- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
wolfman #41460 üzenetére
Sem a SU-85-tel, sem a T-34-gyel nem kapsz egyetlen 8-ast sem, hacsak nem vagy egy T6-ossal vagy alacsonyabb tierű scouttal szakaszban. Soha. Nem ritkán, nem keveset, hanem soha. Ezen nincs mit vitatkozni.
[besorolás] -
Djuree
félisten
válasz
wolfman #41458 üzenetére
su-85-tel soha nem fog 8-asok közé dobni...max 7-esek közé. td-t 2 tierrel dob feljebb max, meg heavyt, medet is. csak lightot meg artyt dobál 4-el is magasabbra esetleg...
csinálj róla print screent, mert tényleg hihetetlen, annyira h ilyen nem lehetséges....
amúgymeg ez egy ilyen biznyic, nálunk szted mi volt, mégis túléltük vhogy. ez van, harcolj, tanulj, élj túl, nem szabad feladni. majd összejön az xp a kövi tankra, aztán megint a kövire. -
-
Chris0321
veterán
válasz
wolfman #37710 üzenetére
Sok időt megspórolnál magadnak ha újra megcsinálnád a régi email címedet. Semmibe nem kerül, csak pár perc idő és utána ha nagy ritkán belépsz és életben tartod annyi elég. Én az egyik torrent oldal miatt csináltam egy gmailos címet mert másra nem biztos, hogy megkaptam volna a meghívót. Azóta is meg van, csak kétszer kellett újra megcsinálnom mert régen léptem be és törlődött. Sehova nem adtam meg, csak van.
-
Assimilator
őstag
válasz
wolfman #37700 üzenetére
Hát figy. Egyrészt a ticketrendszerben kell felvenni egy új hibajegyet.
Másrészt elmondanám, hogy nekem sikerült megváltoztatnom az e-mail címem, de több, mint egy hónapos masszív levélváltogatás ment angol nyelven. Ráadás úgy, hogy az utolsó pár napban már a legjobb barátom levelezett velük, mert én be se tudtam lépni. (Nem tudták felfogni, hogy az e-mail címem veszett el és nem a jelszavam, ezért adtak egy új jelszót, de azt nem kaptam meg mivel nem tudtam belépni az e-mail fiókomba)
Képernyőmentésektől a netszolgáltatómig mindent bekértek.
Ha fel vagy erre készülve, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged