- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Palika71 #40284 üzenetére
Multiformatra volt itt panasz úgy emlékszem. Számlát nem biztos hogy adnak
Konzolvilágnál is ugyanez a helyzet, ott is átverhetnek angol helyett német játékkal vagy kicserélik a tápot régebbi verzióra...asszem itt sem adnak számlát.
Én a Konzolstúdiónál vettem, itt minden rendben volt, számlát kaptam, előttem bontották ki a dobozt megmutatva mindent.Garancia mindenhol 1+2 év számlától függetlenül. Van egy telefonszám a dobozban amit hívni kell ha baj van, egyedi xbox azonosítószám szerint megy a dolog, nem számla szerint. Javítás úgy megy, hogy futár jön a gépért és viszi, 2-3 hét és visszakapod. Asszem előtte be kell regisztrálni online az azonosítód (előtte nem érdemes mert ha eladod a gépet akkor át kell íratni az új tulajdonosra) A +2 év csak 3LED-re érvényes.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest