- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #44695 üzenetére
Bakter.....Pedig 4K ért vevő lettem volna rá. Szokott az EA féláras akciót csinálni és akkor 50% os engedménnyel lehet venni a játékokat. Reméljük később lesz ilyen akció.
7K t nem adok az NFS Shiftért. -
xbox360gamer
csendes tag
válasz
xbox360gamer #44679 üzenetére
Kicsit benéltem az apró betűket az újságban.4000 huf-ért psp re árulják 6990-ért van nfs shift xboxra és psre.sorry.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Ha 4k ért magyarul van akkor megéri annyiért.
Other:
Beszéltem a konzolboltos uborkával, nem tudott szerválni super elitet. De még sima elite sem volt neki. Szóval marad a konzolvilágtól a sima elite. -
bwoay
nagyúr
válasz
szerintem 576-ban már most is ennyi, de ha egy nullával kevesebb lenne, akkor még talán el is gondolkodnék rajta, hogy megpróbáljam lealkudni a negyedére, és megvegyem ajándékba valakinek, akit szívből gyűlölök.
-
Sonja
nagyúr
válasz
xbox360gamer #44598 üzenetére
Razer-t itt vehetsz (majd).
Kérdezz rá, hogy mikor lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
xbox360gamer #43765 üzenetére
persze!
ha ntsc-s de region free akkor mindenképp. de van olyan sima ntsc-s is ami fut, viszont ennek utána kell nézni, hogy fut-e palos gépen vagy sem. -
Def26
félisten
válasz
xbox360gamer #43459 üzenetére
www.jatekaim.hu
-
Xirtam
veterán
válasz
xbox360gamer #43441 üzenetére
Nefoglalkoz vele. Lehet anno nem volt a hdd-re feltelepítve most meg igen aztán lehet ezen buzul...De ez se nem hátrány előnyőd meg annyi hogy nagyobb kocka vagy mert több a kocka bárod(gamescore)
-
Xirtam
veterán
válasz
xbox360gamer #43434 üzenetére
Másik profilal játszól!
-
StLui
veterán
válasz
xbox360gamer #43432 üzenetére
-
StLui
veterán
válasz
xbox360gamer #43429 üzenetére
Live Silver minden regisztrált gamertag-hoz jár ha bekapcsolod akkor csatlakozik is, de lehet azért mert nekem automatára van állítva.
Viszont Gold csak 1hónap jár, de nem a géphez tulajdonképpen hanem az újonnan regisztrált gamertag-hez. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #43317 üzenetére
Pü megy.
-
StLui
veterán
válasz
xbox360gamer #43310 üzenetére
A 38-40-en meglepődnék, amit itt a kolléga írt.
42900 egy új arcade egy db játék is van hozzá. Ebből levonom a játék, memkari, joy 42900-kb15000= 27900, ennél csak olcsóbban venném meg kéz alól
Mr.Grincs ára maximálisan reális! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
xbox360gamer #43310 üzenetére
Olyan 20-25K max, körülbelül.
-
Sanya
nagyúr
válasz
xbox360gamer #43202 üzenetére
sajnos nem, és filmet sem lehet pakolni
csak a játékokat tudod felmásolni lemezről, meg a live-ról leszedett alkalmazásokat mentheted oda.
-
Xirtam
veterán
válasz
xbox360gamer #42875 üzenetére
Akár hogy inditod mindenféleképp a hdd-ről inditja ha felvan telepítve!
Skynet258 [link]
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
xbox360gamer #42763 üzenetére
Kaptam tőlük egy kísérőlevelet, hogy úgy döntöttek kicserélik az egész gépet. Nem azt kaptam vissza, amit elküldtem, pl. a DVD meghajtó tálcája sem ilyen volt, meg vhogy csedesebb is.
-
BlaiseS
csendes tag
válasz
xbox360gamer #42389 üzenetére
És kérnek bármit is a telefonon keresztül? Mert próbáltam ezt az internetes szervízt, regisztráltam is a gépet, de nem igazán működik az oldal. 2007 decemberben lett vásárolva a gép, szóval a 3 év még éppen jó rá.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer #42318 üzenetére
Én azt halottam, hogy egészségesebb ha fektetve van, mert jobb a szellőzése is és a meghajtót is biztonságosabb úgy használni.
De sokan használják állítva is.
Én speciel fektetve használom inkább.Amúgy meg nekem ne fagyogasson a gép akkor sem, ha 8 órát játszok vele.Az a dolga.
Ha már azért lefagy mert x ideje megy, akkor az elég szomorú, mert akkor még mindig nem jó a hűtése. -
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer #42312 üzenetére
Szia.
Hát ha kicserélték az alaplapot és nem javítgatták, akkor nincs nagyobb esély arra, hogy tönkre fog menni mint egy másik új gépnél.
Ahogy itt nézegettem az árakat, 40K körüli ár az esélyes.
Durván 50K-ért lehet újonnan venni arcade gépet.Amúgy milyen alaplap met benne tönkre?Gondolom az még nem Jasper volt.
Bízom benne, hogy nem az volt, mert az enyém is Jasperos már.
Mindenhol mást mondanak, valahol azt mondják hogy a jasperosokból nagyon kevés megy tönkre, valahol meg azt, hogy ugyanannyi majdnem a meghibásodás, esetleg ott nem 3 led, hanem valami más vacakol.Én bízok benne, hogy ezekkel az új alaplapokkal már nem lesz gond.Ha a garanciás időt kibírja, akkor én már elégedett leszek.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
xbox360gamer #42312 üzenetére
Ha tenyleg jasper-re csereltek az alaplapot akkor nem fog. legalabbis nem a ho miatt
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest