- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h az új alaplapos xbox360-ak mennyivel megbízhatóbbak. Hang(hűtés, és olvasó) tekintetében javultak a falcon laposokhoz képest? -
Bagira01
veterán
Lehetséges, hogy xbox 360-on tönkremenjen a vantillátorszabályzás? Nekem állandóan maxon jár
-
Bagira01
veterán
Sziaszttok!
Most vettem egy falcon lapos xbox360-at, ugye ennek már 3 pin-es venticsatlakozója van. A baj az h hiába kötöttem rá egy Y elosztót és rádugtam egy másik ventillátort, az nem megy, csak a gyári. Miért lehet ez? A másik kérdés az lenne, hogy összekötöttem hdmi kábellel a gépet a monitorral, de ugye hang nincs, mert nincs beépített hangszóró. Ilyenkor hogy lehet megoldani a hangot? Vagy vegyek inkább vga kábelt hozzá? -
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7140 üzenetére
Nem lehet hogy itt is mint a hdd-nél van elkülönített rész
-
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7127 üzenetére
-
Bagira01
veterán
Honnan lehet megtudni, hogy az xbox360 premium hdmi-m falcon vagy sephyr-e
2007.07.25-i benq drive-os és heatpipe-os hűtése van, de mindenhol 203w van írva. Matrica nem javított hanem a gyári
-
Bagira01
veterán
Mindegyik xbox 360-nak heatpipe-os a hűtése?
-
Bagira01
veterán
Hogy elrepült az idő. Több mint egy hete van xbox360 premium-om és max 20 percet használtam
Mi lesz így
-
Bagira01
veterán
Megvan az xbox360 premiumom 203w-s benq drive-os halo3-s változat. De ez a játék valami iszonyat retek
-
Bagira01
veterán
Na srácok úgy néz ki a héten én is egy xbox360 premium remélem boldog tulaja leszek
-
Bagira01
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik xbox360 premium lehet 175w-s? Engem pontosan a halo3-l csomagolt érdekel
-
Bagira01
veterán
Na mi van senki nem járt mostanába a mm-ba
-
Bagira01
veterán
Valaki járt mostanába a mm-ba? Kérdés, hogy van-e még 70k-s 2 játékos premium xbox360
Nem akarok megint potyára menni
-
Bagira01
veterán
Ha esetleg 90nm-s cpu-val szerelt elite-t veszek annak mi a hátránya
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4454 üzenetére
A játékosok mozgása milyen? Mert a videokon elég lomhának tűntek
Nekem már megvan Prof01 kolléga segítségével, csak xbox kéne, még nem jelentkezett akivel tegnap pü-ztem
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4450 üzenetére
Na ez jó. Engem főként ez a játék ösztönöz xbox 360 vásárlására. Láttam róla videokat, bár azok általában megtévesztőek
-
Bagira01
veterán
-
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4275 üzenetére
Akkor hűtésmod elfelejtve. Hány matrica van ebbe a retekbe? Mert nekem úgy kéne ha flashelik a régi fw-t is megtartani és sértetlen martricával és akkor gond esetén minden vissza és mehet gariba
. Live-ra nem nagyon járkálnék szóval azzal nincs gond.
De ez már warez kateg sztem úgyhogy pü-be vki -
Bagira01
veterán
Ha mondjuk ebbe a boltba megcsináltatom a ventillátor módosítást akkor elveszti a garit? Illetve sztetek ez csak fordulatszám emelést takar
-
Bagira01
veterán
Na úgy néz ki ma veszek egy xbxo360 eliete-t. Végigjárom az ocunt, ew-t mega saturnt aztán meglesem hol a legolcsóbb. Állítógal a saturn-ba. Ebből is csak új szériás van
-
Bagira01
veterán
Úgy akkor már elitet lenne érdemes venni. 2db hdd-t eladni a rákba és venni egy memóriakártyát azt szevasz
(nade ez nagy görénység
)
fofo:50k-ért milyen vga-t kapsz mondd már meg? Egy használt 640s 8800GTS 55k körül van és azzal nem játszható annyira csilivili beállításokon. Xbox-nál nem kell driverek miatt fosni meg, hogy a game akadni fog -
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4221 üzenetére
Mint előbb is írtam nem adok 190-200k-t egy xbox lcd tv kombóra. Ha most vennénk tv-t akkor talán egy olyanra beneveznék, de vhogy mikor ilyen ew-be láttam xbox-t akkor nekem zavarta a szemem az lcd tv-n szóval azért akarok monitort hátha élesebb és nem zavarja annyir a az érzékeny szemecském
. És akkor a 720p-vel nem lenne gond 22"-s wide moncsin? Egy próbát megér ez a box legfeljebb eladom
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4202 üzenetére
Na látod ez nagy kérdés. Én xbxo360-hoz teljesen amatór vagyok
-
Bagira01
veterán
válasz
(Kolombusz) #4200 üzenetére
Azért annyit már nem szánok a cuccra. így is 125k lesz a box meg a moncsi
Meg gondolom monitoron hdmi-vel élesebb lehet a kép mint tv-n
-
Bagira01
veterán
Na egy hülye kérdés aztán eldől az xbox 360. Aki nagy gamert pc-n is annak mi a véleménye ugyanaz a játék melyiken szebb, persze vmi combosabb gépen
-
Bagira01
veterán
Ja és hdmi-vel mennyivel jobb a képe? Vagy csak parasztvakítás
-
Bagira01
veterán
Szerintetek vegyek egy xbox360 aracde-ot vagy premiumot aztán eladom a játékokat meg a hdd-t és veszek egy memóriakártáyt hozzá
-
Bagira01
veterán
Ezt a monitort ajánlották xbox360-hoz. Szerintetek megfelelően csúcséles és pc-t verő képe lenne
-
Bagira01
veterán
válasz
sakeee82 #4074 üzenetére
Nem úgy van az. Hw-be eladod mikor jónak véled és cserélsz a konzolba nincs ilyen lehetőség
. Komolyan fontolóra vettem a váltást. Ha megnézem én se csinálok semmit a géppel csak netezek kb meg nagyon ritkán játszom, meg a 3dmark ami egyre kevésbé érdekel. Szóval ha sikerül 45-48k-ért egy xbox360 arcade-ot akasztani akkor sztem eladom a gépet veszek egy 22"-s lcd-t meg egy nezetős gépet és úgy operálok
-
Bagira01
veterán
Nem tudom nekem van ps1-m kb 2 órát használtam, most van ps2 ezt már sztem 4-5t is
. Valahogy idegen nekem a konzol. Attól félek az xbox360-ba is csalódnék. Másik meg hogy most megvenném 60k-ért aztán 2-3 hónap múlva vmelyik hipermarketbe majd 40k-ért oszogatják
(ez a nagy gond velük)
-
Bagira01
veterán
Épp most próbálok túladni rajta. Őszintén szólva gyűlölöm a konzolt
, csak a forza2, Fight Night Round 3 érdekelne(tudom hamar megunom de próba szerencse)
És akkor meg is kérdeném hogy a Fight Night Round 3 mennyire élethű, rendesen lehet gyepálni kifulladásig vagy egy bizonyos sérülési szinten túl nincs semmi
-
Bagira01
veterán
Szerintetek egy 3ledes xbox360-ért mennyi pénzt lehet max kiadni, egy gépról van szó semmi tartozék
-
Bagira01
veterán
Lenne egy olyan kérdésem hogy csak egy xbox360 géphez mik kellenek, hogy használható legyen és min mennyibe kerül ezeket legolcsóbban megvenni
(lehet használt is)
-
Bagira01
veterán
Lehet mégis lesz árcsökkenés
300eurós ps3 nem rossz
-
Bagira01
veterán
Tudom loller kérdés de lesz januárba vmi xbox360 árcsökkenés
-
Bagira01
veterán
22"-s tft monitoron lehet játszani 1680x1050-ba? Dvi bementes moncsit akarok, hogy hdmi átalakítóval lehessen xboxolni
-
Bagira01
veterán
Xbox 360-hoz csatlakoztatható logitech dfp kormány. Nagyon azon gondolkodom, hogy karácsony előtt veszek egy gépet a forza 2 miatt. Bár ps2-n se rossz a gt4, de gondolom a forza durvább
-
Bagira01
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy egy xbox360 sima 100Hz-s 82cm-s tv-n mennyivel jobb grafikával bír mint mondjuk egy ps2. Illetve megéri-e ilyen tv-hez venni
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest