- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Attol mert egybe van epitve nem melegszik jobban, mas a hutes is, es a csikszelesseg csokkent.
Na latod ez pontosan egy olyan video ami ha valaki nem figyel a reszletekre akkor beviszik a malnasba.
Csak azt latni bevan kapcsolva a slim konzol, es van ketto fat mellette ami nincs bekapcsolva, de az nem latszik a videon, hogy a slim van-e a tvre kotve, es valoban az produlkalja a hibat, es nem mutatjak meg az egesz helyiseget, a kamera mogott barmi lehet
Persze nem azt mondom biztosan kamu, de az nem derul ki a videobol, hogy minden valoban az aminek latszik, szoval valojaban ez a video csak urban legenda krealasara jo
Megha 100%-ig hiteles lenne a video a hibajelenseget egyatalan nem biztos, hogy tulmelegedes okozza, lehet memoria vagy GPU hiba, ezeket meg 100%-osan elkerulni nem lehet sehogy se, mert tokeletes termek nem letezik, igy ami el tud romlani, el is romlik.#48352:Nem oktatlak ki, csak nem sikerult dekodolnom mire valaszoltal.
Tovabbra is 2+1ev a garancia, es nem 1+2ev. -
FefeeX
veterán
olvastad amiket írtál? öreg, oda sz@rsz ahonnan enni akarsz, lebaszod itt az embereket, aztán meg innen kérnél tanácsot? ha további problémád van, priviben elérsz, ne ide szemetelj. Mondom, ha nem tetszik ami itt megy, megkérsz egy modit, nem te vagy Walker a texasi kopó, hogy rendet tegyél. Ennyi.
Érdekesmód egyedül vagy a hülyeségeddel, szóval tudni kell, hol kell abbahagyni és látom, neked ez nem megy.
-
FefeeX
veterán
Az hogy antiszociális vagy, és leb@szhatnékod van, ne keverd azzal, hogy pár hsz-en keresztül megvitatnak valamit, ami nem a téma szoros kötődése, és hogy az nem fér bele. Belefér. Ha neked nincs ínyedre, nem jössz ide, kérsz moderátort, de ne okosítsál már, mert a flémed tényleg zavaró és tényleg szétszedi a topicot, tehát amiért lázongsz, pont azt éred el Te a saját hozzáröffenéseddel. Mert hogy ezt hozzászólásnak nem lehet hívni, az is biztos.
Kérdezel, aki tud, válaszol. Ezért van a topic. Nem azért, hogy itt majd szakmai értekezést tartsunk az xbox szétszereléséről és a magfizikájáról. Ez fórum, nem szaklap, ha a szaklapban ilyet látsz, ott lehet lázongani.
-
FefeeX
veterán
-
Crazyman33
senior tag
Ülj le fiam, 2-es.
Nem hiszem hogy nem fér el. És pont olyanról volt szó amivel az egész ország dolgozó rétege kínlódik. Ha neked ennyire fáj hogy próbál az ember segíteni a másiknak akkor ...
Nekem mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyszerűen megvonták. Rendesek voltak levették a gondot a vállamról. -
Mr.Grincs
veterán
Hát úgylegyen. De én tartózkodom a natal sikerétől. Bár semmi jónak nem vagyok az elrontója, de én is nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, főleg a megejelnéstől számított fél egy év után mennyire nagy a sikere. Akkor dől el hogy jobb befektetés lett mint egy pénzverde, vagy totál mellélövés és nem is az lett mint amire sokan számoltak.
-
Morden24
nagyúr
-
Mr.Grincs
veterán
Jah és közben meg lehet őrülni tőle, mert annyira hangos...
Az a titka az egésznek hogy nincs titka. Hiába van van venti pörgetés ezerrel vagy dashboardban járatás vagy vízhűzés vagy akármi, meg fog dögleni úgyis ha meg akar. Ezen kár összeveszni.
Én egyszer cseréltem ventit az első boxomban amit használtan vettem 1,5 évesen, mert alapjáraton úgy kikopott hogy már kerregett. Akkor mi lehet emelt forudulaton?
2K ért vettem ventit betettem és kész. -
-
-
Gebriel
veterán
-
don_peter
senior tag
Nekem nem tetszett úgy hogy akár meg is jelenhet....
Valaki árulja már el, hogy lehet kihasználni azt az 1hónap live-ot.
Bekel regisztrálni valahová az új gépet és már meg is, kapom vagy van a papírjai közt valami, amit egyébként még fel sem bontottam?
Vagy esetleg azon a gyári lemezen van valami, amit aktiválni kell?Nos urak?
-
Csabee.
nagyúr
nem a warez érdekel, meg sem említettem a ware-zt! csak írták pozitív érvként hogy lehet flasheltetni, és azért mondtam!
Igazából elég sokat elkezdtem olvasni a mai nap folyamán a PS3ról! namármost nekem nincs nagyon nagy tv-m! se blueray írmóm! tehát.. sajna nem is tudnám kihasználni ezen részét!
XBOX anyiból jó hogy olcsóbb alternatíva lenne ez tény, dvd filmeket szépen viszi?
Xbox1es játékokhoz hogy viszonyul?összehasonlító videókon a ps3at árnyalatnyival világosabbnak láttam, grafikába minimális eltérés látható csak.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezert jo a LIVErol leszedni es kiprobalni a demokat. Meg neten utannajarni.
Bar a Resident evil pont az volt ami leszedtem liverol es elsore nem tetszett. Volt cod 4emet csereltem egy zsir uj foliasra es nem bantam meg. Csak azt hogy eladtam. De majd beszezem megint. Hatalmas jatek. Az elejen szenvedni kell az irnyitassal meg szokni de pazar a game.XuChi: Milyen vasat vettel? Arcade vagy pro vag elite?
-
sch_a
addikt
Csak most...
Részlet a kézikönyv 163. oldalán található Windows Media Center című bekezdésből:
"Az Xbox 360 konzol egyedülálló módon képes integrálni a játékélményt és a Windows Media Center számítógépről helyiségről helyiségre, az otthon bármelyik televíziókészülékére hordozható szórakoztató tartalmakat - például nézheti és felveheti a televízióműsorokat, megnézheti a digitális fényképeket...." -
burgatshow
veterán
Pont hogy nem. MKV support nincs és a box dolgozza fel az adatokat, a PC csupán streameli az anyagot.
Különben miért kéne letölteni egy additional media update-t live-ról mikor egy divx-es filmet meg akarsz nézni boxon?
Anyway, mától tölthető a Fable 2 - See the future DLC. Mikor hazaérek azonnal kapcsolom be a boxot és már rántani is fogja.
-
hommeros
őstag
Az első verziódat már kitapogattam, az működött is rendben.
Van média centerem Vista alatt, frankón kapcsolódik Xboxhoz, viszont, mikor elindítanám, kiírja, nincs codec telepítve. Az első megoldással viszont megy. ÉS a media upgrade is fent van. Így tanácstalan vagyok, mi lehet a probléma forrása.Amúgy az normális, hogy a live miatt beállítottam Ausztriának a locationt, és most minden német? Pedig a nyelv angolon van
-
piadex2
senior tag
Hello!
Igazából ezt akartam tudni. Hogy milyen kijelzőt érdemes venni az xboxhoz? Tehát elég egy 1280x720-ast, igaz?
piadex2
mod: még annyit, hogy látom, hogy 50.000-60.000-ért már lehet alap xbox 360-at venni. Érdemes alapot venni, vagy van olyan kiegészítő (vagy egyéb ok), ami miatt érdemes egy drágább verziót venni?
-
VD
őstag
THX!
Nem nekem kell, egy ismerős nem hallgatott a szép szóra
és mielőtt még vinyót vett volna befrissítette dash-t, ami a memkarira települt.
Most venne vinyót, ahol beszámítják a memkártyát. Ezért volt érdekes, hogy ha kihúzza kártyát, elmegy megveszi a HDD-t és utánna rádugja és bekapcsolja, akkor megy-e a gép a régi dash-vel? Vagy szarrá fagy és javítathatja?De így már mindegy, megvan a megoldás.
-
hdman
őstag
van olyan játék, ami keveset, van ami sokat ad
Pár kivétellel az összes játék 1000 GS-t ad. (Persze, ha kiszeded belőle)
de ez a sok öcsipontvadászat mire jó?
Értelme nem sok van, de jó érzéssel tölt el ha minél több van
Ha elkezdek egy játékot,akkor utánanézek,hogy milyen acsik vannak benne, és igyekszem megszerezni. Növeli a játék "szavatosságát".
Pl: lásd Wanted. Össz-vissz kb 5 óra a játékidő, de ha ki akarod szedni belőle az összes GS-t akkor újra végig kell tolnod hardon, ami alapból nem elérhető, stb stb.
-
p_milan
aktív tag
Keveset, meg sokat? 200/1000G-t ad általába mindegyik játék. Igazából nem sok mindenre jó, de én pl arra megyek, hogy az összes játékból kiszedjem a max Gt.
Van egy pár játék, amin átszaladok 1nap alatt, de, ha az acsikra megyek, akkor sokkal tovább el vagyok vele, és egy csomó új dolgot tudnak mutatni a játékból.
(A 3hónap alatt össze is szedtem 5200G-t)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Eredeti Xbox One játékok
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest