- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Janix12 #46855 üzenetére
A kingking-os cucc már régen nem működik, és ha uj lapod van +uj dashboard a jtag hack se fog.
De túl sokat nem veszitesz mert kevés a ram, gyenge a proci és a vga is lefutott benne. Arra jó, amire készült... persze a "kingkongos" időkben még jónak számitott egy izom pc szintjén volt, de annak már vagy 5 éve. Most kb egy tecsó' gazdaságos pc "erejét" nyalja alulról.
-
FefeeX
veterán
válasz
Janix12 #45305 üzenetére
Azzal azért nem árt óvatosnak lenni, eddig még nem láttam olyan tesztet amiben USB vinyóval próbálkoznak. Viszont, ami tuti, hogy max 16 gigát tudsz róla majd használni pendrive partícióként.
Majd ha nagyon ráérek este, az egyik USB külső vinyómmal bepróbálkozom, miután telepítettem az új dash-t, a 640esen úgyis van egy üres, kényszer winnek fenntartott 40es partíció.Apropó, bármilyen penről telepíthető az új dash? Mármint ahhoz ugye nem kell átformázgatni, hogy azt lássa?
Djuree: a heroes2 eredetiről sajna én lemaradtam. A 4 és az 5 nekem bejött, a 4 főleg, az 5 egy idő után igen unalmas, viszont az első héten nagyon jó volt, főleg mikor még a demóval nyomtuk a duelt egymás ellen neten
Mondjuk majd akkor örülök a zavvi-nak, ha ténylegesen meg is érkezik a WC3mam a postán.
-
FefeeX
veterán
válasz
Janix12 #45290 üzenetére
akkor nem tudom milyen kábel kell, ezek szerint vicces a dolog
(egyelőre nem foglalkoztatott a téma, nem merek moddolt boxszal fenmenni netre, főleg, hogy terveim szerint visszamoddolom majd egy fél éven belül, és akkor megyek majd LIVE-ra)
a hogyan osszuk meg a boxszal netünket leírást pedig itt találod -
FefeeX
veterán
válasz
Janix12 #45288 üzenetére
Egy oldallal korábban valaki beírta, hogyan kell beállítani PC-n hogy továbbküldje a Boxot netre. Nem hinném, hogy a boxról látni fogod a PC-t
Az hogy a PC látta a boxot, már jót jelent.
A PC-t kötötted össze a box-szal patch kábellel? Mármint se switch, se router, se hub? Mert az mondjuk számomra érdekes lenne, ha úgy látná, főleg hogy abban az esetben routerhez kell elvileg cross. Mármint ésszerű gondolkodás esetén
-
FefeeX
veterán
válasz
Janix12 #45282 üzenetére
Routerrel patch kábel, másik boxszal, PCvel meg cross.
Nyilván ugyanúgy, mint PC-k esetébenHa vissza érkezik újra kezdődik a garija?
Csak ha cserélik a gépet. Ha alkatrészt cserélnek, annál újra kezdődik az 1 év, 3LEDnél elvileg újrakezdődik a 3 év. Viszont teljeskörű garancia tényleg csak gépcserénél kezdődik újra - azonban a szervízben töltött idővel csere nélkül is meghosszabbodik. -
Djuree
félisten
válasz
Janix12 #45272 üzenetére
küldtem már ki párat. mindet 3 leddel. volt amiben komplett alaplap meg drive csere volt, volt amiben nem, volt mikor full új gépet kaptam. semleges dobozba tedd mert nem abban kapod vissza. lenyúlják a dobozt. én egyszer a saját box-os dobozában küldtem vissza mert nem volt más, egyszer egy pc alaplap dobozában. mindig sima fehér dobozban jött vissza. nem lesznek morcosak, nekik mind1 mibe rakod, csak te nem kapod vissza a dobozt...
Def26: el sem hinnéd milyen jó kis verda, a legjobb renault. olvass teszteket róla, csak dicsérik. gyönyörű forma (nekem sedan van), igénytelen, nem kell karbantartani sem csak minimálisan, keveset eszik, megbízható, és nem utolsó sorban nagy a hely, elférek magam mögött, nem verem be a fejem sem (pici ember vagyok: 196cm 104 kiló
) és az egyik legnagyobb csomagtere van még a mai autókkal összehasonlítva is. picit nehezen gyorsul, 1,4-es 78 lovas, de ez legyen a legnagyobb baja, meg ütközésnél nem sokat véd, ez mondjuk nem jó annyira. én nagyon szeretem, faternak is ugyanilyen verdája van csak más szinben
raktam rá disztárcsát meg még kéne rá egy kis szpojler és baromi jól nézne ki
-
Djuree
félisten
válasz
Janix12 #44379 üzenetére
vegyetek gyorsan egy memókarit (használtan is lehet) és arra másoljátok át. vagy kölcsönkértek egyet. én anno ezt úgy oldottam meg, hogy megkértem aki megvette a gépem, hogy ne törölje már a memókarit addig, amíg nem másoltam le róla az adatokat, így ő is tudta használni mert volt még rajta hely. aztán meglett az új gép, elmentem hozzá és átraktam a már saját új memókarimra a cuccaimat...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest