- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
David93Pecs
tag
válasz
karakpecze21 #49758 üzenetére
Muszálydzseki. xD Ez jó.
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #49753 üzenetére
látom nem csak én vagyok hülye
-
David93Pecs
tag
válasz
Komoly kép. xD
-
€uro
őstag
válasz
Hehehe... Mond, hogy hűt az a kabát!
Amúgy meg a Slim árához csapj hozzá még egy keveset, és vegyél egy klímát!
-
€uro
őstag
válasz
karakpecze21 #49741 üzenetére
A max. hőmérsékletet szerintem 16-17 óra körül éred el. Utána - ugyan csak szépen lassan, de - fokozatosan csökkenni fog. És nem csak az esti zápor miatt.
-
KraRe
aktív tag
válasz
karakpecze21 #49733 üzenetére
Én is tetőtérbe vagyok, és ~30-32 fok van
Nekünk nincs leégetve semmivel, de sötétzöld, és belülről a fal hungarocellel le van szigetelve, nehogy kimenjen a meleg -
Gombinyó
őstag
válasz
karakpecze21 #49699 üzenetére
Nem lehet, azt csak az adott gépen lehet felhasználni.
-
Gombinyó
őstag
válasz
karakpecze21 #49695 üzenetére
Nem kell semmi papír csak létrehozol egy online profilt és alapból hozzácsapják a trial goldot.
-
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21 #49600 üzenetére
Értem. Mondjuk nem voltam erős fizikából meg villamosságtanból sem, de akárhogy számolom, nekem az a 2.5 W-os fogyasztás amit az egész gép stand by-ban nyom, az éves szinten 1000 Ft. Ezért nem éri meg kikapcsolgatni nekem.
De azért leírom, hogy jött ki nekem, mert lehet, hogy rosszul számolok, és nem 1000 Ft, hanem pl 10000 a megoldás, és akkor már nekem is megérné kikapcsolgatni2.5W*24óra*365nap=21900Wh=21,9kWh*50Ft/kWh=~1100Ft
A két és fél W-ra link: [link] Van,a hol még ennél is kevesebbről írnak.
Most ezt nem kötekedésnek írom, csak legutóbb kurva nagy éves különbözetet kellett fizetni áramszámlára, és akkor utána számolgattam, és erre jutottam, hogy nem ez okozza. De lehet, hogy benéztem valahol, és akkor jó lenne (nekem
) , ha ezt tisztáznánk.
-
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21 #49595 üzenetére
De miért jó, ha mindig áramtalanítod a gépet?
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #49557 üzenetére
Nagyon halk, és úgye az eleje érintős lett, elhúzod az újadat a lemez kiadó gomb elött. És pityeg egyet áhh! Viszem haza!
Kb. olyan meleget fúj mint a jasperes gépek terhelés alatt. A hűtése elégé jól sikerült réz magú.
-
Ateszzero
őstag
válasz
karakpecze21 #49539 üzenetére
Az jó jel. Viszont ha kiolvasható lenne újból a kulcs, akkor ő már szerintem megtette volna, főleg ha ahogy mondod ért is hozzá.
Megkérdezem azért miben tud segíteni. -
Ateszzero
őstag
válasz
karakpecze21 #49536 üzenetére
Vele szeretném elüzletelni.[link]
-
lvnt
őstag
válasz
karakpecze21 #49454 üzenetére
Elvileg október 29.-én fog kijönni boxra.
-
törölt tag
válasz
karakpecze21 #49425 üzenetére
Az amper és a V is változik.
Van 16-os, 14-es, és 12-es.... -
törölt tag
válasz
karakpecze21 #49422 üzenetére
Gond nélkül ment, túlfesszel?
-
csdm
senior tag
válasz
karakpecze21 #48899 üzenetére
Egyszerű külső vinyót lehet hozzá csatlakoztatni USB-n?
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #47273 üzenetére
Köszönöm az elismerést!
De én nem örülök neki hogy ilyen rövid volt így most 14 ezrem suty kirepült az ablakon. De most este el is cseréltem a Dante's Infernomat egy Army of Two-ra meg egy Dead Space-re!
Szal most 2 napig eleszek megint!
-
Zyelor
aktív tag
válasz
karakpecze21 #47251 üzenetére
Hááát, jó játékok a GTA-k imádom őket. A 4-et is, a San Andreast is nagyon szerettem. De ha őszinték akarunk lenni, akkor beláthatjuk, hogy legfílingesebb és a legjobb a Vice City volt.
Bár ízlések és pofonok.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47236 üzenetére
Átolvastam, és ami még kimaradt.
A küldetésekért ugye pénzt kapsz, amit ügyesen elkölthetsz szórakozásra (amiket írtam) vagy vásárolsz.
Elég sok dolgot vásárolhatsz.
Pl. nyúllábat, ami szerencsét hoz a fosztogatásban, stb.
Orvosságokat, térképeket, a lovadnak különféle dolgokat (almát), stb.
A fegyverboltban eddig még csak töltényeket tudtam vásárolni, lehet hogy később lesz fegyver.
Vannak olyan cuccok amik nem tudom mire valók, szegényes angol tudásomnak köszönhetően.
Ha lovon vagy, akkor a lónak is van életvonala. Ami pl. csökken ha sokáig vágtázol elfárad (ledob a hátáról a 3,14csába), stb.
Az utcán mindennapos dolog hogy valakit megkéselnek. Ekkor elég nagy az ordíbálás, és a sikongatás. Soha nem értem még oda időben, talán majd egyszer.
Egyik éjszaka mászkáltam a kovács pajtája körül, és hátul találtam két palit akik egy lámpa mellett aludtak a földön pokrócon. Gondoltam a levegőbe lövök. Ijedtükben felugrottak, én megröhögtem az egészen, mindaddig amíg pisztolyt nem rántottak és szitává lőttek.
A kocsmában iszogatás. Kipróbáltam mit csinál, ha nem csak egy kupicával iszom. Kb. a 6. után megtántorodtam, persze próbáltam kétségbeesetten kapaszkodni a pultba de nem ment. A csapos rögtön elrakta a whiskyt, én pedig megpróbáltam elindulni. Elég kevés sikerrel, nagyon jól szimulálták a részeges mozgást (igaz én még csak filmen láttam ilyet). Leszerettem volna pihenni, de nem jutottam el a lépcsőig. Ott a kocsma közepén összerogytam, mint a tanyatető, és elaludtam. Semmit nem csinált egy darabig, bármit nyomtam. Részegen nem engedte elővenni a fegyvert.Szerk.
Jaj és még valami. A por, emberek. Ez a vadnyugati terep por nélkül olyan, mint egy szimulátor játék gumifüst nélkül. És megcsinálták, nagyon ott van, amikor csak sétálsz, futsz, stb. Bjutifull -
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47225 üzenetére
Red Dead Redemption
Vannak olyan emberek akik darálják a játékokat. Jó magam az a típus vagyok aki ha tetszik a játék képes vagyok csak nézelődni és figyelni a részleteket, és ámulni.
Pár órát toltam, de közel sem annyit, mint szerettem volna. Ha nem kellene dolgozni, még mindig ott ülnék.
Ismét nagyot alakítottak a Rockstar-os fiúk/lányok.
Ami egyből szembetűnt az ugye a grafika. Eszméletlen, csoda szép. És végre van az embereknek rendes foguk és nyelvük, és nem egyforma minden embernek. Rengeteg karakter található a játéban. Hihetetlen gyönyörű tájakon játszódik az egész. Minden precízen kidolgozott, a sziklák a bokrok, a repülő madarak, stb..
Minden él a városban. Az embereknek ha neki mész akkor fellököd (nem elfordulva sodrodnak), megbotlanak, stb. Tyúkok, rókák, nyulak, lovak, tehenek, stb. mint az életben, nem hiányzik innen semmi.
Csak egy western játékkal játszottam eddig, a Call of Juarez2-vel. Nem is hasonlítanám össze a kettőt, ez szerintem valami iszonyat nagy ugrás ahhoz képest. Pedig a Juarez2 sem volt rossz.
Minden bejárható, ezer küldetéssel, te alakítod mit milyen sorrendben csinálsz meg.
Ha akarsz bemész a kocsmába inni egyet, leülsz és pókerezel (dollárban megy a játék), vannak örömlányok is de nem tudom lehet-e velük valamit kezdeni.
A fogadóban kivettem 50$-ért egy szobát örökre, ott tudok menteni, vagyis pihenni amikor csak akarok. Persze van egy kis házam is egy másik városban, ahol szintén lehet pihenni.
Váltakozó napszakok, éjjel tök érdekes hogy kiürül a város aztán ahogy kell fel a nap úgy jönnek és teszik a dolgukat az emberek. Nagyon hangulatos egy éjszakai lovaglás.
A lovak. Nagyon kidolgozott az egész. A sétagalopptól egészen a vágtáig, lehet adagolni a lónak a tempót. Ügyesen megoldották. És ahogy a lovak kinéznek, valami brutál, minden izmuk úgy mozog ahogy kell.
A vágta közbeni lövöldözés is hangulatos. Bár még nem jöttem rá hogy célzok és irányítom egyszerre a lovat. Ez a bajom a lovas kocsinál is.
A ló amit mondasz neki azt csinálja. ugrik, nagyon hirtelen meg tudod fékezni, ágaskodik. Arról nem is beszélve, hogy saját lovad van. Mehetsz akármerre, csinálhatsz bármit. Soha nem kell keresgélned a lovad. Füttyentesz egyet és már hallod is hogy valahonnan közeledik. Kurva nagy.
Csak vágtattam a prérin egyik faluból a másikba, és találkoztam egy emberrel. Rohant felém. Leszálltam a lóról gondoltam valamit akar majd. Akart is a rohadék valamit kiabált és jajveszékelt, felpattant a lovamra és nagy röhögve már el is vágtatott. A szemétláda, gyorsan futásnak eredtem, aztán eszembe jutott a fütyülés. Gondolom ledobta magáról , mert kisvártatva megjelent a lovam, hehe.
Vagy miközben szintén mentem át a prérin. Belebotlottam egy megtámadott párba, a fickónak már kanyec volt, a nő pedig megkötözve fetrengett a földön. Persze eloldoztam, hálás volt.
Segítetem egy lovaskocsis bácsin is akit szintén megtámadtak, és a sebesülés miatt nem tudta hajtani a lovakat. Elvittem neki a kocsit a városba, persze közben még 2X megtámadtak a banditák.
Van a városban egy olyan szórakozási lehetőség is amit nem tudom hogy hívnak, de biztos beugrik mindenkinek.
Lerakod a kezedet tenyérrel lefelé, széttárt ujjakkal az asztalra. Késheggyel (először lassan) elkezded az ujjaid közt szúrkálni az asztalt, aztán egyre gyorsabban.
Kihívsz valakit a nézelődök közül, persze mindig ügyesebb jön. Ha akarsz kiszállsz menet közben, vagy végig csinálod (mondjuk azt megnézném). A gombokat kell megadott sorrendben nyomogatni ahogy felvillan az ujjad közt. Egyre gyorsabban. Azt hiszem 5X vághatod meg magad. Ugyanis ha félre nyomsz vagy később nyomod a gombot, a saját kezedbe szúrsz, hehe. Volt mikor már tiszta vér volt a kezem a végén.
Segíthetsz a seriffnek is, elfogni banditákat.
Próbáltam azt is, mi van ha én vagyok mondjuk a lótolvaj. Lerántottam az utcán a fickót a lóról és gyerünk. Pillanatok alatt a nyomomban volt a város.
Kihívhatsz embereket párbajra is. Ezt még nem nagyon vágom hogy is működik, meg is haltam.
A fegyverek hangja tökéletes, látványra is frankó. Több fajta fegyver lehet nálad, de lehet pusztakézzel öklözni is.
Használatuk kiváló, még egyenlőre bekapcsolva hagytam az automata célzást. Nagyon gyorsan fedezékbe ugrik John Marston, és onnan is kiválóan lehet lőni. A hullákat érdemes átkutatni pénz és lőszer miatt. A lőszer garantáltan fogyni fog gazdagon, attól nem kell félni.
Ja, és a tutorial részen ki más vezetne végig mint egy csinos cowboy néni.Szóval aki a 80-as években minimum egyszer volt a farsangon indián vagy cowboy annak köteleződarab! Amúgy pedig mindenkinek ajánlom aki nem csak a hentelős játékokat szereti.
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #47225 üzenetére
Páran tolják a topicból. Pont azt néztem a hétvégén! 1. hsz-ben talán mutatja is!
-
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #47087 üzenetére
Vagy inkább installálnád fel a játékot...
Lost Planet 2 valakinek megvan? Milyen? Fasza? GOW -os vagy Lost Planetes?
Ebben is van ilyen kötelező gyűjtögetni való hülyeség? Mentések, hogy vannak benne?
Ha GOW -os akkor megveszem.
-
Morden24
nagyúr
válasz
karakpecze21 #47067 üzenetére
Na igen, ez a rövidség dolog kicsit bosszant. Zavvi-n most ~6000 forint, annyit szerintem köv hónapban meg fog érni nekem
(#47068) Djuree: Értem. Mondjuk nekem az a bajom, hogy szerintem nagyon kevés embert érdekel az ilyesmi itthon, szóval ha úgy döntök, hogy megveszem, akkor effektíve vakon vágok bele
Na mindegy, ezzel is várok, 8000-ért egyelőre sokallom. Rondább meg nem lesz 1-2 hónap alatt sem@All: Egyébként ti miről beszéltek, amikor arról van szó, hogy "meg kell bontani" valamilyen kábelt?
-
Gebriel
veterán
válasz
karakpecze21 #47030 üzenetére
"Most úgy oldottam meg, hogy vettem egy kábel hosszabbítót és a tv-re kötöttem a fülest."
Mi vaaannnnn???????????
-
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47012 üzenetére
47001.hsz
"Elég gáz éjjel játszani úgy, hogy kettő füles van a fejeden."Egyik chat, másik a játék hang.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Nem lehet. Elvileg xbox classic-os játékok tudnák használni, de gyakorlatilag azok sem.
-
eddie17
addikt
válasz
Csak beszédre jó. A játék hangját nem viszi át.
-
Morden24
nagyúr
válasz
karakpecze21 #46993 üzenetére
A komát mindenképpen jelentsd!
-
joey0924
csendes tag
válasz
karakpecze21 #46993 üzenetére
hmm
-
lvnt
őstag
válasz
karakpecze21 #46981 üzenetére
Nigériai csalások. Szvsz, ez is valami ilyesmi lehet, csak nem Nigériából.
-
dunc
nagyúr
válasz
Hello átbaszás nekem egyszer egy 3 ezres üzletre jelentkeztek Kanadából
Alap levélszemét,kuka.
-
Sickboy25
addikt
válasz
nekem is egyszer jelentkezett valaki Kanadából az itt hirdetett telóra... Nem foglalkoztam vele...
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #46985 üzenetére
Jogos, bocs én voltam a paraszt!
Mindenesetre ne menj bele, lehet átbaszás is sőt. Pont azért amit leírtál...ott is találna ha akarna. Lehetm ph-ról valami okos szórakozik
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #46983 üzenetére
Meg mellete olyat is tettem le az asztalra amivel segítettem emberkéken!
Bemész egy autóboltba ott se kérdezed meg hogy hol lehet venni narancsot!Jóformán csak ennyi volt a bajom az egésszel...Lehetőleg ne menjünk át személyeskedésbe...
-
Xirtam
veterán
válasz
Mi vagyunk mi? Off topic esetleg logout?! Menj és szólj a moddiknak h töröljék...De amúgy meg hatalmas átbaszás, ha belemész meg is érdemled
Alan Wake-esek figyelem [link] Youtubon mind a 6 rész ( előzményeket mesél el ) megtalálható. A linkem az első!
-
Sickboy25
addikt
válasz
karakpecze21 #46330 üzenetére
az még igen, de a pitch black -et még filmnek nevezni is erős túlzás... Az összes klasszikus és művész horrorral rendelkezem az 1930-as évektől...(beleértve a nálunk betiltott thai, vietnami és hong kongi fröcsögősöket is
)
Nah de nem ezért jöttem... Rádugtam a routerre a boxot és onnantól kezdve szakadások illetve eszméletlen belassulás a normál netnél... Régebben nem tapasztaltam ilyet vagy ehhez hasonlót. Esetleg valaki tudja miért van?? A frissítés után is lassú maradt...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
karakpecze21 #46325 üzenetére
Alien, Pitch Black mint horror? Hátizé...
-
FefeeX
veterán
válasz
karakpecze21 #46030 üzenetére
Nekem lassan két hónapos, most fagyott először, meg is állt a szívem egy pillanatra (még szerencse, hogy garis
), de mikor mögé nyúltam, a langyosból is a hidegebb verzió jött a levegőből. Vinyóról játszom, így a DVD olvasás miatt sem lehet, de mivel MS a cuccos, így 2havonta 1 fagyás teljesen normális...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #43229 üzenetére
Erről van szó. Kényelmesebb jobb a boxon való játék mint pc-n. Jobb kikapcsolódás.
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43110 üzenetére
Na ja
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43106 üzenetére
Gondolod végig! Ha fekva van rajta van a polcon pl. Akkor alul bentragad a hő mert nem jár a burkolat körül a levegő. De ha állítva van akkor körbejárja a levegő sokkal hüvősebb az oldala. Kapcsold be a géped azt próbáld ki!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43075 üzenetére
Hadd kötekedjek ez is benne van első hsz-ben!
Mármint, hogy hogyan kell kiírni!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43070 üzenetére
Arcad géphez már 512 belső memória jár
60-as pack et kivonják
120 as elit marad a super elithez meg 250 es a hdd ennyi.Amúgy azon vagyok kiakadva hogy lehet ilyen hülyeséget benyelni? Ott a google a barátod ha valamit nem hiszel el....
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43068 üzenetére
Ez hihetettlen hogy valaki nem képes annyira hogy elolvassa az első hsz-t miután szoltak neki meg nagy hurka betükkel kivan írva! És még vissza is kérdezel hogy igaz e a többmagos hülyeség!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43046 üzenetére
Vannak oldalak ahol rátalálsz a demokra, amit cd/dvd-re kitudsz írni. Ezért kár volt megbontani a boxod! De ez első HSZ-ben FAQ-ban levan írva!
-
Roland18x
tag
válasz
Sikerült megoldani a "Darksiders gondot" ? Én most végeztem vele...
-
válasz
Netről is lehet szedni demokat, azt kiírod lemezre, és már ki is tudod próbálni.
Ha jól tudom amit Te írsz, arra nincs lehetőség. -
Roland18x
tag
válasz
karakpecze21 #42940 üzenetére
De hol tartasz mégis ? Én már Black Throne nevű pályán...Ha bírok segítek csak mond meg hol akadtál el...
Más.:
Srácok valaki megcsinálta már ezt a régiózár kikerülési dolgot ? Tudnátok egy épp kézláb leírást linkelni ? Mert amiket én eddig próbáltam egyik se működött...És ennek a szegény Razer Deathadderem látta kárát.
Az egész azért lenne lényeges, mert megvettem GeoW2 All Front Collectiont és már jó lenne kipróbálni az új multi pályákat.ui.: Überkonzol nem játszik - tudom, hogy megcsinálják pár száz forintért, de nem Pösti vagyok...
-
csaba1203
addikt
válasz
karakpecze21 #42927 üzenetére
A Tubon rengeteg végigjátszás videó van.Biztos megtalálod a megoldást
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
karakpecze21 #42878 üzenetére
Van még rá 2év ms gari ha bekövetkezne.inkább ne. lenne valakinek 20as hdd eladó?
-
StLui
veterán
válasz
karakpecze21 #42878 üzenetére
Nerm garanciális szervízt lehet kérni az MS-től? pl 3éven túli 3led-nél?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
karakpecze21 #42868 üzenetére
Kösz nem lettem nyugodtabb. a ventik nem pörögnek annyira de hallható a különbség. a 2led E74 lenne?
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
karakpecze21 #42764 üzenetére
az assassin 2 csak azért ad 30 at mert megnézel egy videót és megnyomsz egy gombot...
-
Z0mbi
senior tag
válasz
karakpecze21 #42760 üzenetére
Semmire/. Ezek az "achievement"-ek amiket bizonyos dolgok elvegzeseert kapsz mint jutalom. Ez arra jo max hogy a haverodnak elmondhasd hogy nekem 5000van mar vagy 50000... (de akkor valoszinuleg nincsenek barataid
mert ahoz eleg sokat kell nyuni a cuccot!)
Vannak akik erre szakosodnak es csak arra mennek ra hogy minnel tobb achievement-juk legyen. Ennyi. De a Tescoban nem cserelik be sajtos stanglira -
válasz
karakpecze21 #42454 üzenetére
Akkor elég csak az ügyfélszolgálatot felhívni.
norbitális: Nálam ilyen nem volt, már 4 joy-t kértem, persze különböző gépekhez, az utolsó most jött meg 2 hete.
Red@Arc: Nem ellenerőzik.
Akárhányszor telefonáltam, mindig ugyanazzal a nővel beszéltem. 1 éven belül
Én még nem hallottam olyanról, hogy a rossz joy-t elviszik. -
4sal3
aktív tag
válasz
karakpecze21 #42320 üzenetére
Nekem hétvégén 12órát is megy a box, vinyórol játszok és nem fagy le.
-
Sanya
nagyúr
válasz
karakpecze21 #42278 üzenetére
SZia! van róla nagyon jó oktatóvideó a youtube-on ( keress rá a how to és a pálya nevére azt hiszem a 6. sorszámú lesz az!) . öcsémmel 2 óra kínlódásután, felváltva sikerült véghetvinni.
mondjuk a kiskarok a képernyőn nem azt mutatják, amit kellene.
-
szpal17
őstag
válasz
karakpecze21 #42280 üzenetére
Az tényleg komoly rész...én is szívtam vele.
A lényeg hogy minnél gyorsabban kell a kis űrhajókat elpusztítani...leggyorsabban talán az árammal lehet őket kicsinálni...aztán addig húzd a hajót amíg még jön az első sorozat lövés. Lemegy az életed, de nem halsz meg utána pedig feltöltődik újra a kicsinált hajóktól.
Egyébként néha nekem is kivoltak az idegeim a játéktól, pihentem kicsit és egyből sikerült ami előtte fél óráig nem...
Sok sikert -
bandiras2
senior tag
válasz
The game is lie to you
A játék hazudik neked. Mikor nem forgatni kell a rombolót, akkor a karok rángatása helyett (fel-le) csak húzd le a g**ibe. max 5 próbálkozás a több óra sz*pás helyett.
[yutub] -
Csabee.
nagyúr
válasz
Ajánlom még a MidNight Club LosAngelest és a az Army of Two 2.részét.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
karakpecze21 #42278 üzenetére
Azzal én is szívtam picit, de hidd el menni fog
Az élvezetes rész,csak egy idő után idegesítő.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
karakpecze21 #42171 üzenetére
Lehet, de én befogom szerezni, elite-hez az dukál úgy érzem
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #42120 üzenetére
az nem trafó
az táp. a trafó csak a tápnak egy része, még ezer más dolog van benne
-
dunc
nagyúr
válasz
karakpecze21 #42120 üzenetére
Néhány jasperhez 175Watt adapert adtakde 150watt a jellemző,a tied jasper(150watttarfóóóó
)
-
OddMan
őstag
válasz
karakpecze21 #42066 üzenetére
Úgy van ahogy írod, de kiegészíteném annyival, hogy már vannak wave 4-es és 5-ös játékok is.
Ahhoz, hogy az ilyen backupok menjenek frissíteni kell a drive fw.-ét.
Ez nem túl egyszerű dolog, de mivel no warez ezért ez itt off. -
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #42066 üzenetére
"De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!"
"Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki."
-
Def26
félisten
válasz
karakpecze21 #42059 üzenetére
Próbáld ki az első részt is. Én most estem neki PC -n magyarosítva.
-
Sanya
nagyúr
válasz
karakpecze21 #42036 üzenetére
az enyémben hűtésmod volt 12V-os, szóval mint ha egy boeing 747-est felszállás közben lelőnek, na ilyen a hangja, csak folyamatosan. nem kis szenvedés árán lebányásztam a burkolatot, és egy mérnök ember segítségével a 12VB-os kb 8V-ra vettük vissza (ellenállás bekötésével) a GPU, nem melegedett így sem.
-
DonMedve
addikt
válasz
karakpecze21 #42040 üzenetére
Nem,nem ventiszabályzós!Én is nemrég vettem,kicsit emelkedik játék alatt a hőmérséklet,de nem vészes!Megnyugodhatsz!
-
oddsmaker
tag
válasz
karakpecze21 #42040 üzenetére
Ha újat vettél és Jasperest akkor tuti jóba nyúltál, nopara
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #41734 üzenetére
Atomgeszi:
Értem, köszi.
Az nem baj csak ha egy ellenőrzés idejére kéri.
Mégsem zörgeti majd a lemezt egész játék alatt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
karakpecze21 #41734 üzenetére
Rátudod másolni ha nem bannolt a box. De ettől függetlenül ugyanúgy fogja kérni a dvd-t egy ellenőrzés idejére.
-
jookomak
őstag
válasz
karakpecze21 #41709 üzenetére
tök jó, nincs boxom (de lassan szeretnék, azért is olvasgatom a topikot), de az ilyen kérdésekre már én is tudom a választ.
ha felmásolod vinyóra a játékot, akkor az elején ugyanúgy be kell tenni a lemezt, hiszen onnan ellenőrzi, hogy rendelkezel-e a lemezzel, máskülönben 20 ember venne egy lemezt, aztán körbeadnák.
arcade elit közt a vinyón kívül már nincs különbség.rendiboy: az 1:négymillióhétszázezer dinamikus kontrasztarány velejárója. kell, hogy legyen valami olyasmi a tv menüjében, hogy dynamic contrast. illetve game/movie/pc üzemmód, mert úgy szokták, hogy valamelyikben ki van kapcsolva a dinamikus kontraszt. meg kell keresni az adott üzemmódot. használati utasítás lehet segít.
-
OddMan
őstag
válasz
karakpecze21 #39958 üzenetére
Szerintem fáradj át az xboxklub.hu oldalára, ott talán tudnak válaszolni a kérdésedre.
-
30z.Samu
félisten
válasz
karakpecze21 #30611 üzenetére
Igen, a PS 2 strapabíró 9 év után is! Azt hiszem kemény 4MB-s kártya van benne meg 300Mhz-s proci.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #30601 üzenetére
Hát szerintem ez az a pont amikor már nemkéne eröltetni a játékok átíratását és kiadását ps2re. Szépvolt, jóvolt, elmúlt. Szerintem élvezhetetlen kockásan
Lehet hogy csak én vagyok ennyire igényes meg finnyás de nekem nem sok kedvem lenne így játszani.
Jó hogy nem adták ki PS2 re a GTA 4 et. Persze akinek van ps2 je az hozzászokik a látványhoz. De szerintem már fölösleges eröltetni a témát. De a rengeteg bevétel miatt foglyák még legalább 1 évig. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #30594 üzenetére
Nem tölt be elég gyorsan a dvd ről ezért késik minden meg akad is. Ha lenne vinyód nem lenne ilyen sűrűn ilyen probléma. Én láttam nagy hd tv-n az undercovert ps2-n és iszonyatosan kockás volt, de el is ment tőle a kedvem.. Mármint a ps2 részétől. Nemtudom ki volt az az állat aki kitalálta, hogy adják ki ps2 re is.
-
Xirtam
veterán
válasz
Semmi, GTA IV ezt csinálja PC-n és néhol Xboxon is pubol a játék utolag tölt ennyi! No para...
-
adam_
senior tag
válasz
Ne menj annyira gyorsan...
(Amúgy foggalmam sincs...
) Nekem is volt ps2, de ilyen gondjaim nem voltak.
-
rudymester
senior tag
válasz
karakpecze21 #29663 üzenetére
Valószínűleg igen. A Harry Potter hasonló volt. Akkor volt csak 100%, ha minden titkot, tárgyat stb megtaláltam.
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #29130 üzenetére
a hülye
-
tiv83us
veterán
válasz
Bacc papucs rulz
-
HagaNRG
őstag
válasz
Barátom, gratula!
3x néztem meg a videód és mindháromszor halálra röhögtem magam a nyugodt hanggal hozzáfűzött kommentárod, illetve a retros adidas papuccsal történő finom mozdulatos gyógyítás miatt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
karakpecze21 #29134 üzenetére
Igen, azt is láttam, de a második hatásosabbnak tűnik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Aztaqrva!
Ez nagy!
"Remélem hasznát veszitek, nekem bevált!"
-
Xirtam
veterán
válasz
Hát ehez csak gratulálni tudok!
Elégé felbaszhatott! Én nem tudnám szétbaszni az elitem még ha be is döglene végleg! Valamire csak jó lenne max eladni a cigányoknak hogy még jó!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #29122 üzenetére
De mi pont arról beszélünk,hogy Grincs hogy csináljon még a garancia idő alatt magának 3LED-et!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #29115 üzenetére
Fogadjunk, hogy megcáfolak?! Alapból 65 fokon pörög a box gpu-ja ha ventiket megállítod 80 foknál van az a pontja ahol maglassúlás van! Na most ha a ventiket meg is állítja és csak játszik ergo nincs szellőzése még ha le is vágja a box magát ő visszakapcsolja 1 óránál tovább többet nem bír ezt állítom neked!
De a legegyszerűbb ha betakarod!
-
maniac
senior tag
válasz
karakpecze21 #27672 üzenetére
Jaja a condemned 1 nagyon jó volt, aztán most láttam, hogy van második rész, ami nem is jelent meg pc-re.
-
burgatshow
veterán
válasz
karakpecze21 #27672 üzenetére
Majd rájösz, hogy miért érdemes többször végigjátszani.
Mod: The Property Magnate achi is beugrott.
-
burgatshow
veterán
válasz
karakpecze21 #27669 üzenetére
Elég sok azért még. Én már kétszer végig toltam, most megy a harmadik.
By the way a hétvégén kipörgettem a Mirror's Edge-t megint, csak most hard-on ráaádsul úgy, hogy a végéna a Test of Faith nevű achi is beficcent. Aztán még megcsináltam pár speed run meg néhány time trialt, illetve húgommal Lipsben is alkottunk, úgyhogy onnan is pottanyt egy-két achi.
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #27552 üzenetére
van új superbike, talán jobb mint a motogp. az új motogp-k nagyon szarok. persze a tourist trophyt nem űbereli semmi
-
hdman
őstag
válasz
karakpecze21 #27360 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
válasz
karakpecze21 #27092 üzenetére
hát nem épp ilyesmire gondoltam
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #26915 üzenetére
akkor tegyük tisztába
alien vs. predator 3. én erről tudok hogy majd jön pc-re.
x360-ra jött volna egy bioware féle aliens rpg, de kidobták a picsába (idióták, sztem rekordokat döntögetett volna
).
meg lesz 360-ra aliens: colonial marines fps.én ennyiről tudok, de persze én sem tudhatok minden gémről
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #26909 üzenetére
alien3
nem a colonial marines-re gondolsz? tudtommal alien3 nem lesz
-
_ak_
addikt
válasz
karakpecze21 #26715 üzenetére
Többen vannak mint hinnéd, ha nem is ezen a fórumon, de máshol épp elég tapasztalt gyűlt össze ahhoz, h tényleg azt lehessen mondani, h falcon v2 eddig a legjobb.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #26710 üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy akkor csak boxon játszok a GTA4 el. Mert sok hibát hallottam a pc-s verzióról, ez nem megy az nem megy ilyen driver olyan driver....Jobban jártam az biztos. Boxon tutti megy, és ment is hibátlanul. A frissítésre rá szoktam nyomni amikor felugrik néha. De igazából olyan nagy hibát én sem találtam benne, hogy megfagyna vagy kilépne vagy valami. Csak a textúra töltés néha de csak tényleg néha késik, de attól a játék nem élvezhetetlen.
Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest