- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
csdm
senior tag
A sokszor előkerülő 3x1 hónap ingyen Live Gold az minden új géphez jár, bolttől függetlenül?
(576-ra gondolok) -
csdm
senior tag
2012 utánra ők sem mernek garit adni
-
csdm
senior tag
Pfúú az annya, 60k lesz az új arcade. Ahhoz képest hogy sokan 63-64 k-ért rendelték elő a 250 GB kicsit sokallom...
Amúgy, xbox-ra ha kevés lenne az usb- hely, lehet kötni ilyen USB megosztót? Pl laptohoz már láttam, 1 usb-t igényel, és 3-at lehet rádugni. -
csdm
senior tag
Nem találkozott senki mostanában nagyon jó áron ÚJ "régi" géppel?
-
csdm
senior tag
Ha használt gépet veszek rajta profillal és Gold tagsággal, akkor csak bekapocsolom a gépet, és használom a volt tulaj acc-ját? Nem kell megadni vmi alternatív e-mail címet? Van jelszó a profilnál? Elfelejtett jelszó funkció? Amivel pl a tulaj a saját e-mailra le tudja kérni a jelszót?
Fog más valamilyen módon még az előző tulajhoz kapcsolódni? Pl az ő barátai lesznek fenn nekem? Létezik "hard Reset" szerűség? -
csdm
senior tag
Ha használt játékot vesz az ember, annak mik lehetnek a hátulütői? A karcos olvashatatlan lemezen kívül? Van valami, ami miatt az előző tulaj tönkre tudná tenni, az én játékom? Teszem azt neki még fenn van a HDD-jén, és emiatt én nem tudok játszani?
Bocs, most veszem az első boxomat... -
-
csdm
senior tag
Szerintetek ennyiért jó vétel? Nem tudom milyen alaplapos. Gari nincs rá, szeritnem Falconos vagy Jasperes.
Szerk.:
20080921 HDMI-s -
csdm
senior tag
16.a van mindenki az új slimjén gémel ?? Hogyhogy nem ir róla senki?
Én még egy címlapos tesztet is nagyon szivesen olvasnék róla
-
-
csdm
senior tag
Látom hogy írjátok, hogy menyire zajos tud lenni a dvd a "régieknél". Én ilyen Régit készülök venni, és az asztalomra szeretném tenni. Nagyon hangos lesz?
Most a gépem is fenn van az asztalomon ( alsótápos, és padlószögenyből csak port tud szívni, hiába a magasítás) van benne 3 venti, plusz a procin, meg a VGA-n, és a hangját el tom viselni, viszont amikor lemezt tesze bele, akkor nagyon felsüvít. Kb ilyenre számítsak az xboxnál is? mert akkor inkább beteszem a fiókba a boxot . -
csdm
senior tag
Egy ilyen kábel mennyibe kerül?
Ez jó lenne 1440x900-as monitorhoz? -
csdm
senior tag
Videókártyához kapott HDMI--> DVI átalakítóval rá fogom tudni kötni a Dell 1440x900 19" monitoromhoz?
-
csdm
senior tag
Mi újdonságot hoz az itthon Live? Eddig nem volt itthon?
-
csdm
senior tag
Kösznönöm!
Már csak aazt nem értem, hogy akkor hogy van lehet 256 MB modult 4-5 ezer forintért árulni xboxhoz 2010-ben??A vinyók árára már ki sem térek... Ennyire különleges a gyártásmód hogy ennyibe kerülnek?
-
csdm
senior tag
válasz
karakpecze21 #48899 üzenetére
Egyszerű külső vinyót lehet hozzá csatlakoztatni USB-n?
-
csdm
senior tag
Jasperes gépekre már nem jellemző az E74?
-
csdm
senior tag
Mennyire terheli meg az xboxot ha csak lemezekről játszanék? Szűkös időn belül tönkremenne az olvasó?
-
csdm
senior tag
Utángyártott kontroller mennyire rosszabb mint az eredeti? Csak anyaghasználatában, esetleg illesztési problémák, nincs rendesen a műanyag lesorjázva stb? Vagy használatbeli különbségek is vannak?
-
csdm
senior tag
Tudtok ajánlani egy boltot, ahol most a legolcsóbban lehet kapni Jasper alaplapos xbox 360-at?
-kisebb HDD elegendő(pl20, 60GB), de ha nincs az se baj
-mindenképpen Jasperes legyen
-1 kontroller minimum legyen
-új legyen
-lehetőleg boltból legyen.
Ha a topicban nincs reklám, akkor privátba küldjetek ötleteket.
Köszi -
csdm
senior tag
válasz
Morden24 #48802 üzenetére
Hát igen, de azzal a reklámfogással nagyon sok nőt sikerült játszani bírniuk.
Az is érdekes, hogy a videókban, mindig ülnek vagy 4-en az épp játszó emberke mögött, és ha ők belemozognak a játszó gyerek játékába, akkor a gyerek elrontja a játékot?
Jól lehet majd így szivatni az embereket
-
csdm
senior tag
válasz
szpal17 #48800 üzenetére
Erre akár megoldás is lehet egy konzol áremelés, és máris olcsóbb lesz a kicent
Mondjuk 30k tényleg húzós első körben, de nem hiszem, hogy pont az amerikaiaknak lenne húzós. Főleg hogy "válság" idején 72 óra alatt 1,7 millió iphone-t adtak el. Nem az ára miatt lehet bukás a Kinect. -
csdm
senior tag
Szerintetek is bukás lesz a kinect? Azt olvastam h vmi nagyokos mondta, hogy bukás lesz, hiába a wii nagy sikere, ott kevesebbet kell mozogni mint a kinect előtt és az emberek lusták, ezért nem fogják szeretni a kinectet.
-
csdm
senior tag
Ha tényleg veszek, akkor is valami használt jasperest flashelve, és úgyis csak offline gémeket tolnám, live-ba nemigazán csinálnék akármit is. Egyik ismerősöm is így tolja, ő mondta hogy xboxon nem multizik, MW2 is gépre van meg neki Nem vagyok nagy multizós. Majd ha a COD csak konzolra lesz elérhető (mert elképzelhető) akkor fogok max konzolon multizni
Amikérdekelnek, azok eredetibe pc-n olcsóbbak, és PC-n ott a steam a mostani leárazások se semmik. Lehet 8k-ból megveszem az egész cod-sorozatot
-
csdm
senior tag
Azt hiszem maradok a Pc-nél
Pontosabban ha multiznék. Pc-re úgyis olcsóbbak az eredeti új játékok.
Amik nem eredetibe vannak meg azokat tudom tolni egy chippelt xboxon is.
Más:
1440x900-as monitoromat rá tudom kötni xbox-ra? (HDMI nincs) -
csdm
senior tag
Nem igazán értem. ITT azt írják :
"A flashelés után lehetőséged van írott lemezeket (u.n. backupokat) futtatni az Xbox360 konzolodon. E művelet során csupán a dvd olvasóhoz "nyúlunk hozzá", ezáltal a konzol minden egyéb tulajdonsága megmarad. Ugyan úgy futtathatók rajta eredeti lemezekkel a játékok és ugyan úgy feltelepíthető a winchesterre a játék. Az Xbox Live használata eredeti lemezzel ugyan úgy működik továbbra is." -
csdm
senior tag
válasz
woodbear #48676 üzenetére
Laptopom most is van, de a gépem mellett csak akkor használom, ha valami film kell róla. Mostanra már egész megbarátkoztam a gondolattal, hogy gyengébb gépre cserélem a mostanit.
Hogy ne csak off legyek.
Ismerőseöm HD monitort vett és úgy játszik xbox-on nem drága HD tv-n. Van valami egyéb hátránya, a monitornak a tv-vel szemben (xbox felhasználás szempontjából) ?
Tényleg, sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy minden játékot megvehessek, szóval flashelni fogom az xboxot. Akkor mellette nem tudok eredeti játékokkal pl multizni? Hogyisvanez? -
csdm
senior tag
válasz
Morden24 #48646 üzenetére
Most megvan még a géped?
Eladni most még nem szeretném, mindent én csináltam a gépen, a házat én alakítgattam, a hardvereket hónapokon át vadászva vettem, és tettem össze. Nyilván sokat takarítanék meg egy xbox-on, de eladni a gépemet nem szeretném. Aztán ha xbox mellett szükségem nem lesz rá, akkor eladom. Mondjuk lehet hogy akkora már késő lesz, nem kapok érte annyit amenynit szeretnék. Hmm nagy dilemma. -
csdm
senior tag
válasz
Mr.Grincs #48632 üzenetére
Igazából én nem játszok sokat. Most is a gépemen csak MW 2 GTA 4 meg GRID. Meg ha végre kijön Mafia II. Ami nem tetszik, az hogy redesen segít pl MW2-ben xboxon hogy van aim. Ez nem zavaró, mert számomra az. Gépen sokkal jobb FPS játékokat játszani, és én FPS-sel játszok, amikor éppen játszok. Crysis 2-höz is kel majd rendesen hardver, áh nem tom hogy vegyek-e xbox-ot.
Tehát spórolás miatt vennék max gépet, meg érdekelne a Kinect.
Olcsóbb kisebb HDD-s slim verzió nem fog kijönni?
Az új xbox-ot is lehet majd chippeltetni, vagy majd várni kell egy keveset mire ki tudják chippelni? -
csdm
senior tag
Hali!
Nekem most egy mondhati nagyon erős gépem van, viszont tudom, hogy ez nem sokáig fog így maradni. Szeretek vele foglalkozni, de mostantól nem szeretném minden pénzemet hardverre ölni. (így is mindig a legolcsóbb / használt cuccokat tudtam csak megvenni bele)
Tehát szeretnék venni egy konzolt. Mindig is antikonzolos voltam, egyáltalán nem fekszik az irányítás, tehát első kérdésem, hogy bill-t és egeret láttam, hogy lehet rákötni xbox-ra, de szerintem nagyon kevesen játszanak így, és nem értem miért? Ennyire hozzá vannak szokva a kontrollerhez az emberek? Vagy nem minden játékkal kompatibilis az xbox+bill meg egér?
A másik kérdésem, hogy különböző verzióban létezik ugye az xbox (nem az arcade meg elitere gondolok). Teljesítményben van-e különbség pl egy Falcon és Jasperes között? Vagy csak fogyasztás és melegedés? Vagy ami Falcon-on szaggat, az Jasperen nagyon jól megy?
Wikipédián olvasom, hogy lesz Valhalla ami 45 nm, egy chip alatt a gpu és cpu, fogyasztása is kisebb, és 2010 nyarán lesz elérhető. Erről mit tudni? Ez teljesítmény szempontjából erősebb lesz az előzőekhez képest? Mikor fog megjelenni, milyen áron?
Az utolsó kérdésem pedig már a Natalhoz, vagy minek hivják mostanában, kapcsolódik. Ha jól tudom lehet majd külön is venni ilyen Natalt és úgy kötni a konzolhoz. Lesz valami hardveres elvárása, hogy csak Jasperessel fog működni, vagy hasonló?
Köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest