- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.hol tudom megnézni a dash verzioszámát?
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
xbox360gamer #44679 üzenetére
Kicsit benéltem az apró betűket az újságban.4000 huf-ért psp re árulják 6990-ért van nfs shift xboxra és psre.sorry.
-
xbox360gamer
csendes tag
Üdv ha valakit érdekel március 26 tól need for speed shift ps3ra és xbox360ra 4000 huf lesz a tescoban
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.lenne egy-két kérdésem.
1. Tud valaki szerezni/akár külföldről is/ nekem egy Razer Onza Professional Gaming Controller-t?
2.lehet cod mw1-ben storyt többen játszani külön boxokról?
thanks.A joyról püben lécci -
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.lenne egy-két kérdésem.
1. Tud valaki szerezni/akár külföldről is/ nekem egy Razer Onza Professional Gaming Controller-t?
2.lehet cod mw1-ben storyt többen játszani külön boxokról?
thanks.A joyról püben lécci -
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.létezik hogy ntsc-s játékok futnak palos gépeken?
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.tudtok valami jó használt játék /x360/ oldalt ezen és a gamer 365-ön kivül?
-
xbox360gamer
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy újabb kérdésem.
Megtudom nézni vagy utána tudok járni bárhol hogy az xbox-omon van e live?mert elvileg az arcade-hoz és az elite-hez is járt nekem de se a dobozon se a papirokon nem szerepel hogy mennyi..
ja igen és még egy:régebben játszottam a quake 4-el kiszedtem belőle pár achit...most újra elkezdtem vele játszani és ugyan azokat az achikat adja be új "ablakban"
tehát az achievements-eimben 2 quake 4 van .Ez miért?Egyébként ugyan az vinyo mint amikor először játszottam vele.
thanks -
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.
Eladnám a gépemet és kiváncsi lennék hogy szerintetek mennyiért tudnám.
Vázolom.2009 január 23 án vettem falcon alaplaposan arcade-ot....Nem is kell mondanom, hogy tönkrement/3 led/ kicserélték jasperre és most van rajta teljeskörű garancia 2011 jan 23 ig és 3 ledes gari 2012 ig..Jó állapotban van semmi karc semmi nincs rajta, viszont nem adok hozzá se memo kártyát, se joyt. A memo kártya kell, mert ha nincs spanomnak frissitése akkor le kell szednem a vinyomat.A joyt meg én járattam be az én kezemre van állvanos szerintetek mennyiért lehetne eladni?
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok lehet vinyóra mp3at pakolni?
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok lenne egy-két kérdésem bár lehet hülyeség....lehet vinyóra mp3-at tenni mert az istenért nem sikerül teloról átmásolni./samsung telo, egyből felismeri/ hagyja hogy hallgassam de másolni nem.. a másik: ha felmásoltam a játékot vinyóra de nem úgy indítom hogy "play from hard drive" akkor is vinyoról inditja vagy olvassa folyamatosan mint egy arcade? a válaszokat előre is thanks.
L4D-L4D2 zúzzuk mert lehet,zúzzuk mert jó
-
xbox360gamer
csendes tag
nem tudjátok hol lehet jó áron kiegészítőket venni/aksi a joyhoz/
és halo 3 at vennék classic vagy nem, mindegy csak zúzni lehessen.thanks...
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
karakpecze21 #42764 üzenetére
az assassin 2 csak azért ad 30 at mert megnézel egy videót és megnyomsz egy gombot...
-
xbox360gamer
csendes tag
hello nem tudjátok hol lehet jó áron kiegészítőket venni/aksi a joyhoz/
és halo 3 at vennék classic vagy nem, mindegy csak zúzni lehessen.thanks...
-
xbox360gamer
csendes tag
én pont tegnap hoztam el a javított /alaplap cserélt/ boxom és azt hiszem hogy újra indul.De mivel az xbox ügyfélszolgálatánál is agyon iskolázottak ülnek így nem fogadnék rá...
-
-
xbox360gamer
csendes tag
hát nekem az arcade állítva volt...az elitet inkább fektetem
köszönöm
-
xbox360gamer
csendes tag
hát én nem tudom hogy jasperes volt e vagy nem de igazából kiszolgálta az idejét
azt mondták hogy most biztos hogy jasperes van benne.Nekem az elite fagyott le assassin közben de sztem azért mert már jó 4 órája játszottam/vinyóról/.Szóval mit tudotok mi tesz jót a boxnak a fektetés vagy az állítás?
-
xbox360gamer
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, fainok vagytok és lenne még egy kérdésem .Azt hallottam hogy jobbat tesz a boxnak ha fektetve van nem pedig állítva.Erről mit tudtok?
-
xbox360gamer
csendes tag
hello sziasztok a segítségeteket kérném.2009.01.23 án vettem egy arcade-ot és hát igen csak 3 ledes lett.se hang se kép se disc.megcsinálták gariban,állítólag új alap lapot kapott (jaspereset) de nekem már nem kell mert vettem egy elite-et.Mivel mindenki tudja hogy ezek után tuti tönkre fog menni szerintetek mennyiért lenne érdemes meghirdetnem. annak tudatában hogy a microsoft 2012ig garit vállal a piros ledes hibákra?
Aktív témák
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Rengeteg PS3 játék Ritka címekkel! Update:07.30
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest