Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

senior tag

válasz hitman77 #242684 üzenetére

Igen, erre a tankra minta rászabták volna a mobilitás felszerelést, ami a sebesség mellett ad némi vert stab szerű segítséget is. Ahogy mondod, simán lehet járatni egyébként vert stab nélkül is, működik. HP növelő vagy venti vagy turbó is mehet rá, esetleg a pontosság javító. Skillnek van felszerelés ajánlása.

Nekem az alternatív setupban van kétágú távcső is, amit félve írok le, mert itt sok a nagyon kötekedő ember :)Van rá magyarázat, mégpedig a tank jósága miatt,. Általában a legtöbb tankommal ott pusztulok a dühöngőben, nézhetek bármennyi streamet, az ügyesség hiányzik, de még nálam is feltűnő volt, hogy milyen gyakran éltem túl az obj703-2vel a nehéztankos dühöngőt és nincs annál idegesítőbb, amikor már eleve alacsonyabb hp-n vagyok és sunyi láthatatlan tankok lőttek szét utána. A távcső sokat segített ilyen helyzetekben. Mostanában viszont már alig van ilyen kiegyenlített csata, csak a rohamozás állandóan, oda elég a sima harci setup, nem kell ilyen "taktikus" :) Az erősebb csapat úgyis rohamoz, úgyis odamegy, odajön, látni fogom őket, ritka, amikor sunyi lapítás megy a végén és ezen múlhatna a csata, hogy látok-e.

Új hozzászólás Aktív témák