- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
csak nekem nem megy a live?
-
RockHaRD
addikt
Akit esetleg érdekel; van egy eladó Wireless Kormányom
óccsóé
-
RockHaRD
addikt
válasz
Crazyman33 #46050 üzenetére
én is szivesen játszanék ellened
bár én csak experten játszom, de mint mondtad, nem az a lényeg
-
RockHaRD
addikt
sajnos a lehetőségeim erősen korlátozottak
így a wd 40-et használtam, de úgy néz ki bevált
nagyon sézp csnedben forognak most a ventik. Azért tervbe marad az új venti vásárlás, mert ahogy nézem halkabb is lenne, de egynlőre most ez megteszi
Kiváncsi vagyok meddig lesz most csendben.
Köszi a segítséget
aki Fifázni akar live-on, az vegyen fel
tegnap írtam be a nickem
-
RockHaRD
addikt
wd40 megfelel szted?
-
RockHaRD
addikt
azért ennyire nem szeretném sufnimódon csinálni
lehet kapni boxhoz ventit, cska kérdés, h hol
szerk: Platinum Shopban találtam, de nem vmi olcsó
-
RockHaRD
addikt
megfújkáltam, de sajna maradt ugyanaz
nemtudjátok hol lehet ventit venni boxhoz? még ma kéne. Elszaladnék újért
-
RockHaRD
addikt
Ma reggelre a boxom érdekes hangot kezdett adni, amikor bekapcsolom. Mintha a bentiben lenne vmi, vagy nem is tudom
nemtom mit csináljk vele
lehet, h szétkapom, azt megnézem, h mi a helyzet belül
-
RockHaRD
addikt
Mindenki vegyen fel szépen LIVE-ra
Nickem: FEARush R0kHaRD az O betű az nem O betű, hanem 0, azaz NULLA
-
RockHaRD
addikt
Lost Planet 2 demo a live-on
-
RockHaRD
addikt
Vki tudna esetleg segíteni, hogy hol találnék magyar FIFA 10-es játékosokat, akik tolják live-on, meg esetleg Ultimate Team-mel, vagy hasonló...
-
RockHaRD
addikt
Live-on a World Cup 2010 Demo, és sztem nagyon hangulatos lett
gameplay kb ugyanaz, de a körítés nagyon jó. italy-spain meccset lehet tolni 2 perces félidőkkel.
-
RockHaRD
addikt
Blur multi beta demo a live-on, akit esetleg érdekel
más: Játszik valaki FIFA 10 Ultimate Team-mel itten?
-
RockHaRD
addikt
Splinter Cell - Conviction DEMO a live-on
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy angol regges live profilhoz, ha a német ebay-en veszek goldot, akkor az működni fog?
-
RockHaRD
addikt
Vettem ma 4200 microsoft pontot, és tölteném le a 800 pontos force unleashed cuccot, és mikor rányomok, hogy reedem code, majd beírom a kódot, nem fogadja el "isn't valid"... konzolvilágba vettem, és zsír új fóliás, stb... mi lehet a baj? Tuti nem írtam el, többször átnéztem
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, ma tudtam meg, hogy ez a nyomorék box hdmi-n nem képes kihozni a tv-be az 5.1-es hangot, hogy utána optikai kábellel tovább menjen a hangrendszerbe, szal a kérdés az, hogyha marad a képnek a hdmi kábel, és veszek egy ILYET, és ebből nyomatom ki az optikai kábellel a hangot, akkor rendben lesz minden?
-
RockHaRD
addikt
Hali. Melyik a legjobb kormány, amit jelenleg lehet kapni box-hoz? :-)
-
-
RockHaRD
addikt
a box display beállításainál a reference levelsnél az a 3 fajta cucc (standard-intermediate-expanded) mire jó? Melyikre érdemes rakni?
meg a hdmi color space-t melyirke érdemes
-
RockHaRD
addikt
Próbáltam ma reggelni xlive-ra az egyik profilom, de miután beírtam az email címet, meg két jelszót, kiírta a hogy jelenleg nem lehet reggelni live-ra... volt már vkinek ilyen?
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Tudtok mondani olyan oldalt, ami megmutatja hogy xbox live-on milyen demo-k vannak fent? konkrétan arrol van szó, hogy elvileg ma jön a force unleashed demoja, és ki-be kell huzgatnom a gépből a box-ba a kábelt, hogy ott is legyen net, egyszerübb lenne, hogyha lenne vmi honlap ami megmutatja ha fenn van a demo
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, elég hülye kérdés, de nem találtam rá másik topikot:
Egy xbox360-as vezetékes kontrollerről van szó, amit pc-re rádugtam, vista fel is ismerte, viszont mivel már nagyon régi kontroller, ezért a bal analog kicsit kileng. Namost pl ez pro street-ben elég zavaró, mivel folyamatosan kanyarodik magátol az auto. A konkrét kérdés az lenne, hogy létezik-e vmi program, amivel lehet 10% dead zone-t beállítani. Pl race driver GRID demo-ban a játék options-ba van ilyen beállítás, de pro street-ben nincs
-
RockHaRD
addikt
Erre tud-e valaki megoldást (már tegnap óra várom): Adott egy xbox rajta 1 profile, ami régen live-ot is megjárt, stb, de most egy banolt gépen profil, rajta mentett állások, stb... átraktam ezt a winyót egy másik xbox-ba, ami még nem live-banolt, rámentem a live-ra, meg minden, semmi gáz. VISZONT mikor a saját helyére raknám vissza, akkor meg corrupted profile, és nem megy. Ugyebár még a mentett állások nélkül megvagyok, meg minden, de az a sok gamerscore (ami semmire nem jó, de akkoris) az jó lenne, ha nem veszne el, szal akkor recover gamertag még lehetséges lenne, de a gép banolt live-rol
megoldást vki?
-
RockHaRD
addikt
szerencsére a console corner hozzáértő emberei megcsinálták, potom 7000 Ft-ért
viszont most olyan problémám lenne, hogy két xbox van, és cserélgettem a vinyókat, stb, és az én profilom, az én gépemen azt irja, hogy corrupt profile. azon van minden mentés, meg stb, meg egy halom gamerscore
van erre megoldás? -
RockHaRD
addikt
Beütött a nagy b+, ugyanis update-elni akartam egy régi dashboarddal rendelkező okos gépet, és egyszercsak ERROR, és E66-os hiba, meg 1db piros körcikk. Ez esetben mit tudok csinálni? Avagy, hova tudom elvinni?
(ráadásul kölcsönbe van)
-
RockHaRD
addikt
válasz
WhiteMessiah #1106 üzenetére
azon játszom én is. Samsun 206BW. a gond csak annyi, hogy 16:10-esek ezek a moncsik. 1280x768-ban fogsz vele játszani, ami nagyon szép, de egy icipicit torz, ami nem vészes. egyébként 1280x800 kéne... nyári update-ba ígérik.
-
RockHaRD
addikt
válasz
->Raizen<- #1100 üzenetére
Kösi
bár hiába reggelek a mail nem jön meg
de várok. -
RockHaRD
addikt
válasz
Eugene Roe #1094 üzenetére
Nekem már egy ideje megvan, és most pl egyik box-hoz sincs nálam a kézikönyv. Ha lenne a dashboardon vmi beállítás annak roppantul örülnék, de nincsen semmi. Flashelt gép mind2, de nem hiszem, h ez lenne a gond.
16:10-es monitoron osztott képernyőzni elég gáz. Meg ha itt van 2 xbox, akkor már nem jobb system linkbe? -
RockHaRD
addikt
válasz
->Raizen<- #1092 üzenetére
Van mindkét kábel mindkettővel próbáltuk, közvetlenül is összekötni, meg router-ről is. Mit kell beálítani, hol?
-
RockHaRD
addikt
Lécci segítsen vki. Itt ülünk 2 xbox-szal, azt nem tunk együtt gow-ozni LOL
-
RockHaRD
addikt
Vki légyszi segítsen. Hogy kell összekötni két xbox360-at? mit kell beállítani, stb? mert itt van egymás mellett itthon 2, gow-ozni akarunk system link-en, de nemlátjuk egymást
vki légyszi segítsen
Aktív témák
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest