- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Hát komoly ilyen időben.
Lehet nem ártana egy klímára gyűjtenem, nem lenne rossz, de most kell a pénz a motorra.
Marad az izzadás meg a marhulás.Djuree : Hát meglehet.Néha megzuhan az agyam és ritka hülye tudok lenni.
Főleg kínomban.Gondolkoztam rajta, hogy végigtekerek így a városon biciklivel, de lehet muszálydzsekiben vittek volna el.Így inkább kihagytam.
-
karakpecze21
senior tag
Most megmértem a szobámban a hőmérsékletet.
Most áll 32fokon.
Este még ráugrik pár fok az tuti, mert most elég kellemes az idő az estihez képest.
Este elkezdi benyomni az a kátránypapíros cucc a hőt.
Szerintem este 35fok biztos lesz, de most bent hagyom a hőmérőt, kíváncsi leszek. -
karakpecze21
senior tag
Amúgy nem csodálkoznék ha megárt a mostani hőség a gépeknek.
Nekem otthon a beépített tetőtérben van a szobám+ a tetőnk úgy lett megcsinálva, hogy ilyen kátrányos cuccot ráégettek a tetőre.
Na gondolhatod milyen meleg van.
Ha lemegyek az ottani kb.30fok is megváltás.
Nem hogy a gép, de már lassan én is 3ledes leszek.Ebben a hőségben én nem is játszom sokat, mert megsülök a szobában.
Inkább kimegyek motort bütykölni.Bár ott meg a szúnyogok zabálnak fel. -
karakpecze21
senior tag
Gondolom már mindent megpróbáltál, de próbáld meg ezt is hátha:
Nekem meg volt törve a tápegységem zsinórja.Mikor nem érintkezett rendesen, akkor nálam is ez volt mint nálad.
Bekapcsoltam nem pörögtek a ventik, csak a 3 piros led villogott.
Megbolygattam a vezetéket, majd újra bekapcsoltam és már jó is volt.Ha az egyik irányba elnyomtam a kábelt, mindjárt visszajött a bibi is.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Gombinyó #49696 üzenetére
Jah, értem akkor azt gondolom nem lehet átruházni sem.
Én nem fogom felhasználni a közel jövőben az biztos.Köszi a gyors választ.
matthew95(2): Valószínűleg azért mert senki sem tudja megmondani előre.
Amúgy kétlem, hogy felmenne az ára, inkább le fog menni.
Szerintem nem tart sokáig felnyomniuk az új gépet sem, mert elvileg lényegében nem sokat változtattak.Csak mégis minden más. -
karakpecze21
senior tag
Most, lenne egy kérdésem, de lehet megköveztek érte.
Szó volt itt a live-ről, meg hogy 3x fel lehet használni.Én vettem még anno már jó pár hónapja egy elite gépet.
Én nem használtam fel semmit sem, de nem is találtam semmit.
Van egy kis kártya kóddal, vagy mit keressek a dobozban?Bocsi, de még soha nem használtam boxon live-t és fogalmam sincs.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi #49602 üzenetére
Jónak tűnik a számításod, az értékeket már nem tudom mennyire helytállóak.
A lényeg az, hogy nekem több eszköz van egy billenőkapcsolós elosztón.
Így már több pénzről van szó mint a te esetedbe.Kényelmi szempontból szerintem nem fáradság egy kapcsolót megnyomni.
Ez erővel a gép bekapcsolása is fáradságnak minősülne szvsz.Ha csak pár ezer ft-ot is megspórolok és egy kicsivel növelem az eszközeim élettartamát egy gombnyomás által, akkor már nekem nagyon is megéri.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi #49597 üzenetére
Én is egyrészt a takarékosság szempontjából áramtalanítok.
Nehéz elhinni, de hosszú távon elég szép összeg spórolható meg ez által.
(én kapcsolós hosszabítókat használok)
Pl.nekem hagyományos 82cm-es tv-m van, az is fogyasztgat szépen készenlétben is.Amúgy az x360 alaplapja is feszültég alatt van szerintem, mert kikapcsolt állapotban is ad le feszültséget pl. az usb részen.
Másrészt a hangfalszettem tarfójának van egy minimális alapzaja.Nappal nem is hallani, de éjszaka én hallom és zavar.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #49589 üzenetére
Na erre én nem is figyeltem eddig.
Én is mindig áramtalanítom a gépet.
Akkor viszont lehet szerencsésebb, ha a dátumot nem is állítom be?
Nem szeretnék én is úgy járni mint te.Csak nem értem miért nem tettek bele egy kis akus elemet mint a Ps3-ba.
Az már nem túl nagy többletköltség lett volna.Mr.Grincs : Én elhiszem, hogy nem mozgattad és karcolta a lemezeket, mert nekem is volt egy 2006-os arcade gépem anno és az is egy jópár lemezt hazavágott.
Olvasott rendesen még, de sok lemezen megjelent a szép szabályos körkörös gravírozás. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #49552 üzenetére
Ez a fényes fekete átka.
Akkor ez is olyan mint a Ps3.Már ránéztem és hajszálkarcos lett.
A port is, ha összejött a tetején akkor lefújtam inkább róla.
Esetleg jó nedves kendővel áttöröltem, de attól is lett mindig pár hajszálkarc.Nagyon tetszik ez a fényes fekete, de nem praktikus sajnos.
Na de tényleg mesélj már róla valamit!
Milyen a hangja, illata? -
karakpecze21
senior tag
válasz
Ateszzero #49538 üzenetére
Jah, bocs akkor nem szóltam.
Viszont ő lehet tud segíteni abban, hogy mire kell figyelned drive vásárláskor és hogy kiolvasható e újból a kulcs.
Én párszor üzleteltem már vele.Korrekt és megbízható volt eddig mindig.
Djuree: Nekem sem jött már be a Shift.Nem az hogy, nem jó játék hanem ez már nekem nagyon nem NFS-es. Szvsz köze sincs már hozzá.
-
karakpecze21
senior tag
Asszony megkért, hogy nézzek utána a Sims 3-nak.
Ez nem jött ki x360-ra ugye?
Én nem találtam sehol sem.Asszony azt mondta, hogy ezzel játszana sokat.
Laptopján is játszik vele, de azon akadozik kicsit. -
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49426 üzenetére
Az az amper amit most leírtál 16,14,12.
Én nem találtam sehol olyat amin 16v állt volna.
Ha nem tévedek (bár nem vagyok túl jó fizikából) akkor így jön ki a watt értéke:
Ezt egy műszerész tanította nekem, hogy ő így számolja ki, hogy valamihez mekkora tápegység kell kb.12Vx12,1A= 145W Ez 155W-os (mindig kicsit felül méretezik az értékeket)
12Vx14,2A= 170,4W Ez a 175W-os
12Vx16,5A=198W Ez a 203W-osLehet rosszul tudom, de így ki is jönnek jól az értékek.
Eddig én így tudtam. -
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49423 üzenetére
Gond nélkül ment, nem volt neki semmi problémája vele.
Most, hogy azóta mi van vele azt nem tudom, rég találkoztam már a sráccal.De milyen túlfeszre gondolsz?
Mindegyik tápegység 12v-os ha jól tudom, de lehet tévedek.
Csak az amper változik.Viszont még ha a fesz változna valamennyit, szerintem azt is kibírná, persze +- 1-2 voltra gondolok.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49420 üzenetére
Könnyen meg lehet oldani, hogy belemenjen.
Ha jól emlékszem én anno egy 203w-at dugtam egy jasperes gépbe.
Alapból nem ment bele, de van egy kis pöcök a csatlakozón amit könnyeden le lehet pattintani/törni és akkor gond nélkül belement.Nem garis gépről volt szó és a gazdája is beleegyezett hogy kicsit belegányoljak.
Mondom nekem mindegy.
De ment utána gond nélkül. -
karakpecze21
senior tag
Igazából ha csak lemezről játszol attól nem mehet sokkal hamarabb tönkre a meghajtó.
Nyilván picivel rövidül az élettartama, de az minimális.Mire az tönkremegy addigra úgyis tönkremegy más is.
Ha viszont tönkremegy hamar akkor, ha alig használtad volna akkor is tönkrement volna hamar.Ha jól van összerakva az olvasó akkor bírnia kell a strapát, persze mindig akad mindenből 1-1 selejt.
Általában idővel az optikai lencse vetemedik meg ha használod, ha nem és emiatt nem tud rendesen fókuszálni az optika.Olyankor olvas nehezen vagy egyáltalán nem.Viszont ha csak lemezről játszol akkor az a hátránya, hogy egyrészt hosszabbak lesznek a töltési idők és sokkal zajosabb lesz a gép.
Tehát azért nem hátrányos a Hdd. -
karakpecze21
senior tag
válasz
ysoltee85 #48801 üzenetére
Sajnos a "jelenlegi árat" én is sokallom kicsit, főleg amennyivel beharangozták anno.
Viszont ha tényleg jó akkor még így is megéri az árát.Ki kell próbálni.
Ha majd akkor megengedhetem magamnak, akkor biztos beruházok egyre.
Ha olyan 25K-s áron kerülne piacra az szerintem nagyon jó ár lenne, de félek ennek nem sok esélye lesz.Főleg az elején. -
karakpecze21
senior tag
válasz
moncsiangel #47249 üzenetére
"Azt írják róla, hogy ez a Western Gta4."
Ezt gondolom, úgy értették, hogy a Gta4-hez hasonlóan nagy a pálya, részletesen kidolgozott táj, szabad kóborlás és szórakozási lehetőség.
Nekem a videók alapján például a kis térkép is nagyon hasonlít a Gta4-ére.
Amúgy tény, hogy ez biztos nagyon más.A Gta4 nekem sem tetszett már annyira.Szép volt, de túl sok újat nem mutatott a grafikán kívül.
Az utolsó Gta ami nagyon tetszett az a Sanandreas volt. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #47240 üzenetére
Köszönöm, nagyon ígéretesnek hangzik.
Ha minden jól megy, holnap megyek érte és meg is veszem, nem bírok várni amíg lemegy az ára.
Csak kár, hogy hétköznap nagyon kevés időm van játszani.
Na de hétvégén odaszáradok a Tv élé.Azt írják róla, hogy ez a Western Gta4.
Köszi a részletes leírást, szerintem most jó pár embernek kedvet csináltál hozzá.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #47233 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást.
A videók alapján nekem nagyon megtetszett és most te is megerősítettél benne hogy meg kell vennem.
Körbenéztem a neten is kicsit és igazából mindenhol dicsérik (a Ps3-verziót nem, állítólag ott nem megy olyan felbontáson vagy mi) és kb.20 óra játékidőről beszélnek.Azt hiszem a hétvégére be is szerzem.
Köszönöm még 1x!
-
karakpecze21
senior tag
Valaki tolja már itt a Red Dead Redemption-t?
Videók alapján nekem nagyon tetszik, de kíváncsi lennék annak a véleményére is aki már játszik/játszott vele.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy megvegyem. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Morden24 #47064 üzenetére
Az AvP szerintem nagyon jó lett.
Van benne parázós rész rendesen, én jól bele tudtam élni magam a játékba.
Számomra főleg az eleje volt parázós mikor még csak egy pisztolyom és egy késem volt.
Ugyan úgy nem próbáltam, de este fejhallgatóval biztos beszaratós lehet.
Főleg mikor a műszer elkezd csipogni a füledbe....Nekem 1 nagy negatívum jött le a játékról, az hogy mocskosul rövid.(mondjuk én mindig csak a tengerészgyalogossal és a predátorral tolom végig)
-
karakpecze21
senior tag
Skacok, ha érdekel valakit egy zsír új x360, akkor írjon egy privit nekem.
Szerintem nagyon jó az ár is. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Gebriel #47032 üzenetére
Igen, úgy van ahogy Xirtam írta.
Így megoldódott az esti játék problémám.
Napközben már nem sokáig kell kibírnom fülessel, mert az asszony levizsgázik lassan.
(nem is azért kell annyira, hogy én ne zavarjam őt, hanem már én kapok agyvérzést a magolásától)
Ha meg Live-re adom a fejem, akkor megoldom úgy mint PS3-nál.
Pc+Skype aztán mehet a játék a konzolon. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33 #47029 üzenetére
Hát igen, az úgy elég gázos.
Én még egy fülest is nehezen viselek el, egy idő után nagyon kényelmetlen kezd lenni.Viszont annyi könnyebbség van az én helyzetemben, hogy nekem csak a játék hang is elég.
Nem játszok a boxal live-n és így a chat-re nincs szükségem.Most úgy oldottam meg, hogy vettem egy kábel hosszabbítót és a tv-re kötöttem a fülest.
-
karakpecze21
senior tag
Ha már a headset-nél tartunk, akkor lenne egy kérdésem nekem is.
Amit ugye gyárilag kapunk a géphez headset-et azt csak chaet-re lehet használni?Boxot nem használom live-n így még nem próbáltam és nincs tapasztalatom benne.
Tegnap gondoltam beledugom az irányíróba mert az asszony vizsgára készült és nem akartam zavarni.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy egy deka játék hangot nem hallottam a headset-en keresztül.
Esetleg valamit át kell állítani, hogy működjön vagy tényleg csak chaet-re jó? -
karakpecze21
senior tag
Hehe, hihetetlen és tényleg!
Ezt telibe találtad, teljesen igazad van.Nekem először azt írta, Svájci.
Most kérte az utaláshoz az adatokat.(amit persze nem fogok megadni) és elküldte az ő adatait is.
Részletesen nem teszem ide ki mind, mert nem tudom szabad-e.
De ennyi bőven elég is:"Zipcode:23402
Country: Nigeria"Hú de jó, hogy rákérdeztem itt, mert ebbe bele szaladtam volna.Éreztem, hogy nagyon gyanús és furcsa a dolog, csak nem jöttem rá mi lehet a buktató.
Előre utal, mi lehet a gond, de most már értem.Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #46986 üzenetére
Nincs semmi gond, mindenkinek lehetnek rossz napjai.
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed.Sickboy25: Köszönöm neked is a segítséged.Akkor én is hagyom inkább a dolgot, mert tényleg elég furcsa.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a választ, így elkerültem azt hogy egy nagy hülyeséget csináljak.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #46984 üzenetére
Az nagyon szép is ha segítünk akin tudunk, szerintem ez természetes.Azért is vannak ugye a fórumok.
Nekem csak a az azonnali letámadó hangnemeddel volt a problémám."Bemész egy autóboltba ott se kérdezed meg hogy hol lehet venni narancsot!"
Az életben ez sem igaz teljesen én egy xxx boltban vagyok eladó és igen is sokszor jönnek megkérdezni, hogy ezt és azt keresnek aminek semmi köze ahhoz amit árulok.
Ilyenkor ha normálisan megkérdezik, akkor nagyon szívesen eligazítom, hogy merre találja azt amit keres.Igazából nagyon szívesen segítek.Azért is kérdeztem itt, mert ebben a topikban legalább van mozgás és nem kell napokat várnom az esetleges véleményre.
Semmi mást nem akartam csak megtudni az esetlegesen ilyen ügyekben tapasztaltabb emberek véleményét. Nem gondoltam, hogy ez ekkora bűn.Nekem eszembe se jutott, hogy személyeskedjek.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #46982 üzenetére
Eddig úgy véltem, hogy segítőkész emberek, de úgy látszik ez nem mindenkire igaz.
Rád számítottam is hogy a falba fogod verdesni a fejed.Csak nem értem mi ebben az ekkora probléma, hogy mindjárt le kell támadni az embert.
Tettél már te is ide épp elég nem ide tartozó hozzászólást....na mindegy. -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami igazából nem ide tartozik, de nem találtam másik topikot sem ahol megkérdezhetném.Itt legalább van mozgás és van pár nálam sokkal tapasztaltabb emberke.
Árulok itt Ph-n egy Asus A6m laptop alkatrészeit.Tegnapi nap az e-mail címemre jött egy levél aminek a tárgya a hirdetésem címe volt.
A furcsa csak annyi, hogy angolul írt az illető.Ez eddig még mindig belefér, de kiderült, hogy meg szeretné venni az alkatrészeket igen csak áron felül (200dollárt ígért).Bankszámlára utalná amennyire kivettem a szavait.
Elmondása szerint Svájci az illető.
Csak azt furcsállom, hogy közelebb nem talált alkatrészt?Amennyit ígért annyiért már majdnem működőképes használt gépet kapni.
Nagyon furcsának tűnik nekem, nem történt még velem hasonló.
Szerintetek lehet ebben valami turpisság?
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Előre is köszönöm. -
karakpecze21
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #46327 üzenetére
Miért?
Az Alien műfaja: sci-fi, horror.
Mostani szemmel nem félelmetes már számomra, nyilván mert kívülről fújom már. Mikor először láttam és beleéltem magam akkor azért elég korrekt volt. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Djuree #46319 üzenetére
Nekem is a horrorfilmek a kedvenceim.Már kis porbafingó koromban is azt néztem (este persze nem mertem a fal felé fordulva elaludni
).
Sajnos manapság nem igazán "tudnak" jó horror filmeket csinálni, a legtöbb ilyen fröcsögős marhaság.
Nekem a kedvenceim közé tartozik az alien sorozat.Nagyon régi film és mégis milyen jól megcsinálták az akkori technikával.Mai szemmel az sem egy nagyon félelmetes(persze lehet azért mer már 100x láttam), hanem inkább nagyon hangulatos film.Én legalább is nagyon bele tudtam élni magam.Ami még hasonlóan jó film az a Ridick első része.A második nekem már nem jött be.
A sötétség leple mikor megnéztem olyan 20 éves voltam, de azért párszor megállt bennem az ütő.Számomra valamennyire félelmetes is volt, de főként a hirtelen hanghatások és képi jelenségek miatt tojtam be rajta.
Szerintem sajnos a horror játékok sem olyanok már mint régen.Nagyon elment a dolog a grafika irányába és sajnos a játékélmény rovására.
Persze akad azért egy pár jó horror játék, de sajnos nagyon ritka.
Remélem azért ez a jövőben változni fog. -
karakpecze21
senior tag
válasz
FefeeX #46034 üzenetére
Nálam teljesen ugyanez a helyzet, nem tudom mi történik olyankor, de szerintem nem lesz gond vele, legalább is abszolút nem melegszik így csak nem lesz baj.
Mind 2x a star wars unleashed-nél állt meg, lehetséges, hogy a játékban van valami aprócska hiba amitől a gép néha begajdul.Egyébként van egy Ps3-am is, az kb.2 hónapja, de azt használtan vettem.Ott is volt már 1x fagyásom.
Már nem ijesztenek meg ezek a dögök.
A box úgyis garis, a ps meg ha behal, akkor úgy jártam.Nyáron azért egy laptopokhoz használt usb hűtővel megszellőztetem kicsit játék közben.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
FefeeX #46028 üzenetére
Nekem kb.3-4 hónapja van meg a box.Eddig 2x fagyott meg.Az elsőnél én is majdnem a gatyámba csináltam, de a gép szinte hideg volt úgyhogy szerintem az enyém is valami más miatt fagyott meg.
G^zC^mp€r : Olaj helyett inkább valami gépzsírt tegyél oda.Az olajjal az a baj, hogy hamar szétveri a ventillátor és után megint zörögni fog.
A zsír elég sokáig segít a dolgon, persze az sem a végtelenségig.
Nekem otthon valami kék színű, szilikonszerű zsírom volt, az nagyon tuti volt. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Mr.Grincs #43211 üzenetére
Nagyon sokáig pc-s voltam.Sőt, most is van pc-m, de mióta megvan az xbox nem is játszok a pc-n.Sokszor munka után, mikor már fáradt vagyok nem tudok sokat a pc előtt ülni, valahogy hamar kényelmetlen lesz az a "kötött" póz.
Xbox-nál viszont befekszem az ágyba, fetrengek kényelmesen vagy ahogy épp jól esik.
Hamar megszoktam az irányítást is, sőt jó pár játék szerintem sokkal élvezhetőbb controller-el mint egérrel. -
karakpecze21
senior tag
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43108 üzenetére
Az igaz, hogy melegebb lesz a gép alja fektetve, mint állítva, de ez a belső hőmérsékletet nem befolyásolja.
A levegő hiába hűti a külső műanyagot, az nem fogja a gép belsejét jobban lehűteni.
Jobban lehűti a gép belsejébe jutó friss levegő ez tény.
Tudom, mert rengeteget vacakoltam még anno a 3led-es gépem javításával.De igazából valóban mindegy , mert az új gépek már azért jobban sikerültek a hűtés szempontjából.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43105 üzenetére
Ha állítva van, akkor mitől hűlne mindkét oldalról a gép?
Ott nincs is perforálva.
Pont az hogy ha állítva van, akkor azon a perforált részen fog állni a gép és nehezebben jut be a friss levegő.
Ha fektetve van, akkor az aljának tök mindegy, mert ott úgy sem jukacsos a burkolat.Bocsi, de most nekem volt muszáj beszólnom.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43072 üzenetére
Igen, azt már tudom, hogy az új arcade gépekben már 512mb memória van.
Azt is megértem, hogy ott a google, sok mindent meg lehet találni, sőt igazából mindent, ha az embernek sok ideje van.Akkor viszont értelmét vesztenék a topikok szerintem ha mindenre a válasz a google.Akkor feleslegesek a fórumok.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43069 üzenetére
Elolvastam nyugodj meg, nem kell a fejed a falba verni.
Azért is írtam, hogy ilyent még nem halottam, de annak ellenére, hogy nem olvastam lehet még igaz."Jelenleg 3 variáns van a piacon:
- Arcade pakk, adnak hozzá 256 MB-s memóriakártyát és vezetéknélküli kontrollert.
- Pro/Premium pakk, 60 gigabájtos winchesterrel, komponens HD kábellel is el van látva a vezetéknélküli kontroller mellett.
- Elite pakk, ami a jelenlegi csúcs a maga fekete fényezésével, 120 gigabájtos winchesterével, ára bolttól függően változik."Attól még, hogy FAQ-ban nincs benne el tudtam volna képzelni, hogy igaz.
Azóta már van super Elite is ami 250Gb-os winyóval van és még sincs még benne a FAQ-ban.Ha viszont nem igaz, akkor nem biztos, hogy engem kellene mindjárt támadni, mert nem én írtam.
Szerintem a fórum azért van, hogy az emberek kommunikáljanak egymással, aki meg nem akar kommunikálni, az nem fórumozik.Na mindegy.
Egyébként nézz vissza kicsit, hogy ki kérdezte a packok közti különbséget. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Silent77 #43047 üzenetére
Értem.
Kipróbálom azt akkor, de remélem a demóhoz nem kell DL lemez, mert akkor nem a legjobb.
Gondolom elég egy sima dvd-is.Xirtam: Akiktől vettem a boxot, így is vállalják rá a garanciát, úgyhogy igazából nem vesztettem semmit.Így adták alapból a gépet.
Roland18x:Nem sajnos nem sikereült megoldanom, de már fel is adtam.Annyi időt el...tam rá, hogy már beleuntam.Talán majd egyszer újrakezdem az egészet.
Köszi mindenkinek!
Gebriel: Ez tényleg komoly amit írtál?Még sehol nem halottam, hogy az arcade, prémium,elite gépek között eltér a processzor magok száma.Mindenhol csak annyit olvastam, hogy felszereltségben van eltérés.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #43045 üzenetére
Aham, így már értem.
Én meg nem tudtam elképzelni, hogy ez most honnan szedi a frissítéseket.Amúgy olyanra nincs lehetőség, hogy mondjuk csajomnál leszedek x360 ra demókat és felmásolom egy pendrivére és onnan meg az xbox winyójára?
Akkor legalább nem kerülök a pokolra.
A demóból meg bőven el tudom dönteni, hogy megveszem e vagy nem.Köszi a segítséget!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Roland18x #42946 üzenetére
Elvileg én már jártam a Black Throne részen.
Ott tartok, hogy ugye mindjárt volt egy hatalmas Boss a játék elején, amit kocsikkal kellett dobálni.Nah ezt a Boss-t már megöltem és utána volt még 1 angyal csaj akit le kellett verni és utána megkegyelmeztem neki.
Utána el kellett menni a kovácshoz és összegyűjteni 6 kard darabot.Ebből 3-at meg is szereztem, de most a többi pont olyan pályákon van ahova nem tudok elmenni.
Az az érdekes, hogy a Black Throne pályán már voltam és most mégsem tudok oda teleportálódni sem.
Nem vágom miért van ez.
Már kb.4-5 órát tölt9ttem el felesleges bolyongással. -
karakpecze21
senior tag
válasz
csaba1203 #42937 üzenetére
Hát sajnos már néztem azokat is és nem segített.
Ugyanazt csináltam mint a tubos srác, de nekem akkor is zárva maradt 3 pályarész, ahová nem tudok teleportálódni, pedig már jártam azokon a pályákon és le is győztem a főellenséget.A srác meg simán tud teleportálódni bárhová.
Én már kezdem azt hinni, hogy ez valami BUG! -
karakpecze21
senior tag
Valaki végigjátszotta már itt a Darksiders-t?
Én most a végén vagyok már, de piszkosul elakadtam.
Pár évet öregedtem a játék során. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Jon Mathias #42870 üzenetére
Hát ha túlmelegszik, akkor lehet belőle E74 is.
Alapból viszont általában csak a 2Led az túlmelegedésre utal.
Nálam a box azt csinálta, hogy egyszer csak elkezdte a ventiket felpörgetni, kis idő múlva elkezdett 2 piros led villogni és kikapcsolt.Egyáltalán nem biztos, hogy a tieddel is ez lesz.Igazából erre csak egy szervítz tudna biztosat mondani.Oda viszont lehet csak akkor érdemes vinni, ha már meghalt a gép.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Jon Mathias #42864 üzenetére
Hát, az nem túl jó jel.
Volt már nekem is, hogy egy picit beakadt a játék, az belefér, de az ha folyamatosan diavetítés van az már nem.
A leggyanúsabb az amit mondtál, hogy a ventilátor elkezd felpörögni.
Nálam az akkor volt mikor egy beteg gépet buheráltam és a hűtés nem feküdt fel rendesen, akkor elkezdte iszonyatosan pörgetni a ventit mivel érezte, hogy túlmelegszik.Ne legyen igazam, de várhatóan 2 led-re fog váltani.
-
karakpecze21
senior tag
Nekem is fagyott már meg, de csak 2x és akkor is csak Star Wars alatt.
Én mindig simogatom, dicsérem lekapcsolás után.
Éreztetem vele, hogy nagyon szeretem, úgy talán hálás lesz és nem lesz vele gond.
Barátnőm már lassan féltékeny lesz a boxra. -
karakpecze21
senior tag
Lenne egy lehet nevetséges kérdésem:
Mik azok a pontok, amit játék közben kap az ember?
Arra "G"-re gondolok, ami a menüben a jobb felső sarokban van.
Nekem lövésem sincs, hogy mire jó.
Talán live-n be lehet váltani valamire?(mondjuk én nem live-zek) -
karakpecze21
senior tag
válasz
Djuree #42729 üzenetére
Lehetséges, hogy sikerült neki, hisz ugyan sok időbe telt, de várható volt hogy előbb utóbb be fog következni.
Szerintem ps3-on egyenlőre így sem lesz nagyon elterjedt a warezolás.
Mivel ahhoz kell egy blue ray író is, ami azért még mindig nem valami olcsó.
A blue ray lemezek sem túl olcsók, ha normális minőségűt szeretnénk. -
karakpecze21
senior tag
Egyáltalán mikorra várható a Fable 3?
-
karakpecze21
senior tag
Ez a Darksiders piszok hosszú.
Már több mint 7 órát beletettem, de még a felénél sem vagyok.
Igaz kb.1 órát elkótyavetyéltem, de akkor is piszok hosszú. -
karakpecze21
senior tag
Megszereztem a Darksiders-t.
Nekem nagyon tetszik, hangulatos kis játék.
Elég sok hasonlóságot vélek felfedezni a God of War-ból, de azért lényegében más vonásokat is tartalmaz.
Ezzel el leszek egy darabig most. -
karakpecze21
senior tag
Akkor remélem nálam is csak egy véletlen volt, akkor nem lihegem túl a dolgot.
Amúgy tényleg nekem is csak 1x fordult elő és hétvégén is szinte egész nap játszottam és nem volt gond, csak tegnap 1x.
Amúgy amit kifúj levegő az amikor egész nap megy akkor is csak olyan langyos.
Az előző gépem az olyan volt mint egy hajszárító. -
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer #42318 üzenetére
Én azt halottam, hogy egészségesebb ha fektetve van, mert jobb a szellőzése is és a meghajtót is biztonságosabb úgy használni.
De sokan használják állítva is.
Én speciel fektetve használom inkább.Amúgy meg nekem ne fagyogasson a gép akkor sem, ha 8 órát játszok vele.Az a dolga.
Ha már azért lefagy mert x ideje megy, akkor az elég szomorú, mert akkor még mindig nem jó a hűtése. -
karakpecze21
senior tag
Bocsi, lejárt a mos idő.
Nekem tegnap a Star Wars közben egyszer lefagyott a gép.
Remélem ezek után nem az fog következni amitől félek!!??
Winyóról játszottam, így még annak az esélye sincs, hogy a lemez karcos vagy valami ilyesmi.
Elő fordúlhat ilyesmi annélkül, hogy rosszra gondoljak? -
karakpecze21
senior tag
válasz
xbox360gamer #42312 üzenetére
Szia.
Hát ha kicserélték az alaplapot és nem javítgatták, akkor nincs nagyobb esély arra, hogy tönkre fog menni mint egy másik új gépnél.
Ahogy itt nézegettem az árakat, 40K körüli ár az esélyes.
Durván 50K-ért lehet újonnan venni arcade gépet.Amúgy milyen alaplap met benne tönkre?Gondolom az még nem Jasper volt.
Bízom benne, hogy nem az volt, mert az enyém is Jasperos már.
Mindenhol mást mondanak, valahol azt mondják hogy a jasperosokból nagyon kevés megy tönkre, valahol meg azt, hogy ugyanannyi majdnem a meghibásodás, esetleg ott nem 3 led, hanem valami más vacakol.Én bízok benne, hogy ezekkel az új alaplapokkal már nem lesz gond.Ha a garanciás időt kibírja, akkor én már elégedett leszek.
-
karakpecze21
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tegnap elsőre sikerült.
Az volt a hiba, hogy azt csináltam amit a játék kért.Valóban folyamatosan kellett mind a kettő analógot lefele húzni és nem pedig huzogatni.
Az árammal is sokkal jobban ki tudtam csinálni a kis űrhajókat, így már könnyen ment. -
karakpecze21
senior tag
-
karakpecze21
senior tag
Én most a star wars unleashed-el toltam hétvégén.
Hát igen csak elakadtam a vége felé.
Van az a rész, amikor egy nagy űrhajót kell magadhoz húzni és ezáltal lezuhan majd, de közben özönlenek rád a kis csatahajók.
Na itt kapok kishíján agyvérzést, egyszerűen nem tudom megcsinálni. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Steven #42210 üzenetére
Nekem is hasonló módon szált el egy arcade gépem anno.
Először csak megfagyott pár alkalommal játék közben, után jöttek a csíkok.
Volt, hogy bekapcsolt, de csak hang volt.
Egy idő után aztán jött a 3 piros led.
Ha garis, akkor küld vissza, nem érdemes vacakolnod, mert egyértelműen meghibásodott.
Ha nem garis, akkor eldöntheted, hogy veszel e másikat és ezt eladod alkatrésznek, vagy elküldöd megjavíttatni (kb.6-10E).Ha nem akarsz rá áldozni és szereted a kihívásokat, akkor bepróbálkozhatsz azzal a módszerrel amivel anno én is az enyémmel.(házi barkács megoldás)
Ez vagy bejön vagy nem. -
karakpecze21
senior tag
-
karakpecze21
senior tag
Lenne egy kérdésem, lehet hülyeség...
Én azt halottam, hogy a jasper alaplapos boxok trafója 175W-os.
Én most vettem egy Elitet és annak a trafója 150W-os.Ez akkor nem jásper lapos, ha nem akkor milyen lehet?Egyáltalán van valami köze a trafó watt számának a gép alaplapjához?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Csabee. #42062 üzenetére
Szia.
Nem vagyok egy nagy box szakértő, de úgy tudom ez csak nem eredeti játékok esetében fordulhat elő.
Az új játékokba beletettek valami új fájl típust (waw3, ha jól tudom), amit a régebbi flashek csak videónak ismernek be.
De ezt nem is firtatom tovább, mert ugye no warez!Ha tévedtem, akkor kérlek javítsatok ki.
-
karakpecze21
senior tag
Nah arra nagyon kíváncsi leszek, várom már.
A Fable2- is nagyon tetszett nekem, pont most állok neki újra.Piszok jól sikerült.
Remélem a 3 is legalább ilyen jól sikerült lesz.Sanya:Igen, ismerős a hang, mert nekem is az első boxom ilyen volt.Sőt az enyém 3ledes lett, de sikerült megcsinálni és én raktam bele még 2 ventilátort.
Nah, annak akkor aztán volt tornádó hangja.
Nappal még ki lehetett bírni, nah de este már igencsak zavaró volt.Most már nem aggódok annyira, mert tegnap játszottam vele pár órát és teljesen jó a hűtése.
Épp csak langyos levegőt fúj ki. -
karakpecze21
senior tag
Én örülök neki, hogy halk, csak remélem elég is neki ez a hűtés.
Most itt csak üresben járatom és így is picit langyos levegőt fúj ki.
Remélem játék alatt nem szalonnasütésre alkalmas levegőt fúj majd ki.
Vagy talán ha jobban bemelegszik, akkor rápörget még a ventilátorra?
Mint pl. a pc-k processzorhűtője. -
karakpecze21
senior tag
Bocsi, de lejárt a mod idő.
Az Elite pack-hoz nem járna legalább 1 játék?
Kezdetben úgy volt, hogy lesz, bár ugyan most olcsóbb lett az ár is az indulási árnál, de nem kaptam játékot sem.Előtte arcade gépem volt és volt benne hűtésmod és hűtés késleltetés is és elég hangos is volt.
Ebben most nincs semmi módosítás.
Hihetetlenül halk, szinte nem is hallani a gangját.Levegő is alig áramlik belőle.
Ez természetes?
Már előre félek. -
karakpecze21
senior tag
ÁÁÁÁ, de jó most jött meg a gép!
Alig várom, hogy végezzek a melóval és kipróbáljam. -
karakpecze21
senior tag
Mikor az előző gépemet rátettem muterom tv-re hdmi-vel ott kijött azért a különbség.
Ha nagy képernyőn néztem, akkor ha nem hdmi-vel kötöttem össze, akkor az élek kicsit pixelesek.Hdmi-vel viszont szép simák a vonalak.
Van különbség azért nagy képernyőnél, de én ezért nem cserélném le a tv-m sem. -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyen teszem fel ezt a kérdést és lehet már sokan megkérdezték, de bátorkodom mégis rákérdezni.
Elvileg ma vagy holnap jön meg az új gépem.x360 Elite.
Jasper lapos már a gép.Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire jobb az előzőeknél?
Már sok helyen utánanéztem és mindenhol mást mondanak.
Valahol azt mondták, hogy nagyon kevés hibásodott meg ezek közül, valahol meg azt, hogy ugyan 3ledes nagyon kevés lesz belőle de viszont itt a memória chipek hánynak be sűrűn.Melyikben van a legtöbb igazság a tapasztalatok szerint?
Azért kérdezem itt, mert itt azért pár embernek van tapasztalata ez irányban.
Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest