Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Mióta rátaláltam az fcmpak40-re (illetve aktívabban játszom vele, mert kellene a bia az F155-re, amit még a nerf előtt ki akarok próbálni, húzom is keményen), nos azóta nincs wn7 gondom. Ma mentem vele 5 kör, és felvitte 2000-fölé. Volt olyan csata, hogy egymaga emelt 200-at a napi wn7 átlagomon, igaz az 1200 sebzés és 6 kill volt, tier 4-5 ellenfelekkel szemben
A WR viszont az fcm-t leszámítva nekem is rettenetes. Az lehet a gond, hogy mindenki őrült módon foglal a dupla xp miatt és rengeteg csatát buktam ma a buta foglalások miatt, pontosabban, hogy a csapatom simán hagyja őket foglalni. Ők értek elsőnek a zászlóhoz, akkor ők nyertek alapon. Rosszabb esetben egyesével rontanak rá a foglaló 4-5 tankra és pusztulnak sorban.
-
jano_77
nagyúr
válasz marked one94 #41395 üzenetére
én a játékba nem tudok belépni!
másnál is van ilyen? pörög a "homokóra" a Felszerelések, fogyócikkek szinkronizálásánál és ennyi, pörög-pörög és pörög....majd egy kis idő elteltével vmi hiba ablak ugrik fel, hogy a Chat inicializálása nem sikerült! Mi a szösz ez?!?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
marked one94
őstag
Mi a fenéért kell több mint 1 percet várni hogy berakjon egy csatába? Tiszta idegesítő ami most megy
You'll Never Walk Alone
-
scyllarus
veterán
válasz GeneraL_XTX #41334 üzenetére
Gyenge ágyú? Az első csatában 4 killem volt vele. Az a Sherman/T1HT ágyúja, csak gyorsabb és pontosabb.
66%-os WR-tel adtam el, pillanatok alatt meglett belőle a Jackson. Mondjuk, a T40 után nyilván minden tank ipari hulladéknak tűnik[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Motyi
senior tag
Ma nem szeretnek az istenek, nem tudom mit kellett volna csinálnom, hogy 50% feletti WR-t érjek el...
7k csatával a hátam mögött annak örülök, hogy ilyen wn7/eff értékkel játszom, de a wr-t miatt tipikus siemka játékosnak érzem magam Hogy a piklibe tudnak emberek 60-70%-s wr-t csinálni? Volt ma olyan csatám ahol 6,5k dmg,4k spot és 5 kill mellett (persze mastery badge nem lett meg) kikaptunk..az utánam következő játékos 1400 dmg-et hozott össze, nem bírom elképzelni ezt, hogy tudja valaki skillel kompenzálni. -
Pete55555
addikt
válasz dfsz34 #41390 üzenetére
Egyetértek..És mégértem a felháborodásodat.
Ezért is zavarnak az AFK játékosok az ellenfélnél is, nem caak nálunk. Kilőném, mert sebzés + frag ingyen, de ott van mögöttük pl egy nem AFK player akivel foglalkoznom kell... Közben meg a "csapattársaim" kiszedik az AFK-kat, amíg én megszenvedek a nemAFK playerrel......Szeretem leracsniztatni...
-
dfsz34
őstag
Milyen mocsok emberek vannak. Rátaláltunk két afk ellenségre, de megjelent a hátunkban egy amx45. Gyorsan visszamentem és nagy nehezen kiszedtem, nem kis kockázat árán és csak szerencsével (amx12t-vel toltam), bár nem volt full hp-s az ellenség. Egy kedves vk csapattárs természetesen nem segít, hanem lövi az afk ellenséget, de még vagy 3 perc után sem lőtte ki őket, mert előröl, ferdén állva lőtte az M6-t meg a vk3601h-t felváltva és nagyon sok lepattanója volt. Félt az artytól, aki tudvalevőleg az erdőben van (mountain pass), de az idióta legalább annyit csinált volna, hogy az artyt keresi meg elsőnek. Persze nem, inkább takarásból lőtt és hagyta, hogy én spotoljam az artyt.
Mikor szóvá tettem a chatben még neki állt feljebb, mert az egyik fragot szerinte elvettem tőle, mikor visszaértem, hogy rohadnának meg az ilyen görények, ahol vannak.
(#41387) Švejk: igen, nagyon magasan van az amx40 ász szintje, szinte már megdöbbentően. Az van, hogy amikor a tierjébe teszi, a sok piros idióta nem tudja meglőni egyszerűen és megy előre, mint egy terminátor. Még bűn rossz játékos is brutál xp-t össze tud vele szedni, ha kifog ilyen ellenséget. Ha van kredited és ászt akarsz rá, akkor arany lőszer, azzal tud aprítani, nekem is úgy sikerült csak.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
-
KisApám
addikt
AMX 40-el játszott már valaki? Tuti...
Az esetemben az ág is húzza.
Lassú mint a flanc, az MM szívatja.
(átlag 42%-os XVM csaták, +2 TIER 80%-ban, csaptomban a nehéz tankok táboroznak és kész... csak a szokásos, de ennél a tanknál feltűnően...)
Remélem az ELC AMX nem lesz ennyire hulla
Átütése 74 mm - TIER 6-ban bombajó...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Jolet
őstag
na jól beszoptam :-(
még kellett volna 7 nyertes csata, de el kellett jönnöm dolgozni
hát persze, hogy a vége felé már csak 30%-os csatákat adottWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
HellGreg
őstag
válasz #40993792 #41364 üzenetére
Heavy vonalon szerintem a kettővel magasabb is felesleges, amikor pl vagyok IS-sel és összerak kilencesekkel, nem sok keresnivalóm van, vagy pl KV3-mal se... De ugyanez van lejjebb is, plT150 vs IS3 és társai. Semmi értelme. TD-vel, felderítővel még csak-csak, de a heavy-nél max a +-1 tier lenne a korrekt. Szerintem.
-
xtmod
senior tag
válasz vJokka #41352 üzenetére
lehet, hogy nekem is levesz az xvm, meg valószínüleg egy hd textúra mod, ami szerintem nem a legjobb lett. néhány helyen, pl erlenberg, olyanok a fák egy része, mintha leégették volna róluk a lombot. sajnos mielőtt rádobtam, elfelejtettem mentést csinálni, de kihúzom valahogy a következőid. egyébként a 8.9-hez jól sikerült hd mod volt. ott még az fps se esett vissza.
-
KisApám
addikt
Ha már volt szó róla:
a SU-85B úgy megnerfelném, hogy attól koldulna.
Nevetséges, hogy saját TIERjében egylövésez tankokat...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Jo33by
tag
A legaljasabb spot rendszer van ami létezik. Kidugom az orrom 3-szor, látom hogy lát mert ég a lámpám, erre fel őt még véletlenül sem spotoltam be. Aztán 2 perc múlva meg odajön úgy mögém szemből hogy már csak akkor veszem észre mikor kilőtt oldalról. Milyen igazságtalan ez. Jöhettek most hogy így a camó érték meg úgy az álcaháló. Nem azon az 5-10 százalékon múlik. Az nem tesz annyit hozzá.
-
-
04ahgy
nagyúr
-
wolfman
veterán
válasz #40993792 #41357 üzenetére
Napok óta ez van! Vannak persze kivételes esetek, de 90%-ban bemegyek a csatába, és én tuti benne vagyok az utolsó 6ban felettem meg csak nagyobb tankok. Van scoutom, persze, de amikor egy T34-el megyek az biza nem is túl erős de még csak nem is gyors!!!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
HellGreg
őstag
Másnál van olyan probléma, hogy nem enged be a szerverre "hiba a chat inicializálásánál" problémára hivatkozva?
-
LEGIOX
tag
Elképzelhető, hogy nerfelték ezek a tetű fehérruszkik a Type 59-et ? Borzasztó lassan szűkűl a célkör
-
zozyk
addikt
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T-15
Férőhelyek hozzáadva: 1 -
wolfman
veterán
Valaki meg tudja mondani, hogy miért dob be a játék 2-3 szinttel nagyobb ellenfelek közé bármilyen tankkal is megyek??? Végtelenül idegesítő. Lassan megunom és törlöm az egész játékot a g.cibe!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Patrick76496
őstag
válasz szalai56 #41233 üzenetére
Csak gondolkodtam a visszavételén, valahogy eszembe jutott ez a gép. Végül is egy T8-as med* (gondolok itt a kínaiakra, a T-44-re és a Pershing-re) tűzerejével rendelkezik, és a SU-122-höz képest egész korrekt a célzásideje, a látóhatára és a sebessége is.
(#41234) emre: A SU-85-öt régen szerettem a 107-essel, de szerintem a 85-ös csővel sem annyira rossz, most már nagyon durva a pontossága. Engem igazából a látóhatára zavar (még távcsővel is csak 350 méter), szóval inkább SU-100 lesz belőle.
(#41235) Scheff: Grat! Akkor csak annyi a lényeg, hogy legyen megnyitva a háttérben a stream, és a nézők között kisorsolják a prém gépeket/bónusz kódokat? Legközelebb mikor lesz ilyen? Most olvastam bele a posztba, általában figyelmen kívül hagyom az ilyeneket.
(#41290) nyunyu: Annyival, hogy ez egyszerre átképzi a legénységet az adott tankra, viszont új tagokat külön kell képezni. De ezzel meg az a baj, hogy nem olyan könnyű átpakolni a legényeket, mint az xvm-mel.
- - - - - - - - - - - - -
Köszönöm mindenkinek a SU-100-as válaszokat!"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
vJokka
aktív tag
Én ezekkel a beállitásokkal játszom Y580-on, csak 3210M i5-ös procival, tank SSD-ről fut:
Pár pályán/pályarészen (pl murovanka magicforest) leesik 30 fps alá, de azt bármilyen beállításon (standard graffal nem bróbáltam), egyébként 40-50 fps-el elfutkorászik. Illetve most feltettem egy XVM-et, ez eszegeti az fps-em, de köv patchig kibírom.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
MoVieFaN
aktív tag
Powa by T40
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Zeratul
addikt
-
Steven88
tag
Sziasztok
Ma beléptem és látom 300 aranyom van, holott nem vettem, nem is prémiumozok. Miért kaphattam? -
diegho
nagyúr
Pár napja volt téma a stock tank és nem stock tank sebzés, többen azt mondták nálam nem számít sokat... lóf...t nem.
Mivel éppen a cent7/1-et húztam gondoltam megnézem mennyit számít.
Először is a tankra nagyjából 30k free-t költöttem, ennyi volt összesen, ha jól emlékszem a láncra költöttem egy keveset, a többiből a 2. löveg grindelése után megvettem a tornyot, az első 2 löveg gyakorlatilag ugyanaz, semmi hasznát nem vettem a 2 lövegnek, de ki kellett fejleszteni.
Stock löveg(ek):
80 csata átlagsebzés 2157, ekkor lett meg a nagy löveg
Fullos löveg:
56 csata átlagsebzése 3250, ebből nagyjából a fele alap motorralSzóval 50%-ot jelent. Ez nem kevés, ennyi előnyben van az, aki goldból megveszi a tankot fullosra. Ez sokkal nagyobb előny, mint amit bármi más adhatna a játékban, még a prémium lőszer is eltörpül mellette. Sőt tegyük hozzá, hogy jelenleg egy olyan tankról beszélek, aminek a stock lövege is 226 átütéssel rendelkezik! Botrányosan gyenge stock ágyúval rendelkező tankoknál ez az 50% még jóval feljebb mehet. Nos ezért kérdezik meg tőlem a klánban is állandóan, hogy miért játszok stock tankokkal, mert ők nem szoktak...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pete55555 #41305 üzenetére
Aha, akkor nem csak nekem furcsa a sok gyökér heavy a dombokon... de annyira tényleg nem az én stílusom heavykkel nyomulni, bár amikor B1-et a tierjével dobja össze, akkor tudok élvezetes meccseket produkálni. Kár, hogy ez csak az esetek 10-15%-a Amcsi heavy vonalnak fogok nekikezdeni, már a medek is jobban bejönnek (M2).
Mindjárt otthon leszek, egy-két óra múlva már Type T34-ben fogok csücsülni
@xtmod: biztos ugyan azt a játékot játsszuk? Nekem csak egy kétmagos LGA1155-öe Pentium van 4GB RAM meg HD7750 társaságában és soha nem ment 35 alá az FPS, 40-50 között szokott nagyjából mindenhol lenni... bár csak egy XVM van fent. Ha mondotok egy nagyon erőforrás igényes mapot, akkot megnézem az ottani eredményeket is.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
xtmod
senior tag
válasz sutyi^ #41336 üzenetére
ja. elég gyengének tűnik. volt asztalim is.ott nem voltka ilyen gondok. egyébként árnyék közepes, víz alacsony. voltak itt a fórumon páran. nekik 50-60-al ment ilyen géppel. na jó, ez pár hónapja volt. nem tudom most hogy állhatnak.
1600x900-as felbontás
fxaa: be
vertikális szinkron: be
tripla pufferelés:begraf:fejlesztett
textura: magas
matricák: alacsony
árnyék-környezet: közepes
víz:alacsony
fények:magas
lombozat:alacsony
növényzet:kikapcs.
extra effektek:kikapcs
utólagos feldolgozás:alacsony
elmosódás:kikapcs
megjelenés:magas
tárgyak:max
extra effektek mesterlövész mód:kikapcs
színszűrő:mélya többiből pipa ki.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
Mit ki nem hoz az emberekből, ha nem tudnak veszíteni....Van egy jó magyar játékos, tényleg unicum, (nem lényeges a neve mert nem akarom ekézni, tudja ő azt) többen vannak, és lehozom a meccset, a végén úgy, hogy kilövöm őt is, erre jön a duma hogy gold noob, mire én, ugyan már..., erre ő, szar duma hogy csak ez volt betöltve....persze ilyet nem is mondtam, csak mosolyogtam az egészen, tényleg ennyire fáj egyeseknek ha veszítenek?
Egy unicum nem hibázhat, ó dehogynem, semmi bajom velük, kifejezetten fun amikor alábecsülnek, de azért ne legyünk már ennyire beképzeltek, mert visszanyalhat a fagyi olykor olykor A csata után 3 emberke írt rám hoyg gratuláljanak, ez pont az ellentéte ilyen is ritkán van, hogy megköszönjék, hogy lehozom a meccset...de jól esett
[ Szerkesztve ]
=^-^=
-
GeneraL_XTX
veterán
Fuu ez a Wolverine de egy ipari hulladék...
Lassú, lomha a tornya, nagydarab és papír, gyenge ágyú és még az MM is elég mostohán bánik vele....tiszta gáz.
-
xtmod
senior tag
válasz sutyi^ #41330 üzenetére
core i7-es, 8gb ram, gtx 660m 2gb, samsung ssd 840 pro, legújabb meghajtó, dinamikus grafika beállítás. ennyi.
még annyit: az intel turbo boost szerint felmegy a proci 3100-ra, használatkor, a feladatkezelő szerint az összes procit ( ez a ht miatt 8db) használja. elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Doom83 #41327 üzenetére
Igen van, az oldal közepe táján találod a letöltési lehetőséget. Lehet nem fog könnyen beengedni, inkább este érdemes próbálkozni ha nem akarsz várni.
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Van mar teszt szerver? Ha igen akkor adnatok linket ahol eltudom erni.
Köszönöm! -
sutyi^
senior tag
válasz diegho #41325 üzenetére
Nálam az adatlapomon látható szerkezet max. graf mellett 50-70fps talán amit kiprésel, fps temető mapokon meg 35-45...
Van mikor agyf*szt kapok és lerakom tetris részletességre.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
jr1994
addikt
Type 58 tank ász: [link]
Eleinte nem kedveltem ezt a tankot de egyre jobban tetszik, lehet megtartjuk A kínai szöveg is vicces szóval...
Egyébként hihetetlen mázlim volt a meccsen, de azt hiszem meg is dolgoztam érte. Ja, és a kredit azért ennyi mert most adta be a 150 ezret.Ez az első replay amit feltöltöttem
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Q.R.
csendes tag
válasz Chris0321 #41298 üzenetére
Szia Chris,
Nem kaptam mailt jelszó módosításról.
Volt a tegnapi nap egy kis gond a E1,E2 seroval nem tudom, de legalábbis az előttem hozzászóló hszek erre utalhatnak. Lényeg a lényeg Kisebb-nagyobb akadásokkal az jármű irányításában én is észleltem...Többszöri ki-be jelentkezés után sem javult a helyzet. A folytatást meg korábban leírtam.Üdv,
Q.R.http://www.youtube.com/watch?v=aH0l2GKcLyk by:Carl Sagan
-
Chris0321
addikt
Tud valaki egy olyan oldalt ahol bizonyos tankok legénységéhez való skillek/perkek vannak leírva?
-
04ahgy
nagyúr
válasz LoLHunCsirke #41313 üzenetére
Nálam is rendetlenkedik mindkét szerver.
Sorban állok, nem enged be, lassú, ha beenged, a klán-chat nem jelenik meg.
Nem látja a másik szervert, tehát fenn csak azt írja ki, amelyiken én vagyok, az összes létszámot nem, stb.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
DaveNo1
veterán
Na meglett a T-15..ingyen slot + 180 000 kredit az eladásából
You are not prepared.
-
Bad Pritt
félisten
válasz LoLHunCsirke #41311 üzenetére
Másik szeróra próbálj meg. Nekem sikerült.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pete55555
addikt
válasz Simulacrum #41296 üzenetére
T7 jó tank? Jgpanther !!! Esetleg a T71, bár most szereztem meg, de eddig nem zártam a szívembe szegényt, de a Jgpantherrel nem nyúlsz mellé. Mondjuk én pl a 7-es WZ-t is nagyon szerettem.
...Szeretem leracsniztatni...
-
skopy
tag
Az enyém sem erőgép ( Core 2 Duo 6750 ) de azt olvastam hogy inkább GPU függő a játék, azért a CPU sem mindegy milyen van alatta.
Lehet azt is jó lenne cserélni.
Arra azért rájöttem hogy elég sok mod is eszi az fps -t, eddig sokszor lement 14 -20 környékére is, ami már már képregény szerű volt a játék.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
KaLeun
senior tag
Úgy szeretem, hogy mindig a nagy nullát tevő (T32) és a 48% tomato O704 ellen leszereplő profik (O140 szakasz) ugatnak a legjobban. Csak azzal nem számolnak, hogy nem vagyok normális... Ilyenkor mindig megköszönöm a támogatást és teszek azért, hogy véletlenül se nyerjünk. Ez biztos jól esik nekik... Persze ők hárman nem sebeztek annyit, mint én egyedül.
Cila
-
Pete55555
addikt
válasz nyunyu #41288 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek.. a Büdi (BDR-G1B) egy rakat sz@r.
Remélem az ARL jobb lesz, de amint kifejlesztem adom is el a büdit, és egy ideig nem nyúlok a franciákhoz, ahogy az S35-öt is ha eladom, nem veszem meg az ARL44-et
Inkább haladok a Lor40t-vel, az még tűrhető, nameg megéri sz^pni vele...(#41279) Mister_X Nem is kell camperkedni !!! Azt TD-vel kell, meg artyval, de TD-vel sem mindig.
Heavyvel az a dolgod, hogy felfogd a sebzést, és told előre magad, menj be közelharcba, és törj előre. Persze nem ész nélkül, de attól, hogy 20 a max sebessége a tankodnak még nem kell campelni (mert sok retard ezt hiszi)Legénységhez: Tier 5 körül éri meg szerintem 75%-os legényeket venned, és onnan ha lesz új tankod akkor kreditért átképezni őket a következőbe. Aranyért túl drága, ingyen meg nagyon sokat levesz a képzettségükből.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
válasz Simulacrum #41296 üzenetére
Ha hetes vas kell, akkor próbáld ki a panthert.
-
munnergep
senior tag
Behaltak a szerverek vagy csak én nem tudok belépni?
Téves, bocs.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
PAWI
tag
Szerintem mindkét kártyán nagyon jól fog futni, mert, mint már sokszor kitárgyalták, erősen procilimites a játék. Én egy 6870-el játszok, 40-50 fps-em van maxon, viszont a procim nem egy erőmű, Phenom II 545.
A 660 gtx-es bajtárs játékát pl. egy i5 futtatja, valószínűleg inkább azért van meg neki a fix 60 fps. -
munnergep
senior tag
Ilyen szerencsém még sosem volt mint a legvégén. Egyszerűen mellém lőtt aki megnyerhette volna a meccset. Pedig totál bénázást műveltem.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest