- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlaiseS
csendes tag
Sziasztok!
Van valami eljárás, ha nekem csak mobil netem van, viszont szeretnék a neten játszani? Ethernet kábel a gépbe és a boxba? Lehet így LIVE-ra kapcsolódni? Valaki segítsem pls! Köszi
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
fenoman #43440 üzenetére
Üdv! Kb. egy hónapja ugyanilyen jelenség ütötte fel nálam a fejét. E74 lett belőle, akkor írtam is ide. Simán hívd fel a Microsoftot, nekem 2 hét után 'újat' küldtek, mivel nem tudták megcsinálni. És egy forintomba sem került az egész. Még szerencse, hogy nekem most jött elő, mert már csak fél évem volt a garanciából hátra.
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
xbox360gamer #42763 üzenetére
Kaptam tőlük egy kísérőlevelet, hogy úgy döntöttek kicserélik az egész gépet. Nem azt kaptam vissza, amit elküldtem, pl. a DVD meghajtó tálcája sem ilyen volt, meg vhogy csedesebb is.
-
BlaiseS
csendes tag
Jó reggeleket!
Gondoltam megosztom veletek, hogy a múltkori e74-es affér után most érkezett meg a szervizelt gépem. meglepetésemre kicserélték az egészet és kaptam egy teljesen újat. A régi 2007. augusztusi gyátású ez pedig tavaly áprilisi.
Már hiányzott. Köszi mindenkinek az akkori segítséget!
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
norbitális #42447 üzenetére
Na erre speciel én is kíváncsi lennék. Mármint, hogy vajon a garancia kiterjed-e a tartozékokra is, vagy csak és kizárólag a gépre?
PS: Látom végül csak hasznos volt, hogy leírtam és még az #1 HSz-be is bekerült, igaz átszerkesztve. mellesleg tegnap du. 4-kor jelentettem be a hibát és ma 11-kor jött is a futár, vidékre, szóval ilyen szempontból korrektek. -
BlaiseS
csendes tag
Nah, sikerült beszélnem a Microsoft-tal. leírom a tapasztalatokat, hátha valaki úgy jár mint én. És nem tudja, hova forduljon.
Tehát hardverhiba először regisztráld a boxot az xbox honlapján itt. Majd hívd a 06 80 018590-ás telefonszámot. Automata fogad, mindig az 1-est kell neki nyomni, amíg nem jelentkezik az ügyfélszolgálatos. Mondd el neki mi a hiba, megkér hogy hajtsd végre az elhárítási dolgokat. Mondd meg, hogy megvolt, akkor nem kell szöszölni. Elmondja, hogy csak a gépet, winchester nélkül és üres dvd meghajtóval csomagold be, semmi mást ne tegyél a dobozba, garancialevelet sem. Ne írj semmit a dobozra. Elmondja, hogy a gyakorlatban 10 nap kb. a javítási idő és egy UPS futár fogja hozni-vinni. Teljesen díjmentes az egész, senkinek nem kell fizetni. Ad majd egy 10 jegyű ügyfélazonosítót amivel folyamatosan a neten nyomon tudod követni a javítás állapotát. Mindenek előtt írd le magadnak otthonra a box szériaszámát, mert kérhetik. Ha nem jönnek érte, hívd újra az ügyfélszolgálatot.
Ja, és megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy újra indul-e a garancia a javítás után. azt mondta nem.Remélem tudok segíteni, ha valaki pórul jár, mint én.
-
BlaiseS
csendes tag
á tököm tele, mi az a nyolcvanas szám mert amit ott írnak (06 80 018590) nem reagál semmire) :S az életben nem lesz így megcsinálva
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
xbox360gamer #42389 üzenetére
És kérnek bármit is a telefonon keresztül? Mert próbáltam ezt az internetes szervízt, regisztráltam is a gépet, de nem igazán működik az oldal. 2007 decemberben lett vásárolva a gép, szóval a 3 év még éppen jó rá.
-
BlaiseS
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket, mondjuk mióta van boxom.
De sajnos a tegnapi nap elég sötét volt számomra, E74-et kaptam. Nem ragozom. Szétesett a kép kb. 10 perc játék után.
Érdeklődnék, hogy valaki, aki hasonlóképp járt, vagy akár 3 ledes lett a gépe, vette-e már igénybe a MS szervízét? Örülnék ha leírná a tapasztalatait valaki és az egész procedúrát, hogy ez hogyan működik. Mit kérnek, kerül-e pénzbe...ilyesmi. Az online hibabejelentésig eljutottam. De érdekelne, hogy onnantól, hogy én bejelentem a hibát, mi fog történni.
A gép egyébként nincs flashelve, soha fel sem volt bontva. Az általános garancia lejárt már rá, hiszen 2007 végén gyártották, de elvileg még E74-re és 3 ledre meg kéne, hogy csinálják.Remélem vki segít a tapasztalataival, hiszen nagyon szeretem ezt a gépet és nem szeretném ha a játékokkal együtt a kukára kerülne.
Szép napot!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest