Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Gratula mindenkinek a szép teljesítményekhez, meg a jutalom tankokhoz.
Mentem pár kört a Skoda t50-nel. Azért stock-ként annyira ez se vicces. A rengeteg boostnak köszönhetően először feltornáztam a legénységet (Chuck boostból azt választottam), aztán rámentem az xp-re. Így gyorsan meglett a lánc és a fejlesztett torony. A nagy, táras ágyút meg free xp-ből kifejlesztettem. Azért ez így nem rossz.
Az a három lövés 3,6 mp-cen belül elég durva. És utána az újratöltés se vészes. Asszem kedvelni fogom. Csak valami kamót kéne tanulnia a legénységnek, mert így mindenki azonnal észreveszi elég messziről. Pedig fullos a látótáv rajta. Eddig kamót szoktam rakni a manuszokra, de most inkáb megpróbálkoztam a snapshottal, meg a látótávolságot növelő cuccokkal. Első BIA, második skill meg a javítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest