szét a gépet,de a játék árak miatt nem tudom elitélni aki letöltni,rohadtúl nem érdekel mi a jó és mi nem az az ember akarja az új dolgokat is,tehát go piruljon a verbatin dl
Amiért pénzt szabad adni : (csak 1-2 cím platformtól függetlenül)
-Forza 3-4
-GOW soroazat amennyiben a multi elfogadható lesz (3-ba) És a 2 régi rész együtt 6 K lesz.
-FF sorozat a hosszú játékidő miatt...már aki szeretni....
-Az új rockstar játék (mindenki tudja melyikre gondolok) Go nyeregbe
-Diablo 3,és pl a Diablo új része (a 3)
-Mafia 2 (pc re szigoruan magyaritva * )
-GT5 ha valaha elkészül....
-stb de ti majd további játékokat írtok.*....tudom mindenki perfect angol,de én és sokan mások nem,jómagam csak a számtechez kellő angolt értem,a vicceket,szlengeket,mély értelmet sajna nem.
-
Djuree
félisten
nalátod, ezt be kell nyújtani a megfelelő hatóságoknak
csak magamból indultam ki, mikor az erő sötét oldalán voltam, én odaadtam mindenkinek lemezen az eredeti firmet.
most látom az avatarom már nem hiteles, váltanom kéne windu mesterre, a jó oldalrade darth maul rajongója maradok inkább örökre
Def26: lál
-
FefeeX
veterán
Én azt sajnálom, hogy a MOMO-mat nem lehet rákötni a boxra, míg a PS3-ra elméletileg rá lehet azt is és a G25öt is... Állítólag ezekhez képest a MS kormány elég ratyi, nekem még a MOMO-m se az igazi, nem is használom, de hogy a MOMOnál drágábban vegyek rosszabbat, az számomra teljesen kizárt
-
Djuree
félisten
-
Palika71
őstag
Köszi a törődést!
De ez még így nem jó.
Nálam az auto-signin -ben a Xbox Live és az messengert lehet állítani.
Nálam mind a kettő disable. Arra gondolok, hogy itt a gép, a bekapcsolása után jelentkezik be automatikusan, ha ez engedélyezve van.
De nekem a profilomba történő bejelentkezésnél van a problémám. -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, a Panasonicnál sem garanciális (idézet a saját TV-m kézikönyvéből):
"Ne merevítsen ki állóképeket hosszabb ideig
A kép ilynekor a plazmaképernyőn marad ("képkimerevítés").
Ez nem utal rendellenes működésre, ezért nem vonatkozik rá a jótállás.Tipikus állóképek
- Csatornaszám és egyéb emblémák
- 4:3 üzemmódban megjelenített képek
- VideojátékokA képkimerevítés elkerülése érdekében a fényerő automatikusan csökken néhány perc elteltével, ha nem érkezik jel, vagy nem indul el semmilyen művelet."
-
BlaiseS
csendes tag
Nah, sikerült beszélnem a Microsoft-tal. leírom a tapasztalatokat, hátha valaki úgy jár mint én. És nem tudja, hova forduljon.
Tehát hardverhiba először regisztráld a boxot az xbox honlapján itt. Majd hívd a 06 80 018590-ás telefonszámot. Automata fogad, mindig az 1-est kell neki nyomni, amíg nem jelentkezik az ügyfélszolgálatos. Mondd el neki mi a hiba, megkér hogy hajtsd végre az elhárítási dolgokat. Mondd meg, hogy megvolt, akkor nem kell szöszölni. Elmondja, hogy csak a gépet, winchester nélkül és üres dvd meghajtóval csomagold be, semmi mást ne tegyél a dobozba, garancialevelet sem. Ne írj semmit a dobozra. Elmondja, hogy a gyakorlatban 10 nap kb. a javítási idő és egy UPS futár fogja hozni-vinni. Teljesen díjmentes az egész, senkinek nem kell fizetni. Ad majd egy 10 jegyű ügyfélazonosítót amivel folyamatosan a neten nyomon tudod követni a javítás állapotát. Mindenek előtt írd le magadnak otthonra a box szériaszámát, mert kérhetik. Ha nem jönnek érte, hívd újra az ügyfélszolgálatot.
Ja, és megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy újra indul-e a garancia a javítás után. azt mondta nem.Remélem tudok segíteni, ha valaki pórul jár, mint én.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Azért a pontos megvalósítás még kérdéses: "A rendszer magja a Project Natal Sensor – ez egy RGB-kamerából, mélységérzékelőből, mikrofonból és egy speciális processzorból áll, amely gondoskodik a szoftverek és illesztőprogramok egy készüléken történő futtatásáról."(IT café)
Tehát lesz benne valami proci, ami valamit csinálni fog. Nagyjából ennyi most az infó. -
SFONarayan
tag
StLui!
Jaj, dehogy gondoltam, h hazudnál, v ilyesmi... Inkább nekem az gyanús, h talán vki felhasználta már a boxot arra, h létrehozzon egy profilt... Kibontja, létrehoz, leformáz, visszacsomagol, elad (újnak)... A saját gépén meg recover gamertag... Mert én október közepén vettem a boxom, vmikor novemberben hoztam létre azt a live-os accountot a számítógépen, amit most (január eleje) felhasználtam, és sikeresen meg is kaptam a gépet... Bár én, mint írtam, a Saturn-ban vettem a gépem, ott tuti nincs az, h az eladó kibontja a gépet, beregel, majd formáz és visszacsomagol... Ha meg nem lett tökéletes a visszacsomagolás, max mond egy olyat az eladónak, h ellenőrizték, h megvan-e minden cucc benne, mert volt pár darab, amiből hiányzott ez-az... És a tulaj még boldog is, h milyen rendesek, megbizonyosodnak róla, h minden megvan-e, nem neki kell esetleg visszahozza, v telefonálgasson, h hiányzik ez-az...
-
Don47
tag
Igy viszont a Xenon proci (atlagosan!) 15%-a elmegy a Natal feladataira, legalabbis ezt irjak... Emberek, 15% az rengeteg!
Eddig az volt a pletyka, hogy meg van kihasznalatlan ero a processzorban... hat ezek utan biztos nem lesz. Sajnos heihachi-nak igaza van, en pl. sokkal inkabb megfizetnem azt a par dollaros feldolgozochipet.Egyebkent nagyon gyanus, hogy csak most, ennyi ido elteltevel jutott volna a Microsoft eszebe, hogy chip nelkul olcsobb a kutyu. A fejlesztok is megkaptak a Natal SDK-t meg a nyaron, es akkor meg ugy volt hogy kulon procit kap a cucc...
-
-
Crazyman33
senior tag
Három! OFF! OFF! UFF
Gyerekek! Mindent bizonyítani kell? Ha azt mondom van egy rózsa a hátsóm közepén el hiszed, pedig még nem is láttad és nem is fogod. Azt mondod mindenkinek van? Hmm, hiszem ha látom.
Ne marakodjatok ilyenen, nem érthet mindenki mindenhez. A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez, de nem nagyon.
Vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
Szóval van aki szerint fake, van aki szerint nem. Én is hallottam már ezt a történetet, nem tudom mit higgyek, vagy mégis én azt hiszem iszok még egyet!Ja és hogy ne legyen az egész Off. Venni kell még egy tv-t hogy toljad a Forzát!
-
Croft-21
őstag
hogy lenne már rossz a kábel, amikor pénteken vettem?
A HD AV kábelnek iylen a másik fele -
SFONarayan
tag
Én azt vettem le ebből, h bár nem a játékost rendelte, azt a változatot kapta, ami tartalmazza elvben a 2 játékot, gyakorlatban meg kivették belőle, de ugyanazon az áron számolták neki a gépet, mintha benne lett volna a 2 játék, egy Forinttal sem olcsóbban... És mikor ezt sérelmezte, h ha az ár egyezik, akkor hol a 2 játék, az eladónak állt feljebb...
Legalábbis nekem ez jött le...HOMMEROS!
Megoldani mindent meg lehet, itt az alap reakció az, amivel baj van, és amiről a tegnapi eszmecsere is szólt... Az alap... H kussolj vevő...Egyébként meg, ha kérhetem, csak simán Narayan-nak "szólítsatok", az SFO csak egy rövidítés, bár jelentése van, de a regelésnél a mezei Narayan már foglalt volt...
-
hommeros
őstag
Hát azért ez nem így működik.
Ha nem a megrendelt terméket postázza, kutya kötelessége erről a vásárlót tájékoztatnia. Na most nem azt kapta, amit rendelt, ugyanis "csak a doboza" egy más brand felszereltségére utal plusszokkal ugyanazért az árért. Szóval van azért itt némi gond. Én élnék a 8 napos visszapostázom és vissza a zsetont lehetőséggel a helyében, vagy megoldást a problémára. Mert ha nincs már készleten ilyen felszereltségű termék, akkor az már nincs. Nem cserélgetheti össze vissza a dolgokat. Ha felhívja a srácot, hogy figyelj ez van, kivesszük belőle és úgy kapod, megfelel e neked, akkor nincs semmi para. De így kicsit fura lett a végeredmény.SFONarayan: szerintem ezt is meglehet velük oldani.
-
tutis
őstag
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest