- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz
SFONarayan #44703 üzenetére
Előfordulhat más játéknál is! V-sync okozza. Tehát a vízszintes szinkronizálása lassú a játéknak. Programozási/optimalizálási hiba.
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41881 üzenetére
Úgy értem, h az eladó mond egy olyat (a vevőnek)...
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #41852 üzenetére
Én többektől hallottam, hogy a számítógépen létrehozott profilra nem kapták meg a goldot, de lehet, hogy letelt az egy hónap mire a boxon beüzemelték, és "alapjában" lehet hogy így igaz, de biztos nem hazudni akartam
-
Def26
félisten
válasz
dupla
-
Def26
félisten
válasz
Ne szarozz PC -n. Pikk pakk megcsinálod boxon és már tolod is. Csak annyi, hogy ugye abban a profilban nem lesznek benne a mentéseid.
-
Peat;)
veterán
válasz
SFONarayan #41678 üzenetére
Privátban még mindig nem kaptam linket. Pedig várom, ha elolvastad a fentieket akkor tudhatnád hogy csak meg kéne keresned a rosszul jártak közösségét és már kérnék is elnézést, leírtam feketén fehéren. Mivel olyat állítasz amit senki nem tapasztalt még, ezért illene alátámasztanod így járt felhasználókkal. Ameddig ezt nem teszed meg egyszerűen nem tudok adni a szavadra. Rád is illik amit írtál: összegezz és válassz szét dolgokat, nem rólam van szó hanem arról amit állítasz. Igazold felém, köszönöm.
Én itt befejeztem, ha jön privátban link akkor mindennek vége azonnal (természetesen ha egy hét múlva jön részemről akkor is áll amit vállaltam), ha nem jön nem jön, azt nem fogom beírni, de áll amit gondolok arról amit képviselsz. Duma a nagyvilágba, nagyot mondásokkal. Hiába akadsz ki ezen (bár teljes jogod hozzá), mint írtam nekem szükségem van linkre mert nem értek hozzá. (úgy néz ki ahhoz is érteni kell hogy halljunk egy létező hibáról)
-
oddsmaker
tag
válasz
SFONarayan #41684 üzenetére
Természetesen, az 5.500-as az közvetlen nagykerből jön
Volt utángyártott 3.500 ért, de az amúgy 1 ideje nincsen.
-
Djuree
félisten
válasz
SFONarayan #41647 üzenetére
informatikusként ne is szedd szét a boxot, tuti tönkretennéd
legalábbis az én infos ismerőseim hihetetlen nagy műszaki antitalentumok, egy izzót nem képesek kicserélni...már nem is engedem hogy bármilyen műszaki cuccomhoz hozzáérjenek, tuti elromlana
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41649 üzenetére
Én már nem egy xbox 360at bontottam szét. És hidd el hogy iszonyatosan sok por és porcica, meg olyan szösz amit nem is gondolnál olyanok kerülnek belülre. Ha belefújsz a levegővel akkor egy kis része lehet hogy kijön, de a többi belül kavarog, majd ismét leülepszik. A venit lapátok belső feléről meg ecset nélkül nem tudod levakarni a port, mert szinte rágyógyul és az súlyként jelentkezik, aminek hatására több áramot eszik és hangosabban pörög. Nem olyan nagy súly de elég ahhoz hogy érezhetően hangosabb legyen.
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41649 üzenetére
Az sem biztos hogy ujjat kapsz vissza az MS -től. Volt itt már olyan akinek régi alaplaposat küldték...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41647 üzenetére
Értem hogy szent dolog azzal nincs is semmi baj. Viszont akkor szét kell küldeni annyira hogy letérdeljen. Szóval hajtsad ezerrel ne is foglalkozz a porral, ha meg akar dögleni a por miatt ert nem jár a levegő normálisan a portol akkor meg is fog. Akkor viszont irány az ms szervíz ahol kipucolják és megszögelik. Azt jóságvan
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41643 üzenetére
Többször megbeszéltük már, hogy a kifújásos móka ideig óráig jó. A tutti módszer az hogy szétkapni a cuccot és ecsettel meg kislapáttal kihányni a port a bordákról és a venti lapátokról, mert arra igazán sok tud ráragadni belül.
De ott az a fránya garimatrica....Akit érdekel pübe leírom, hogyan lehet eltávolítani, úgy hogy ne dőljön meg vele. Vagy vigye el konzolboltba ahol 3K tól fölfele megcsinálják ugyanezt a mutatványt csak pénzért. -
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan #41609 üzenetére
Nem igazán tudom mi lehet ez, de ha jó úgy, akkor használd úgy
De a minőség biztos rosszabb mint a monitor natív felbontásán, mivel nem tudja az 1980-at, ezért valahogy rá kell kicsinyítenie a kijelzőre.
-
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41607 üzenetére
Samsung 223 BW a monitorom típusa... van rajta egy auto adjust gomb is...
-
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan #41604 üzenetére
És az egész képet látod 1980-ban? nem lehet h olyankor ugyan kitölti az egészet, de csak mert úgy próbálja meg rárakni a monitorra, hogy mindenhol "lelóg" róla a kép?
-
DonMedve
addikt
válasz
SFONarayan #41604 üzenetére
Abba nekem is van kép!1980-on csak eltolja!
SFONarayan:Hmm,pedig valahol úgy olvastam,hogy 16:9!Akkor mindegy!
-
DonMedve
addikt
válasz
SFONarayan #41592 üzenetére
1680*1050-ben nekem is van fekete csík,akkor elvileg mennie kellen?D-SUB-os a moncsim!Hogy tudom belőni teljes képernyőre?
-
oddsmaker
tag
válasz
SFONarayan #41590 üzenetére
lehet vidikari gyengélkedik? e74 előjele? csak tipp, ha gondolod hétfőre megtudom a szervizesünktől
-
Z0mbi
senior tag
válasz
SFONarayan #41363 üzenetére
Szia,
A szoftver maga teljesen ugyan az! Talan az extrakban lehet kulonbseg vagy esetleg a csomagolason. Ennyi. -
bwoay
nagyúr
válasz
SFONarayan #41332 üzenetére
az értékesítés napjától él a garancia, nem a regisztrációtól.
blokkot akkor kérnek, ha te állítod, hogy nem akkor vetted,
amikor a MS rendszerében szerepel, egyébként nem kell a kutyának sem. -
sch_a
addikt
válasz
SFONarayan #41330 üzenetére
Jobb ha nem regisztrálod be. Ha időközben eladod valakinek, akkor annak gondja akadhat a garanciával. Te pedig akkor regisztrálod be, amikor akarod.
A gyártási számból tudják mikori a géped. Be lehet amúgy neten keresztül is, de egyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot. Szóval elég, ha csak akkor telefonálsz, ha már megtörtént a baj. Addig felesleges.
-
HagaNRG
őstag
válasz
SFONarayan #41308 üzenetére
Én nem kaptam szart se, de befogom a szám, mert csak decemberben megleptem már magam egy forzával, vegy fifával, meg egy 120-as X-es HDD-vel. (most már csak annyit kérek a Jézuskától, hogy legyen időm játszani)
Remélem ünnepek után lesz eladó pár MW2, az még beférne a keretbe, ha megéri.
(Modern Warfere első része mennyi most? Nincs valakinek?) -
Crazyman33
senior tag
válasz
SFONarayan #41157 üzenetére
És te erről hallottál már?
Konzolpontok -
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41157 üzenetére
Felismerte...
-
breetai
aktív tag
válasz
SFONarayan #41153 üzenetére
Hi! Itt nézd meg, azt írják, hogy új!!!
[link] -
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41153 üzenetére
jatekaim.hu
-
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan #40991 üzenetére
OK, de azért ne felejtsd el, a másik oldalt most sem hallottuk nyilatkozni.
-
Croft-21
őstag
válasz
SFONarayan #40991 üzenetére
vki segítsen!! nincs kép!! rákötöttem mindent a boxra. bekapcsolt!! de kép sehogysincs csak nagy kék képernyő. sehol nem látom a box logót vagy mit kéne látnom egyáltalán??? help
-
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan #40887 üzenetére
így van. én is inkább kiadok 3-4 ezerrel többet de tudom hogy megbízható helyről van. főleg ennél a joynál fontos mert ugye analóg karok, gombok, nem lehet szétbarmolva.
-
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan #40885 üzenetére
semmit. kérdezte mi a gond, elmondtam a magamét, nézegette ártatlan szemekkel. kérdezte csere? mondom a pénzem szeretném visszakapni. visszaadta azt isten áldjon.
gamer fórumon többen mondták hogy nagyon gáz a hely,az ember, kerüljem el. (pedig 40-50 éves, normálisan néz ki)
az én hibám is, mert OTT A BOLTBAN kell átnézni, mert tényleg érvelhetett volna azzal hogy én szedtem szét. ha ott a boltban észreveszem az illesztési hézagokat, csavarhelyeken az elhasználódást akkor meg se veszem. pedig még a matricák is rajta voltak és becsételt is az aksi helyére valamit, benne volt kis papír az AA ceruza helyén. naív voltam, de tanultam belőle.
-
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan #40873 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni, mert nem érdekel, mi hogy volt. A szíved joga eldönteni. A fenti dolgokat amit elmondtam, tények. Igen, mi is foglalkozunk kereskedelemmel, és én is szoktam vásárolni, és nekem is szoktak vásárlói problémáim lenni ritkán
Meglepő mi.
De akkor sem a céggel, hanem általában 1-2 dolgozóval, akik leszarják a problémámat.Szerintem ne mocskold ezeket a dolgozó embereket ilyen látványosan. Igazából, nem lehet, hogy a meló mellett nem volt idejük átírni? Jaj mert neked tökéletesség kell gondolom. A lényeg az, hogy ha nem tetszik, de gondosan vigyáztál rá, visszavegyék, nem? Ha ez meg rendben van, nincs miről beszélni. Nem a jogokat meg törvényt kéne firtatni, hanem icipicit normálisan, emberként és emberségesen viselkedni, és annyit adni amennyit el is várunk Persze, ha megakartak károsítani, azt sem szabad annyiban hagyni, én ilyet nem mondtam. De most mások véleménye, hümm
Vicces erre hivatkozni. Szerintem nincs olyan cég, amelyről valamelyik derék állampolgár ne tudna negatív kommentet adni. Vásárlói véleményekre a mai idiotizmusra épített média zajban nem nagyon adok. Csak ennyit akartam, lezártam.
On:
Na szóval, valaki próbálta már esetleg modernebb egérkéket az XFPS 3.0 vagy 4.0 kütyüvel? -
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #40869 üzenetére
Nagyon OFF már:
Ne húzd föl magad nyilván nem Te vagy ilyen, de sajnos tényleg vannak vásárlói oldalon is hihetetlen emberek: barátoméknak volt vagy 10évig cipőboltja, és bizony volt olyan aki vett egyszer tavasszal a gyereknek cipőt, fél év alatt szarrá hordta, visszahozta (pl frissen letépve a fél talpat vagy mittudom én) és kérte a levásárlást, egy télire akkor már, és ezt 3 évig játszotta. A fogyvédelem pedig úgy működöt hogy ha bevizsgálták a terméket akkor nagy valószínűséggel a vevőnek volt igaza, mivel attól kérték a bevizsgálás díjját aki vesztett az ügyben és magánszemélytől nem nagyon remélhették a befizetést
-
hommeros
őstag
válasz
SFONarayan #40860 üzenetére
Azért az ilyen dolgok mindig kétélűek.
A kedves vásárló a 8 napot arra is használja sok esetben, szétszarja, eltöri a terméket, és küldené vissza. Na most ez a 8 nap is olyan, hogy csak abban az esetben kell visszavennie, ha azt még el tudja adni, vagy ha meghibásodás a készülék hibájából ered. Tehát, ha te kakaót öntesz a dobozba, vagy úgy bontod fel, hogy a rosszhiszeműség ereje meglátszik a terméken csomagolásán (kettészakítod pl), azaz már eladhatatlan, nem köteles visszavenni. A fogyasztóra nézve is van megkötés, miszerint törekednie kell, hogy a felbontás közben minél kisebb kár keletkezzen a termék csomagolásán, és az ismét eladható legyen. Ezen persze mindenki vitatkozik, de a fogyasztóvédelem állásfoglalása a mérvadó, a honlapjukon volt is szó erről már. Tehát ha veszel valamit, kutya kötelességed vigyázni arra, és ha elszarod, nem fogják visszavenni.A másik ez a telefon sztori is olyan, ki mondja meg, hogy nem te ejtetted el? Azért gondolom a csávó okkal volt goromba, nem? Nem tudom, én még ilyet nem is igazán tapasztaltam személyesen. Akkor láttam ilyet, ha valami nem stimmelt valamelyik személynél. (vagy eladó vagy vásárló).
Láttam én már olyat is, hogy a "kedves" vásárló összekarcolta valami csavarhúzó szerűséggel a billentyűzetet (kb 100eft-os teló), majd visszament, hogy izé, ezt ő így vette és cseréljék ki neki.Aztán meg csak néz, ha rossz napon rossz eladóhoz megy és annak meg elpukkan az agya, hogy ilyen pitiáner dumával akarják hülyére venni. (én nem vagyok telefon kereskedő, beszállításnál láttunk sok érdekes visszárut.)
Nagy áruházakról meg annyit, 2 hónapot vártam xbox javításra, mire go fogyasztóvédelem és csere lett. De ez is áruház válogatja, ki a főnök, hogy intézi a dolgokat.
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #40854 üzenetére
Ezek a plázás telefonos akárkik mind gengszterkinézetűek, az életben nem mertem még semmit venni tőlük és nem is fogok
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #40854 üzenetére
Az szép.
-
Kasza08
őstag
válasz
SFONarayan #40760 üzenetére
remélem tudod, hogy már semmit nem ér az UP!
-
5oultrain
aktív tag
válasz
SFONarayan #40246 üzenetére
Ment P.v.!
-
_ak_
addikt
válasz
SFONarayan #40150 üzenetére
Szerintem kérdezd meg alien_ fórumtársunkat is. Én is most rendeltem meg tőle.
Mr.Grincs: Én is 203W-os táppal kaptam a jasperes premiumomat. Igaz szintén konzolvilági
-
kommunism
aktív tag
válasz
SFONarayan #40060 üzenetére
nem is beszélve a beépitett hangfalról
-
kommunism
aktív tag
válasz
SFONarayan #40054 üzenetére
mind2ő monitor 16:9 es képarányu ugyh elvben nem lehet baj.
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #40016 üzenetére
Oszt' deríjje' már ki a kedves boltos, hogy te éppen milyen lemezeket használtál...
-
Prof01
veterán
válasz
SFONarayan #39985 üzenetére
Elem jobban bírja, de akksival azért jóval gazdaságosabb.
-
Prof01
veterán
válasz
SFONarayan #39980 üzenetére
Villogni fog a kontrolleren 2 zöld led.
Utána még tudsz játszani 1 órát kb. Aztán kikapcsol. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39924 üzenetére
Lehet hogy a 18as karikát a véres erőszakos dolgokra értik. Igazából tökmindegy mert aki nincs 18 az is fog vele játszani, szóval ezeknek a karikáknak visszatartó ereje nincs.
Ez nem olyan mint a cigi meg az alkohol hogy 18 éven alulikanka nem adnak, mert a játékgyártóknak nem érdeke az hogy ne játszanak a játékkal mer káros lehet hanem csak az hogy minnél több fogyjon a polcokról. Az persze más kérdés, hogy elborulhat egy gyerek agya és kiugrik az emeletről vagy a papa revolverével fejbelő mindenkit a családban álmában, mert ilyesmit látott a GTA 4 ben is. Természetesen ezzel nem lehet felelősségre vonni a játékgyártót, mert nem az ő dolga a gyerekre figyelni, hogy mit kap vagy mit vesz meg a boltban. De akinek egy játéktól vagy filmtől elborul az agya és nem tud különbséget tenni a valóságtól és játékban lévő képzeletbeli világtól az alapból olyan is, beszámíthatatlan és diliházba van a helye és megérdemli ha elkapják a rendőrök és jól tarkónlövik amiért kiírtja a családot. -
BloodyEddie
őstag
válasz
SFONarayan #39911 üzenetére
Erre használod szegény GTA4-emet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39911 üzenetére
Vannak, csalások a GTA 4 ben, amit a telefonba kell beírni, de ilyenre nem emlékszem hogy lenne.
-
alien_
őstag
válasz
SFONarayan #39758 üzenetére
A Ballad of Gay Tony 1600 pontba kerül.
Dj Polc: Már miért kéne? Drága konzol, drága játékokkal, hosszú fejlesztési időkkel, rutintalan fejlesztőkkel, gyerekbetegségekkel... Kell ez nekünk?
-
Dj Polc
tag
válasz
SFONarayan #39758 üzenetére
Ballad off gay toni komplett játéknak számít.Amúgy a DLC-k 400 MS pontot kóstálnak.
-
Dj Polc
tag
válasz
SFONarayan #39754 üzenetére
A többi ember live-on.Bizonyos játékoknál a sztory előrehaladásával is kapod a GP-ket.
Bár szerintem is jó lenne mondjuk 100 után 1 ms-pont.
-
SÜN!
tag
válasz
SFONarayan #39752 üzenetére
"Az Achievementek különböző célok amelyeket a játékok készítői helyeznek el a szoftverben. Ezeket a játékosnak nem kötelező teljesítenie azonban amennyiben sikerül (minden achievementhez leírás tartozik, melyben kifejtik, mi-miért jár) egy felugró "Achievement Unlocked!" ikon tájékoztat róla és abban a pillantban bele is égeti a profilunkba. A LIVE! rendszerre csatlakozott játékosok achievementjeit azonnal archiválja a Microsoft a központi rendszeren és ezek után bárkinek megmutathatjuk Online mire is voltunk képesek az adott játékban. Az Achievementekkel együtt ún. "Gamerpoint" is jár (minden achievement más GP értékkel bír) ami kiemelt helyen szerepel minden játékos profiljában. Sok játékos sportot űz abból, hogy minél több ilyen célt érjen el, és még az átlagjátékosok is neki szoktak ülni szórakozásból egy-egy nehezebbnek."
szerk.: megelőztek
szerk2: ha jól tudom nem lehet elkölteni
-
Dj Polc
tag
válasz
SFONarayan #39752 üzenetére
A játékokon belül vannak ezek speckó dolgokkal lehet elérni és azek elérésével kapsz G pontot.A G pontjaid látszanak a profilodban és minél több van annál nagyobb becsben tartanak.
KB -
alien_
őstag
válasz
SFONarayan #39570 üzenetére
Nem jó helyen keresed
-
zsocy
őstag
válasz
SFONarayan #39566 üzenetére
Vagy nézz szét itt a PH-n
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Vagy nézz szét a gamer365.hu-n
-
Kasza08
őstag
válasz
játékaim.hu-n nézz szét
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39564 üzenetére
A GTA 4 nek a kiegészítő része a Ballad of Gay Tony, Azt MS pontért lehet letölteni.
-
_ak_
addikt
válasz
SFONarayan #39552 üzenetére
Nincs tapasztalatom és nem is hallottam ilyesmiről, de mivel ehhez gondolom szoftveres módosítás ill burkolat bontás szükséges, nem hiszem, h simán járható út lenne és ha már vmit módosítottál a gyárihoz képest, mármint softosan, akkor kiszúrhatnak és bannolhatnak. Legalábbis elméletben, a gyakorlatban nem megy minden ennyire szabályszerűen, neked kell eldöntened, h megéri-e a kockázatot 1-2 régi játék.
Mellesleg van egy rakat játék ami megy buhera nélkül is. [link]
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #39508 üzenetére
Egyenlőre nem szándékozom, de ha nem nagyon viszik, akkor majd szólok, ha aktuális lesz még számodra is!
-
válasz
SFONarayan #39456 üzenetére
Parasztvakítás, nem létezik 4800-as ceruza akkuba.
Egyébként ezek az utángyártott kütyük elég megbízhatatlanok, ezt maga a kereskedő mondta nekem, ezért nem vettem pl memkártyát sem. -
Don47
tag
válasz
SFONarayan #39459 üzenetére
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39459 üzenetére
5000-ért kapsz vezetékest, 4 db aksi áráért
-
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan #39456 üzenetére
Állítom, hogy egy 2000mAh-s sanyo eneloop tovább bírja mint az a 4800...állítólag 2500 fölött már nem érdemes venni mert hiába töltöd fel mire belerakod a fogyasztóba messze nem tud annyit...sőt ha napokat áll egyhelybe akkor lemerül magától
eneloop ezért jó, akár 1 évig is képes tárolni az energiát és tovább bírja mint egy 2500-as durecell vagy energizer
nekem most boxhoz adott duracell elemek vannak benne. 1 nap harcore játék után még mindig maxon áll
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39452 üzenetére
Kontrollerbe? én sima energizer és duracell ceruza méretű aksikat használok, nagyon rég, évekkel ezelőtt, vettem 2 garnitúrát
-
Tomics
addikt
válasz
SFONarayan #39449 üzenetére
fél évnél tovább biztos hogy nem bírja. inkább vegyél sanyo eneloopot
szétcseszni nem tudja a kontrollert. max amikor töltöd kifolyik vagy felrobban -
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39449 üzenetére
mint a box
-
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #39442 üzenetére
Itt a helyes ?link?
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39277 üzenetére
na ez bitang lenne tv tunerral együtt van:[link]
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39271 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
SFONarayan #39271 üzenetére
Mármint amibe HDMI kábel megy? Persze. Enyém is olyan. BenQ E2200HD.
Amúgy meg haverom is vett vga kábelt nála a 19 colos monitoron szellemképes volt a kép. Az én kábelommal tökéletesen tiszta volt. Kábeltől is függ. Amúgy írj be a monitoros topikba hátha valaki tud valamit mondani.(bocsi nem tudom már ki kérdezte) -
szergely001
csendes tag
válasz
SFONarayan #39258 üzenetére
10 oldalt megnéztem, nem találom
Azért mondom furcsa ez a monitor mizéria... most már azon is gondolkozom, hogy az XBOX hibás, de ezt a dashboard update-t megpróbálom még. Mi van ha kiveszem a HDD -t és úgy frissítem live-on keresztül? Lehetséges?
-
szaszlaci
addikt
válasz
SFONarayan #39221 üzenetére
Hi!
Ne használd, semmit nem javít, inkább ront hosszútávon, ahogy lerakódik benne a por.
A Micr. "csak" nem ajánlja, garanciát nem bukod el miatta. Azért a Jasper sem életbiztosítás, csak jóval kisebb az esélye, hogy tönkremegy.más: Tudtok olyan játékot ajánlani, ami Guitar Hero fajta, de nem kell hozzá játékgitár? Egyedül a 3. részről van tudomásom, hogy ez teljesülne, de van talán másik is.
Köszi. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Ezt az MS kifejezetten tiltja , hogy használják a userek mert hogy a tápkábel előbb megy ebbe és csak utána a boxba és lehetnek olyan kivételes helyzetek , hogy nem kap elég áramot a box(mert előtte ebbe a kúlerszarbamegy) és azért lesz 3LED-es ilyenkor viszont nem vonatkozik a garancia.
Mr.Grincs
Engem is már régóta foglalkoztat ez az angliai rendelés de mire elküldeted futárral minél nehezebb annál drágább. Nézz meg egy ups honlapot vagy dhl vagy dpd-t. Szerintem bedobozolva számolhatsz 8-10 kilóval. -
StLui
veterán
válasz
újfajta gépre fölösleges zajkeltő szerintem
-
BaLee
addikt
válasz
SFONarayan #39213 üzenetére
Írom amit én hallottam: regisztrálnod elég akkor ha gond lesz vele, addig nem kell, mert ha eladod akkor nagyobb hercehurca átregisztrálni más nevére.
Számla meg semmi nem kell hozzá, ezért tök mind1 melyik boltban vetted, csak az Xbox száma alapján kell beregisztrálni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39210 üzenetére
Ők nem intéznek semmit, ha meg igen akkor szerintem heteket is várhatsz.. MS fogja neked intézni ha baja van. Csak fel kell hívni őket ha leseggelt a cucc és akkor tudják a dolgukat, megy a futár, és viszi a szervízbe, meg hozza is vissza neked a kis kezedbe.
-
zsocy
őstag
válasz
SFONarayan #39194 üzenetére
Az a bundle már tuti Jasper volt, nekem is pont ez van, és Jasperes. Ha a hátulján 12.1 A van írva akkor az.
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #39191 üzenetére
Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest