- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
5oultrain #48333 üzenetére
Beszarok bmeg.
Rocket: "Kivancsian varom Slim eseteben milyen urban legendakat es hozzajuk megoldast X ezert fognak elterjeszteni azok akik eddig jol megeltek a sufni szervizelesbol."
Nah ez egy igen szép gondolta, remélem csődbe mennek a f@szba!
Egyébként azt gondolom, hogy csak felnövünk, és Magyar Live hatására megsokasodnak a legálisan játszók is.
-
Djuree
félisten
válasz
5oultrain #45623 üzenetére
hát sztem az. feltörnek profilokat és amelyiken van pont az elpasszolják fillérekért. sztem ez így megy. habár ez alapján nem tudom hogy tudnak bannolni, lehet sehogy
mondjuk engem nem érdekel, nem veszek ilyen pontokat, nehogy már még erre is költsek a játékok mellett...mondjuk az hogy lopott, nem tud érdekelni engem sem igazán, ha olcsóén box-okat vettem 15-20k-ért és 2x annyiért adtam őket tovább, le is hozták nekem az ország másik végéből, 99% hogy azok is lopottak voltak
de ha nem én akkor más szakítja le vele a lóvét, akkor meg már inkább én legyek
-
Sanya
nagyúr
válasz
5oultrain #38178 üzenetére
lehet memóriahiba lesz. ha nem mókolt a konzolod ( eredeti garanciális állapotban van), akkor semmi baj, el fog romlani, és majd küldheeted a májkroszofthoz, és kb 1 hónap alatt kicserélik a hibás alkatrészt, és szinte teljesen újként visszakapod.
ha mókolt, elkezdheted nézni ennek a weboldalnak a szolgáltatását: xmedia. nem garanciális xbox360 professzionális javítását vállalják, persze érdemes úgy igénybe venni a szolgáltatásaikat, hogy előtte nem próbálkozol az otthoni szereléssel
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest