Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Nincs erre speciális készülék.
Marha egyszerű. Ha jó minőséget akarsz akkor HDMI-s bemenetes (EZ LÉNYEGES, mert sokszor hirdetik hogy HDMI-s, aztán csak ha jobban megnézi az ember gyereke akkor jön rá hogy csak a kimetete HDMI) dvd felvevő.
Ha megelégszel a közepessel akkor elég ha komponens van rajta. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #49673 üzenetére
"ők csak köridőznek"
Ez azért nem teljesen igaz, nem tudom honnan veszed.
Nekem az örökranglistából fent van mindenki barátlistán, ezek szerint neked is ha ilyen jól látod ki mennyit van onlájn.
Tudnék neveket sorolni akik elég sokat fent vannak.
Ha időm engedi akkor én is vagy onlájn vagy köridő, a karriert még alig csináltam.
Szoktunk külön szobákban is, csak haverok játszani. Vagy résztvettem a múltkor a LeMans24 tiszteletére rendezett LeMans Emlékversenyen, onlájn.
Mi 24 kört mentünk (kb. 90 perc volt), aztán abba sem akartuk hagyni és mentünk még pár versenyt. -
Crazyman33
senior tag
A legkisebb mérhető fogyasztás az enyémmel 0,1W. Ha nem mutatja akkor ennél kevesebbet eszik, a te elméleted szerint. Igazad van.
Viszont ha 0,1-nél kevesebbet eszik akkor az a hifi készenléti 16W-hoz képest jelentéktelen, tehát nulla.
Kb. olyan mint mikor azt mondod megálltam az ajtó előtt. Egy frászt, akkor is mozogsz csak nem olyan mértékben hogy azt mondjuk megmozdultál. -
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #49612 üzenetére
Szerintem nagyon meglepődnél ha vennél vagy csak kölcsön kérnél egy fogyasztás mérőt és végig zongoráznád a lakásban található fogyasztókat. És utána összeírni mennyit takarítanál meg. Én sem mondjuk egy sportszelet árát spórolom meg, vagy mondjuk a környezettudatos szarság miatt huzogatom- kapcsolom ki a dolgokat.
(Bár azokból az adatokból amiket írtál úgy tűnik mintha mérted volna, vagy csak valahol olvastad?)Szóval én nagyon meglepődtem néhány dolgon. Nem szeretnélek untatni, csak néhány érdekes dolog amire nem is gondol az ember.
(Minden mérés úgy történt, hogy 2 percet hagytam rajta a mérőt és a maxot írtam fel.)1;A rossz tv-m, amikor még jó volt, Samu 32-es HD Ready, nincs energiatakarékos mód, nincs off gomb a készüléken:
Készenlétiben: 11W
Menetközben: max. 80W2; Haver Philips 32-es HD Ready, nincs energiatakarékos mód, van off gomb.
Off módban: 8W
Készenlétben: 10W
menetközben: már nem emlékszem pontosan, kb.78W3;A mostani tv-m. LG 37-es, Full HD, van energiatakarékos mód, nincs off gomb.
(Van üzleti és otthon mód, de az üzletit nem mértem.)
Készenlétiben: 0.6W
Menetközben:
-energiatakarékos mód: képernyőkikapcs: 17W
-en.mód minimális: 80W
-en.mód közepes: 59W
-en.mód maximum: 40WA konyhában egy kis sztereó rádiós magnó. Minden kikapcsolva, csak be van dugva a 220-ba: 9W
A Pana hifi készenlétiben (csak az órát mutatja) eszik 16W, bekapcsolva 23W.
A gyerekek sd tv-je készenlétiben 29W, bekapcsolva 57W.
A mikro mondjuk 700W-ra állítva? Felejtsd el, 991W-ot eszik.Szerk.
Ja és valaki említette a telefontöltőt. Mondjuk csak SE töltőt próbáltam, de az nulla W-ot fogyasztott bedugva!!! Így azt már régóta nem húzgálom. -
Crazyman33
senior tag
válasz
gyulus08 #49586 üzenetére
Ja, csak vigyázz meg ne szívasson.
Én is mindig áramtalanítom. Azt hiszem a Batman játéknál vagy 5X kezdtem újra egy pályát mindennap, mire rájöttem hogy az figyelte a mentés dátumát. És az alap 2005-ös dátumnál nem töltötte be a 2010-es mentést. Hogy rohadna meg, okozott pár kellemetlen percet. -
Crazyman33
senior tag
Ha valaki gyári HDD-t akar venni. Érdemes ITT megnézni, elég jó akció van!
-
Crazyman33
senior tag
Tudom hogy OFF, de fontos lenne.
Tud valaki olyan kép feltöltőoldalt ahova mozgóképet is fel lehet tölteni? Help!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #49120 üzenetére
Ilyenkor szokták azt a szart írni....LOL
Te kis bio, ha kell priviben leírom. De nem fogok megint egy 8 napos bant a nyakamba venni.
De az előtte lévő dolgokat értetted, ugye? (RROD)Jaja, igazad van. Nem 70 lenne nekem sem ha eladnám a kb. 3 hónapja vásárolt friss tiszta gépem. Ettól függetlenül még a 42-ezres árkádnál is húztam a szám.
Az Éli könyve c.filme már készülök egy hete megnézni.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #49113 üzenetére
Amit te linkeltél az jobban tetszik, sokkal részletesebb. Eddig hol rejtegetted?
Várjál azzal a másolgatással, csak nehogy kitaláljanak valami kis turpisságot erre is.
Mondjuk neked annál hamarabb lesz meg a géped.Augusztusban a Kinecttel egyidőben jön az új dash. Már 3 napja megjelent a béta változata.
Néhány szóban összefoglalva az újdonságok:
- új betöltőképet kapott KLIKK
- a dashboard jelentős ráncfelvarráson esett át, továbbá a hangeffektek is változtak
- Kinect (lánykori nevén Natal) teljes körű támogatás
- verziószám: 2.0.12209
- a Lite-touch flash többé senkit sem véd meg! A két hónapja kint lévő alfa (2.0.11510) verziót a hacker társadalom már elemezte és arra jutottak, hogy egy olyan opcióval bővült a dashboard mely képessé teszi a meghajtó tartalmát kiolvasni és ellenőrzésre elküldeni (Live-ról jövő utasításra). Az XDK konzolok (fejlesztői gépek) már a megjelenésük óta képesek írni, olvasni a meghajtókat, így hardveresen minden gép képes rá viszont most jött el az idő, hogy a Microsoft szoftveresen is beépítette ezt az opciót. -
Crazyman33
senior tag
-
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Morden24 #48916 üzenetére
"Egy warezos majom sem fog új gépet venni a Live miatt, vagy legalábbis annyira marginális lesz a számuk, hogy egy kerekítésben is eltűnnének"
Héhéhéh, öcsipók!
Figyelj már oda miket írsz!
Én is a lájv miatt vettem tiszta gépet, pedig előtte a sötét oldalt képviseltem erősen.
És még tudnék emliteni pár arcot. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Lacazr93 #48909 üzenetére
Te most mire gondolsz?
Háttérkép:
Ott van a lájvon, mint pikcsörsz. Lemented és berakod háttér képnek.
Vagy bármilyen képet felraksz a boxra és azt rakod be háttérképnek.
Ha nagyon precíz akarsz lenni akkor valami képszerkesztő progival csinálod.
SablonHáttér téma:
Az is ott a lájvon, csak szinte mind fizetős. Letöltöd és használod. -
Crazyman33
senior tag
Akiknek bejött, azoknak kötelező vétel:
Jaaaaaaaaaaaaaaajjjj!
AC3
Na ez sem rossz:
StarWars:TFU2 -
Crazyman33
senior tag
válasz
tomgabor #48567 üzenetére
Így van ne szarozz. Vegyél egy árkádot és dugj rá egy nagy pöndrájvot. Az olvasóval ne törődj, ott a gari. Vagy nem erre találták ki? Nem kell itt kímélni semmit, amúgy sem adja meg magát olyan könnyen.
A játékok 100%-át nem úgy játssza az ember, hogy a tv-n be van nyomva a kuss gomb. Pörög a lemez és akkor mi van nem is fogod hallani, ha igen akkor csak azért van mert még nem szoktad meg (max 2hét).
Csak magamat tudom idézni:
"Ha mindenki azt nézné, akkor nem lenne tele minden fórum a szétcsámcsogott 3ledes kérdésekkel. Ha azért vesz valaki tiszta gépet mert de jó hogy 3 év, akkor meg mi a facomnak aggódik (a tulajok 80%) tolja inkább éjjel-nappal, jönnek-viszik-hozzák, nem?
Hogy hűtsem?, hogy tartsam?, porszívózzam?, járassam?, borítsam le vízzel?, hol melegszik alul-felül?, hajlamos? (nem erőszakos) Jaj mi lesz? Hagyjuk már."Amúgy pedig a pénztárcád dönt.
-
Crazyman33
senior tag
Ezzel én is így voltam, csak egy külföldi oldalon sem volt kapható.
Ezt felütöttem és két nap, már toltam is. Nekem ez többet ért, mint nézegetni mikor lesz majd újra külföldi oldalon, várni a csomagot, stb.
És szerintem jó áron vettem 6ezerért itthon, Magyarországon.
Inkább egy magyar kereskedőt gazdagítottam (na ezt a baromságot magam sem hiszem el.)
Muhahahaha -
Crazyman33
senior tag
95%-ban így kérdezik: Játszik valaki az XY nevű játékkal? Milyen?
Ebben az esetben tudja a nevét. Hallotta már valahol, látta hogy most jelent meg, stb.
Tehát tudja mit keressen. Khmmmm5% pedig, Tudnátok ajánlani valami lövöldözős játékot?
Annak leírod a játékok címét a válaszban. És már vissza is kanyarodtunk, mert ő pedig beírja a keresőbe.
Nem olyan bonyolult ez hidd el. Ha sokat vagy itt, akkor már te is biztos megfigyelted. -
Crazyman33
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #47412 üzenetére
Köszönöm!
-
Crazyman33
senior tag
Vettem vaterán 3701.- forintért RB: Beatles-t, mert volt hozzá egy ilyen vezeték nélküli mikrofon.
Tudja valaki hogy kell csatlakoztatni a Boxhoz?
Egy bekapcs gomb van az alján, és kész.
Bekapcsolom villog és annyi. Próbáltam úgy mint a kontrollert, csak itt a bekapcs gombot tartottam nyomva. Semmi. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #47387 üzenetére
Most keltél fel? Vagy csak a sör nyomott így el? hehe
"A LIVE gold előfizut töröljék"
Senki nem beszélt a lájv eltörléséről. Mindenki tisztában van vele hogy naon megéri.
Viszont ha sok cég átveszi ezt a fizetős mókát amit linkeltem, akkor duplán húzzák le rólad a pénzt. Na ugye már nem is vigyorog annyira az a szmájli. Ez szemét húzás.És Def hsz.-ből az derül ki hogy már javában alkalmazzák is.
Gebriel!
Előfordul, nincs gond!czaki10!
Ebben sajnos az eladó a hibás. Nekem is jött már postán vinyó (csupaszon, ház nélkül), én is küldtem már. Kitaláltak ilyen dolgokra egy ügyes kis tasakot, abban szinte törhetetlen. Majd linkelek képet, kérd hogy normálisan csomagoljon az a valaki. -
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #47360 üzenetére
Na igen.
Viszont én is fizetek a Goldért, pont azért hogy tudjak multizni. És akkor most marad a cset a befizetett pénzért?
Egy bolond százat csinál és gondolom csatlakozni fog a többi kiadó is, bár ne legyen igazam.
A Goldon kívül megint csengessek, ha használt játékkal akarok multizni? Faca.
Pont csak azokat veszem meg eredetiben amivel multiban szeretném tolni.Gebriel!
A konzol boltról annyit, hogy egy fehérvári is hirdet játékokat. A múltkor bent voltam és kérdeztem egy játékot ami fent van ott az oldalon.
Válasz: - ja, az már nincs meg. Már régen frissítettük a hirdetéseinket. -
Crazyman33
senior tag
Egy érdekes cikk, pont azzal kapcsolatban amiről ment a beszélgetés nem régen.
"másodkézből vásárolt játékok tulajdonképpen a kalózmásolatoknál is rosszabbak"
-
Crazyman33
senior tag
Nem tud valaki eladó Virtual Tennis 2009 játékot? Akár használt is érdekelne.
Már sehol nem lehet újonnan rendelni, vagy csak én nem találtam. -
Crazyman33
senior tag
Billentyűs hangszerrel jön a Rock Band 3
Mondjuk Box-ra nem lehet 4-nél többet rácsatlakoztatni, vagy rosszul tudom?
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47236 üzenetére
Átolvastam, és ami még kimaradt.
A küldetésekért ugye pénzt kapsz, amit ügyesen elkölthetsz szórakozásra (amiket írtam) vagy vásárolsz.
Elég sok dolgot vásárolhatsz.
Pl. nyúllábat, ami szerencsét hoz a fosztogatásban, stb.
Orvosságokat, térképeket, a lovadnak különféle dolgokat (almát), stb.
A fegyverboltban eddig még csak töltényeket tudtam vásárolni, lehet hogy később lesz fegyver.
Vannak olyan cuccok amik nem tudom mire valók, szegényes angol tudásomnak köszönhetően.
Ha lovon vagy, akkor a lónak is van életvonala. Ami pl. csökken ha sokáig vágtázol elfárad (ledob a hátáról a 3,14csába), stb.
Az utcán mindennapos dolog hogy valakit megkéselnek. Ekkor elég nagy az ordíbálás, és a sikongatás. Soha nem értem még oda időben, talán majd egyszer.
Egyik éjszaka mászkáltam a kovács pajtája körül, és hátul találtam két palit akik egy lámpa mellett aludtak a földön pokrócon. Gondoltam a levegőbe lövök. Ijedtükben felugrottak, én megröhögtem az egészen, mindaddig amíg pisztolyt nem rántottak és szitává lőttek.
A kocsmában iszogatás. Kipróbáltam mit csinál, ha nem csak egy kupicával iszom. Kb. a 6. után megtántorodtam, persze próbáltam kétségbeesetten kapaszkodni a pultba de nem ment. A csapos rögtön elrakta a whiskyt, én pedig megpróbáltam elindulni. Elég kevés sikerrel, nagyon jól szimulálták a részeges mozgást (igaz én még csak filmen láttam ilyet). Leszerettem volna pihenni, de nem jutottam el a lépcsőig. Ott a kocsma közepén összerogytam, mint a tanyatető, és elaludtam. Semmit nem csinált egy darabig, bármit nyomtam. Részegen nem engedte elővenni a fegyvert.Szerk.
Jaj és még valami. A por, emberek. Ez a vadnyugati terep por nélkül olyan, mint egy szimulátor játék gumifüst nélkül. És megcsinálták, nagyon ott van, amikor csak sétálsz, futsz, stb. Bjutifull -
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47225 üzenetére
Red Dead Redemption
Vannak olyan emberek akik darálják a játékokat. Jó magam az a típus vagyok aki ha tetszik a játék képes vagyok csak nézelődni és figyelni a részleteket, és ámulni.
Pár órát toltam, de közel sem annyit, mint szerettem volna. Ha nem kellene dolgozni, még mindig ott ülnék.
Ismét nagyot alakítottak a Rockstar-os fiúk/lányok.
Ami egyből szembetűnt az ugye a grafika. Eszméletlen, csoda szép. És végre van az embereknek rendes foguk és nyelvük, és nem egyforma minden embernek. Rengeteg karakter található a játéban. Hihetetlen gyönyörű tájakon játszódik az egész. Minden precízen kidolgozott, a sziklák a bokrok, a repülő madarak, stb..
Minden él a városban. Az embereknek ha neki mész akkor fellököd (nem elfordulva sodrodnak), megbotlanak, stb. Tyúkok, rókák, nyulak, lovak, tehenek, stb. mint az életben, nem hiányzik innen semmi.
Csak egy western játékkal játszottam eddig, a Call of Juarez2-vel. Nem is hasonlítanám össze a kettőt, ez szerintem valami iszonyat nagy ugrás ahhoz képest. Pedig a Juarez2 sem volt rossz.
Minden bejárható, ezer küldetéssel, te alakítod mit milyen sorrendben csinálsz meg.
Ha akarsz bemész a kocsmába inni egyet, leülsz és pókerezel (dollárban megy a játék), vannak örömlányok is de nem tudom lehet-e velük valamit kezdeni.
A fogadóban kivettem 50$-ért egy szobát örökre, ott tudok menteni, vagyis pihenni amikor csak akarok. Persze van egy kis házam is egy másik városban, ahol szintén lehet pihenni.
Váltakozó napszakok, éjjel tök érdekes hogy kiürül a város aztán ahogy kell fel a nap úgy jönnek és teszik a dolgukat az emberek. Nagyon hangulatos egy éjszakai lovaglás.
A lovak. Nagyon kidolgozott az egész. A sétagalopptól egészen a vágtáig, lehet adagolni a lónak a tempót. Ügyesen megoldották. És ahogy a lovak kinéznek, valami brutál, minden izmuk úgy mozog ahogy kell.
A vágta közbeni lövöldözés is hangulatos. Bár még nem jöttem rá hogy célzok és irányítom egyszerre a lovat. Ez a bajom a lovas kocsinál is.
A ló amit mondasz neki azt csinálja. ugrik, nagyon hirtelen meg tudod fékezni, ágaskodik. Arról nem is beszélve, hogy saját lovad van. Mehetsz akármerre, csinálhatsz bármit. Soha nem kell keresgélned a lovad. Füttyentesz egyet és már hallod is hogy valahonnan közeledik. Kurva nagy.
Csak vágtattam a prérin egyik faluból a másikba, és találkoztam egy emberrel. Rohant felém. Leszálltam a lóról gondoltam valamit akar majd. Akart is a rohadék valamit kiabált és jajveszékelt, felpattant a lovamra és nagy röhögve már el is vágtatott. A szemétláda, gyorsan futásnak eredtem, aztán eszembe jutott a fütyülés. Gondolom ledobta magáról , mert kisvártatva megjelent a lovam, hehe.
Vagy miközben szintén mentem át a prérin. Belebotlottam egy megtámadott párba, a fickónak már kanyec volt, a nő pedig megkötözve fetrengett a földön. Persze eloldoztam, hálás volt.
Segítetem egy lovaskocsis bácsin is akit szintén megtámadtak, és a sebesülés miatt nem tudta hajtani a lovakat. Elvittem neki a kocsit a városba, persze közben még 2X megtámadtak a banditák.
Van a városban egy olyan szórakozási lehetőség is amit nem tudom hogy hívnak, de biztos beugrik mindenkinek.
Lerakod a kezedet tenyérrel lefelé, széttárt ujjakkal az asztalra. Késheggyel (először lassan) elkezded az ujjaid közt szúrkálni az asztalt, aztán egyre gyorsabban.
Kihívsz valakit a nézelődök közül, persze mindig ügyesebb jön. Ha akarsz kiszállsz menet közben, vagy végig csinálod (mondjuk azt megnézném). A gombokat kell megadott sorrendben nyomogatni ahogy felvillan az ujjad közt. Egyre gyorsabban. Azt hiszem 5X vághatod meg magad. Ugyanis ha félre nyomsz vagy később nyomod a gombot, a saját kezedbe szúrsz, hehe. Volt mikor már tiszta vér volt a kezem a végén.
Segíthetsz a seriffnek is, elfogni banditákat.
Próbáltam azt is, mi van ha én vagyok mondjuk a lótolvaj. Lerántottam az utcán a fickót a lóról és gyerünk. Pillanatok alatt a nyomomban volt a város.
Kihívhatsz embereket párbajra is. Ezt még nem nagyon vágom hogy is működik, meg is haltam.
A fegyverek hangja tökéletes, látványra is frankó. Több fajta fegyver lehet nálad, de lehet pusztakézzel öklözni is.
Használatuk kiváló, még egyenlőre bekapcsolva hagytam az automata célzást. Nagyon gyorsan fedezékbe ugrik John Marston, és onnan is kiválóan lehet lőni. A hullákat érdemes átkutatni pénz és lőszer miatt. A lőszer garantáltan fogyni fog gazdagon, attól nem kell félni.
Ja, és a tutorial részen ki más vezetne végig mint egy csinos cowboy néni.Szóval aki a 80-as években minimum egyszer volt a farsangon indián vagy cowboy annak köteleződarab! Amúgy pedig mindenkinek ajánlom aki nem csak a hentelős játékokat szereti.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #47171 üzenetére
Próbáltam, így van ahogy írod!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
karakpecze21 #47012 üzenetére
47001.hsz
"Elég gáz éjjel játszani úgy, hogy kettő füles van a fejeden."Egyik chat, másik a játék hang.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gebriel #47003 üzenetére
Köszi, ezek szerint nem kell nekem mutyizni mégsem. Hmmm.
Szóval ha ezt rádugom a Boxra usb-n, akkor egyszerre jön ezen a hangja a játéknak, és annak a hangja akivel beszélek lájvon?
Kicsit húzós az ára, egy fülesért. A Forzánál és a Tennisnél nem is annyira lényeg az 5.1. -
Crazyman33
senior tag
Van-e, létezik-e olyan headset a box-hoz amivel hallom a játék hangját is és beszélgetni is tudok? Vagy ezt házilag kell mutyizni.
Elég gáz éjjel játszani úgy, hogy kettő füles van a fejeden.
-
Crazyman33
senior tag
Jaj a szívem.
VideóSickboy!
A 3,14csába, de irigy vagyok. -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
joey0924 #46883 üzenetére
Nem kell 9,1 giga a Forza futattásához. Csak a 2. diszket muszáj telepíteni. Ha ez az egy ilyen játékod van akkor elég egy 6-8 gigás pen is. Sőt ha car pack-ot sem tudsz hozzá letölteni akkor a 4 giga is elég.
ITT az új dash. Ez teljesen legális (még mielőtt valaki jó szokás szerint, már emeli a kardját), lehúzod és felrakod. A többit pedig már leírta Integrator.
-
Crazyman33
senior tag
Én nem. Lényeg?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Dj Polc v.2 #46723 üzenetére
Jó erős spárga kell hozzá. höhö
-
Crazyman33
senior tag
válasz
#57833216 #46693 üzenetére
Tisztábban vagyok a játékkal.
Csak már sokat játszottam vele.
Az első részeknél még megcsináltam a karriert. Gyűjtöttem a pontokat. Gyűjtöttem a sztárpovert hogy nagyobb szorzó legyen, stb.Most már nem érdekelnek ilyenek. Csak párbajnál.
Amúgy a haverok és saját szórakoztatásom miatt pengetek, nem az acsikért. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree #46683 üzenetére
"ha nem tetszik az a vélemény valakinek akkor ne írd le"
Ja, hogy tudni kellett volna hogy nem fog tetszeni, értem. hehe
Azzal van sokszor tele a fórum hogy valaki a másikat dorgálja. Ezt ne csináld, azt ne csináld.
Lapozz vissza, majd te is meglátod.
El kell menni egymás mellett, de nem úgy hogy közben lépten-nyomon neki megyek vállal.Ha alapszabályba ütközik akkor moderátort kell keresni, Ennyi, majd intézkedik.
Ha nem akkor pedig...
Mindegy, ha ennyire ráér valaki, csak furcsálom ezt az állandó ba..tatást. -
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #46674 üzenetére
Ez hatalmas, és tényleg így van. Ezt csak így lehet tolni, és valóban arra a párórára sztárnak érzi magát az ember. Persze csak olyan "mintha" tudnál gitározni és a kedvenc előadóid számát pengetheted a gityón. Hasonló koncertek nálunk is vannak. Mondjuk ez a lámpa le-fel kapcsolás nem jutott még eszembe, de állat. Höhö
A tetoválós rész tetszett a legjobban! heheSipi16!
És elpusztíthatatlan! (Schuszter Lóránt) -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #46620 üzenetére
Nem feltétlen demo van hozzá. Én is úgy vettem hogy teljes játék (Banjo) volt hozzá.
Erre gondoltam.
És a képen a gép mellett ott egy játék. A neve: Xbox Live Arcade.
Ezt kérdeztem, hogy nem-e tudod mi is ez pontosan? Lájvos árkád játékok vannak rajta? Full vagy demók? Vagy csak letöltéshez feljogosító tartalom? Stb.
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46597 üzenetére
Annyira azért nem, mert csak mediumon pengetek.
A GH-s hangszerekkel játszható minden RB-s játék. Viszont fordítva már nem igaz!A Beatles kikapcsolódásnak jó, nem kell vért izzadnod gitárral. Van egy fajta hangulata, és a gombák úgy öregednek ahogy mész az időben (karrierben) előre. Jól megcsinálták.
A Metallica, teljesen más tészta. Nagyon ott van, pörgős zuzós számokkal. Na azzal már izzadtam párszor.
hdman!
Az AC/DC szerintem az egyik legjobban eltalált része az RB-nek! Hatalmas ötlet volt tőlük, hogy egy az egyben a koncertet megcsinálták a játéknak. Nagyon sokat pörög az a lemez a Boxban, és ezt tényleg nem lehet kis hangerő mellett pengetni.
Azt viszont nem értem, hogy a gitárnál miért fix szoló van, míg a dobnál nem. Most ezt általánosságban értem. Legtöbb számban van olyan rész, hogy a dobbal figurázhatsz bármit. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46593 üzenetére
Már látom, hogy döntöttél. Nem fogod megbánni!
Nekem tetszik, nem az a szokványos. Sok műfajt megtalálsz, de már olvastad.
Krokodilrákk, hej öcsém, van itt minden.
Régi számok. Új kombók.
A grafika mellékes, bár ebben már szebb. Olyan csillag születik filling, pfff.
Ja, és ha esetleg párost játszotok akkor nincs vége a számnak ha letiltja valamelyik hangszert (mert rosszul játszott) Megy tovább és vissza lehet lépni a számba.
Amúgy úgy vettem észre, hogy sokkal kevesebb hibánál pirosba megy a mutató.
5ezerért engem is érdekel.Amúgy ezek vannak meg:
GH: 3
GH: Greatest Hits
GH: Metallica
GH: World Tour
GH: Band Hero
Rock Band: Lego Rock Band
RB: AC/DC
RB: Beatles -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree #46355 üzenetére
"azt írta ki."
Pont van a végén. (pislogó szmájli)
Arra a hsz-re utaltam, ami a gép által kiírt mondatot tartalmazza. Rakhattam volna linket is, csak napközben telóról írtam és azzal nyűgös. Ő értette, mert arra válaszolt.Ide írom neked is, hátha van ötleted. Az reg előzményeit már ismered.
"Xbox live isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID."
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree #46307 üzenetére
De kérdem én hogy mit szeretne?
Már kettő profilt regeltem mind a kettő más - más géméles címmel. Elfogadta, miért ne tette volna.
Ez a 3. is géméles!Kérem a következőt, akinek van tipptye.
Plusz felteszem a kérdést harmadszor hátha még senki nem olvasta, mivel se nem, se igen se nemtom választ nem kaptam.
Lehet egy gépen több profil is Gold, nem?
Bezzeg ha azt kérdezném hogy hány év gari van a Boxra. Egyből nekem ugrana min 5 ember az ordító, lehurrogó, falba verős szmájlijával, meg az első hsz-el. Pffff -
Crazyman33
senior tag
Regelni akartam egy profilt a lájvon és ezt írja ki" Xbox live isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID."
Most ennek mi baja? ID-t csináltam, már neki.
Lehet egy gépen több profil is Gold, nem?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #46286 üzenetére
Nekem vannak letöltve plusz dolgok. Csak arra nem emlékszem, hogy anno mikor letöltöttem akkor gold voltam vagy csak silver. De már nincs ingyen 1 hónap goldod a gépre?
Amúgy megpróbálhatom átküldeni mélben a kiegészítő cuccokat, aztán penről felrakod. (Milyen jó is hogy a mikrofos kezünkbe adta ezt a pen dolgot.)
Most én is egy másik profillal lájvozok az ingyen gold miatt, de így nem az igazi.
1.Oda is fel kellene vennem minden eddigi ismerőst hogy játszhassak velük.
2. Nincsenek ott a mentéseim.
3. A lájvon játszásért kapott dolgokat nem az állandó profilomhoz teszi.
4. Pl. a GH-ban nem tudok a profin tökéletesített másommal nyomulni, vagy a Forzában a garázsomban lévő autókkal.
stb.Lehet hogy hagyom a facomba és befizetek.
Ja, a Virtual Tennis-ről már nem is beszélve!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest