- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Devil111
csendes tag
válasz
Colka79 #41865 üzenetére
Hát nekem amióta megvan boxom (augusztus), azóta sehogy sem tudtam megcsinálni a liveot a boxon. Egy csomó dolgot megnéztem neten ,hogy hogy kell de nem tudom összerakni hiába kötöttem modemre semmi :s
Amúgy valószínű, hogy én vagyok a béna dehát na...
Majd beruházok egy Wifis kütyüre azzal talán összejön :S
-
StLui
veterán
válasz
Colka79 #41859 üzenetére
box-on a recover gamertag-al tudod behozni a létező profile-t
nekem egyébként az xboxlive.com-raegyből a magyar oldal jön be, ahol le van írva, hogy hol elérhető a Liveszerk: ja és még valami regisztráció és gamertag létrehozása, amiben az avatar is benne van, az ugyanaz?
-
HagaNRG
őstag
válasz
Colka79 #41860 üzenetére
Hát figyel, mikor bekapcsolod a géped, van egy olyan, hogy Sign In.
Szerintem ezt offline módban is meg kell lépned mindig.
Azon belül meg már ott fognak sorakozni az accountjaid, amiket csináltál.
Nekem a 3 reghez, 3db kis avatar csávó tartozik, de mivel az angolt használom mindig, így minden mentésem, meg elért eredményem ahhoz tartozik, az usa és japán az üres lett.
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest