Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
z0d1AK #49783 üzenetére
Ne magadbol indulj ki, sokan nem tudják, hogy megy ez...
Amúgy meg ha kérhetem ne kötekedj már állandóan...én vagyok ott én látom mi megy, és lehet jobban otthon vagyok ebben a témában mint te mert naponta elöttem történek a dolgok. De akár mit írok te megvétozod, nem is értem hogy van hozzá arcod...
Egyre kevésbé van már kedven fórumozni mert tele lett ez az egész sz@r ilyen emberekkel...
-
Xirtam
veterán
válasz
David93Pecs #49751 üzenetére
Hadjuk már ezt a retek 3LED-et könyörgöm. Egy Jasperest se láttam még kipurcanni, pedig naponta nem egy boxot tapickálok. Elmúlt NINCS!!! Falcon lapos gépek meg 100ból 1 ha az a boltokban.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #49675 üzenetére
Akkor viszont bocs. Nekem nincs mindenki fent, de akár mikor nézem soha senki nem játszik!
-
Xirtam
veterán
Amúgy igen karcolja, de csak ha mozgatod. Direkt megnéztük, 6 órát ment a gép egy karc se lett a lemezen, majd állítva használtuk, és menet közben lefektetük, és a tálca egy hulladék kiesik belőle a lemez, így karcolja, de könyörgöm ki az a hülye aki játék közben mozgatja?
De nyomatékosítom se állítva se fektetve nem karcolta a lemezt!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #49557 üzenetére
Nagyon halk, és úgye az eleje érintős lett, elhúzod az újadat a lemez kiadó gomb elött. És pityeg egyet áhh! Viszem haza!
Kb. olyan meleget fúj mint a jasperes gépek terhelés alatt. A hűtése elégé jól sikerült réz magú.
-
Xirtam
veterán
Megérkezett hozzánk az első Xbox 360 Slim lehet jönni a kiálított darabot tapogatni!
-
Xirtam
veterán
válasz
Ateszzero #49530 üzenetére
Az a baj hogy ez már megint egy kényesebb téma, ugyanis kulcs kiolvasás az már elégé Warez téma, így azt tudom mondani neked, hogy nézelődj másik fórumon hátha segítenek.
Megértésedet köszönöm a topic nevében!
Vagyis nem is az , hogy Warez téma. De erősen Xbox gányolás ami ugye garancia vesztéssel is jár és a topic meg nem erre az irányra szakosodot.
-
Xirtam
veterán
Aki nálunk a régi áron rendelte. 63.900 Ft-on nálunk az új Xboxo-t az azon az áron is kapja! Viszont az új árunk 64.900 Ft és ez a végleges!
-
Xirtam
veterán
válasz
Lacazr93 #48954 üzenetére
Esetleg szellemképes is lehet. Nagyon sokfajta van a boltban is nálunk abból is rengetek szellemképes. Amit ajánlani tudok az a speed-linkes de h az kitolja e a 1080-t nemtudom, de a gyári Microsoftos kitolja meg a Snakebyte-os is telejsen! Minőségileg anyaghasználatilag meg egyértelműen a Snakebyte a legjobb...
Microsoft gariról meg első hsz-ben lehet olvasni!Bmw318tds
-
-
Xirtam
veterán
Itthon amúgy a LIVE féle műsor adásokat. meg a T-home fogja csinálni nekünk velük pattkált le az MS
-
Xirtam
veterán
Nem a reklám helye de nálunk előrendelve 63.900 FT
[X360_Slim]
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Hmm apám mekkora!
Live
Új Xbox na mek a Kinekt
-
Xirtam
veterán
June 9: Earthworm Jim HD (800 points)
-
Xirtam
veterán
Holnap kapunk Read Dead Redemption-t. Ha valakit érdekelne. Elégé nagy rá a kereslet.Szóval kapkodjátok magatokat!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #47431 üzenetére
Olyan bizony!
-
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #47429 üzenetére
Jogos sry!
-
Xirtam
veterán
+ múltkor kerestétek a fülest! [Xbox 360 Ear Force X11 Headset]
Most hozták 2 órája őket!
-
Xirtam
veterán
Mondtátok, hogy szóljak ha vannak jó akcióink!
-
Xirtam
veterán
válasz
rudymester #47377 üzenetére
Ne töröljék csak a LIVE-ot...azért érződik hogy van havi díja. Ha voltál már PS networkon tudod, hogy megéri fizetni a LIVE-ot...
-
Xirtam
veterán
Köszi, de még csak a második napom volt!
Majd hétfőn lesz a tutibiztos!
De természetesen, ha minden jól alakul! Tudnifogtok minden akcióról stb. stb.!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #47273 üzenetére
Köszönöm az elismerést!
De én nem örülök neki hogy ilyen rövid volt így most 14 ezrem suty kirepült az ablakon. De most este el is cseréltem a Dante's Infernomat egy Army of Two-ra meg egy Dead Space-re!
Szal most 2 napig eleszek megint!
-
Xirtam
veterán
válasz
concret_hp #47263 üzenetére
Megy win7-el egyértelműen!
-
Xirtam
veterán
Dante's Inferno Death Edtion ELADÓ - 10e FT
Kód nincs felhasználva, mindene megvan 2010.május 25.-én vettem. HDD-ről volt futtatva végigvittem és ennyi!!
Csere is érdekel másra! pl. Dead Space
ha valakit érdekelne!
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #47259 üzenetére
lehet csak ellenőrízték, hogy jó-e
576-ban sincs rajta fólia, hiszen a fiókból kotorásza elő a doboz tartalmát...Sőt tegnap nekem beletette majd elejtette!"ezt most nem láttad" nem akartam buziskodni mert sms-t írtam neki hétfőn h kell majd elne adja.Így elhoztam ettől függetlenül utolsó esett volt h ott vettem játékot!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #47225 üzenetére
Páran tolják a topicból. Pont azt néztem a hétvégén! 1. hsz-ben talán mutatja is!
-
Xirtam
veterán
válasz
concret_hp #47222 üzenetére
igen lehet venni hozzá vevőegységet
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest