Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #48889 üzenetére
Ahham, legalábbis legutolsó tudomásom szerint igen. Itt egy lista, hogy mely játékokkal kompatibilis az xbox 360.
Még annyi, hozzá tartozik, hogy HDD kell a boxra, mert le kell töltenie a live -ról egy emuláló programot.
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #47581 üzenetére
Csak akkor add el, ha nagyon kell az a pénz. Én pl. 2-3 hónapig szinte be sem kapcsoltam a gépet. Régebben ilyen esetben egyből felraktam az apróba, aztán amikor elvitték (persze szarér-húgyér) rá nem sokkal meg azon gondolkodtam, hogy kéne venni megint egyet, mert annyi jó játék jött ki rá.
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #46833 üzenetére
Persze, itt nem lehet a klasszikus árdifferenciálást használni, mert nem tudod ugyanazt egyszerre eladni 15 ezerért és 2 ezerért, így itt időben tolódik el a dolog. Minden esetre, biztos vagyok benne, hogy megérné a kiadóknak is 2ezerért árulni az új cuccokat, csak ugye nem a nullszaldó a cél, hanem a profit maximalizálás.
A lényeg viszont, hogy egy új játék, ami nem EA (mivel a Fifa az UK oldalakon is 30+ font körül van) azért nem 15 ezerbe kerül a briteknél.5oultrain: 11 font + 1 font pk; ha tovább gyengül a forint, akkor is benne vagy 4000ben...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adalbert1 #46248 üzenetére
Nálam is, nagyon régóta várok egy ilyen játékra, ami ilyen élményeket, ilyen hangulatot ad (pedig majd' húsz éves játékosmúlttal a hátam mögött játszottam már egy-két fantasztikus játékkal). Egyedül a metrós részeket érzem kicsit laposnak, főleg (remélem nem spoiler már) amikor el kell jutni a Museum of Technology-ba az antennáért, az kimondottan frusztráló.
-
eddie17
addikt
válasz
adalbert1 #46248 üzenetére
Nem kell végig vinni mindig, online nyomulsz azt is beleszámolja. Meg a horda módot is.
Szóval így már más a leányzó fekvése. De én azt hiszem, olyan 5-6ezernél jártam. KB_ak_: Persze a blur beta-t rongyosra játszottam én is. 3szor fejlődtem maxra. De valahogy ez is tetszik, és talán jobban is mint a Blur.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
adalbert1 #46059 üzenetére
Fallout 3 egy iszonyatosan jó játék! Ördögi csavarokra ne számíts, de a fő történetszál elég jól fel van építve, meg a nagy rakás mellékküldetéssel is el lehet lenni. Én valahol 100 óra környékén hagytam abba és kezdtem el újra pont tegnap, egyszerűen nem lehet megunni.
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #45760 üzenetére
Ha tényleg 2900XT van a boxban, akkor sokkal nem lenne hangosabb az 5770 hűtése sem, annál inkább halkabb
Bár ez megmagyarázná a 3LED-es hibák kiindulási okát...
Szerintem az MS viszont lassan nem ússza meg a normális hűtés beszerzését. Gyakorlatilag 5ezer forint ráköltésével legalább dupla annyi többletköltségtől szabadulna meg.
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #45750 üzenetére
Egy 3850 már bőven elég a mai játékok 720p FULL grafikán (16xAA 8XAF) futtatásához. És ez az optimalizáció lópikula a konzolosokhoz képest. (igen, van amihez nem elég, de azok a játékok vagy rosszul sikerült konzol-portok, vagy alapból sz@rul megírt darabok). A 3850 a boxban található GPU teljesítményének többszörösét tudja. A 4850 a 3850 teljesítményének dupláját. Az 5770 pedig nagyjából pariban van a 4850-nel, csak jóval kevesebbet fogyaszt és bővített utasításkészlettel rendelkezik. Nem kell agyonhűteni (mondjuk a jelenlegi hűtés se lenne elég neki valszeg), és az 1080p-t optimalizáció mellett, túlzás nélkül az elkövetkezendő 10 évben lazán maxon kihúzná. Csakhogy, ugye az 5770-nek is elég borsos ára van, így a konzol ára kezdődhetne kb 200tól
Az arcade
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #45182 üzenetére
tomatot nem tudom, a DDWRT a 320n-re felmegy, és arról elég jókat írtak anno... Én azon gondolkoztam, főleg hogy kinézetre is nagyon faja
ON kérdés, nem találtam rá választ, csak utalásokat, hogy vannak témák... Ezek hogy működnek? Csak mert Live-ot nem láttam még, egyelőre nem is szándékozom, viszont ilyen háttérváltoztatás meg hasonló érdekelne, amennyiben lehetséges így is.
-
adalbert1
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
adalbert1 #44604 üzenetére
Rendben megnézem majd őket. Remélem ma már meg tudom venni a boxot, de előtte felhívom a boltot.
A GTA 4 ben nem unalmasak az acsik, szóval el lehet velük bíbelődni, mert iszonyatosan szépen meg van csinálva minden részlet és éjjel-nappal szép látványt nyújt a játék. -
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1 #44604 üzenetére
Hány órát wowoztam pluszba, hogy meglegyenek az achievmentek... Boxon tuti nem fogom folytatni ezt az értelmetlen baromságot... Egy ideig érezheted úgy, hogy van értelme, csak aztán egyszer borul a bili
Az a videó jó, mikor az életben is achievementeket gyűjtenek, azt láttátok? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
adalbert1 #44564 üzenetére
Nem, mert úgy rendeltem hogy zsír újat. De kb úgy is néz ki és a térkép is benne van,
A Far Cry 2 volt használt. Nah de mindegy az a lényeg hogy egyben ideért az összes.A GTA 4et már kiprögettem. De elölről kezdtem anno. Mert még egy pár G-t ki akartam szedni belőle és unaloműzésre is nagyon jó a játék.
Javaslom a 200DB galamb levadászását. Én megcsináltam, két napig ültem a gépen kb, de a youtube sokat segít. Tipp: Ha elkezded a GTA 4et akkor elsőnek hagyd a fenébe a galambokat amiket majd küldetés közben találsz mert bele zavarodsz akkor amikor az elejétől kezded őket kiírtani. Illetve elég kellemetlen hogy hanyadikat nyírtad ki, mert csak azt írja hogy 199 van még hátra. És nem tudod melyik az amelyiket kinyírtad ha a videó szerint haladsz. Onnan tudom, hogy én is belezavarodtam, mert párat kinyírtam. -
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #44459 üzenetére
Ezek közül amik szerintem szóra sem érdemesek:
mk vs dc Valahogy nem adta vissza régi mk -s hangulatot, de elehet bennem van a hiba.
pgr 3 Szörnyű...
street fighter iv Ez is...Amivel nem fogsz játszani, ha megvan az új rész:
Forza 2, Baromi hosszú a 3. rész.Persze ízlések és pofonok.
Ha asszony akkor próbáljátok ki a Lips sorozatot. Nálunk bevált.
-
Xirtam
veterán
válasz
adalbert1 #44397 üzenetére
Accountot néz nem IP-t szal ugyan azt tudod használni.
Várható LIVE hát nem hivatalos de van rá esély, ugyanis MO nagy Microsoft párti és tegnap pont beszélgettem 576 fejesekkel ők mondták, hogy az MS megvan elégedve a magyar eladásokkal mí meglepő, pedig a magyar nép nagy warez nép!
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1 #44364 üzenetére
Én a game.co.uk -ről szoktam rendelni, bőven 50 db felett vagyok már és csak egyszer basztak át. Újként rendeltem és használtat kaptam, de ezen kivül minden stimmelt és mindig itt volt időben a cucc.
Pársztor rendeltem innen is. www.shopto.net Néha érdemes ránézni, mert vannak marha jó akciók itt is, volt már, hogy 2 fontért vettem itt játékot.
Még őket ismerem, de innen nem rendeltem semmit. www.play.com -
Peat;)
veterán
válasz
adalbert1 #44289 üzenetére
Ha erős a pc-d akkor azon már szebbek ugyanazon címek és olcsóbbak is általában. Én a bugokra kérdeznék rá a pc-s topikjában, ha nincs elárasztva akkor arra venném.
Egyébként Mass Effect 2-vel játszottam mostanában, a legvégén tartok már, de nincs kedvem elővenni. Nagyon akcióközpontú lett, alig van karakterfejlesztés, alig van fegyver/páncél (értsd pár darab). Grafika nagyon szép, a történet magával ragadó, most hogy sejtem a végét már kicsit leálltam, de ez már nem az a szerepjáték féle kategória. Igazság szerint pl. az x-men wolverine-ban is komolyabb volt a karakterfejlesztés mint itt.
-
HagaNRG
őstag
válasz
adalbert1 #20199 üzenetére
Bizony nem
Pár éve volt olyan DVD film, ami 9ezer Ft-ba került-pl. Alien részek. Természetesen külön-külön 9ezer/film, nem a gyűjtemény.
Namost manapság a 2ezer Ft átlagos egy DVD filmért, de sokan még annyit sem adnak érte.Megkockáztatom, hogy ha 500 lenne egy film, annyit sem adnának érte, mert minek a borító, meg a tok, otthon 50Ft-s hengeresre kiírva mappában kevesebb helyet foglal.
(a '80-as években is a legtöbb ismerősnek másolt, ricegős, narrátoros piacos VHS kazettából állt az egész gyűjteménye, a szülők meg csak a boltit nézték valamibe. Most ugyanígy a legtöbb ismerős még egy mozis kamerás felvételt sem tud megkülönböztetni egy rendes DVD-től. Esetleg megjegyzi, hogy furcsa a hang, de max. ennyi).
A legtöbb embernek semmi sem számít, csak, hogy ingyen legyen-játékok detto. Csak sajnos jóval drágább mulatság ma a játék, mint a film. (Tartalmasabb is sokszor).Üzenem a TOp SPin 3 érdeklődőnek, hogy tegnap belemerültem a karrier módba. Vagy fél órát próbálgattam a kerakterépítést, hogy valami magamfajta ember kijöjjön, de a legtöbb forma fogyatékos kinézetű sajnos.
Ezen túl kezdődnek a versenyek apró városi pályákon hazai közönség előtt- szabályokhoz nem értek egyáltalán, de sima 1 pontos versenyben, váltott szervával.
Pár meccsel később kieséses döntős játék, ezen kívül van egy plázaszerűség is, ahol a nyert pontokért a Nike, Adidas, RBK, stb. legmenőbb cuccaiba öltöztethetjük emberünket.
Szóval jó buli ez a tenisz, egyelőre első számú kedvenc! -
heihachi
addikt
válasz
adalbert1 #20199 üzenetére
Nem tudom, nekem a két univerzum összekeverése már eleve a gagyi kategória. Szerintem ennek semmi más célja, mint hogy a két tábort egyszerre zombítsák be.
SubZero - Joker ellen? Micsoda baromság már ez?
Persze poénnak jó lehet, haverokkal elökörködni, de komoly (akár versenyszintű) játékra (pl. Tekken vagy DOA4 szintűre gondolok) nem hiszem, hogy alkalmas. -
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1 #4308 üzenetére
nem volt hülyeség a core, arra kellett (ahogy te is írod),
hogy az árérzékenyebb fogyasztók által alkotott piaci szegmens
is le legyen fedve, magyarán ne kelljen mindenkinek a legdrágább pakkot megvenni,
ha játszani akar (a sw-t ő is megvásárolja, és mint tudjuk, abban van a pénz,
nem a gépben)
Az meg természetes, hogy az Arcade jobb vétel.
Nem ülhetnek a babérjaikon, mindig elő kell rukkolni valamivel,
hogy ismét fellendítse a keresletet.közben meg természetesen fejlődik az architektúra is,
viszont azt nem lehet megvárni, míg elérhető lesz a 45 nm-es
egyrészt folyamatosan készülnek a gépek, ha meg elfogy a 90 nm-es,
akkor csak azért gyártsák azt továbbra is,
hogy ne mondhassa senki a rókabőr szöveget?
miközben a 65-ös még olcsóbb is.A legoptimálisabb persze az lett volna,
ha kapásból 45 nm-est adnak ki, olcsón.
Bár végülis mindenkinek adott a lehetőség, hogy megvárja ezt a gépet -
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1 #4260 üzenetére
Igazad van! sokkal jobb lett volna, ha már elsőre csak az Elite gép jelenik meg,
de a régi hűtéssel, az eredeti alaplappal, mondjuk 180e. Ft-ért,
és azóta sem lehetne kapni mást. Mindenkinek jobb lenne!
Megjelent a HDMI csati, amit mindenki hiányolt,
kihozták az Arcade-et Wii árban, a Core megszünt,
és van, aki ezt úgy summázza, hogy rókabőr?
Szerintem egyedül az Elite légjogosultsága kétséges,
mert a fekete színen meg a tartozék HDMI kábelen kívül
érdemben nem sokat tud felmutatni (mit kezdjek a 120-as winyóval,
szedjem le az összes demot?) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
adalbert1 #4260 üzenetére
Ez nem rókabőr.
Ha megnézel egy autót, azt is különböző felszereltségi szintekkel lehet kapni.
Van a Core, az az alapfelszerelt, van az Arcade, az már hétkönapokon is nyugodtabban vállalható, van a Premium, több kényelmi extrával (pl. klíma) és a minden földi jóval megpakolt Elite. -
->Raizen<-
veterán
válasz
adalbert1 #1036 üzenetére
Nem olyan égő az csak meg kell csináltatni a hűtését és mindjárt nem romlik el. A gpu forrasztási pontjai vannak gyenge anyagból és nagyon érzékenyek a hőre valahogy le kell tornászni 70 fok körülre és akkor nem olvadnak ki a golyócskák elvileg. Azt én sem tudom hogy vmoddos ventikkel mennyin megy a cuccos de csak remélem hogy nem lesz vele probléma mert én nem adok második esélyt egy elromlott cuccnak!
-
GyuZa
tag
válasz
adalbert1 #940 üzenetére
Már egy korábbi hsz-ben írtam, hogy a rev2-es hűtésnek semmi értelme, kb 2 fokkal hidegebb tőle a box. Hiába nagyobb a hűtőfelület, hogyha a ventikben nincs elég kakaó hogy kiszívják a meleget. Egyébként a már most szervízbe küldött gépeket rev2-es hűtéssel küldik vissza ha minden igaz...
Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi haladó szinten
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest