- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Don47
tag
válasz
Integrator #47903 üzenetére
A magyar arat szemely szerint 75 ezerre vagy tobbre saccolnam. Emellett az elejen persze konnyen lehet hogy elszallnak az arak.
-
Don47
tag
Nemsokara visszaterek, hol a legjobb most Elite-t venni? (Okositas nelkul.)
-
Don47
tag
válasz
heihachi #47298 üzenetére
"Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy 14k-ért megveszi az ember a játékot, játszik vele 8 órát és eladja 10k-ért. Oké, 4k bukó, de 4k-ért 8 órát szórakozott az ember, egy óra szórakozása 500 Ft."
Vegre valaki, aki igy gondolkodik. Ezt igy KELL felfogni, es akkor nem nagyon marad ok a sirankozasra, hogy a jo cuccok milyen rohadt dragak. En most adtam el egy csucskategorias telefont, megvasarlasakor a vilag legnagyobb tudasu PDA-ja volt. Utolag leosztva havi (!) 800 forintomba fajt. Nekem nagyon megerte.
ui. Nemsokara 360.
-
Don47
tag
válasz
Xirtam #45818 üzenetére
Ha mar az 1.hsz modositgatasanal tartunk, mi lenne ha a gamertag-eknel ilyeneket hasznalnank:
Mindenki latott mar ilyet. Igy nem csak arrol lenne kint info, hogy aktiv-e egyaltalan a gamertag, de azt is latnank hogy ki mikkel jatszik mostanaban. Egy kep az egesz, megcsinalni mindenkinek 1-2 perc, regelni sem feltetlenul kell, csak a gamertaget beirni.[link]
-
-
Don47
tag
válasz
MeszarosB. #45558 üzenetére
Eloszor is a gamer365.hu, igen porgos Xbox 360 adasveteli forum, erdemes folyamatosan figyelni, igen jo arakat lehet elcsipni.
Jo oldal a jatekaim.hu is, ahogy elotem emlitettek, igen nepszeru oldal.
Erdemes neha felnezni a game.co.uk angliai uzlethez is, jo aron vannak uj es hasznalt jatekok egyarant, ami meg jobb ha epp kifogod a leertekelest. Postaznak kis hazankba is.
Es vegul, de nem utolsosorban a vatera, itt is ervenyes hogy figyelni kell, de itt ritkabb a jo fogas. -
Don47
tag
válasz
Morden24 #45221 üzenetére
Igen jol nez ki...
Nekem nincs mobilnetem, csak azert erdeklodok mert a mostanimnal meg az is jobb lenne.
A lakasbol tiszta ralatasom van egy 400 meterre levo T-Mobile toronyra, szoval a tererovel valoszinuleg nem lenne gond, csak ez a torony pont nem ad 3G-t... bizok benne hogy elobb-utobb megcsinaljak.
Egyebkent neked igy azzal a fekete boxszal altalaban mennyi a ping (es a sebesseg)? -
Don47
tag
válasz
FefeeX #44942 üzenetére
Annak idejen mar a CoD4 is csak 600p volt. WaW, MW2 szintugy.
A "konzolhoz eleg a 720p-s TV" dologhoz meg csak annyit fuznek hogy nehany eve, a HD-re valo valtasnal meg talan logikus gondolat volt, de ma mar nem latni ertelmet - egyreszt csokkennek az arak, masreszt mar az 1080p filmek is eleget nyomnak a latban, hogy ha tevet veszunk, jobban megeri a FullHD.
-
Don47
tag
válasz
breetai #44882 üzenetére
Ez nem USA/UK regtol fugg, hanem IP cim alapjan megy, szoval ha nem vagy Live-os orszagban, bizonyos tartalmakat nem tolthetsz le. Hiaba lenne az adott cucc elerheto az USA-ban vagy Angliaban, neked olyan lesz mintha mondjuk Nemetorszagban lennel, ahol egy rakas 'tul eroszakos' dolog (pl. gow tartalom) regiozaras. (Nemreg neztem utana ennek, nekem is van egy hasonlo kodom.) Ahogy Roland18x irta, VPN halozattal megoldhatod te is otthonrol, biztos hogy a konzolboltok is igy csinaljak.
-
Don47
tag
Regebben hallottam, hogy a Live-rol pontokert letoltheto Call of Duty Classic regiozaras. Ellenben van-e valakinek tapasztalata a MW2 Hardened-hez jaro CoD Classic koddal? Mit gondoltok, mukodne itthonrol, vagy mindenkepp kell hozza VPN? (UK regem van.) Thx.
-
Don47
tag
válasz
#16877568 #44352 üzenetére
Ha a kep nem is, a slim megjelenese eleg valoszinunek tunik. A Jasper utodjarol, a Valhalla nevu chiprol mar ket-harom eve elkezdtek beszelni: 65nm-es CPU és GPU egy chipben, igy adott a slim lehetosege, valoszinutlen hogy a MS kihagyna. Sot, a Natal is sokkal nagyobbat szolna egy slim box-al.
-
Don47
tag
válasz
MeszarosB. #43961 üzenetére
Hsz. no.1.
0680018590
-
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #43618 üzenetére
Biztosan elgondolkoznak majd, hiszen itt nem 10-20 jatekosrol van szo - sot, ha tobb orszagot nyitnak majd meg, akkor ez a szam meg nagyobb. Viszont arra en is kivancsi vagyok, hogy oldanak meg... Gamertagrol masik gamertagba importalas szerintem nem lesz, nem veletlenul nem volt eddig sem. Lehet, hogy nekunk kellesz kervenyezni a magyar MS-nal, hogy modositsak a cimet amit a regisztracional hozzaegetett a gamertaghoz a rendszer.
Egyebkent bar nehany honapja tenyleg nyilatkoztak valamit, en nem hinnem, hogy a belathato jovoben barmi tortenne a magyar Live ugyeben. Ha tenyleg letezik erre egyfajta varolista... nem nehez olyan orszagot talalni, ami jobban all warez / box- es jatekeladas ugyeben, mint Magyarorszag. -
Don47
tag
En siman el tudom kepzelni, hogy ha a Microsoftnal valamilyen nagy durranas vagy uj fejlesztes keszul (ez jelentheti uj orszagok liveositasat, egy esetleges hw/sw reviziot, vagy akarmit), azt idoben a Natal release korul kapjuk majd meg, hogy meg nagyobbat szoljon ez az egesz.
Egyebkent ha lesz magyar Live, a MS reszerol vajon logikus lenne-e megadni nekunk a lehetoseget, hogy a profiljainkban a mindenfele US/UK fake regeket atirjuk Magyarorszagra?
-
Don47
tag
válasz
Xirtam #43149 üzenetére
Biztos vagy ebben?
Valami hasonlo mar volt tema itt, azt hiszem. Emlekszem, kulfoldi forumokon is irtak nagyon regen, amikor meg azt kerestek, hogy hogy lehet megkulonboztetni a Jaspert a Falcontol. Meg is lettek a modszerek, ma mar mindenki altal ismertek (gyartasi ido/TEAM code/LOT number, a 12.1A a burkolaton, meg a masfele power csatlakozo). Aztan jottek a visszajelzesek, hogy ez utobbi csaloka lehet mert az elso sokezer pakkba az elozo szeriabol megmaradt tapok kerultek. A Jasper kevesebbet eszik, tehat elvileg a regi (nagyobb) tapok is kepesek ellatni. Most hogy mondod, elgondolkoztam a csatlakozo miatt, de valahogy biztos ramegy, vagy megoldottak valahogy, mert amit irtam az biztos. Ugyanez tortent, amikor a Falconnal 203W-rol 175W-ra valtottak, az elso Falconok dobozaiba is a regebbi, 203-as tap kerult. -
Don47
tag
válasz
Beerwolf #42033 üzenetére
Az alap kabelnek (Component AV illetve HDAV) is van optikai kimenete, csak a fotokon sokszor nem latszik. Az elobb linkelt adapterre akkor van szukseged, ha HDMI kabel hasznalata mellett szeretnel optikai hangot kihozni (a HDMI melle ugyanis nem fer be az alap kabel, kiveve ha lepattintod a burkolatat.)
-
Don47
tag
Igy viszont a Xenon proci (atlagosan!) 15%-a elmegy a Natal feladataira, legalabbis ezt irjak... Emberek, 15% az rengeteg!
Eddig az volt a pletyka, hogy meg van kihasznalatlan ero a processzorban... hat ezek utan biztos nem lesz. Sajnos heihachi-nak igaza van, en pl. sokkal inkabb megfizetnem azt a par dollaros feldolgozochipet.Egyebkent nagyon gyanus, hogy csak most, ennyi ido elteltevel jutott volna a Microsoft eszebe, hogy chip nelkul olcsobb a kutyu. A fejlesztok is megkaptak a Natal SDK-t meg a nyaron, es akkor meg ugy volt hogy kulon procit kap a cucc...
-
Don47
tag
válasz
adriankoooo #41395 üzenetére
Egy Jaspernek mar csak annyi eselye van megdogleni mint barmely mas muszaki cikknek. (Szoval megbizhatobb.)
-
Don47
tag
válasz
Dj Polc #39534 üzenetére
Elvileg ehhez nem kell a Live.
update: tenyleg nem kell.
-
Don47
tag
válasz
Topa00 #39498 üzenetére
Az osszes X360 kooperativ jatek listaja. A "co-op", "split screen" reszeket kell figyelni.
-
Don47
tag
válasz
Davzone #39484 üzenetére
Multihoz Live Gold elofizetes kell, az egy eves eri meg legjobban, mar 8000-ert kaphatsz.
UK megfelelo, nagyon sokan oda regisztralnak.
Ha nincs elofizetesed, nem jatszhatsz multiban, es az uj demokat is csak kesobb szedheted le. A Facebook es a Last.fm boxrol valo elerese sem mukodik elofizetes nelkul. (Mondjuk a Last.fm amugyse.)
-
Don47
tag
válasz
SFONarayan #39459 üzenetére
-
Don47
tag
A piros-feher az a hang, azt ugyis hasznalni fogod, kiveve ha 5.1-et szeretnel optikain kihozni. A kep a sargan jon, ha hagyomanyos TV-d van. HDTV-nel a maradek harom kabelen jon a kep, ilyenkor a sarga "csak ugy log mellette".
A kabel xboxos vegen a kis kapcsolot ertelemszeru allasba kell helyezni.eBeni: A Pro es az Elite kozott csak a vinyo a kulonbseg, belulrol ugyanaz a hardver. Pro mar elvileg nem kaphato, az Elite meg nagyon jo aron van, 58-60 korul. Ha ma ismet vennek boxot, en Elite-t vennek (sajnos csak nyaron esedekes
).
Hutesmod felesleges, a jasper alaplapos gepeknek nem szokasuk megfoni, ha megis akkor a microsoft megcsinaltatja.
Flash teren nem vagyok kepben, a warez amugysem tema ezen a forumon. -
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #39405 üzenetére
Ezen mar en is gondolkoztam. Tobb ezer magyar van kulfoldre regisztralva... es ezzel a MS is teljesen tisztaban van. Szerintem megoldhatjak IP alapjan, es akkor mindegy lesz, hova vagy regisztralva, magyar IP-t magyar szerverre rak majd. Igy tunik logikusnak.
800 pontert csak a gamertagot lehet megvaltoztatni. En anno a gamertagomat az msn-es cimemhez csatoltam, igy mindkettohoz hozzarendelte Angliat. Miutan megvaltam a boxtol, a Live-szolgaltatasok (messenger) oldalain tobbszor is probaltam megvaltoztatni a helyet, de sehol nem talaltam erre lehetoseget... azota is Angliat jelez.
-
-
Don47
tag
Szerintem jobb, mint a super elite verzio.
-
Don47
tag
válasz
Doki-HUN1978 #38506 üzenetére
Doki-HUN1978: Lehet meghajtot cserelni, de ha garancian belul van, akkor ugyis megcsinaljak.
Tomics: Megturik a magyarokat (hiszen a Gold ara ugyis a MS-nal kot ki).
-
Don47
tag
válasz
Doki-HUN1978 #38496 üzenetére
Tovabba vannak jatekok, amelyek cache-t tarolnak a vinyon, igy valamivel gyorsabban futnak.
-
Don47
tag
válasz
HarapósKutya #37742 üzenetére
Ez attol fugg. Tobbszor leirtak mar, hogy ha a boxod ugy lett legyartva, hogy 3led-et kell hogy kapjon, akkor ez elo is fog jonni, akarmit teszel ellene. Sok Falcon is elhullott mar. A garancia vonatkozik erre is, bar ha hasznaltat neztel ki, akkor mindenkepp erdeklodj errol.
-
Don47
tag
válasz
HarapósKutya #37740 üzenetére
Gyartastechnologiai okok miatt a jasper megbizhatobb, sokkal kisebb a 3led eselye. (Vagyis ha valasztanod kell, valaszd a jaspert.)
-
Don47
tag
Hallottatok, hogy a Microsoft kisporol egy hutobordat az uj Elite verziokbol?
"It seems like Microsoft is now confident enough their HW no longer needs the extra GPU heatsink..."
-
Don47
tag
Kifogastalan Mirror's Edge 4k-ert elado, ha esetleg erdekel valakit.
-
Don47
tag
Nekem is viszonylag sokszor fagyott le... (aztan egy ido utan 3 led lett a vege, nem tudom mennyire van kozuk egymashoz).
Volt hogy epp mentes kozben... a FarCry2 vege fele.
az egeszet ujra kellett kezdeni.
Az volt az utolso jatek, ahol csak egy mentesem volt. -
Don47
tag
Valaki ki tudna segíteni az X360 ügyfélszolgálat telefonszámával? Előre is köszönöm.
-
Don47
tag
Üdv mindenkinek!
Költözés miatt sajnos megválni kényszerülök szeretett Xbox 360-amtól. A gép Pro 60GB, Falcon v2, fél éves, problémamentes működésű, nagyon megkímélt (egy karcolás sincs rajta). Még 2,5 év garancia. Nem flashelt, Live-ról nem bannolt. Irányár, képek, és részletek itt. Igény szerint tudok adni egy fekete vezeték nélküli kontrollert is.
Eladom kiváló állapotú Rock Band 2 cuccaim is, részletek itt.
És hogy ON is legyek, egyetértek Xirtam-mal!
-
Don47
tag
Üdv mindenkinek! Ha esetleg érdekel valakit, költözés miatt eladóak az alábbi cuccok:
- Rock Band 2 (100% karcmentes, új állapotú) - 8500
- AC/DC Live Rock Band Track Pack (önmagában is játszható, de vinyóra is másolható, 100% karcmentes, csak 1x használt) - 7500
- Rock Band Mad Catz Fender Precision Bass gitár - itthon nem kapható, USA-ból importált darab, hivatalos Rock Band cucc. A gyári gitárnál nagyobb (ez 97 cm). Két részre osztott pengető (gyorsabb pengetés), 5+5 gomb, problémamentes működés, kiváló állapot (alig használt). Játszhatóak vele a szólógitár részei is. RB1 és RB2, valamint állítólag GH kompatibilis (csak Aerosmith-el próbáltam ki, működött). Ára 9500.13, 14-én megoldható a budapesti személyes átvétel is. Csere köszönöm, nem érdekel. Érd. privátban.
-
Don47
tag
Az eBayen simán ki lehet fogni jó áron egy memóriakártyát. Én is most tervezek beszerezni.
-
Don47
tag
A game.co.uk-ról valaki rendelt már pre-owned játékokat? Ha igen, mik a tapasztalatok? Remélem, nem az a sz*rrá karcolt kategória...
-
Don47
tag
Ha valakit érdekel, eladnám hibátlan, karcmentes Mirror's Edge-emet. Ára 6k, igény szerint utánvét.
-
Don47
tag
válasz
CosmoBacsika #25667 üzenetére
Ebayen mindig van (még utángyártott is). Az Elite-hez alapból adnak.
-
Don47
tag
-
Don47
tag
válasz
Jarlaxle #25538 üzenetére
Már bocs, de nem értem a felfogásodat. Ha a PS3-nál tudsz úgy gondolkozni, hogy megveszed a gépet, eredeti játékokkal, akkor a 360 esetében miért nem? Így a garancia is védene jó ideig.
Egy Falcont telepített játékokkal szinte meg sem lehet hallani, ha meg feltekered az erősítőt, akkor pláne nem - saját tapasztalat.
No.01: Megelőztél, ott a pont.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest