- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
myckey
veterán
válasz Valentin90 #77493 üzenetére
Bélán az a gyenge pont (géppuska) nem egy egyetemes gyenge pont.
nézd meg tank inspectorban.erre a fészekre nem igazán lehet hagyatkozni.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
válasz Pete55555 #77489 üzenetére
Te kevered a dolgokat...
"PZIV-hez meg akkor lett nyúlva, mikor a HE lőszert baszogatták, tehát ugyanúgy szívott a KV-2, meg a Hetzer is pl." Nem akkor lett először hozzányúlva. A 7.5 patch lett itt megemlítve. Korábban (amikor én játszottam még vele) a "sima" PzIV-en volt Schmalturm, meg egy remek ágyú (valamilyen 7,5-ös, 150 körüli pennel, ha jól rémlik). Akkor kapott nagy nerfet, amikor ezeket elvesztette, ehhez képest a HE piszkálása lópikula."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Valentin90
tag
Hát mivel nemrégiben kapta meg ezt a buffot sanszos, hogy egy ideig élvezni fogjuk ezt a frontpáncélt.
Szemből tényleg átlőhetetlen. A parancsnoki kupola, illetve a felső lemeznél lévő géppuska fészek a két weakspot, de ezeket sem egyszerű belőni.Valahol egyébként jogos volt ez a buff. Az E75 mellett tényleg egy szürke árnyék volt a buff előtt...
-
myckey
veterán
válasz dfsz34 #77491 üzenetére
nem hiszem hogy szenvedős lenne a macska, csak éppen nem olyan op.
azt mondanám hogy jobban meg kell választani a lépést, mivel már nem lehet egyszerűen kiutat találni az adott szituációból.de TD nek még mindig teljesen jól használható.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
dfsz34
őstag
válasz Pete55555 #77489 üzenetére
Eléggé odavágtak a hellcat-nak, elvették a "fun factor"-t, ami volt a tankban. Ilyen tolatási sebességgel alig lehet az artyk elől elmenekülni. Lassan tölt az alfához képest, stb stb
Nem mondanám rossz tanknak, de már szenvedős vele menni és nekem ez volt az utolsó normál, nem prémium tankom, amin örök álcafestés volt. Ezentúl csak a gyakran használt prém tankokra teszek, másra nem.
-
Pete55555
addikt
válasz [HUN]Dani #77485 üzenetére
Pont nem jó példákat hozol. A Hellcat, és a PZIV is sokáig úgy volt hagyva, a Hellcat egyszerűen "OP" volt, kicsit most butították, de annyira nem vészes. Próbálj egy másik 6-os TD-t, pl JagdPZIV-et...
PZIV-hez meg akkor lett nyúlva, mikor a HE lőszert baszogatták, tehát ugyanúgy szívott a KV-2, meg a Hetzer is pl.Hogy arra reagáljak amit írtál: Pl T7-es light tank AMX 13-75. Nemrossz, nemrossz, de mikor bejött a T-71, és néztem a statjait, csak pislogtam. És őszintén szólva szerintem azóta sem lett rosszabb, azt ne mtudom nerfelték-e.
Most pl WZ-132 vs T-54 ltwt. A T-54-et ugyan még csak teszten próbáltam, de annak ellenére, hogy kicsit lassabb, talán jobbnak tűnik összességében, ráadásul HP-ja is jóval több.
Tehát azt mondom itt ráférne egy kis HP buff a WZ-re.
(A többi 8-as lightot fel sem hozom most, RU-251 talán tényleg OP, a T-49 meg más kategória)...Szeretem leracsniztatni...
-
myckey
veterán
válasz ddt500hu #77482 üzenetére
rakjál rá 2 javítót, ha úgy jobban tetszik
egyébként meg egyszer az a baj hogy a béla kemény mint a szikla aztán meg hogy a másik "papír"
Jpanthernek meg simán jó ágyúja van, lazán be lehet lőni vele szemből egy rakat tr9 gépet
-
[HUN]Dani
őstag
válasz dfsz34 #77470 üzenetére
Mivel kiveszik majd a Bélát egyszer valamikor a távoli jövőben lényegtelen is. Az biztos, hogy nagyon kemény ellenfél akármilyen tankkal is vagy.
A játéknak szerintem az alapjaival van baj. Ha bekerül néhány új tank akkor azok szinte biztosan jobbak, mint a saját kategóriájukban lévőek. Eltelik pár hónap és nerfelniük kell őket, mert túl jók. Szerintem itt kezdődik a probléma! Nem nerfelgetni kéne, hanem a többi tankot felbuffolni. Mi értelme annak, hogy egy korábban tökéletesen használható tankból egy roncshalmazt csinálnak? Lásd Hellcat. Ééés igen tudom, tudom, a cicus még mindig jó, de koránt sem annyira, mint anno. De ez csak egyetlen példa.. mondhattam volna a PzIV-et is. Gondolom van azért itt olyan játékos aki emlékszik a 7.5-ös verzióra.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Teasüti
nagyúr
9.4-ben melyik csúszka van hatással az anizotróp szűrőre? Grafikánál semmi erre utalót nem látok.
Köszi! -
iwu
addikt
átütés, az imént a 13-75 szemből 2x ammorackelte az m103-mam...azt hittem besírok
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
edari
őstag
válasz myckey #77466 üzenetére
Jó azért nem kell annyira sajnálni.
Ha mindent nerfelnének, amiért a playerek szája sír, akkor nem lenne olyan h:
- kreditért gold ammo,
- 203mm-es front armoros,V tieres brit td (meg gyengébbek is lennének),
- SU-ISU páros se lőne ekkorát,
- artykat tovább nerfelnék,
- IS7-et belehetne lőni szemből
- nem számítana sebzésnek a kupola lövése (tényleg micsoda baromság ez)
- és ami a legfontosabb: még magát a WG-t is megszüntetnék[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz [HUN]Dani #77468 üzenetére
Figyelj már, az rendben van, hogy gold átüti, meg egyébként a parancsnoki belépőt is meg lehet lőni, nem azt mondom, hogy mindig és könnyen, de még mindig azt a legegyszerűbb. Illetve ha nem jól forgat vagy nem tud forgatni a béla, akkor lőhető.
De basszuskulcs milyen tank az, amire szinte kötelezően aranyat kell tölteni? Én már arra is gondoltam, hogy ez a WG kísérlete, hogy a rengeteg kreditet meg korábban megvásárolt arany lőszert kiszívja a rendszerből. Még pár ilyen brutálisan buffolt tank és emelni kell az arany lőszer arányát, borzasztóan drágává válik egy tier8-10 csata (hiszen a buffolt tankok általában hemzsegnek a játékban, szóval még sok is lesz belőlük) vagy vállaljuk a pofozó gép szerepét.
Városban már futottam össze E75, béla duóval. Én cent 7/1-el és hiába rejtettem az alját, mindent bevetve is "csak" a bélát tudtam kiszedni a parancsnoki belépőn keresztül, meg 2x elfordította a tornyát, máshol esélytelen volt lőni a 268 pen-el és a centinek meg ráadásul a másik két lőszere he, az arany is, és amire he-vel kiszedem, letelik a 15 perc. Próbáltam, ilyen 150-180-t sebzett bele, szóval maradt a parancsnoki belépő. Sajnos a centi tornya azért jóval gyengébb és könnyebben belőhető, mint az amcsi kemény fejűeké, szóval hp-m nem maradt sok és az e75, a másik vaddisznó tank kiszedett.
Amúgy az E75 is érdekes, mert eleht, hogy "gyengébb" az alja kicsit, nagyon gyorsan tudja tekerni magát, úgyhogy ha lehet le kell láncolni, mert ha rázza az elejét, akkor szinte garantált a pattanó.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
így is mindent szarrá lehet lőni...mer ugye gód lőszer.
legyen már a játékban 1-2 olyan gép ami méltó a besorolásához
szerencsétlen oldala így is papír mint a fene.ja egyébként nincs ilyen gépem, egyáltalán nem védem..csak éppen fsz kivan hogy mindennek a rém egyszerű oldalát akarják megfogni az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
ez az egyik gond ebben a játékban...folyamat változtatás
ha valami nem a nép szájíze szerint megy, akkor egyből nerf vagy buff
az hogy olyan tankoktól vesznek el dolgokat, ami annak esetleg létszükség lenne, az nem számít.
csak a gamerek nehogy megerőltessék magukat, áááááááá Isten őrizz!"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
benvolio
őstag
Direkt leláncol egy csapattárs így onnantól sérült lánccal folytatom a csatát még sincs rá bánó pénz a végén! Azért valamit kompenzálhatna mert csökkent a harci értékem ezzel is és valami járna vissza tőle.
-
Lunky88
tag
válasz Warton #77430 üzenetére
A prém accról jut eszembe hogy milyen jó lenne már ha csak akkor telne le amikor játszunk is. Nem kéne azon idegeskedni hogy húú 2 hétig nem is leszek gép közelben és kárba megy az 1 hónap prémium.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
h1mpi
félisten
remélem nerfelik ez a VK B-t. Azért vicc, hogy nem lehet átlőni szemből....
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
Sok helyen olvasom a tank adás-vételt. Ez hogyan működik? Csak acc-cal (de szép magyar szó ) tudom eladni, vagyis a felhasználói fiókom és jelszavam átengedem másnak (minden egyéb tartozékával együtt), vagy van arra is lehetőségem, hogy adott tankot a garázsomból egy másik felhasználó garázsába átvigyek?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
KisApám
addikt
válasz #40993792 #77436 üzenetére
Bocsi, csak úgy általánosságban.
Nem neked ment, csak felment az agyvizem ezen az újbóli csudijó "akción".Az újbóli hatalmas nagy akció (mint pl. kb. a Type 3 Chi-Nu Kai esetében is) - ugyan annyiba kerül a tank, mint amúgy is, de adnak hozzá egy kb. 20 meccs alatt kihozható felszerelést, illetve egy ingyen garázshelyet.
Azaz lehet spórolni kb. 300 Ft-ot illetve kb. 2 órányi játékot (de ebben az esetben itt nincs legénységfejlődés) - BRUTÁLIS AKCIÓ...
(OK, legalább örüljünk neki, hogy van valami.)
Amikor pl. 50%-os áron voltak kaphatók TIER V-ig a prémtankok - AZ akció volt.
Szóval: SerB nehogy nyomorogjon ám
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
dfsz34
őstag
válasz Warton #77433 üzenetére
Az igaz, csak ugye, ha valaki szeretne egy prém tankot és van aki ajándékba adná neki most, akkor ez még mindig egy ésszerű ajánlat.
Az a gond, hogy itt sokan nem gondolnak bele, hogy ez ajándéknak mehet, szerintem úgy is veszik ezek nagy részét.
Magának szerintem kevesen vennék meg, ajándéknak már inkább el lehet sütni a dolgot. Ettől független egyetértek, aranyat jobban megéri, főleg mikor van ákciója, csak kérdés, hogy az illető ki tudja-e várni utána, amíg akciós lesz a prémtank is?
[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
A replays fájlban levő visszajátszásomat miért nem tudom vissza nézni?
Kilépek a játékból és elindítom az utsó csatát, de a csata betöltésénél kifagy és nem csinál semmit? -
dfsz34
őstag
válasz echterion #77425 üzenetére
Talán karácsony környékén lesz megint nagy prém tank leárazás, de a WG meghekkelte a kiszivárogtatási "rendszer"-t (plusz szerintem elkapták a kiszivárogtatót is, pl úgy, hogy hogy a gyanús embereknek mind más infót csöpögtettek és hopp melyiket olvassák az FTR-n ) úgyhogy nem igazán tudni mi lesz csak körülbelül. Eddig mindig voltak komoly akciók év végén, szerintem most is lesznek.
(#77430) Warton Parasztvakítás valóban, de aki mondjuk ajándéknak szánja valaki másnak és nem aktív játékos, ilyen módon meg tudja venni (bár most nem is tudom, de talán aranyért csak saját magadnak vehetsz tankot, szóval ha ajándéknak szánod, talán ez az egyetlen lehetőség).
Annyiban jobb egy kicsit, hogy ez már egy kelet-közép eur
ázsiaiópai pénztárcának is tolerálható összeg szemben a korábbi akciókkal, ahol csak úgy röpködtek a 40-50-100 eur "ajánlatok".Ha magadnak veszed, akkor valóban az in-game gold a legjobb megoldás, megvárva gondosan a 30% leárazást, ami valamikor biztosan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz echterion #77427 üzenetére
A mai adventi "csomag" nagy parasztvakítás. A Rammerre valót valahogy csak összeszedegeti az ember. És a SU100Y is biztos egyszer le lesz árazva 30%-kal. Na akkor kell rárepülni, nem teljes áron bedőlve a 24% off , meg a rammer bonus szövegnek.
Amúgy tegnap este csak megvettem a féléves prémidőt.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #77414 üzenetére
milyen igazad van.....és tényleg...nem is akarok, majd az FV-t csak!
Köszi a Leo1 vs E50M leírást is. Ez alapján akkor mindenképp az E50M lenne jobb választás számomra, mert szeretek a front vonalban harcolni, de érdekel a Leo1 is, így mindkettőt meg akarom venni.(#77425) echterion: az alább emre által belinkelt kiszivárogtatott akciós lista alapján lesz most decemberben E25 ha jól emlékszem 30%-os akcióban! Haverom is azt akarja megvenni. Talán karácsonytól, de ebben nem vagyok biztos. Várj még kicsit, lesz!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
echterion
nagyúr
válasz jano_77 #77396 üzenetére
Hm, elgondolkodtató. Egy ideje már szemezek vele, olyan sok jót olvastam róla. Az a csúzli nem semmi rajta.
Azt meg lehet valahol nézni, hogy mik voltak eddig leakciózva? Jól jönne egy német td az új acc-omra, hogy lehessen egyszerre farmolni a creditet és legénységet fejleszteni és ha még nem volt egyik sem akcióban (itt elsősorban az e25-re vagy a dicker-re gondolok), akkor lehet, beruháznék egyre. Most csak a négyes valentyina van rajta.
-
dfsz34
őstag
válasz [HUN]Dani #77421 üzenetére
Napi 50e xp? Kétlem, hogy így van. Mondjuk elméletileg lehet, mert ha jól tudom a küldetések elérhető számát nem látni előre, de az eddig WG akciók alapján inkább az a valószínű, hogy 1x.
Dupla legénységi xp és 50e xp után 1 prém nap (szerintem csak 1x, nem ismétlődő).
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
-
dfsz34
őstag
Kapásból rossz, 3 napot ír a hétvégére, de ha megnézed a következő küldetést a játékban, akkor 50e xp összeszedése után 1 prém napot ad.
Iránymutatásnak nagyjából jó a lista, de kevesebb lesz az elérhető jutalom. Ahogy FTR sejti, direkt szivárogtatták ki, hogy behúzzák a csőbe, mert a WG-nek már bökte a csőrét, hogy korábban mindig pontos volt a kiszivárogtatott csomag.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
M36 Jackson (Slugger)
Az amerikai TD ág egyik VI-os képviselője, a Hellcat alternatívája, papíron szinte mindenben rosszabbnak tűnik mint mozgékonyabb társa. A sors iróniája azonban, hogy mégis sokkal jobban használható (számomra). A Hellcat nerf után, kb. olyan érzés kezelni a lövegét mintha 2.5s célzási idő és 0.4-es pontosság lenne, ami elég mókás tekintve, hogy ugyanazt a löveget viszik, ez szolgálhat némi meglepetéssel az újoncok számára.
Az M36 viszonylag lassú, de nem vállalhatatlan, ha kap egy kis lejtőt tisztességes tempót tud tartani a közepes tankokkal. Könnyű tankokat nem szabad a közelébe engedni, mert simán beflankelhető és képtelen utánuk forogni, hiába a torony.
A löveg itt a Hellcat-el ellentétben fantasztikus, rendkívül kicsi a szórása és nagyon gyorsan céloz, amerikai tanktól megszokott módon pedig a hull-down taktika is játszik a remek lövegsüllyedés miatt. A modulok viszonylag ritkán szállnak el, viszont ez egy nyitott TD, az arty-k különösen veszélyesek rá.
Mai duplázás:Visszajátszás most nem lesz, közvetlenül utána mentem egy 1. osztályt is, az meg nem volt olyan jó, hogy érdemes legyen feltölteni.
-
dfsz34
őstag
válasz lacibacsi #77416 üzenetére
Az FTR lehozott egy kiszivárogtatott listát, amiben valóban sok prém nap volt előrejelezve, csakhogy már az első hétvégén egy jóval szerényebb akció volt, mint ami kiszivárgott korábban.
Ebből persze még semmi nem következik, de szerintem kevesebb prém nap lesz majd, mint amit sokan várnak. A következő hétvégi akcióban most 1 napot lehet majd elérni, az már benne van a következő küldetések között.
-
Warton
őstag
válasz jano_77 #77400 üzenetére
Minek vennél brit prém tankot, amikor meg akarod venni az FV-t, amit aztán megkapnánk küldetésért?
Leo vs. E50M:
Anno én is ilyen döntési helyzetben voltam és a Leo1-et vettem meg.Viszont az E50-nel is elég sokat játszottam, ami kb. majdnem olyan mint az M csak egy picit rosszabb, de a stílus hasonló, gondolom.
A Leo1 kevésbé bolondbiztos. Ha eltalálnak akkor tuti sérülsz, lepattanó nincs. Csak semmi meggondolatlanság. A legnagyobb gond vele az, hogy nagyon gyors és mozgékony a tank ezért sokszor kell visszafogni magadat, mert alapvetően a távolból lövöldözős stílus az ami kifizetődő. Ha egy táras tank (T54E1, Batmobil, T57 stb.) megtalál véged, ha az arty eltalál véged, ha az újabb, nagyobb sebzésű TD-k eltalálnak véged, ha az E100 eltalál majdnem véged, ha fullkakaóval belédrongyol bármilyen tizes tank véged.
Az E50-ekkel azért jobban bele lehet menni a sűrűjébe, persze oda is csak ésszel, de talán többet bír, nagyobb eséllyel pattannak róla.
Összességében szerintem a Leo1 nagyobb kihívás, nehezebb vele játszani, viszont sokkal elegánsabb mind a tank, mind a játék vele. Sokkal jobb érzés Leo1-el 2. osztályú plecsnit elérni, mint mondjuk az E50-nel egy tank ászt, számomra persze.
Szerintem a Leo1-et vedd, de síkosítóval mindenképpen készüljél, mert az első csaták fájni fognak... nagyon. De aztán jó lesz.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Kotomicuki
senior tag
Pár napja volt (az örök) kérdés: Ferdi, vagy JP II. Szerintem:
Ha tovább szeretne lépni az egyén, akkor a legénységképzés miatt a Ferdi a célszerűbb - több tapasztalatot lehet a 2. töltőbe pumpálni véle, mivel ilyen nincs a JP II-ben.
A Ferdi lövege jóval szélesebbre nyit - nem kell annyit ugráltatni a gépet egy mozgó célpont után - , -1 fokkal lefelé van állítva a JP II-höz képest - hull-down-ozni "jobb" vele - és alig lassabban tölt annál. (Alig) Mozgékonyabb a DMax-nál, bár, a páncélzata tényleg random-vezérelt, de nagyon jól jön, ha nincs hová rejteni a testet.
A 2 közül ő van nagyobb biztonságban egy lövés utáni felderítést követő másodpercekben és igaz, hogy eléggé szellős a frontja - sűrűn váltogatják egymást rajta a kemény és a puha részek - , de távolabbról a random nagyon jól tudja segíteni, ha akarja.A JPII a beállt tornyú közepes tank - tehát szétugráló célkereszt várható, ha keresztbe mozognak előtte - , aminek a teste ritkábban pattint, vagy fog fel dolgokat, mint a Ferdié, de a tornya sokkal ellenállóbb, szemből (és "alulról" - viszont, magassági fölényben lévő ellenfél már simán belövi). Nem tudja a lövegét annyira lenyomni se, de cserébe gyorsabban tölt egy kicsit. Ugyan jóval mozgékonyabb, így a light-okkal szemben jobban védett (ha nem szemből érkeznek azok) - nála különösen ajánlott a 100% repair a crew-nek (meg a 100%-os camo is) - , de ezt a mozgékonyságát állandóan ki is kell használnia, ha nem tudja az alját elrejteni.
A Ferdi a "bunyózzunk, hadd jöjjenek", míg a JP II "üss és fuss" taktikusoknak kedvez, azaz az előbbi a statikus, míg utóbbi a mozgó/mindent előre látó harcmodorban előnyösebb - tehát a JP II igényelne több "szaktudást" a tulajdonosától.A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #77409 üzenetére
Hú, ne is mondd. Nálunk annyi az előny hogy hárman játszunk közös accountban otthon és a másik két személy a "téli szünet"-ben (ja, öcsémnek még olyan is van, nálam ezt vizsgaidősucknak hívják) azért rá fog érni farmolni is.
Fradi81: köszi!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #77407 üzenetére
Persze értem én, hogy lehet gyűjtögetni és fogok is, de ha eljön a Karácsony éa a nagy leárazások és még nem lesz meg a megfelelő mennyiségű kredit, akkor vmit tenni kell. Amúgy prémiumom van, tank is, de időm nincs annyi, hogy mondjuk egész nap reggeltől estig toljam.
FV4202-höz nekem kb 100K XP kell még."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #77406 üzenetére
Azért ha nincs olyan amit sürgősen még ki akarsz fejleszteni, rászánhatsz 1-2 napot farmolásra. Rengeteg ingyen prém nap lesz, egy nap 2 millió nettó bevételt simán be lehet gyűjteni ha megnyomja az ember. Persze, te tudod.
Más: FV4202 kifejlesztéssel mennyire kell sietni? Nekem még kb 150k xp kell hozzá..
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
04ahgy
nagyúr
válasz jano_77 #77400 üzenetére
A Leopard1 jobb (főleg a lövege: átütés, DPM), mondom úgy, hogy E50M-em van még csak.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!