- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
No hat ez eleg uj jatek... ez nincs a listan de meglehet hogy ratja lesz hacsak nem a mozgatas alatt lett korrupt a file.
A jovo nemzedekenek pedig egy lista ha hasonlo tortenik (ez a lista nem up to date sajna...):
UNMOVABLE SAVE GAME FILES:
Ace Combat 6 (can move but not copy)
Call of Cthulu: Dark Corners of the Ear
Crimson Skies
Dead or Alive 4
Fable: The Lost Chapters
Ghost Recon 2
Indigo Prophecy
Perfect Dark Zero
Raze's Hell -
Z0mbi
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
Én sem. De nekem csak akkor megy el ha kihúzom a 220-ból.. Áram alatt nem szabadna neki.
Először azt hittem rossz a játék, hogy elmentem aztán másnap nem látja. Mire rájöttem hogy az a kocsog dátum szarakszik velem. Most már úgy kezdem ha ki volt húzva hogy Clock állítás bekapcs után közvetlen, aztán minden mehet tovább. Végül is fél perc az egész. -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
akkor tényleg csak dekoder kell neked, mert eddig gondolom a számítógépedről kapta a szett a dekódolt jelet, keress számítógéphez használható külső hangkártyát hátha az erre is jó, bár nem vagyok meggyőződve róla, mert a belső hangkártyád sem tud fogadni külső optikait, és ezek a külső cuccok is usb-n keresztül kapják az anyagot a számítógéptől
-
StLui
veterán
Sajna így neked marad a sztereo füles kimenet, amit egy erősített hangfalpárhoz direktbe tudsz kötni, vagy az optikai egy dekoderes cuccba kell, hogy menjen
mivel hajtottad eddig a hangfalakat?
szerintem az xboxból direktbe kiszedett analóg jel kevés egy hangfalhoz, de lehet rosszul tudom -
StLui
veterán
az optikai kábelen futó jel még kódolatlan, és erősítettlen, az xbox analog hangkimenete is szerintem csak egy fejhalgató vagy hasonló meghajtására elég, az átalakító ami neked kell az egy dekóder vagy dekoderrel rendelkező erősítő. egyébként kizártnak tartom, hogy ne legyen a tévének külső hangfalkimenete
-
-
StLui
veterán
profil-t nem kell meneteni, a helyre állítással (talán gamertag recover a menüpont? )minden visszajön, kivéve a mentések, ahoz MS memóriakártya kell, vagy az MS adatmentő kábele, programja de ez talán csak 20-as HDDről nagyobbra működik, de lehet, megy pl 60-120 között is de arról nem olvastam
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest