- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Roland18x
tag
válasz
Tharagul #44899 üzenetére
Magyar xboxos BC2 klán aligha van konzolon szerintem.
Ja, és ezúton is szeretném megköszönni Djureenak, hogy megszabadított BC2-től.
Én még nem találkoztam ilyen jó multi játékkal konzolon, mint BC2, de az online rendszerre valami csapnivaló...Nem is értem, hogy lehet egy ilyen jó játék alá egy ilyen istenverte ***** összehozni az EA-nak. Úgyhogy én inkább eladtam ameddig ért valamit. -
Djuree
félisten
válasz
Tharagul #43823 üzenetére
boxos-at nem próbáltam, csak a pc-sről tudok nyilatkozni. valahogy nincs meg az a hangulat mint az 1-ben. olyan monoton. csak megyek mint a gép, azt nézem mennyi ideje játszok. nem élveztem. persze az elején igen, de mikor elmúlt a varázs el is adtam a gémet.
valahogy az 1-ben mindig vártam mi lesz a következő városban, mi lesz a következő küldi, milyen tárgyat dobott a boss, stb. itt ez nem volt meg....persze attól még jó játék, de én inkább most is titan questezek még, az jobb sztemeddie17: de. azért mondom hogy érdekes hogy magyarul írta ki.
-
DonMedve
addikt
válasz
Tharagul #43788 üzenetére
Te is ismered őket?
Egy kérdés!Vannak itt nagy FIFA guruk!Elárulná nekem valaki,hogyan lehet normális szabadrúgást rúgni?Mert akármilyen játékossal rúgom,vagy a kapus kezébe,vagy megy a francba a lelátóra,vagy kapufa!
Vagy valami rásegítést ki kellene kapcsolni?Mert a beadásnál is ki kellett kapcsolnom,mert sose oda adta be ahova én szerettem volna!Most az jó,de a Free Kick-el gondjaim vannak!
-
-
Def26
félisten
válasz
Tharagul #43730 üzenetére
Pörgősebb, gyorsabb, valahogy más na. Grafika annyira nem érdekel, mert szvsz tök ugyanaz. pl. PC -n bármikor meg tudod választani, hogy melyik csapatba legyél. Ott a lagolós szervereket ha akarod nem választod ki. Meg még sorolhatnám... de nem akarom.
Sokat játszottam boxon is, láttam te is nyomtad eleget de amikor nekiültem PC -n ott jobban megfogott a játék.
-
Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest