Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz dfsz34 #63675 üzenetére

    Lejárt a szerk idő, csak még egy gondolatot mára. Olvastam, pár srác írta egyszer a wg fórumon, hogy páncél modullal nyomják a papírtankokat.

    Nosza kipróbáltam a Chi-ri-n most lett fullos a tank, lekaptam a megerősített felfüggesztést és páncélt rá. Korábban 2 csatában nagyjából 3x gyújtották fel és mindig kilőttek modul és/vagy legényt a tankban, most IS3 BL9-el ! HE-t lőtt rám (hogy miért rejtély, vagy nem gondolta, hogy páncélom van), 180 dmg, semmi modul sérülés, semmi kilőtt legény. Arty lövést bekaptam elég durvát, eddig ez szinte instant gyulladás volt, most semmi, se modul se legény nem sérült "csak" hp-t vesztettem. Ha nincs páncél, akkor lehet, hogy kikap az arty.

    Mentem még pár kört azóta, egyetlen egyszer nem gyulladt ki. Mondom, de halálosan komolyan, hogy előtte tööb csatában is kétszer gyulladt, de szinte minden csatában legalább egyszer. Modul, legény elvesztése is gyakorlatilag minden csatában előfordult, több is.

    Nagyon éles a kontraszt, persze nyilván pár csata még nem sokat jelent, de hogy azóta egyetlen gyulladás sem volt és csak olyan másodlagos modulokat veszítek, amik nem sokat számítanak, de pl motor, lőszert azóta még egyszer sem és legényt sem veszettem, pedig korábban komoly modul vagy legény vesztés nélkül nem volt csata.

    Azt hiszem tényleg érdemes kipróbálni annak, aki papír tankkal megy (stb1 vonal, leopard 9-10 szint és a többi ág a papítankokkal) mert nagyon észrevehető a különbség. A sebességben ha van is hatás, hát én észre nem veszem, hogy kicsit nehezebb a tank.

Új hozzászólás Aktív témák