- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
FefeeX #46861 üzenetére
Egyelőre én is DD5.1-et állítottam be.
Nekem erősítőbe megy a hdmi + a toslink, és az erősítőből megy szintén hdmi a tévébeIgazából neten eddig nem találtam egyértelmű választ arra, hogy milyen előnye/hátránya van az egyiknek a másikhoz képest, ezért kérdeztem, hátha itt valaki tudja.
-
Def26
félisten
válasz
FefeeX #46803 üzenetére
Nem én találtam ki, nekem is szóltak.
Már nagyon sok mindent rendeltem tőlük és nem volt ilyen problémám. Most csak azért kételkedem, mert elképzelhetőnek tartom, hogy a reptéren való várakozásnál lába kélhet 1-2 csomagnak. pl. unatkozó csomagrendezők megpiszkálják a dolgokat. -
Xirtam
veterán
-
-
_ak_
addikt
válasz
FefeeX #46336 üzenetére
Azért ennyire nem lennék nyugodt a helyedben, mármint ha jól emlékszem itt a ph! keretein belül is olvastam, h vmi 3 lépcsős védelmi megoldás keretein belül is beüthet a gikszer, ha a villám a házhoz közeli villanypóznába csap bele. Az efféle túlfesz védők sokkal inkább a hálózaton belül előforduló többletet csillapítják. Ettől függetlenül itthon is minden APC elosztókra kötök, vagyis majdnem mindent.
szerk.: aztán lehet, h az alsó kategóriás cuccokra vonatkozott ez, nem emlékszem már pontosan
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
válasz
FefeeX #46232 üzenetére
Sikerült is megszívnom, mert a "vásárlás után" egyböl lezártam a kátyám és jött most mail, hogy nem tudták levonni. Most nem zártam még vissza a kártyát, de ennek nem örülök, hogy ennyi idöbe telik a levonás. A Wizzair ugyan ilyen lassú, de ott ha megrendeltem utána egyböl zárhatom vissza a kártyát mert úgyis megkapják a lét.
-
Sanyix
őstag
válasz
FefeeX #46197 üzenetére
Milyen az a "normál" av kábel?
Ha jól látom ez a jasper már régóta elterjedt, és akkor szinte biztos hogy a havernak is ilyen volt, és hát nem éppen az állítólagos konzolos kényelemnél elvárható zajszintje volt, főleg a pc-m hez képest, aminek hangját teljesen elnyomta a box mikor áthoztaNa mindegy majd megkérdezem pontosan milyen típus, mert ha mind ilyen akkor inkább 4 magos procira költöm a pénzt, és csöndben játszom pc-n
-
Djuree
félisten
-
Benji21th
tag
válasz
FefeeX #46178 üzenetére
Tudom hogy nem egy nagy was ist das, de ahol voltam eddig ott nem találtam, vagy nem tudtak segíteni, mert ők sem tudnak róla. Viszont mikor még vettem a boxot, olvastam talán logitech vagy hasonló márkánál egy 2.1es hangrendszernél, hogy mellékelnek hozzá egy átalakítót, amivel könnyen csatlakoztathatom a hangfalat a boxhoz. Ami ugye tök jó, csak nem találok sehol ilyet:/
-
karakpecze21
senior tag
válasz
FefeeX #46034 üzenetére
Nálam teljesen ugyanez a helyzet, nem tudom mi történik olyankor, de szerintem nem lesz gond vele, legalább is abszolút nem melegszik így csak nem lesz baj.
Mind 2x a star wars unleashed-nél állt meg, lehetséges, hogy a játékban van valami aprócska hiba amitől a gép néha begajdul.Egyébként van egy Ps3-am is, az kb.2 hónapja, de azt használtan vettem.Ott is volt már 1x fagyásom.
Már nem ijesztenek meg ezek a dögök.
A box úgyis garis, a ps meg ha behal, akkor úgy jártam.Nyáron azért egy laptopokhoz használt usb hűtővel megszellőztetem kicsit játék közben.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
FefeeX #46028 üzenetére
Nekem kb.3-4 hónapja van meg a box.Eddig 2x fagyott meg.Az elsőnél én is majdnem a gatyámba csináltam, de a gép szinte hideg volt úgyhogy szerintem az enyém is valami más miatt fagyott meg.
G^zC^mp€r : Olaj helyett inkább valami gépzsírt tegyél oda.Az olajjal az a baj, hogy hamar szétveri a ventillátor és után megint zörögni fog.
A zsír elég sokáig segít a dolgon, persze az sem a végtelenségig.
Nekem otthon valami kék színű, szilikonszerű zsírom volt, az nagyon tuti volt. -
Crazyman33
senior tag
válasz
FefeeX #45965 üzenetére
Csak egy vicc:
Fickó megy az autópályán a forgalommal szemben. Hallgatja a rádiót ahol bemondják a hírekben, hogy egy őrült a forgalommal szemben közlekedik.
Mire a pali:
- Hogyhogy egy, mindenki!Most kaptam a boxon üzenetben,
A Call of juarez-en kívül van más kovbojos játék box-ra?
-
Sanya
nagyúr
válasz
FefeeX #45946 üzenetére
ne haragudj kérlek, azért a téma XBOX360, hogy erről essék itten szó. ha biciklis témát akarok olvasni, biciklis témát nyitok meg. ha viccrovatot, akkor viccrovatot nyitom meg. ha a processzorok órajele, hőmérséklete, fogyasztása, és teljesítménye érdekel, akkor beírom egy olyan topikba. Végül is, ez az apró momentum is megkülönbözteti a fórumot a cset.hu-tól.
az, hogy elküldesz a francba, mert itt ti egyáltalán nem erről beszéltetek, és ez engem zavar, valamint ennek hangot is adtam, egy kicsit erősnek érzem.
vagy mert itt offtopikol pár ember, ettől már sajátja a topik?
off-topik-ban, vagy on-topikban ezt meg lehet vitatni?
vagy a topik címe pár xboxos haver kötetlen beszélgetése?újra óvoda lettünk?
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45830 üzenetére
Én a game.co.uk-n nézegettem ugyanezt.
Nekem még az tünt fel, hogy kintről rendelve sokszor a Goty, gold, stb. extrább kiadás olcsóbb mint ha itthon akarnám beszerezni...
Vagy mondjuk múltkor Dragon Age 15 font volt (ha jól emlékszem zavvin is annyi), itthon üzletben meg legolcsóbban olyan 9k környékén láttam...
Gondolom ebben benne van hogy alacsonyabbak a költségeik mint egy magyarországi hálózatnak, így tudják az alap terméket olcsóbban továbbadni a vásárlónak (na meg gondolom magát a terméket is olcsóbban kapják ők is).A használtpiaci árban meg benne lehet az is, hogy sokan mondjuk 10-1xk-ért vették még az adott játékot és nem akarnak egy bizonyos összegnél többet bukni, na meg nem mindenki rendel külföldről (nem tud angolul, nincs megfelelő bankkártyája, stb), azoknak a vevőknek meg így is megéri.
-
Xirtam
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45755 üzenetére
A hűtés viszont akkor is sarkalatos pont...
Viccet félretéve a kezdő ár biztos nem 60k lenne, ugye az early adopterekkel ki kell fizettetni a K+F-et is.A VGA kérdést jól levezetted, remélhetőleg legalább egy ilyen vagy jobb kerül bele... Habár ha jönnek majd a QuadHD megjelenítők a következő pár évben, akkor lehet hogy újból fel lesz adva a grafikai lecke a next gen boxnak.
Én se agyonhűtésre gondoltam, csak hogy a jelenlegi Jasperes Elitnél alacsonyabb zajszintet érjenek el.Xirtam : igen, csak az nem mindegy hogy ez az optimalizálás is mekkora költség a gyártónak... Egy ponton túl már biztos vagyok benne hogy nem éri meg tovább optimalizálni egy adott anyagot (mondjuk megvan az x fps, és egész jól is néz ki), pár % extra teljesítményért biztos hogy nem éri meg a rengeteg befektetett munkaóra...
-
Xirtam
veterán
válasz
FefeeX #45755 üzenetére
Hát az Xbox-ban egy 2900 XT-nek megfelelő GPU-van. Elég jól sikerült darab.
Az meg, hogy a box már a hattárait átlépte, surrolja stb. Csak Djuree-t tudom alátámasztani. Egy jó programozó a sz@rra is tud megfelelő játékot írni. Csak több idő maga az optimalizálás. Meg nekem az Xbox grafikájával sincs bajom... Akkor is nagyobb élményt nyújt mint a pc. ( nem kell görnyedve ülnöm a monitor elött )
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45748 üzenetére
"Egy 5770 már lazán elég lenne egyébként a full HD-hez, bármiben. Sőt..."
Ez szerintem attól is függ, hogy hány évre terveznék a következő generációt... Oké hogy egyre jobban megtanulják kiaknázni a gép képességeit az életciklusa vége felé, de jó lenne ha nem fogyna ki a szuflából idő előtt a gép...
Viszont jó lenne, ha a jelenlegi boxnál halkabb lenne jóval a cucc... -
Throme
veterán
válasz
FefeeX #45382 üzenetére
Köszi szépen! Megkeresem azt a hsz-(eke)t!
Számomra instabil volt ez az adatmentés és nem is sikerült elsőre, így kaptam a hibaüzeneteket. Ezekre rákerestem a neten.
2 probléma volt:
- recover nem működött, mert a win live id-m Magyaro.-ra volt állítva....
- mikor már élt a gamertag-em, akkor meg folyton kidobta a játék indításkor, de megoldódott ez is egy újra-recover-rel.
Nem vagyok expert ezekben az MS furfangokban.
Lényeg hogy óriási tárhelyem lett és kímélhetem az optikai meghajtót!Mindenkinek jó játékot!
-
Def26
félisten
válasz
FefeeX #45388 üzenetére
bLaCkDoGoNe -nak is.
(próbáltam leírni a neved, de végül feladtam és "bekupiztam".
Értem mit mondasz, de akkor is 13Gb -ot használhatsz a 20GB -os HDD -ből.[link]
"1Gb of the 20 is reserved for the machine's OS, 2Gb is reserved for the Xbox Emulator to run smoothly and 4Gb is for game caching and other in-game software trickery - things like enhanced asset streaming and so forth. " -
-
Crazyman33
senior tag
válasz
FefeeX #45344 üzenetére
Még jó hogy ma megjött a 250-es WD vinyómhoz a HDD ház, hogy rá tudjam tenni. Lehet tök feleslegesen?
Persze hogy nem kedveli az NTFS-t. Mivel formázod? HDDhackr?Szerk.
Ja, Tehát akkor már nem is kell a pc-n Dos alatt mókolni a vinyót a formázás miatt? Ezt megcsinálja a Box 16 Gigáig?Vagy nagyobbat is leformáz? -
Djuree
félisten
válasz
FefeeX #45294 üzenetére
heroes? a világ legjobb játéka! már az 1-el is játszottam. a 2-vel elég sokat, nade a 3-mal máig összejárunk hot-seat-elni a haverokkal
pár ezer órám biztos van benne. benne van az első 3 top játékban amivel játszottam és ez nem kis szó. a 4 már nem volt olyan jó, az 5 meg egyenesen fos, a 3DO megcsúfolása. R.I.P. 3DO
megvan mindegyik rész, kivéve az 1-et (az csak gépen van meg, floppyn már lehetetlen beszerezni) meg az 5-öt, arra sajnálom a pénzt
titkon reménykedek egy heroes6-ban ami a 3-ra fog hasonlítani, én is megcsinálnám, rátenném az életem hogy nagyon durva anyagi siker lenne...
még egy might and magic 10-ben is reménykedekjó ez a zavvi basszameg, kár hogy nem ismertem eddig
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45294 üzenetére
III megvan, a IV meg szerintem elég gyenge lett, V ismét nagyon jó...
ON : ha már a kormány mellett szóba került a joy is: szvsz az egyik legkényelmesebb amit próbáltam, nagyon eltalálták (mondjuk nem olyan nagy az összehasonlítási alapom, elmúlt pár évből Dualshock 2, Logitech Dual Action)...
Tényleg, ha game.co.uk-ről 9-10 játékot rendeltem az hány pack-ben fog jönni? 3? Szállítási díjat csak 1-szer számítottak fel... -
Janix12
aktív tag
válasz
FefeeX #45291 üzenetére
Köszi.. Már látom mit szúrtam el.. az alapértelmezett átjáró..
Ha visszaér a konzol, majd ráhasalok a kérdésre.
Egyéként ha jól olvasom, a legfrissebb updat-el már esetleg ha lenne egy 16gb-os pendrive-om akkor egy játékot feltudok rá tölteni mint a hdd-re?
Valaki magyarázza már el..
köszi -
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45244 üzenetére
A Red Alert 1 legálisan ingyen is letölthető már (mint ahogy a C&C és a C&C2 is). De amúgy meg tényleg egy First Decade 2-3k körül kapható, annyit simán megér az a pár játék...
Warcraft 3-at régebben egybecsomagolva lehetett kapni a kiegészítővel olyan 3k környékén (ugyanúgy ahogy a Dio2-t is), mostanában ahogy néztem rászoktak arra hogy az alapjátékot is 3k-ért adják, és a kiegészítőt is... Szerencsére mindkettő megvan már otthon. -
-
Djuree
félisten
válasz
FefeeX #45242 üzenetére
így van, rts-t boxon soha, de ez red alert 1! ember
mekkora játék volt. akkor még xbox1 sem volt, nemhogy 360. azért mondom hogy az megérné, a világon az az 1 lenne belőle 360-ra
red alert 3 ritka fos lett, az még 100ft-ért sem kéne...most látom 1 font a psota, jutányos, vettem is egy transformers 2-őt meg egy alien quadrologyt...
-
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
válasz
FefeeX #45181 üzenetére
45126-ban volt nekem is egy kerdesem, te hasonlora reagaltal? hogyan bontsam szet a gyari kabelt, eleg massziv kemenymuanyag/bakelit? bar mintha az altalam linkelt ebayes cumonak nem lenne olyan vastagsaga, lehet pont emiatt..
amugy nekem is DDWRT van wrt54g-n, elotte gyari firmwarrel mindenfele problema volt, upnp megolte, allandoan restartolni kellett, torrentek leterheltek stb..DDWRT-rol csak jot mondhatok
-
adalbert1
veterán
válasz
FefeeX #45183 üzenetére
A DDWRT-t én sem ismerem annyira, lehet hogy majd kipróbálom (mondjuk szerencsére még nem most kell cserélni, csak ha már úgy is feljött a téma) Az N is csak azért lenne lényeg, hogy gigabites WAN port legyen a routeren (habár gondolkozom hogy ezt is a DGSEJT alapú Atomos konfiggal kellene megoldani, a WRT54GL meg maradna AP-nek).
Ja, Gears of Wars Classic 4k az edigitalnál (game.co.uk-nél olcsóbb lett volna, de out of stock). Tegnap be is ruháztam rá, ha vége a GTA IV-nek akkor indul az action!
-
bwoay
nagyúr
válasz
FefeeX #45183 üzenetére
tényleg félreérthető volt, mert n-est kérdezett a jóember, te meg mintha azt kezdenéd csetelni, hogy mik a gyengéi a Linksysnek
TP-linket akkor vennék, ha mondjuk anyám élete múlna rajta, meg hát amúgy is, most már elvárok olyan dolgokat, mint az állítható teljesítmény, így ha n-esnek érezném szükségét, akkor is kivárnék, míg lenne tomato "kompatibilis". DDWRT-t egy Asuson próbáltam, a gyárihoz képest megváltás volt, de szerintem nem éri el a Tomato szintjét.
Ja! a WRT54gl egy ipari Cisco tűzfal + ipari Cisco AP kombót váltott le nálunk, mert előbbi bemeneti portja már nem volt elég a digi sebességéhez, de minden tekintetben megállja a helyét a linksys, volt is meglepetés, hogy ez ennyire jó... -
Sipi16
őstag
válasz
FefeeX #44960 üzenetére
Sajnos az átkapcsolás nem segített. Az igazi problémám az az, hogy nekem egy régebbi tv-m van amin csak scart csatlakozó van. Kaptam is a boxhoz egy ilyen 3 RCA-scart átalakítót, de azzal sem kép se hang. Szerintem az a legegyszerübb ha veszek holnap valami kábelt hozzá. Nem bízok ebbe amit kaptam.
-
Don47
tag
válasz
FefeeX #44942 üzenetére
Annak idejen mar a CoD4 is csak 600p volt. WaW, MW2 szintugy.
A "konzolhoz eleg a 720p-s TV" dologhoz meg csak annyit fuznek hogy nehany eve, a HD-re valo valtasnal meg talan logikus gondolat volt, de ma mar nem latni ertelmet - egyreszt csokkennek az arak, masreszt mar az 1080p filmek is eleget nyomnak a latban, hogy ha tevet veszunk, jobban megeri a FullHD.
-
heihachi
addikt
válasz
FefeeX #44942 üzenetére
Pl. a Splinter Cell legújabb része is kisebb felbontásban renderel, mint az elődje, még 720p sem lesz. Szvsz nem gáz, ha így tudnak kihozni folyamatos legalább 30 fps-es grafikát, és a recéket mindenféle módszerekkel eltüntetik (van rá módszer az AA-n kívül is), akkor még szebb is lehet, mint a nagyobb felbontás. Tekken új része is ilyen subhd.
-
Djuree
félisten
válasz
FefeeX #44932 üzenetére
én sem tudom pontosan, úgy tudom magát a gépet bannolják. dvd író nincs is benne. gondolom meghajtót akartál írni
a winyónak nem lesz baja, csak nem tudsz rá telepíteni (másik nem bannolt gépen természetesen igen). de mondom ez feloldható, de nem könnyen.
mondjuk nem értem miért nem csinálja azt az MS hogy menteni sem lehetne a winyóra. biztos nem lenne ennyi flashelt gép
bannt visszacsinálni persze nem lenne egyszerű, de láttunk már csodát, anno mikor a securomot feltörték, az is hasonló komplikát volt mint a bannt visszacsinálnidunc: hiába. ha a meghajtót bannolnák annak mi köze lenne a winyóhoz? akkor winyót lehetne használni. magát az alaplapot bannolják sztem...habár winyót lehet használni csak másolni rá nem, aminek viszont van köze a meghajtóhoz
nem vágom én sem, de már nem is érdekel, tiszta vagyok
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest