- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
bexinho23 #45673 üzenetére
Csináld végig, hátha... Ez magyarul.
Én ezt emelném ki:
"Solution 4: Does the problem only happen with Xbox LIVE?
Does your console only freeze when you play something on Xbox LIVE? Try playing offline content such as a game disc. If your screen only freezes when playing on Xbox LIVE, the problem might be related to your Internet connection.For more information about troubleshooting Xbox LIVE performance issues, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
909817 You experience slow performance playing on Xbox LIVE
If your console freezes even when you are not playing something on Xbox LIVE, try the next solution." -
p_milan
aktív tag
válasz
bexinho23 #29482 üzenetére
Szerencsére a nehéz részeknél mindig beugrik valaki a netről. Most a 6-1nél tartok, este akkor rádirok, ha lesz kedved akkor hajrá.
Ha újrakezdem HarciMarci fokozaton, akkor az inventorim kiürül? Mert, ha igen akkor nem tiszta, hogy hogy szedem össze az acsikhoz szükséges dolgokat. Illetve ammot nem lehet venni valahol? Elég szar így, hiába van jó fegyverem... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
bexinho23 #29011 üzenetére
PC-n kipróbáltama teljes játékot. A garfika kb két évvel ezelőtt jó lett volna. Ha majd játszol vele bemész az erdőbe vagy rögtön az elején a parton a bokrok közé meglátod mennyire kockás minden
. De ha most játszol vele szerintem hamar el fogod cserélni. GTA stílusú külsőnézetes játék és ölni meg robbantani kell ezerrel. Nekm sem volt gyere be.
-
p_milan
aktív tag
válasz
bexinho23 #29011 üzenetére
Csak egy személyes tapasztalat. Nem ismerem a M.2őt, ettől függetlenül.
Eddig én is úgy voltam, hogy csere csere, mindent mindenre. Alig ismretem a játékot, néztem videót, de mind1, jó lesz az. Sikerült így beszereznek vagy 5gamet amiből kb 1 jött be úgy ahogy. Utána megfogadtam, hogy csak azért, hogy új játékom legyen nem fogok ész nélkül cserélgetni, mert nem éri meg. Mind "régi" volt Liveon egy embert nem találtam már hozzájuk... El is cseréltem az 5öt 2mai játékra. Úgyhogy 1évnél régebbi gamére tuti nem cserélek már.
Megvan az Undercoverből az 1000G.
Szerencsémre az xbox360achievements.org rosszul írta le az egyik acsit, így nem kellett annyit szenvedni vele. Ha valakit érdekel akkor eladnám/elcserélném Pesten, személyesen.
-
-kdM-
senior tag
-
-
Def26
félisten
válasz
bexinho23 #28678 üzenetére
Hát nem tudom, akkor valszeg már be lett regisztrálva?
Gondolj bele, ha bemész egy Auchanba és lebeszel a 10db kiflid mellé az arcade gépet akkor ki és milyen címet ír fel? Szvsz senki semmilyet...
Nekem ez már a harmadik gépem, (egyet használtan vettem) de sehol nem kértek sem nevet sem címet. Nah, mindegy, lehet olyan helyen vettétek ahol egyből beregisztrálták vagy mittudomén.
-
sch_a
addikt
válasz
bexinho23 #28639 üzenetére
Én rendeltem onnan, de pont karácsonykor, hatalmas csúszásaik voltak.. De felhívtak telefonon h gond volt az online rendelésekkel, még egyszer adatot egyeztettünk, és aztán végülis kihozták. Más kérdés h az egyik játék doboza törötten ért ide, de sztem az a futár miatt volt. Amúgy én eddig úgy tudtam, van üzletük is.
-
p_milan
aktív tag
válasz
bexinho23 #28639 üzenetére
Hali!
Van Liveod? Mert, ha igen akkor nem kezdem el még, és tolhatjuk együtt. Tegnap játszottam vele egy 20percet, és azt kell mondjam ez az első játék amitől "el voltam ájulva". Pont ami nekem kell. Egy kis retros kocsmai TimeCop videójáték beütése is van a dolognak.
Szerintem szuper. (Kezdtem egy gépet, és megengedtem, hogy csatlakozhasson más is. Egyperc nem telt el, már jött is valaki.
)
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
bexinho23 #27088 üzenetére
én meg úgy tudom, hogy a javított gépek 80%-a kerül vissza megint a szervizbe,
így nem fűzök túlzott reményeket a dologhoz, max annyit, hogy a következő meghibásodás is garanciaidőn belül legyen. Illetve találnom kellene valakit,
aki az ősrégi Premium gépemet kifekteti 3LED-re, mert az még kb Xenon alaplapos,
és azt szinte 100%, hogy Falconra cserélik. Vagy Jasperre
Van rá még fél év, legrosszabb esetben nyers erővel bírjuk majd jobb belátásra a masinát. -
(jan)
őstag
válasz
bexinho23 #26603 üzenetére
ezzel én is így vagyok...
mondom csak nem véletlen lett az olyan népszerű játék... de nekem nem jött be, értelmetlen öldöklés, az első fél-1óra izgi volt hogy hufedezék meg gránát meg jönnek velem a haverok és nem egyedül vagyok de anyi
gta4 viszont teljesen lenyűgöz meg persze a mirrors edge
-
_ak_
addikt
válasz
bexinho23 #26603 üzenetére
A fun meccsekre gondolsz vagy a hc gamingre?
Én úgy hallottam,h a nagy csapatok inkább vissza mennek a 2-re. Amikor "játszottam" vele még pam sem volt, ill a pro modot is akkor tájt mondta vissza a készítője, márpedig egy rendes mod nélkül nincs hivatalos meccs.-kdM-: én speciel meg sem próbáltam összehozni a multi részét, pedig a 2vel és a 4el sokat játszottam, mindkettő itt figyel eredetiben egy karnyújtásnyira tőlem, de waw-ot még véletlenül sem jutott eszembe megvenni.
-
HagaNRG
őstag
válasz
bexinho23 #20760 üzenetére
Semennyiért, amiennyire tudom a game.co.uk nem szállít külföldre.
Viszont itt egy jó oldal, ha szeretnénk magunkat idegesíteni. A HMV aktuális, heti akciói vannak benne listázva, nem csak konzol, filmek is. De van 60 ezerért olyan 60GB-s pack, több új játékkal, hogy csak nézek.
Mirrors Edge 6 ezerért? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
bexinho23 #19146 üzenetére
Onnan tudom, hogy énis onnan akarom megvenni újonnan és annál olcsóbban még nem láttam. De meg is mutatom. [link] Én is fent vagyok a jatekaim.hun és nagyon sokan elvannak tájolva az árakkal szinte jobban jövök ki ha újjonnan veszem meg mintt ott mert annyiért adja némelik kölök.. De kétségtelen hogy van egy két jó vétel ott is.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest