- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
hommeros #40922 üzenetére
hát szomszéd nemigen, én albérletben lakom és kb 2 hónapja lakom itt, szomszéd nem adott volna kölcsön, köszönő viszonyban sem vagyunk.
Kiadott volna nekem kölcsön hirtelen 13 ezret? xD Így is "mindenki" nekem tartozik...
Na a lényeg a lényeg, hogy felhívtam a bolti eladót, hogy hát jó lett volna ha előtte felhívnak vagy valami, mert hát senki sem szaladgál 60 ezerrel a zsebében. Erre azt mondja, hát ő nem tud ezzel mit kezdeni, ő kiadja a futárnak a rendelést, a futárnak kellett volna engem értesíteni... odaáig jutottunk hogy nagyon sajnálja és mivel tudna engem kiengesztelni? Hát mondom az Assassins Creed 2őt akarnám most megvenni, jó oda adja nekem 10é! 12 helyett.. na de ha most leadom a rendelést arra is, leghamarabb hétfőn vagy kedden hozzák ki, ezt mondta.... Hát sokra megyek egy 63 ezer Ftos gépppel, ha nem tudok vele semmit se csinálni -
StLui
veterán
válasz
hommeros #40878 üzenetére
Lezárás írtál, de valójában szerintem elhajtottad, pont ahogy néhány ""boltban"" rendszeresn teszik a reklamálóval
és pl engem rohadtul zavart amikor a konzolbolt a főoldalon olcsóbban hirdette a konzolt mint amikor a "bővebben" -re kattintottál, ott hetekig magasabb ár volt pl. ha árat emelni van idő és beírni a részletekbe akkor átírni is legyen idő a főoldalon. Ne mindíg szegénynek arra ne legyen ideje ami számára nem olyan jó. -
SFONarayan
tag
válasz
hommeros #40866 üzenetére
Sajnos lejárt az időlimit, így nem tudom módosítani az előzőt, újat kell írjak...
Idéznék egy részt...
"
"Szilícium webshop
Idézet a szövegből: "Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."E helyett most ez áll az oldalon:
A Vásárló jogosult elállási jogát gyakorolni abban az esetben is, ha a csomagolást felbontotta."
"
Te ezt minek nevezed?
Miután nevesítették őket, hirtelen tudták helyesen értelmezni a kormányrendeletet?
De ott a többi példa is, ez csak 1 a sokból... -
SFONarayan
tag
válasz
És valóban okkal volt goromba a csávó, mert mivel nem tudott máik készüléket adni, kértem vissza a pénzem, és ez bizony neki veszteség, nem keresett rajtam pénzt... A készülékkel 1 percet sem beszéltem, le lehetett ellenőrizni a szoftverében... kb 10 percet üzemelt... Ha szerinte nem hibás a termék, akkor simán eladhatja másnak újként, mert gyakorlatilag az is volt... Én nem a pénzen szarrágóskodtam, h meggondoltam magam, v hasonló, mert fogtam magam, elmentem a Media-ba, és még +5e-t hozzátettem, és megvettem a telefont 75e-ért a szarházi 70-es telefonja helyett...
az a baj, h a legtöbb kereskedő csak fejőstehénnek tekinti a vásárlót, aki egy tudat nélküli birka, akivel bármit meg lehet tenni, mert többsége úgysem fog pereskedni... Én nem mondom, h a vásárlók mind szentek, de számszerűen bizonyított tény, h hány kereskedőre jut hány vásárlós negatív VALÓS vélemény...
-
SFONarayan
tag
válasz
A készűléken egy karc nem volt, még a fólia is rajta volt, le sem vettem... Azt meg, h leejtettem-e, v nem, nagyon egyszerű kideríteni... Kérni kell egy vizsgálatot a fogyasztóvédelemtől... Feltételezem, ismétlem FELTÉTELEZEM, hogy Te is kereskedő vagy, akinek nem tetszik ez a törvény... A cikkben említett e-boltok többsége mégis hirtelen változtatott az elállási jog értelmezésén, ez azért jelent valamit, nem? Ilyen ba.omságot meg hogy találhattál ki, h kakaóval töltöm meg, és azt küldöm vissza, kérve a vételárat... Sok bolt nem volt hajlandó már akkor sem visszavenni, ha ki volt bontva a termék... Csak ugye neten keresztül nincs lehetőség KIPRÓBÁLNI, MEGNÉZNI a terméket, ezt csak akkor tudom megtenni, ha otthon kibontom, és kipróbálom... Akkor elválik, h azt kaptam-e, amit vártam, vagy nem... Egy valós boltba bemegyek, megnézem, kipróbálhatom, megfogom, és akkor látom, h ez kell-e, v nem... Ott pont ezért nincs ilyen törvény... És ismétlem, miután nevesítve lettek a cégek, h ki milyen módon kezeli ezt az elállási jogot, 1 kivételével mind megváltoztatta a szabályzatot, amire hivatkozva azelőtt JOGTALANUL nem vette vissza a termékeket, akármennyire finoman is volt kibontva... Ez mi, ha nem a vásárló tudatos megkárosítása, a jogszabályok tudatos áthágása, mondván perelje be őket az egyszerű vásárló... Ez a gusztustalan...
-
Gebriel
veterán
válasz
hommeros #39923 üzenetére
Na majd akkor nézd meg a PS3-n a Grand Turismo 5-t. Ha egyszer megjelenik végre. Addig ott a GT5 Prologue
Annak lesz még egy brutál grafikájaHagaNRG
Már vasárnap 9900ft.- volt a MM a Forza 3Multiformat-nál 6990ft a Forza 3!!!!!!!
-
Peat;)
veterán
válasz
hommeros #28547 üzenetére
Mert neked nincs baja ezért tökéletes a jasper. Vágjuk ám. Microsoft csak poénból bővítette a 3 év garanciát, mert az nekik olyan jó. Mondhatnám, ha a racionalitás szinted átlengene pozitívba akkor veszélyes agyzsibbadás lépne fel nálad
elbaszott fizikailag az xbox, ezt valaki elfogadja valaki nem. Én örülök hogy elbaszták, mert 3 év alatt a legtöbb mai cucc tönkremegy, inkább szívok kétszer időkieséssel, mint egyszer pénz és sok idő kieséssel.
-
hdman
őstag
válasz
hommeros #28552 üzenetére
Nem bántani akartalak,vagy beszólni,csak amiatt irtam,mert átgondolatlanul irtál dolgokat.
Media Marktban van pl 3 napos csere gar. Nem kell sehova küldeni.
És ha a 4. napon szarik be?
Akkor tök8
Aha, hát egy ember azt írta, aki ezzel kereskedik.
Szerintem még vagy x millió ember van ezen a véleményen.
Én meg mielőtt megvettem, rákerestem a fórumokon, és nem sokan írták, hogy baj lenne vele. Szóval majd kiderül.
Reméljük nem lesz baja.
-
hdman
őstag
válasz
hommeros #28547 üzenetére
Most ezzel az egy fotóval jössz,ami kb a tesztfázis alatt lett kilopva a gyárból? Arról volt szó, hogy mikor lett elérhető a usereknek. Ez pedig 2009. eleje, de inkább február-március eleje.
Senki nem mondta,hogy minden Jasperos szar. De ne a saját egy darabodból indulj ki. Ha az jó akkor az összes jó?
de azért olvasd el ezt,ha elkerülte volna a figyelmedet,ez megalapozott tény. [link]
Lehet azért terjesztitek, hogy a régi daragobak eltudjátok még árban sózni.
Ezt nem is kommentálom,remélem viccelsz.
Nem más kárán nevettem, hanem azon, hogy megette a marketinget,hogy igy japer ugy jasper, sokkal jobb, szebb, halkabb, csendesebb,stb, erre beszopja 2 nap alatt.
Mellesleg hány éves vagy? Mert a hsz-eid alapján nem tűnsz túl idősnek.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
hommeros #28533 üzenetére
Latom erről a témáról nem lehet leakadni
Első pont:
Milyen kütyü??????
max egy plusz kontroller kell, ha ketten akartok jatszani 10e Huf
a Tévét nem számolnám bele, mert egyreszt nem kotelezo a hdtv, masreszt amugyis lassan mindenki átálljátékok ára. Kedves barátom ha te 18ezer forintért veszel játékot, akkor bizony meg is érdemled...
van mar jopar jatekom de meg egyikért sem adtam 7 ezer forintnal tobbet.
logout, gamer, jatekaim.hu, game.co.uk, play-asia.com, csere, eladas, es a bolti ar toredekeert veheted a jatekokat.
jolenne errol a baromsagrol leszallni, ha tisztan a jatekfelhasznalast nezzuk, a ket platform nincs is egy kategoriaban... -
K3NZO
senior tag
válasz
Nem akarok veled vitatkozni mert soraidból kiviláglik, hogy pc párti vagy ami engem hidegen hagy, de egy dolog mellett nem tudok elmenni. Milyen kütyükról beszélsz? Én joy-al sokkal jobban szeretek már játszani mint egérrel, látom kerestél xps-t, majd ha meglesz akkor majd írd már le, hogy hogy megy a játék mert biztosra veszem azt, hogy lesznek olyanok akik bizony hamarabb lelőnek joy-al minthogy, te egyet rántsál az egéren.
Kicsit más. Nekem volt 8800GTS kártyám és csak a baj volt vele, akkor vettem meg mikor megjelent és annyiba került mint egy xbox. Miről beszélünk? Arról nem is beszélve, hogy nem volt hozzá jó a driver és társai.
A gold előfizetésről meg csak annyit, hogy hamarosan minden előfizus lesz az op. rendszertől kezdve a játékokig, a WOW és társai is mintha fizetősek lennének. (Mellesleg pc játékok esetében a server bérlését is ki kell valakinek fizetnie nem?)
Egy szónak is száz a vége, nem létezik olyan, hogy valami ingyenes!
-
breetai
aktív tag
válasz
Hi! Nem kéne ezt, a már sokat tárgyalt kérdést firtatni. Aki PC-n szeret játszani az vegyen PC-t ... Nem juttok úgysem közös nevezőre.
Nekem pl. van egy szerintem igen komoly PC-m, meg vettem egy X360 Pre.-ot is.
"Szerintem FPS-őrűltnek Boxot venni, olyan mint vadásznak egy M16-ost. Mert jó-jó, hogy azzal is lehet vadászni DE nem az igazi."
Komolyra fordítva a Boxnak van sok kényelmi előnye, bekapcs azt megy, nincs kékhalál, HW ütközés. Persze kb. ugyanennyi a hátránya is. De, ha Te is napi 8-10órát dolgozól PC-n akkor valahogy nem az igazi leűlni elé othon is. Még akkor sem ha kikapcsolódni, stb. és nem dolgozni.
Ill. én inkább a hack és verekedős játékokért vettem Boxot. (NG2, DOA4 ...) Ilyen cuccok PC-re nincsenek is, ami meg mégis megjelent, annak valahogy nem az igazi a billentyü+egérrel történő irányítása. Persze lehet contrólert venni a PC-hez, DE akkor már legitím egy bill+egér kombó a Boxhoz is. Nem? -
K3NZO
senior tag
válasz
hommeros #28531 üzenetére
Én meg inkább játszom egy kicsit gyengébb grafikájú játékkal ellenben nem fagy, és nincsenek állandó kompatibilitási hibák, stb. Volt komoly pc-n de a sírba vitt az állandó bajaival, vettem új VGA-t akkor gyenge lett neki a proci, új procihoz meg új alaplap és így tovább. Inkább költöm másra a pénzem
. Amúgy meg szerintem nem sokkal rosszabb a grafika mint pécén sőőt, mivel nem mindenkinek van ultra modern konfigja a játékokra.
-
rudymester
senior tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
hommeros #28433 üzenetére
windows lejátsza az .mkv fileokat? ha a windos media player nem viszi, akkor a box sem fogja ( mert itt a képet és a hangot a pc dolgozza fel, és adja át az xboxnak)
másik: állítsd be nagy britanniát. btw, azt vágod, hogy 3x lehet ingyen gold hónapot kicsikarni a microsoft-tól?
-
Sanya
nagyúr
válasz
hommeros #28419 üzenetére
na várj 1 picit.
2 lehetőség van:
vagy van az a verzió, amikor windows media player 11 ( vagy 12 beta) segítségével megosztod az xboxnak a filmeket, de ha nincs felrakva a media upgrade, akkor nem fog menni ( hd filmek nem fognak menni, ,mert mkv-t nem támogat a box.) ( a media upgrade-et úgy tudod felrakni, hogy rendes avi file-t (xvid, divx) megosztasz, megpróbálod live-os környezetben lejátszani, és akkor letépi neked a kodeket.)
vaaaagy windows 7 beta ( vagy pista is, nem tudom) media centere segítségével osztod meg a filmeket, és ha rendesen van kodek telepítve a gépre, akkor fogja játszani az MKV fileokat is, habár nekem még eléggé bugos és lassú volt, igaz egy beta terméktől ne várjunk sokat.
Aktív témák
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest